My best friends girl.

Allvarligt... är ni arga eller nere, behöver minst ett skratt!.. kolla på den här. I just love it. =) =) Stört bra film.


Mina tänkar går till er <3

     Det sägs att bara tiden går så ska den läka alla sår
  som sorgsna hjärtan gömmer.
     Visst är vårt minne ofta kort men att en när och kär
      gått bort är nått man aldrig glömmer.
      En tröst för dom som lämnats kvar är hoppet som
      ens hjärta har trots tårarna man gråter.
      För himlens eget löfte är att älskar man varandra
      här så möts man en gång åter.......




Torsdag, ledig dag!

yo yo YO!

Nu ska jag på arbetsintervju... wish me luck!  Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra... Hm..

Gå en sväng på stan kanske..

JAJA... vi hörs sen!

Puss å Kram... cykelram? HAHA

Wake up-juice... not good!! But SO fun!


Min Em, sötaste tjejen!!


njuuut!

Detta är ALLA bilder jag tog.. så ingen bild är ett undantag... vare sig det är på mig 7 på morgonen när jag sitter å kissar eller på nån som hånglar eller nån annan som kör en Lena PH på kaminen.. eller på en snubbe som smetar på sig läppglans som gör läpparna större =D 



Heej dåå... =(


Uppsala, Sälen, Uppsala....

Innan jag drog upp till galna men underbara Jaktstigen så tog jag mig en liten sväng om här i stan! Har jag för mig (?) joo... jag va ut me Marie å Linda mfl.. å grabbarna från N.Z som tydligen va tillbaka igen! =) skit skoj! Va på Bullit som vanligt... men även svenssons ett tag som hade öppet för nåt födelsedagsfirande. jaja.. de va skoj iaf!

Men i vilket fall så bar det av mot NORR på fredagen. Tåg å tåg å buss.. jobbig resa, som faan.. men det va det absolut värt!!  Jag vet inte om jag orkar skriva allt i detalj vad vi gjorde där uppe å så... jag låter bilderna tala för det ist, haha! Men jag har haft det såååå bra och det va svårt å lämna måste jag säga, trots att jag inte är nån fjällmänniska.. hehe! Gillar inte snö heller egentligen... men allt bra gör så att man ser över det! =)

Fredagen blev hyffsat lugn. Va hemma hos Hanna å flickorna och åt asgod hemmagjord pizza. Sen vidare till Värsan! Två backar Läsk spelade ( har spelat nere i magaluf med, så det va skoj! ) 

Lördagen erbjöd två åk i backen, haha... ni skulle sett mig!! ingen vacker syn... 10 år sen jag stod på ett par skidor så ni kan ju bara tänka er! hehe. Johanna fick hjälpa mig med typ allt som om jag vore ett litet barn. I alla fall... jag åkte inte snyggt men tog mig ner utan att ramla. =P *stolt* Just ja... det va ju lucia då! hehe.... vi va uppe klockan 7.30 å kolla på luciatåg. Riktigt roliga va dom... Men shit va galet trött man va! inte sovit många timmar... så det blev en lite tupplur innan backen sen.

Sen blev det förfest på kvällen... ( eh... HAN fick mig å börja ogilla norrmän, sorry men sant!! )..och vidare till HC sen. Hade skoj som fan. Haha.. Afasi och Filthy va där, så såg dom.. igen! =P Hehe.. dom är bra som fan live! Körde esset i handen me.. HAHA.. Looool... Helt mosad längst fram blev ja me..  Dansade massor å jaa.. de va kul!

Efter 3 korvar å lite hångel ( inte jag dock, haha) så åkte vi hem. Somna gott..

Redan söndag!! Johanna jobbade... jag å Emelie hängde. Ner till johannas jobb... köpte godis, hem å kollade på "girls just wanna have fun". Rolig 80-tals film.. haha. SOM vi skratta! Sen lagade vi mat, eller ja.. mest Emelie... hehe... och så kom Johan å Johanna me sen å käkade. Och jaa... sen gick vi lös igen! haha. Förfest hos grannarna... grabbarna på jaktstigen ;) sen bar det av mot kick-offen på Högis. Hade skit kul där me.. men vi mest bara gled runt tycker ja. Sprang runt å kollade om man kände folk, så dum man är. Ja... sen hade ju tiden gått liksom..

Jaa... detta va väldigt kortfattat om min helg =) men som sagt, låt bilderna tala bara så =P

Kom hem måndag.... helt slut. Jobbade. Sen tisdag. Jobb igen. Fast först min underbaraste lilla Em. Pussa massvis på henne... å fika med bror å Malin. Och sen utgång på kvällen med flickorna på Pipes. Det va ju Chris å Simons sista kväll så va fan... en för laget liksom. Eeeeh joo visst... en blev de... å sen två... och seeeen va det kört. Jävla wake up-juice!!! jaja... det bjuder jag på! =P

Så med en häärlig baksmälla idag tog jag mig sakta och osäkert igenom min dag på jobbet. Och trots att det är onsdag så blev det raka vägen hem!

Och de va de!

Fan va jag vill tillbaka till er.... hade så himla skoj, tack ska ni ha för ALLT. Hoppas vi ses snart igen. Jag hade lätt kunnat lämna allt skit här hemma å kört säsong där uppe. Även fast jag är sämst på skidor å inte gillar snö.... flr jag hade så kul.

Men så (typiskt) får jag inte säga egentligen för det är såååå bra om jag får det här jobbet då som jag blivit erbjuden. Men fan.. det förstörde lite me, hehe. Men men.... det är en heltidstjänst så självklart måste jag ta den.

Nu är det bara lägenhet kvar.... känns hopplöst just nu.... men det kommer ju lösa sig. Men kan det inte bara göra det nu... please, orkar inte mer nu!

Bilder sen sängen.
Puss!!


3 days left...

..sen kommer jag upp till er, in i den djuuuupa dimman.. haha!!  Ska blir så skoj!!

Nu återstår bara 3 arbetsdagar.. *suckar*...  champions league dessutom. Men det går fort!

Igår va jag ute i Nyby och hade det så trevligt såå!! Gosungen blir ju bara sötare å sötare för varje dag som går! =D Men det blev hemmåt ganska tidigt, skulle tvätta vid 22. Så jaa... sen tvättade jag.. och bara va. Skit tråkigt. =)

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Innan jobbet alltså.. Patrik kom precis hem från Florida. Kuuul för honom, hn e skit brun. Fan då =P

Nej, nu måsta jag äta nåt.

Kraam heej!

Ooooj...

Här va det dåligt uppdaterat, hehe =P

Mer än en vecka sen jag skrev.. Men vette fan om det har hänt så mycket sen dess ändå *funderar*

Först tänkte jag lägga ut lite bilder från den kvällen jag va ut med Marie och co. =) Såg att jag hade kvar dom på mobilen.. så kan ju lika gärna lägga ut dom här!

Fr.v. Marie som tar kort på den vackra belysningen vid ån, Chris från N.Zeeland och Marie! Linda och Chris, Jag å Kicki, Simon från N.Zeeland också och jag! =)



Jahaaa... hm.. hur ska jag komma ihåg vad som har hänt sen dess =P

Jo men sen fredagen jobbade jag ju, rock igen på jobbet. Just ja... Pissigt som vanligt, hehe. Lördagen kom mamma och Kristina in till stan. Vi va först hemma hos bror och åt middag å hade det kanonmysigt!


Sen åkte vi hem till mig, drack lite glögg... och gick sen  ner på stan. In på mitt jobb först å tog en drink.. sen till BMB. Vi hade väldigt skoj! Hehe. Fin bild togs på mamma å moster me... hehe.

Moster och mamma!   ♥



Mjoo visst... söndagen, vad gjorde jag då? Va jag inte hemma hos fam Wennman/Söderberg? =D Tror de! Jo men det va jag ju! Det va ju första advent! Först hem till Maria å Gurra en sväng, sen promenerade ja å karro å adis till G.C... köpte massa massa gott.. glögg å ölkorv m.m å mumsa å myste hela kvällen!

Sen jobbade jag mån,ti,ons.. ledig torsdag å fredag. Och DOM två dagarna har jag förträngt.. haha. Uscha ja.. Va ut i torsdags. Först på Katalin på Afasi & Filthy.. Det va skit skoj faktiskt, gillar katalin. Ehm.. ja.. va där med grabbarna på jobbet å några till. Sen till Bullit. Och efter det kan vi låtsas att det blev svart? Det jag kan säga är att jag fortfarande va askalas kl 16.00 när jag vaknade på fredagen.
 


Men i vilket fall så tog jag mig heeela vägen till Ulltuna! =D Där min Karolina-Fina bor, och hade det myspys med henne å karin å massa fler tjejer! Beställde hem pizza.. MUMS... behövde jag.. haha.. Dom drack lite vin.. INTE jag.. undra varför? !  Sen tog vi bussen till stan... Dom gick till Flurran, jag gick hem. För jag skulle jobba sen lördagen.. öppna kl 12.

Så ja, det gjorde jag. Helvetesdag som alla andra lördagar. Alla topplag spelar samtidigt.. för lite personal... bla bla ni vet resten. Men som alltid, vi överlevde =) MEN! Inte nog med det så hade vi en så kallad "efterfest" hos oss sen... Vi stänger ju normalt kl 01.00. Men i lördags skulle vi ha öppet till 03, just pga att massa läskiga rock/methal människor skulle komma till oss och kröka efter att dom varit på konsert på musikens hus. Detta skulle ju inte påverka mig...för jag skulle ändå få gå hem, eftersom jag öppna på söndagen med... MEN (igen) en i personalen ringde å sa att han inte kommer.. så ja.. vem fick stanna?! Jo jag. Men blev bara till ca 02.00 iaf. Som tur va. Dom andra stackarna va där till nästan 05.00. Usch.

Söndagen va lugn på jobbet men ändå slitsam för mig å Carro. Med tanke på att vi fick städa massor efter lördagen.. och fixa å dona. Stängde som tur va en timme tidigare. Så då hann vi med några öl på Pitchers. =)

Jaa.. de va de. Nu är vi här! Måndag. Jag är ledig. Ska dammsuga snart tänkte jag. Blir nog bara att va hemma idag. Har tvätt tid kl 22 ikväll. Gah!

JUST JA! Glömt berätta juuu... sticker till Sälen på fredag!!! Till Johanna å Hanna!! Ska bli sååå himla roligt! Ett plus med att Kick-offen är den helgen med! Jiihooo! Längtar som fasen!

Hoppas ni hade en mysig andra advent igår....och haft en härlig helg. Inte för mycket julklappsstress, hehe. Nu bara två veckor till jul... och två veckor närmre min arbetslöshet.. kul. Kul JUL! =D

Puss på er.


Smakprov på min nyårsklänning! =D som får komma till användning dagen efter nyår ist.. Ska nämligen jobba på nyår, en sista spurt med mina härliga kollegor. Är en privatfest för 300-400 pers.. ingen mat thank good! Så det blir sliiit i baren.. och sen jätte fest för allt krogfolk på nyårsdagen! Känns helt okej ändå! =)
                                                                        




RSS 2.0