två stjärnfall och en jäkla massa jobb!

Hej allesammans!

Sitter nu ute på balkongen och har fått i gång min spotify, sååå underbart! Man uppskattar det lilla när man minst anar det, hehe.

Jobbar min tionde dag imorrn i rad... Puh. Hemma kan man göra det,, men här känns det som en evighet. Men soligt å underbart är det, så det väger upp allt.

Men just nu åskar det och blixtrar det för fullt!! Skumt. Varmt å inge regn. Hm..

Veckan har bestått av några roliga utekvällar, 2,50 euro vin på balkongen, guinness på irländska pubar och alltid en krydda GG.. hehe. MASSA sovlakispett -Love it!! sol å bad! Och jobb såklart. Enda positiva me frukostpasset är att man e ledig från kl 12 fram till 18,30 på kvällen. Då brukar vi alltid lägga oss vid nån pool å bara ha det sjuuukt bra. Vilket jag ska göra imorrn.. yeeay! Fast känns sådär att jag ska upp om några timmar, hehe. På fredag är jag ledig, äntligen! Då planerar jag, Amanda å Ludde och kanske nån mer att åka till Paralimni och gå på marknad :D tidigt då... och sen åka tillbaka innan lunch och kanske köra lite playa. Kvällen tror jag vi kör på en japansk restaurang, längtar efter sushi!! Sen öppnar Blue Moon så förmodligen hamnar vi nog där sen :)

HAHA. Jag tänkte väl... NU kom regnet! :P mysigt.

Här kommer några få bilder som jag snott från Amanda. Är från förra gånen jag va ledig, förrförra måndagen då vi hade en liten utflykt till Konnos beach och Protaras/Fig tree bay. Där har jag varit förut... 2004 efter studenten :) Va kul att man kände igen sig!






Nu säger jag gonatt!!
*kram till er alla*


Heey, länge sen! ;)

Hej hej hej!!

Jag är superledsen över att jag inte hinner skriva här eller höra av mig mer till er hemma. Det är så många man vill prata med å så.. så det finns inte tid! Vi jobbar mycket.. Många dagar och mycket split-pass.. vilket innebär att du kan jobba hela dagen men me en break mitt i passet. Jaa... berättar mer detaljerat sen.

Tänkte på det... sista tiden i åre känns långt bort nu, så jag hoppar nog den sammanfattningen. Bilder här jag, men vet inte när jag får tid för att lägga upp dom. Låt oss bara säga att sista tiden va grym!!! :)

Inga bilder blir det här ifrån heller på ett tag då jag inte har nån kamera ännu. Och mobilen är ju borta me... :( Så maila eller skriv era nummer!!! OBS.

Jag har precis flyttat till en annan lägenhet, den andra låg på bargatan i Ayia Napa, kanske jag sa.... nu bor jag mitt emot jobbet :) perfekt för en morgontrött människa som mig! hihi.

Solning blir det lite grann! :) Mellan två till tre ggr i veckan beroende på vilket pass man jobbar. Men shit va jag har flagnat nu senaste dagarna.. Slarvade med insmorningen i början.

Jobbet får jag inte skriva så mycket om tyvärr... har skrivit på kontrakt om det.. Men det går bra iaf, börjar komma in i deras rutiner... vilket int är som hemma kan jag lova, hehe.

Nu ska jag å Amanda gå ut en sväng! Blir lite öl och trubadur på en irländsk pub! wiiee!!

Men hoppas ni alla hemma mår jätte jätte bra! Saknar er! ♥

Sa jag otur?

Jag orkar inte.... Ni vet att jag skrev att incheckningen va stängd först... och att folk redan då bildad kö.. Jag satt kvar å kollade en stunde på alla som stod å köade, kändes onödigt att ställa sig när dt va så lång kö. Men när jag väl går dit.. då jag tycker det att det har minskat på folk så tar allt skitlång tid. Köade typ 45min. Jag trodde att det va nån försening eller nåt eftersom allt dröjde så. Men när jag väl kommer fram till disken... va så himla trött sa jag tänkte inte på va klockan va.. så blir han skitsur på mig och säger att jag är för sent ute! Jag fattar inget... men ser då att klockan hunnit bli kvart i 6. Mitt plan skulle gå klockan 6.

Nej men det fanns ju inte en chans att jag skulle hinna me. Jag vet inte vad som va dealen... stod jag vid fel incheck eller var det flera på samma? Stod ingenting på skärmarna heller... utan bara på stora avgångsskärmen att jag skulle checka in vid 88,89 och 90. Iallafall... jag trodde jag skulle svimma. VA!?! Har jag missat flygt?! Det är inte rättvist... jag har ju varit där sen kl 4!! Men jahaa.... jaa... ändå va jag inte förvånad. Jag sa till Tim och dom att det skulle bli nåt knas.. jag visst det!!

Så efter många om å men...så köpte jag en ny biljett för 2500kr. Skit kuuuul!!! Jag trodde jag skulle bryta ihop. Och ingen mobil har jag heller. Fick flyga via prag.. men sån tur va så va jag framme samma ankomsttid ändå. Så det blev inge krångel me hotellet eller jobbet.

Har inte sovit nånting. Flygresan till Prag tog bara två timmar.... sen va jag där i 1,5h. Och va framme på Cypern 15,45. Ungar som skrek på planet såklart. Ååhh....

När jag väl kom fram stod min taxi där och väntade, thank god! trodde den inte skulle va där.. Han hade med sig min nyckel.. och släppte av mig där jag skulle bo. MEN han visst inte vilken lägenhet det va... så jag fick springa runt där och leta! Efter en halvtimme gav jag upp, jag hittade inte min dörr. Jag ville dö. Sånt tur va så kom det ut en tjej... som jobbade på Sunwing. Och hon visste vart jag skulle bo så hon visade mig. MEN... då funkade självklart inte min nyckel. Jag orkar inte mer... men jag fick slänga in mina saker hos henne.. så det löser sig ändå!

Nu ska jag äta middag!!

Vi hörs snart igen!!

Jag lever iaf! :)

Puss å kram!!

Cypern 2010

Heeey

Oj vilket hopp det blev nu. Jag ska uppdatera om sista dagarna i Åre också... och lägga in bilder som jag har lovat :) Men just nu kommer en liten raport från Arlanda. Jag stter nu och väntar på att få checka in. Haha. Typiskt svenskar.. ställer sig i kön när incheck inte ens har öppnat, det sitter inte ens någon där.. men nej nej.. först ska man va! haha. Kommer direkt från krogen.. såklart.. typiskt mig. Jag är inte full.. utan bara trött. Tim och jag gick upp 9 imorse.. och började fixa mina ärenden som tog en evighet och höll på att ge mig magsår. Hm. Massvis me saker som behövdes fixas som jag absolut inte tänkt på. Men, det löste sig det mesta.. tror jag. Dessvärre tappade jag min mobil ikväll nånstans... fråga mig inte hur det gick till. Men det är min vanliga otur. :( Visste att nåt skulle hända innan denna resa. hehe. Men men. Det löser sig nog ändå. Vem vet, den kanske dyker upp!! Hoppas.


Jag har haft tvåkorta men underbara dagar hemma. Hann träffa nästan hela familjen ( inte pappa tyvärr) Emila säger "tintin" till mig... åååååååååhhhh... hon e världens finaste och sötaste. Kommer sakna massa!! Och alla andra me såklart. Mamma pratade engelska för första gången på kanske... 10år?!  haha. Nej jag vet inte, men nåt liknande iaf. Men det gick ju ändå! Kul å ta me en aussie till Öregrund ;) Händer ju inte varje vecka.

Nu öppnar incheckningen!

Det va jobbigt att säga hej då till alla. Vi satt på Plock först ett gäng me massa härligt folk och hade så himla trevligt. Innan dess hann jag å Tim me en öl vid åkansken, sen en bärs på O'learys. Efter flera timmar på Plock slutade det på Bullit. Och det va kul. :) Många gamla vänner som befann sig där och fick en extra kram av mig! :)

Jaaa... som sagt, allt som hände i Åre sista tiden skriver jag om snart. Och jag skulle kunna skriva mer om vad jag tycker å tänker nu... men jag e så himla trött. Och om ni känner mig så brukar det inte bli dom korta inläggen.

Men än så länge lever jag ;) skriver kanske senare när jag sitter vid gaten. Men annars, önska mig lycka till! :) Jag drar till Cypern i ett halvår!! Haha. Galet men sant.

Jag kommer sakna så många av er såååå mycke. Ni vet vilka ni är. Jag älskar er och NI är dom som peppar mig och får mig att göra det jag vill göra. Söka nya äventyr och bara va.. Tack ♥

RSS 2.0