Helg! wiiee

Heeej heej!!

kom precis hem från karro å bullen! haha.. du fatta ;) Emma va också där.. så jaa... vi har suttit där hemma.. kikade lite grann på lets dance finalen.. å jag åt ceasarsallad och sen proppade i mig godis =) *nöjd* Pratade me Tove en snabbis i luren.. min lilla pullaaa =D måste komma till gävle snart!

Annars har jag jobbat idag... fy fy fy... de va jobbigt! Men nu e jag ledig i 2 dar iaf. Känner att jag behöver det, och bli helt frisk! Mår inte riktigt bra än.. =(

Hahahaha... jag fick min kjol idag, den jag vann på e-bay.. nån, kommer inte ihåg vem, men nån iallafall sa att dom tyckte den såg lite stor ut på bilden.. Och ja ba' "jaa men är den lite lång så är det ju bara att sy upp den" Jo visst!! *asg* jag blev chockad när jag tog upp den ur påsen.. den va inte stor... den va GIGANTISK!! Typ 4 mig som får plats i den... hahaha... Men jag tänkte ta med den till thailand faktiskt.. för å göra nå kul av de hela.. och be nån där sy en tubklänning av den! =) för tyget e fint.. Hehe.. de blir väl braaa, tror ni inte? =D

Imorrn har vi tvätt tid.. =/ inte så kul... men sen kommer mamma å tommy och hälsar på! Det ska däremot bli jätte roligt! Men sen har jag lite små saker jag måsre göra innan... så det blir inte till å sova länge imorrn..

Ska krypa ner å kolla på tv nu.. Vi hörs imorrn! Hoppas ni har en kanon fredag! Kram heej!

Torsdag

Tja tja!!

ha! så jäkla najs å bara jobba 2 dar den här veckan då =P fast de va inte kul å jobba ida... ingen rolig dag å börja me iaf efter att man varit sjuk. Fy faaan va vi hade å göra... påsklov.. säger väl allt, fullproppat i restaurangen.. Usch. Så nu har jag slitit satan och har fått ont i halsen... igen! Hoppas bara det inte blir värre.. för de pallar jag inte!! =O

Jaa... kom hem för en liten stund sen.... har kollat posten, hade fått våran bokningsbekräftelse! Hiihiii =) så nu är det på riktigt att vi ska åka, yeees! Men annars va de inge kul som hade kommit... inge paket =/ hm.. va länge sen nu... shit, jag har ju inte skickat tillbaka paket från american apparel än =S oooops.. men har ju inte gått eftersom jag har varit sjuk. Men förhoppningsvis e det inte försent än. Får göra det i helgen..

Hm.. jag väntar fan inte på nåt paket. Va tråkigt =) joo.. min kjol från e-bay då.. mm.. å den måste jag säkert sy om. blää..
 
Om 10 minuter så är det min favvo film på tv =D=D=D=D Lööööve it!!

image330

onsdag kväll

Kan inte fatta att jag ska jobba imorr xD känns som en evighet sen jag va där sist.... Har precis kommit hem från O'learys.. va där me patrik, hans pappa å syster och åt mat å kollade på fotbollen.. Trevligt trevligt!

Har fått lite förslag nu, och tydligen kryss över coral island =) hehe.. och va hette de Frida?.. Koh Chang uppe i norr va de ja! Dit ska vi åka, hehe *tummen upp* Och sen va det Raya beach (eller nåt sånt) enligt både faster och mr P, hehe, utanför phuket.. och similian skulle va fint me! Ah men de e skit bra å veta tycker jag innan man åker! Just att man bara har två veckor. Surt å åka nånstan å krångla å ta sig dit... åsså va det inge spec liksom när man väl kommer fram. Men det blir säkert braaa.. =D ska bara bli så skönt å komma iväg till sol å bad å bli lite brun... och shoppa lite såklart =)

Nu e P och jobbar natt... trökigt å va själv. Jag borde ju gå å sussa.. men vill inte =P

Rea på asos nu... fanns iofs inte så mycke fint tycker jag... såg en brun klänning som va söt.. och lite skor.. men det får jag låta bli nu, spara spara är det som gäller till resan. jooobbigt...

neheee mina vänner, jag ger mig nu! Vi hörs imorrn! Bye bye! ♥

Vill åka NU! =)

Shiiit.. jag kan inte sluta kolla nu på internet, har nästan läst ALLT om Thailand å alla olika orter.. hehe. Jag säger bara FAN att man bara åker 2 veckor... är riktigt avis på alla packers som e där länge å hinner resa runt å se och uppleva allt som finns där. Och tänk, det finns hur mycke fina ställen som helst i Thailand.. tänk då på alla andra länder runt omkring där... som jag OCKSÅ skulle vilja besöka =) aja... de kanske kommer.. annars definitivt i nästa liv ;)

Det är skönt att jag å min pöjk vill samma sak med den här resan iaf. För det är inte alla som vill de.. Men trots att vi bara e där i 2 veckor så kommer vi bara ta med oss varsin ryggsäck med det viktigaste... och sen shoppa resten där. Just att vi är där så kort tid så vill vi göra det så smidigt som möjligt när vi ska flytta på oss =) för det vill vi me, försöka iaf att hinna med 3-4 ställen iaf. (minst, hihi)

Nej men lite smått planerat e väl att vi reser först till Phuket (planet går nämligen dit) Och där får ni gärna ge förslag på vilken ort man ska bosätta sig i direkt när man kommer ner..?? karon..? Patong? längre ner? mer norr? södra sidan? please, tipsa! För där har jag ingen aning... iaf... sen ev åka till Krabi. Och innan vi sticker norr ut så vill jag till nån av öarna utanför. Men nu har jag kikat massor.. och vill faktiskt inte åka till Phi Phi.. det är säkert fint, men har fått för mig att det har blivit för turistit =) och det finns ju faktiskt massa andra öar runt omkring där. Tex Koh Hae - Coral Island, Koh Khai Nok och Khai Nui eller Koh Yao Nai och Koh Yao Yai som ligger ca 15 minuter från Phuket me racerboat.

Sen tar vi förmodligen inrikesflyget upp till bangkok. Det vi har hittat iaf så kostar det ca 400kr p.p. Vilket det kan vara värt, tar nämligen bara en timme att flyga upp dit.. annars kan man ju ta bussen för 100kr men då tar det ett dygn eller nåt, tåg finns me ca 14 timmar... njaaa.. om flyget nu e så billigt när vi väl är där nere så e de ganska givet =) Och jaa.. då e vi i bangkok kanske 2 dar eller nåt.. shoppa shoppa!!! =D=D och sen åka därifrån till kanske hua hin, kho samet eller nåt! Åååhh.. jag längtar sååå!!

Nu är de någe fel...går inte å ladda upp bilder.. =/ aja..

So looong!


Onsdag

Tjoho!!
Skrev inget igår va...? Aja... vilade upp mig så mycke jag bara kunde igår... för imorrn tänkte jag försöka å ta mig till jobbet! Första dan jag inte känner nåt i halsen.. jiihoo!! Har iofs inte tittat än.. hehe.. men de enda som besvärar mig e hostan. Å det brukar ju alltid komma på slutet.. Men sen ska väl allt det här va över!! Har verkligen lessnat på å va sjuk =)

Igår gjorde jag inte mer än än va jag har gjort de andra dagarna.. *suckar* kollade på en film.. hm.. vilken va de nu...? Jooo... P2 hette den. Inte så bra..=/ inte många filmer jag har sett den här veckan som har varit bra... Har sett bl.a Juno, Captivity, Flood, Jumper, Whisper.. jaa.. det är säkert fler... åsså alla som har gått på tv såklart =) ya ya flickorna, miss secret agent, king Arthur.. bla bla bla.. Har säkert fått fyrkantiga ögon nu =)

Så det ska nästan bli skönt å komma tillbaka till jobbet! Eller jaa.. jag vet att jag kommer ta tillbaka det där efter en dag men.. hehe. Ialla fall... idag då... ställde klockan på 10 för att inte ställa om dygnet precis innan man ska börja arbeta igen. För nu när jag har varit sjuk så har man sovit så oregelbundna tider.. och jag la mig inte förrän kl 2 inatt... men titta, NU ringde väckarklockan.. jag vaknade nämligen strax efter kl 9 *stolt* å va pigg =) goodiiee

Jag tänkte skriva mer lite senare... nu håller jag på å kikar på lite roliga saker på nätet... för nu är det bokat å klart, vi ska nämligen åka HIIIIIT =D=D=D=D=D.. Thailand, here we come!!

image327image328

härlig måndag

NOT!!

Visst, ingen feber.. men sjukt ont i halsen fortfarande. PLUS att det vräker ner snööööö... jag blir så less. Dessutom börjar jag bli lite skraj me.. sjuksköterskan sa att jag skulle ta tre IPREN =P, alla tre på samma gång alltså.. då skulle det lindra bäst. Mm... å då gör jag de.. men senare på kvällen tog jag alvedon.. och tidigt imorse, kl 05.15 (när patrik kom hem, fatta piiiken, hehe) då hade jag så jäkla ont igen i halsen.. så då tog jag 2 ipren till. Och nu när jag gick upp vid kl 10 tog jag 2 till... kanske inte e så bra... på förpackningen står det att man får ta max 3 st PER DYGN =/
Är det farligt? Alla säger ju olika.. hmm..

Aja.. hoppas ni andra får en bra dag iaf... jag ska väl ligga ner i soffan å kolla på film! Yeeaay.. för det har ju inte jag gjort den senaste veckan.. *suckar*

haaj

skjut mig

jaa.. för det skulle fan va bättre än det här! Mår så jävla dåligt.. tror att det är halsfluss som jag har fått.. men dom kan inte se de förrän efter 4 dar.... så jag måste vänta. Just nu har jag ingen feber iaf.. men så jäkla ont i min hals. Nån som har någe förslag på nån bra film?? Tror jag har sett dom flesta nu den här veckan...

Asså... ni ska se mina halsmandlar.. haha.. de e typ de äckligast jag har sett.. Dom e tyå sååå HÄÄÄÄÄÄÄR stora och helt täckta av vitt slemm.. De ni! =D nej fy fan.. de e inte ett skit å va glad över... fy så jobbigt det är. Varför ska alltid jag ha sån otur...?

Usch... äter varma koppen nu.. de e fan inte skönt för halsen. Gillar det kalla bättre då, baileys glass.. =)=) Patriks mamma kommer snart med lite iprem till mig... har nämligen ätit för mycke alvedon.. så jag måste börja varva med iprem också... annars hjälper det inte. *suckar*

Mina chefer e ju roliga... dom har pratat med mig under veckan och har hört hur sjuk jag e... och jag trodde jag skulle kunna jobba imorrn då, måndag. Men nu känner jag ju att det inte går. Så ringde jag å sa de, "Jag blir tyvärr hemma imorrn me.."  - jaha? varför då da? fick jag som svar.. aja.. men ha en trevlig påsk. AAAHH jätte trevligt kommer jag ha. Shit, tror ni jag ligger hemma å njuter av det här..? GAH!

krya på dig christin, ditt liv suger just nu! Puss

Gomorron!

Då va det lördag... skönt.. har både lördag å söndag kvar =) å sen måndagen vet jag inte ens om jag ska jobba. Har bara öppet i 4 timmar.

Men nåt som inte e lika skönt e att jag har fått jätte ont i halsen igen.. =( =( faan också.. de e inte roligt alls. Vet liksom inte hur jag ska bli av med de?? det går ju inte..!

Jaha.. klockan e 11.. hm... va ska jag göra nu? Jag hade ju tänkt å konka upp lite grejjer på vinden som har stått i hallen aslänge nu =) men kanske inte e så bra å springa upp å ner där å bara saker..

Och så är jag bjuden till patriks farmor på middag kl 16. Men vet inte om de kanske e sån bra idé å gå dit när man eg e sjuk. Åååhhhh.. de e synd om mig!! *ler*

vi hörs sen, måste koka te. Pössen

Nattuggla

De e jag de =D              image326
 
alltid iofs.. och har alltid varit. Men de e inge roligt å va de själv =/ patrik e ute med några kompisar en liten sväng. Och jag sitter hemma å har precis kirrat en film som jag ska kika på.

Va så himla gott me all mat som min kära mamma hade gjort!! men de e ju så himla typiskt, och så är det ju jämt.. varje år.. man e så himla sugen på maten.. och jag försökte äta lugnt! haha.. annars blir det lätt att man hettsäter sån mat =P men fan.. iallafall så blev jag proppmätt på en gång å mådde illa typ.. Åhhh... det är verkligen typiskt för det är ju såå jäkla gott allting!

Aja... jag tar förresten tillbaka de jag skrev om mina klänningar i förra inlägget. Jag skickar tillbaka dom ändå, och byter färg och storlek =) så ni får dom inte.. hihi =P

och bilder blir de inga heller på mitt andra paket.. Palla! =D ni får säkert se dom kläderna på nån gång ist.

Men klänningen har jag nog en bild sparad, så den kan ni ju få se. Så himla fin på faktiskt. Hoppas bara det kommer tillfälla då jag får änvända den =)


Jaaa... ingen aning om vad jag ska göra imorrn.. *funderar* hm.. men det dyker alltid upp nåt!

Sov så gott alla söta å ha en
fortsatt mysig påsk helg!
                                                                                                       image325 


Kraaaam!

image324

Glad påsk!

Tjoho!

Nu sitter man hemma hos mor igen =) väntar på att middan ska bli klar.. hehe... påskmat, guuu så gott! Jaa... sen vi kom hit så har vi typ fikat å fikat.. ätit massa godis... och kännt när bebben har sparkat! =D så himla mysigt... hihi... men sen hade jag mardrömmar i natt om de.. hahaha... att jag hade nåt som sparkade i min mage =P men de va ingen härlig känsla kan jag säga... så de va nog ingen bebbe iaf ;) kanske en alien som kom å befruktade mig under natten *asg* så vi får se vad som kommer ut sen... ska bli spännande! haha... joke! ;)

Förresten, nån som vill köpa 2 kl'ningar av mig från american apparel?? =D=D Fick ju paket igår... och grejen e att jag hade beställt en orange tub klänning... aa... men på bilden va den liksom "vanligt" orange.. men klänningen som jag fick hem va riktigt NEON orange.. inte riktigt va jag ville ha... och jag orkar inte skicka tillbaka. =/ men sen provade jag den svarta klänningen som jag också hade beställt.. en vanlig med korta ärmar och djup rigning i ryggen.. men den va fan FÖR tajt. Storlek small... så hojta om nån e intresserad =) för det e så krångligt å returnera. Ni kan ju gå in å kika på dom på sidan... http://www.americanapparel.net/ eller direkt på www.store.americanapparel.eu/

Mm.... sen fick jag mitt paket från F21. Och jag blev riktigt nöjd med allt där ifrån i princip.. massa underkläder, deadem, en tröjo, en klänning å ett linne... kul kul!

I'm gonna give ya some pics lataaa..  =)

Åker hem ikväll igen.. patrik ska ju jobba imorrn bitti.. jag skulle iofs kunna stanna kvar. men pallar inte å åka bussen hem sen :P

Kanske skriver mer ikväll sen... Trevlig påsk på er allihopa!!

Märks att man har tråkigt va? =)

Såååå här kommer MASSA fina saker som jag vill haaaaa nuuuuu =D

först lite klänningar och kjolar från asos




snygg kavaj, Lindex 

Och tänk vad skönt å glida i dom här söta i vår, hihi. Träsko från have2have  

Och sist en kjol, en klänning och en tee från min favvo film när jag va liten, haha


oths05e12

Kollade precis på det, episode hundred! Och det va så jäkla bra!! som alla andra =) Till skillnad från O.C så har dom verkligen lyckats tycker jag. Oc.s sista säsong hade dom ju kunnat hoppa över.... men oth är minst lika bra nu som vilken annan säsong tycker jag iaf.

Ja kanske skrev det igår, eller så har ni kanske fattat det att jag e hemma idag me. =( fan... men det har inte blivit bättre.Snarare värre... har blivit jätte snorig nu och känner mig febrig. Och halsen gör ont... skit också...

så den här dan blir nog inte roligare än va de va igår. Finns ju inte så mycke man kan göra, bara ligga ner å må skit =( måste äta nåt nu iaf.

talk later.... kisses!!

kjol på ebay

vann den här kjolen idag också på e-bay... tyckte den va söt! somrig! fin me en vit body eller vitt linne kanske =)

100kr iaf =D


image313

Snö, paket, jumper och fortfarande sjuk...

Hm... mår inte bättre, så jag blir hemma imorrn me. Faaan.. har inte råd att va hemma ju =P aja.. snälla snälla snälla säg att jag blir frisk till helgen bara =(

Och ingen vår lär det väl hinna bli nu till påsk =/ för idag har det snöat som bara den här. Theo blev helt tokig av alla stora snöflingor, haha... har filmat honom tom =) det är fint med snöflingor... men jag som har påskpyntat, haha.. iite grann iaf... Påskriset ju... som har börjat blomma =D och mitt fågelbo som jag e så stolt över... hahaha. Damn.. aja.. får väl stå framme tills våren kommer!




En sak som gör mig glad idag iaf är att ja har fått mitt paket från F21 =D Så det ska jag ev hämta ut imorrn om jag orkar. Annars får bejbi göra de.. *visslar*

Kollade på jumper nyss... den va grymt bra! Så ni som inte sett den, se den =) Fast jag e lite besviken på Rachel heter hon va? Hon från O.C... tyckte inte hon spelade så himla bra... om man måste klaga på nåt =P

Den här koftan missade jag helt på F21 när jag beställde... (och att man fick en tröja gratis) morr.. me iaf, tycker den e himla söt och ser så skön ut!

image312
Ta hand om varandra där ute. Love

sjuuuuk

jag är hemma och är sjuk å de e så jävla synd om mig =) nej men jag hade asont i halsen hela natten... och jag vill inte va sjuk i helgen, nu när de e påsl å allt, ska ju hem till mamma å så... så därför tyckte jag att de va bäst att jag stanna hemma.

Men shit va det snöar ute!! Faaaan... ska det aldrig bli vår!?

Har precis kollat på lost... och sitter nu å lyssnar på go å mysig musik =) och kollar på lite skor på internet. Nej jag ska inte handla, har inga pengar,, haha

Christin playlist just nu:
  • McFly & Busted - Runaway train
  • Ronan Keating - nothing at all
  • Enrique Iglesias - Escape
  • José Gonzales - Heartbeats
  • Vertical Horizon - Echo
  • Lenny Kravitz - Again
  • The fray - How to save a life
  • Go go dolls - Iris
  • Go go dolls - slide
måste koka lite te nu så min hals mår bättre.... Kram heej!

Skön måndag

Jätte lugnt på jobbet idag, riktigt lugnt! Hoppas det inte beror på mig iaf... att jag skrämde bort gäster nu i helgen när man va utklädd å full... haha =) Så himla kul, TRE tjejer från maskeraden kom förbi mitt jobb idag å sa hej.. *glaaad* kanske inte va bara för min skull.. haha men riktigt trevligt å träffa alla nya männsikor som jag gjorde i lördags! Sånt gillar jag! =)

Och om ni går in på www.utelivuppsala.se och läser Satine Sofie Grundin's blogg så har hon skrivit om MIG.. *LER* jag blev så himla glad å rörd, haha! Hade ingen aning om de... åsså satt jag å läste... så dök mitt namn upp där.. eller ja, cupido dök upp... hehe.. tack iaf tjejen, du gjorde min kväll, för det där gjorde mig glad! Det är inte ofta man får höra snälla å positiva saker om sig själv =)

Jag har faktiskt haft sjuk ångest över lördagen, men faan... skit samma! Jag hade jätte kul ! Som Steffi sa, man ska bjuda på sig själv! ;)

Jaaa........ annars inte mycke som händer här hemma... ska tvätta snart... tack älsklingf! för att du bokar tvätt tid 22.00-00.00 *skrattar* ska jag komma ihåg. ;) han själv jobbar natt nämligen..

neheee.. ska börja röra mig nedåt i huset nu.. till tvättmaskinen. Men ha en fortsatt mysig kväll.. !! Puss o Kram

image307

Maskeradbilder!


Väldigt seg söndag

Gomorron typ.. haha

Uuuuusch.. det är just pga av det som jag typ undviker att gå ut på krogen. Fan va ont i skallen jag har haft, har legat i sängen hela dan ju! åååhh... =) aja... får väl stå ut, de va ju ändå jäkligt kul igår så =) tur de...

Först va vi hemma hos oss, jag å Patrik å hans killkompisar. Sen åkte vi till konsertbaren mitt emot musikens hus. Tittade på slutet av melodifestivalen, grattis Perelli =) Jaa.. åsså va vi där massa utklädda, hihi.. så de va trevligt. Tog taxi sen till BJ.. först när vi kom så va det typ tomt där.. inte alls mycke folk, skönt tyckte jag.. men sen POFF sa de bara så va det tjockt me folk.. för å va en helg mitt i mars liksom. Men de va hyffsat kul... dansade också.. haha.. de gör jag aldrig annars typ.

Hm.. kommer inte ihåg nu, men vet inte hur många som kom fram och kände igen mig från jobbet.. ååhhh... Helt seriöst, jag tycker det är pinsamt... alltså för mig. Jag typ skäms... vet inte varför. Och så blir det ju jobbigt nu efter me, för tänk om jag inte känner igen dom nu när dom kommer? Grejen e att jag e grym på att komma ihåg ansikten.. men vet däremot aldrig varifrån jag känner igen dom.

Har knäppt lite kort som jag tänkte lägga ut senare ikväll.. så kika gärna in då! Puss å heeej!

Lördaaa'

Tjooho!

Bläää... vaknade kl 9 idag.. =/ varför kan man inte sova när man e ledig? aja.. kanske va bra iofs... blir ju dan lite längre =)

Jaaha ja... men har väl inte gjort så mycke hittills... har diskat =) och städat lite.. ska göra mig iordning nu, ska ner på stan å göra lite ärenden (shoppa med andra ord, fast ärenden låter bättre) hahaha...

nej men jag har presentkort på duka bl.a å så... så tänkte gå ner å kika om man hittar nåt! Sen skulle jag iofs vilja ha ett par tanfärgade sandaler som finns på h&m.. hmm... =/ får se... Ska iaf dit å handla armband till min maskerad outfit som jag ska ha ikv'äll :D

Å sen ska jag gå till systemet å bejbi.. (och mig sj givetvis) och handla ljus till min mor. =) Karro ska försöka hitta tid hos nån frissa... så jaa.. de e väl de som händer just nu! =)

Vi hörs senare!

(busade lite inne på åhléns igår medans jag väntade på bussen.... *vill haaaa* )



Just ja, patrik va ju till fullerö igår.. utan att jag visst... och kom hem me lite fina saker. En lampa som blev SUPERFIN i sovrummet.. och en skit söt grej som vi ska ha i hallen, haha... han e ju för jävla gullig =) åsså köpte han två fina sia ljus... *puss*


Fredag natt

Hej hej!!

kom hem från karro för ett tag sen... jag å karro å maria, malin jenny å krille har suttit där hemma å tjatat å druckit kaffe =) jätte mysigt! =) kikade lite grann på let's dance, men såg nu på nätet att Danny åkte ut.. asså,, Karl Petter är söt, jaaaa dåå... MEN han kan inte dansa!! =P men tittarna verkar ju gilla honom så :)

Jätte lugnt på jobbet idag.. så jag gick lite tidigare idag me. Inte bra om det blir för ofta.. men nån gång ibland e väl skit samma.. bara en timme jag förlorar, å de kan de faktiskt va värt ibland!

Fick hem paket idag... en svart väska, ett armband, ett par svarta skor, ett par röda skor å ett par blåa skor.. hmmm... mjooo... skor ja... man kan aldrig få för många =) hehe.. nej men seriöst, skot för 98kr.. vad e de egentligen? jag e nöjd iaf.

Sen fick jag å bejbi hem ett paket tillsammans =) =) våra maskerad dräkter, haha... ska bli kul å se patrik i sin.. han kommer va sååååå söt.. =D

Här e en bild på min, den e väl kanske lite stor, men tycker den funkar bra ändå, dock inte så bra bild.

image266

nu ska jag sussa... väntar på att P ska komma hem. Han e nämligen ute och "tar en öl" haha...

sov så gott alla goa å glada!

go jane go jane! 21 21 21

Shit jag e såååå dum =P först är jag inne å kollar på forever21.com... dom har ju så jäääkla mycke fint!! Och jaaa, klart jag beställde... som jag alltid har sagt, jag e fan sjuk =/ men men.... jag gillar å va de.. ibland =) men jag va ändå duktig å sollade bort massa... fast jag inte ville... å de va svårt.. *lååång suck* hehe...

Jahaaa.. å sen... är jag ÄNNU dummare... jag fortsätter in på gojane.com......aaameeen faan då =P jag hittar hur mycke som helst!! Men nej nej... beställde inte igen =) men hade bra lust... gu.. jag får ont i magen nästan för att jag vill ha allt liksom =D

Här e lite av de.. som jag VILL ha då =) =)






FAVORITERNA!!
image265

jaaa niii... va ska jag ta mig till? *blink blink* Imorrn är det fredag, jiiihoooo!! Gu så skönt! Visst.. vet inte riktigt vad jag ska göra... skulle faktiskt vilja träffa min lilla pulla K... va ett tag sen =) men hon stackarn har börjat gå upp tidigt om mornarna till nya jobbet.. så vet inte om hon orkar me mig på kvällen där sen när jag slutar... haha... aja, ska fråga iaf.. =) tss...

sen på lördag är det ju melodifestivalen, fiiinaaal. Och sen maskerad. Bejbi ska jobba i baren på morgonen, det e ju bandyfinal så de kommer va massa förkrök fram tills den börjar.

Jag fattar inte att jag inte är trött...?? Borde va de... måste försöka sova nu.. =( men skriver säkert imorrn!!
Gonatt gonatt allihopa!

You're Gonna Need Someone On Your Side

ÅÅÅhhh... guuuu vilket bra avsnitt de va av one tree hill den här veckan!! Faaaaan att man måste vänta en hel vecka på nästa... "Luke, you can't marry Lindsey" yeeeeeeees!! haha =)


Så himla typiskt..... har länge velat ha en enkel snygg fodralklänning. Men har inte hittat nån... utbudet i uppsala e inte bra asså =) och till sthlm åker jag ju aldrig! Sååå jag beställde från AA... igår... och tro de eller ej!! Men vad tror ni att gina t. hade fått in i butiken idag då?? Vanlig enkel snygg fodralklänning/top.. i typ 10 olika färger. Morr... aja.. den kosta ju bara 129kr så jag köpte en blå. Ifall dom från aa inte skulle passa ;)



imorrn e de fan torsdag, eller hur?? känns som att de e onsdag imorrn... å de är de väl inte?? haha... jag har fan inte koll på dagarna ja.. =P

Vill ni veta en hemlis... idag va jag SÅ nära att sluta på mitt jobb. Det va inte de att det hände något speciellt. eller så.. utan jag bara kände idag att jag gör inge bra jobb där längre... jag skäms för den jag blir på jobbet. Jag har inte kul längre... så jag skulle bara vilja hitta nå annat och gå vidare. Är done me branchen dessutom.. usch... slitsamt å dåligt betalt.. =) Men nu är de ju så att jag är den enda som kan ändra på de... så Christin, ta tag i dig själv... snälla...

puss

varför kommer inte våren?

Tycker att det är på tiden nu.. =/ Imorse kom nämligen mammas sambo förbi och skulle hämta mammas jeansklänning... och lämnade då lite påskris till mig =) hihi... så idag på lunchen gick jag till Åhléns och handlade lite påskpynt. Inte så mycke som jag skulle kunna ha.. haha.. jag älskar pynt verkligen! Men jag köpte vita fjädrar, gula små kycklingar och vita små ägg till påskriset. Sen köpte jag två kaniner i guld och lite ljus.



Och när jag kom hem så hade bejbi satt upp hyllorna och tavlor... så nu börjar det likna ett hem här =) det blev jätte fint alltihop. Men det är ändå lååångt ifrån klart, hihi.



hihi... fick även me min kaaarl på ena bilden =P

Köpte även ny mobil idag, så nu kan ni ringa mig, hehe! Jag har samma nr som förr ;) Det blev en K810i... inte den nyaste men den e heeeelt ok! Jag gillar den som fan... hade ju modellen innan, men den blev ju snodd för ett tag sen... och jag trivdes me den jätte mycke. Därför tog jag den här... den e ju i princip likadan. Så de e naaajs.. å kunna bli nådd igen!

Fan, jag börjar få ont i halsen.. de e INTE bra... vill absolut inte bli sjuk, det har jag inte råd med, haha. Men idag gick jag faktiskt en timme tidigare från jobbet... va så jävla less.. Usch.. jag vantrivs verkligen just nu... kan inte rå för det. Jag gillar många på mitt jobb... men tyvörr räcker inte de alltid... =(

Appropå jobbet så fick jag ett par nya jobb skor från wedins. Jag köpte nämligen ett par för 2 månader sen. Men dom har gått sönder helt. Massa hål i dom. Så jag gick upp å frågade om de va normalt.. å bla bla.. dom kostade ändå 500kr. Så då borde dom hålla lite längre... Iaf, jag fick ett par nya! Så de va ju kanon bra!

Hiiihii... vi har beställt maskerad kostymer idag! =P hoppas bara att dom hinner komma... Vet inte exakt vilken de e som Patrik ska ha men jag ska iaf ha den här, å P kommer matcha mig =) den kanske inte ser så fin ut på bilden, men jag tror nog att man kan fixa den lite cool. Ganska enkelt också.. så de blir nog perfa. Men fattar inte... vi ska va där 21.30??? Är inte det sent..? Och sen ska alla ut på krogen. Blir ju bara att man e där i typ 1,5-2 timmar... aja...

image257

Believe

Jag vill verkligen ha det här halsbandet... tycker så himla mycke om det  =)  men det tar emot... får inte handla mer!

image247

Tänker inte nämna hur min dag på jobbet har varit, vill inte bli på dåligt humör... Men en ny dah imorrn, förhoppningsvis lite bättre... =/

Annars har jag inte gjort så mycke. Ätit mackor å Körsbärs youghurt =)=) gott! Suttit å kikat på nätet efter en maskeradkostym.. eller en idé iaf. Vi är nämligen bjudna på maskerad i helgen.. men jag tänker inte gå om jag har nåt bra att ha på mig, haha.

Imorrn köper jag en ny mobil iaf =) och med ABONEMANG! på tiden å bli lite vuxen kanske.. hehe... men vafan... comviq kompis 75kr har funkat bra för mig! Hehe... men nu e de så att jag kommer aldrig ha råd, eller iaf prioritera att köpa en mobil kontant.. så de får bli såhär nu. MEN kommer aldrig ta med den ut på krogen =P

Jag har tänkt många gånger på att det borde börjas sälja snygga magväskor... hahaha... de e coolt tycker jag, kan va snyggt me! =P och framför allt, asskönt å praktiskt! Åsså hittar jag den här, fräsh ju!! skulle jag vilja ha....

ca 208kr från asos.com


Jaha ja... nu ska jag nog krypa ner i sängen min... läsa Sofis mode... Ska upp hyffsat tidigt imorrn så...

Jag bara älskar bilderna som "Peyton ritar" i oth... Gonatt, sov gott

image249

Hemma bäst!

Söndag kväll nu.. Pussade precis Patrik hej då, för han ska åka å jobba. Kom hem för inte så länge sen heller... Va ju hos mamsen min... sen vid halv två så tog jag bussen till Uppsala. Och där mötte jag Karro. Vi gick först till H&M för jag letar fortfarande efter en vårjacka, och hoppas på att hitta en fejk skinn jacka som finns där för 149kr =D haha! Men den va slut... Och så köpte jag en jeansklänning åt min mamma... jag köpte nämligen en lika dan innan jag åkte till öregrund, på barnavdelningen.. =P å mamma tyckte den va så fin... så nu ska vi ha lika, hehe. Varför har man aldrig tänkt på att kolla barnavdelningen!? Perfekt ju, asbilligt! =) Jeansklänningen som jag köpte, skit snygg me ett smalt rött eller tanfärgat skärp i midjan me matchande pums, 179kr. (jag fick den för 129kr, hade 50kr rabatt!) ASBRA! köpte dessutom en jätte söt blus för 98kr.



Sen åkte jag å Karro till IKEA... hon skulle byta en lampa som hon hade köpt. Men de blev ju att de va jag som handlade massa... å hon stackarn fick hjälpa mig å bära å så.. =) men så skönt... för vi åkte aldrig i fredags då vi skulle åkt! Va tvungen å vänta på mitt paket från VS hela dan. Så nu har jag köpt tre hyllor, tavla, bonsai träd =) å lite annat smått som behövdes... nu är de bara de jobbiga kvar, å sätta upp allt! =P



Jaa... och som sagt, hemma nu. Har ställt fram lite fejkblommor som jag även köpte idag, haha... måste va de bästa påhittet! =D vitsippor å roser.. så fint så! =) nu saknas bara påskpyntet! =D



Men åååhh... har ni sett den reklamen, tror de e för gainomax eller va de heter, jag vill ha den apan!! Så himla söt! Gulligaste apan iallafall! Han får mig å sluta äta bananer.. nästan =) hehe

http://www.youtube.com/watch?v=LzOKByRjR6U

http://www.youtube.com/watch?v=CFbqM70slFQ&NR=1

Vill äta honom!


skriver kanske lite mer senare... nu ska jag slappa i soffan! Pöss å heeej!

raggargrogg å pannkaka! =)

Haaalloooj!!


Hur har ni de denna lördagskväll då??

Jag har det bara bra hemma hon min MAMMA!! =) hihi... idag va vi ute å gick en sväng på dan å kolla läget. Tyvärr inte så mycke å kolla här i lilla öregrund, hehe. Sen vid tre-tiden så gick vi hem till min morbror lennart å hans fru harriet! Haha... jag diggar dom som fan! Så himla härliga... och alltid när man kommer dit så åker hela barskåpet fram. Så vi har druckit Irish/baileys coffee och raggargrogg som dom säger (vodka cola) tills nu.. Så kom min mammas tvilling syster förbi dessutom, så de blev massa tjatter till 1000 ;) ja, alla vi tillsammans alltså. Stackars Lennart... Och nu e jag å mamma hemma.. håller på att laga mat! Vi gör en ugnspannkaka som man rullar sen som en rulltårta fylld med tomater, purjolök, rökt skinka, creme fraich, salt å peppar. Det e sååå jäkla gott!! Ni borde prova... =) De va min lilla Emsa i värnamo som lärde mig de receptet.. *krama*

Och sen efter maten ska vi gå hem till moster kristina, kolla på melodifestivalen å dricka pina colada! Märks att folk e rastlösa här ute på landet... haha... aa ni fattar.

Men ha en fortsatt hääärlig lördag! Puss å heeeej!

Cherry Berry

Ville bara säga att jag älskar körsbär! =) image235


Skit sööööta skor me körsbär!          Halsband

T-Shirt... finns en liknande att köpa på Gina T för 99 kr.

Fan va gott, körsbärscola!! haha

Och så gooodis... fast de ska helst vara sura körsbär =) dom e  godast!

Äntligen fredag!!

Hej allesammans!!
Hoppas allt e bra med alla där ute i det här fina å härliga vårvädret! Sitter nu med en kopp kaffe, nyduschad och är LEDIG! =) hihii... japp... eftersom jag jobade förra söndagen så fick jag vara ledig idag... så nu är jag ledig fredag, lördag å söndag! Så jäkla skönt! Sitter å väntar på att mitt paket från VS ska komma... men grejen e att jag vet inte om jag kan vänta mycke längre... vi ska nämligen åka till IKEA. Handla lite hyllor å nån tavla... ska kila till H&M en snabbis me innan... ska faktiskt kolla in barnavdelningen.. haha.. om de finns nån vårjacka till mig! Alla jackor e ju för stora =(

Igår fick jag mina söta ballerina skor... och här om dan kom dom röda med kilklack. Båda passade bra som tur va! =D



Idag ska jag åka till min mamma!! ♥  Eventuellt om jag hinner ska jag hoppa av en snabbis i Gimo... men sen ska jag ut till öregrund å va där hela helgen, ska bli sååååå skönt! Och patrik ska jobba natt hela helgen..

Har fortfarande ingen mobil så alla som behöver veta vet =) jag har fått tillbaka samma nr iaf... så nu ska jag bara fixa en mob. Men ha en jätte jätte bra helg nu!!

Kram heeeej!!

Förresten..

Det står att den här klänningen är från HM... men den finns inte på nätet och jag har inte sett till den i butik. Nån annan som har gjort de..? Vill verkligen ha den...

image234


Gonatt alla sweeeets!!

Twinkle Twinkle little star...

De e lite coolt me alla stjärnor...

image232image233

Måndag kväll med korvstroganoff!

Haha.. japp, de har jag ätit. Så jäkla gott med mackaroner =)

Jobbat som vanligt idag då... men de e så skönt när chefen går hem tidigare, så då får jag göra kassan (slipper städa) hihii... Våran städerska som vi precis har anställt, Nuk* vet inte hur de stavas... haha... hon e så jäkla söt, hon e från thailand! Aah... hon e bara så himla rolig.. hon säger ju så knasiga saker, och jag bara dör av att höra henne prata =) underbart... Midjan e också rolig... vi pratar bajs jämt! =P men på arabiska då.. så ingen fattar, hahaha.. riktigt dålig humor! Åsså Raffe då.. men han e ju bara otrolig som vanligt...  Idag ringde han själv till bagaren (dom brukar alltid annars ringa oss på em.) och beställde semlor till honom å mig.. de gör han varje dag! =) Och han e ju så go när grönsakskillarna ringer och frågar om vi behöver grönsaker " Ja hej de e Astrid... Nämen heeej Annika!!! haha.. så säger han jämt.. aja.. inte så kul såhär å läsa kanske.. men jag ska spela in honom nån gång så ska ni få höra.. han e lovely! Miran å Gede är också mina hunny bunnys... Miran, 24 år å pratar mest festa å shackalacka... hahaha.. åsså Gede... min favvo BOLOGNESE (baliiineees) Han frågar alltid, "christin, har du någon trosa eller vill du låna?" "Du vet att jag inte har några trosor.." *ASG* TRASA alltså.. som man torkar me..  Och till sist, Karre.. slutar du jobba så gör jag me de!! Skulle inte klara cupido utan honom tror ja. Världens snällaste och duktigaste och så sjukt jäkla rolig! Han har bra humor, och de bästa kommentarerna jämt! Jaojao, som jag har sagt förr, hade de inte varit för dom så..

Min vill ha lista för ikväll då... får sånt finns de ALLTID, hahaha!
    BELIVE   

Ting, så söt ju.. och svalan... den e fin =)


Jag hittade förresten ett par jätte söta skor här om dan... 200kr... eller ja.. 100kr eg. men sen frakt å så, ja ni vet..
image231


Helgen!!

Hejsan hejsan!

Nu va det några dagar sen jag skrev.. =)

Va hos frissan iaf.. det gick bra. Malin e Bäst! Så om ni inte har nån speciell frisör som ni går till, gå till Malin på Blond! Hon e grym! =) Fast jag gillade de hon gjorde på mig förra gången bättre än det här, men det blev bra... Förra gången gjorde hon mitt hår mer åt det guldiga och varma blonda... jätte fint! Nu tonade hon ner det varma... och gjorde de BEIGET och KALLT... som hon sa.. det lät ju inge roligt alls! Men de blev fint de me.. hehe

Jaa... *tänker* försöker komma ihåg va man har sysslat me dom här dagarna =) Men i fredags så åkte jag till några kompisar på kvällen efter jobbet... Va väl inte tänkt att det skulle festas till så som de blev =P men de borde man ju räknat ut, blir alltid mer än vad jag hade tänkt mig när jag träffar dom! haha..

Så vi va ganska många hemma hos Adde och sen drog vi ner på stan! Hade några med oss som va 18, och då finns de tyvärr inte så många alternativ på krogar. Så vi gick till People.. där är de iofs 20... men hyffsat lätt för dom å komma in ändå. Det va mycke folk där! Men ändå inte jobbigt mycke... lagom, och de va skoj! Dansade fan heeela kvällen! hahaha.. som en galning... kanske lite väl mycke.. men de va asroligt! Jag å Conny shakade som fan!! =P han e rolig han...Tycker om er alla otroligt mycke btw! *ler*

OBS OBS OBS OBS OBS OBS! ! !
MEN.. med min vanliga otur så blev jag av me min mobil... =( IGEN!!! Så nu vet ni de alla mina vänner, det går inte å ringa min mobil. Men vi har ju hem tele.. Men faaan... så jäkla jobbigt! =/ och alla bilder å sånt e borta... aja, inge å göra åt.. fattar bara inte varför jag alltid ska ha otur. Första gången blev ju väskan snodd... andra gången tappade jag den i toan.. haha.. och nu måste den åkt ur när jag tappade väskan på dansgolvet, en gång =(

I går så va jag hemma hos Adde å va bakis =) jaaa... fattar inte varför men jag sov där.. på golvet mellan micke å conny! haha.. fan va ont de gjorde... å de va så kallt!! aja... man tänker inte alltid speciellt långt när man dricker... hm.. tur då att man sällan gör de. Iallafall, vi beställde pizza och kollade på film, Hitman. Den va bra.. men sen åkte jag hem. Och då sov jag lite först, sen städade lite... lagade mat... och sen kom karro hit, å vi tittade på melodifestivalen. Och den gick ju precis som man trodde. =) Och jaa... sen va vi här hela kvällen och gottade oss som FAN. Haha.. karro e tokig! Hon kan aldrig bestämma sig för vad hon e sugen på.. så då måste hon köpa allt! Chips, dipp, ostbågar, godis, läsk, ramlösa, frukt.. Tokfiiiaaa! hehe

Och idag då, söndag... har jag jobbat! Japp... min chef ville va ledig.. ( som att inte jag vill de då) aah men jag fick hoppa in då och jobba.. Inte så jobbigt iofs, började 11 och slutade 16.15. Men får ändå betalt till kl 19 så de e ju ok. Så e jag ledig på fredag istället... låååångledig! Nice!

Nu har jag väl sammanfattat och fått me de mesta iaf =) kanske skriver mer ikväll sen... Nu ska jag ÄNTLIGEN lägga in alla mina kläder i mina garderober. Haha... har inte haft några hyllor eller korgar så jag har haft mina kläder i resväskan och lite överallt. Så de ska bli så skönt å få ordning på allt nu....

Aja, men vi hörs igen senare!! Tja tja!!

RSS 2.0