Thailand!!

Guuu va underbart det ar!!! Vi ar antligen har! =) Och det ar verkligen varmt, haha.. men harligt!!


Flyg och allt gick bra.... traffade pa nagra uppsala bor faktiskt som ocksa skulle aka. Ehm.. jaa,.., planet va hyffsat i tid men fy vilket daligt plan!! Vill inte va gnallig.. men det va liten ( 2 saten, 3 saten, 2 saten ) och gammalt. Daliga stolar och sa.. men men.. bara bita ihop. At knappt nanting.. va inge go mat =P Sen somnade jag faktiskt. Kopte sant nattkitt sa da somna jag snabbt. Patrik satt full och kollade pa film, men vaknade over att han snarkade, hahaha.. sa han somnade me sen =) och vi ( i alla fall jag ) sov nastan hela flygresan... Perfekt!

jaha... gu, jag vet inte vart jag ska borja, hehe. Pa flygplatsen tog vi en mini buss.. som man delar 10 st. Kosta 360bath, ca 80kr. Men den tog ganska lang tid, och sjalvklart skulle vi av sist. Men nar vi kom fram och hittat varat guesthouse, sa satt thomas och karro har och vantade. Haha.. kandes helt stort att vi alla helt plotsligt va har.

varat guesthouse ar jatte mysigt! Super bra verkligen..nytt  och frasht!. Vi har kylskap och safetybox och allt som vi va beredda pa att inte ha, haha.... just att det va ett guesthouse sa trodde man ju att det skulle va lite enklare. Personalen ar urgullig =) sitter nu nere i receptionen och ater frukost. Rostmacka, juice, kaffe, youghurt, farsk frukt... 100bath ( ca 20kr ) ett minus bara ar att det ligger brevid en klubb, sa lite ovasen nar man ska sova =(

Patrik ligger och sover, sjalv vaknade jag klockan 8. Perfekt ju.. hoppas det haller i sig me =P

Igar va vi ute och kollade runt lite... handlade 2 saronger, patrik kopte lite kalsonger och t-shirts, eftersom vi inte har med oss sa mycke, Har kollat pa resvaskor for att jamfora priserna lite.. fick ner en till 1000bath, vilket ar ca 200kr. Sa det loser sig alldeles utmarkt =)

OOhhh... vantar pa att patrik ska vakna, vill ner till stranden! Men det ar mulet nu... det VA sol nar jag vaknade men den forsvann... lika bra kanske, annars for varmt.

Manniskorna har ar jatte trevliga.. men jag tycker fan att dom ar for mycke ibland! I buikerna ialla fall.. man hinner knappt komma in sa ar dom dar och tjatar och pekar. Star liksom och hanger over axeln nar man tittar, lite jobbigt.
Och en annan sak, det luktar sa jakla illa overallt!! men man kanske vanjer sig.. =) far ju se om vi blir kvar har eller inte.

Nu har ni fatt lite uppdatering har ifran iallafall! Skriver mer snart igen!! Skot om er dar hemma!!

MASSA MASSA KRAMAR CHRISTIN!!

Heeej dååå!!! *vinkar*

Nu är det nog sista gången jag skriver innan vi åker.. Är ungefär 4 timmar kvar innan det bär av till Arlanda. Wiieee.. resfebern börjar komma lite nu.. =)

Fick mess från Karro och Thomas. Resan hade gått jätte bra ner... men Karros fötter, stackarn, hade svällt upp massa och hon hade ont i dom. Hoppas det går över snabbt. Dom bor på ett hotell som ligger på gatan brevid vårat guesthouse. Och det är tydligen JÄTTE varmt där nere, och strålande sol =D så hoppas hoppas det håller i.

Åååhhh.... kommer sakna min lille bäääbiis ju =( hoppas han inte är allt för sur när man kommer hem, haha, han brukar nämligen va det efter att man har varit borta ett tag...





image451image452
                                           image453


Men alla nära och kära jag känner, ha det nu så jätte bra här hemma. Va rädda om er, så ska jag uppdatera så ofta jag kan där borta. Massa massa LOVE till er från mig!! Ni betyder allt för mig och är helt enkelt BÄST!

PUSS PUSS CHRISTIN <3

söndag, timmarna räknas ner..

image450

En dag kvar...

....sen sitter vi på planet som, förhoppningsvis hehe..ska ta oss till Thailand.

Annars har det varit ganska jobbiga dagar.. dom senaste som har varit... mycket som går runt i ens huvud nu, men ska försöka lämna allt borta i thailand sen... och kommer hem med ny energi, som en ny människa =)

Igår va jag bara hemma.. Va med lillebror på stan ett tag å kikade.. sen köpte vi med oss fika å mat å gick hem. Patriks mamma va här å hälsade på också.

Men idag har jag haft en heldag på stan med min kära mamma =) !! Det har varit jätte kul å sååå mysigt! Synd att hon inte kunde stanna längre... och att jag va så trött bara. Annars brukar det va ganska bra go i mig när jag knallar runt på stan.

Mötte henne kl 11 vid vaksala torg, och där va det ju marknad/loppis. Och mamma är ju GALEN i sånt.. så självklart gick vi ju dit och kollade.. =) mycke folk, och såå mycke krimskrams.. "Jo men här kan man fynda massor.." haha, mamma är så söt... jag va tvungen å ta kort på henne me när hon sprang runt där, hihi




Sen har vi gått runt i massa butiker och kollat. Gick och tog en lunch.. på WAYNE'S idag igen... haha.. åt samma som alltid, fetaost fuccatia =) Mums. Det jag hittade mest idag som jag kände att jag mer än gärna hade velat handla, om det inte hade varit för resan imorrn... så var det klänningar! En blommig klänning på Gina.. Den påminner om en som jag hade med i ett inlägg från HM förut. Jättefin iaf. Sen fanns det en ljusrosa i spets med rosenmönster på.. också fin från Gina.. Jaa.. hittade MASSA klänningar.. just ja, fanns en suuuper fin vit tubklänning på gina me =( tänk om man kunde få ta studenten i år, finns HUR mycke som helst att ha på sig. Det fanns det ju inte för 4 år sen kan jag ju säga =P En annan liten pärla hittade jag på MQ.. vit tub med svart band o rosett i midjan. underbar. *suckar* FAAAN.. om det inte finns massa fint där nere i Thai asså =P

Men mest gick vi bara och kikade.. och provade lite å så.. jaa... bara hade det bra =)

Mamma provade brills me, hahaha.. snygging =)

Jaa... och sen vid tre tiden gick vi hem till oss och fikade. Drack kaffe och åt glass med varma hallon, så sjukt gott! Men det va bara en liten paus, för sen gick vi ner på stan igen. Haha.. gick i lite fler affärer, men sen va det dags för mamma att ta bussen hem. Så lämnade henne vid stationen och gick sen och handlade. Ska laga köttfärssås.... men va så hungrig så jag tog en subway på vägen =P såååå gott, har inte ätit de sen Mallis.. hehe -minnen-

Vet ni.. jag är så sjukt nöjd med min magväska =D *glaaa* kolla va snygg den är!

Köpte även det randiga linnet jag har på mig från H&M.. plus en vit kofta ( inte den på bilden ) från new yorker.
Christin är nöjd. =)

Och vet ni vad!!?
Jag skrev om ett par tanfärgade sandaler i ett tidigare inlägg i mars. Men jag köpte dom aldrig.. kostade 298kr då iaf på hm... tyckte dom va så himla fina. Men sen efter att jag såg dom när dom precis hade kommit in, så har jag inte sett dom någe mer. Men idag så fann jag dom igen, hängde där bland skorna MEN var nedsatt till 98 kr! Yeeaayy! Så då slog ja till på en gång, och är så glad för dom nu =) Hihi.. kolla visst är dom fina?

image449



Gomorron gomorron!!

Fredag och bara 2 dagar kvar tills vi åker... wiiiihoooo!!! Lite pirrigt i magen nu faktiskt, hehe...

Satte klockan på 11 idag... trodde nämligen jag skulle sova länge, satt nämligen uppe ganska sent och kollade på "Killing floor" Den va väl sådär.. Men vaknade istället 9.30.. very good!

Så nu måste jag fortsätta skriva på mitt CV. Sen ska jag gå till jobbet.. Blä.

men jag skriver mer senare! Puss heeej!

Sååå jäkla nice!!

Shit vilken skön dag jag har haft idag, hihihi... första dan från jobbet å det känns såååå bra! =) Jag kände sån energi när jag vaknade idag, så direkt satte jag mig vid datorn å började skriva nytt CV. Meen... efter ett tag tog det stopp... så då la jag det åt sidan och satte mig ist i solen ute på balkongen i bikini ( för det va verkligen så varmt) och lyssnade på musik. ( Theo låg i sängen å dega som vanligt, hehe...) Haha... Patrik kom ut och sprutade matolja på min mage, men det hjälpte fan inte =P tur att vi ska till Thai ändå.. hihi... men fick lite färg uppe på bröstet iaf!

      
Ser varmt å skönt ut va?? Det va det också... Wiiee!

Sen kom lillebror över... vi satt och tjatade lite på balkongen.. men sen gick vi till Pinoccio och åt pizza! ÅÅhh... invigde mina favvo-jeans shorts för i år =D och tog oskulden på mina vita tygskor från victorias secret, haha!! Älskar vår!

      

Sen mötte vi upp Karro.. lillebror åkte hem.. Och jag å karro gick och åt fetaost foccatia (hur de nu stavas) på waynes coffee =D MMmmm... den e så jäkla goo! Sen hängde jag me Karro för hon skulle vaccinera sig, men nu blev de inte så iaf.. för dom hade inte det vaccinet hon skulle ha hemma, ööh.. bra..*?*

Jag väntar på Karro.... lalala....  

Efter det så åkte vi hem till lilla Sara.. och satt där ett tag å drack kaffe och hörde om alla bravader från deras resa till teneriffa =) Sen vid 22-tiden åkte vi där ifrån... karro hem å jag mötte upp lillebror igen. Så nu e vi hemma och ska kolla på film.

Imorrn måste jag gå till jobbet.. bläää... men det ör bara imorrn, sen behöver jag aldrig mer gå dit igen om jag inte vill.. hehe.. Tänkte även försöka hinna lämna ut lite jobbansökningar, skulle ju va bra innan vi åkte.

Sov gott nu så hörs vi imorrn!! Kram kram!
  Matchande hårband och linne från forever21... väldigt sött tycker jag! Blommigt å somrigt!

"Är du dum i huvet!!!???"

Sådär ja.. dom orden från min chef fick mig att sluta på mitt jobb idag =) Men vet ni vad...? Det känns bra... känns som en stor sten som har släppt från mitt bröst. Synd bara att det blev på det här sättet... Men det var meningen, för den här gången blev jag inte ledsen. Den här gången kände jag "äntligen" För det gav mig en anledning att gå där ifrån....


Så IDAG... Nya tröjor till dom , Ny start på ett nytt liv till mig...
                        image433


Men personalen, Massa massa kärlek till er från mig!! <3


Go kväll !

Tjena mors!!

Tisdag bara... blää.... och lika lugnt på jobbet ( i restaurangen ) som igår. Dagarna går så sakta.. *suckar* men man blir lite gladare när stammisarna påminner en om att det bara är några dagar kvar tills man åker =)

5 DAGAR FÖR Å VA EXAKT =) =)

Idag fick jag höra också av en gäst att  "du är verkligen så himla snäll, vet du det?"  Ååhh... du blir man glad! Men det finns dom som man märker tycker om en, så det är kul. Man behöver höra det ibland... för oftast känns det som att folk INTE gillar en... Lite tråkigt. För jag försöker verkligen. Men ibland kommer det gäster som har en dålig inställning redan innan dom kommer till mig... så det spelar ingen roll vad jag gör. Och tyvärr kan inte jag hålla masken då alla gånger... men varför ska jag?? Ingen har rätt till att vara otrevlig å trycka ner någon annan... Hmm.. jaja..

Jag är duktig på att prata jobb här tror ja... men behöver skriva av mig, hehe.

Efter jobbet gick jag och hämtade ut mitt H&M paket!! wiihoo =P MEN det fanns en sak som gjorde så att jag VÄNTADE med att öppna det.. hahaha... gissa....??? joooooo....

ETT NYTT ONE TREE HILL AVSNITT SÅKLART =D         

Så jag och Theo faktiskt ( han satt i mitt knä framför datorn å kollade in i skärmen dom först 10 min ) haha, så söt... jo så vi kollade på det iallafall det första vi gjorde när jag kom hem. Och det va mycke bättre än förra avsittet.. men ändå inte superbra som det kan va =) nu måste dom komma med nån grym händelse tycker ja, hehe.
 
Åhh.... min pojkvän läser aldrig min blogg så, va bara tvungen å lägga ut den här... han e ju sååå läcker, haha!!

yammiieee.....                   image429


Jahaaaa ja... sen efter det iaf så öppnade jag paketet... Och blev överaskad, ALLA linnen jag beställde låg där i.. trodde bara hälften skulle hinna komma innan resan.. =) Och bäst av allt.. alla passade utmärkt! tihi



Och nu då.... har jag suttit och ändrat min mail adress på alla sidor jag är medlem på... har nämligen skapat en ny mail.. den gamla va så lång å svår.. jobbig. Så nu blir det lite tv kanske, en kopp te... sen ska jag å min bäbis gå å sova.. =) Theo alltså. Han e ju bra lustig... antingen är det för att det är nybäddat ELLER så gör han det för å jävlas baaaara för att det är vita lakan... men han sover i sängen nu helt plötsligt. MASSA KATTHÅR... blääää..

men han e sötis ändåå 




förutom tsunami så är jag rädd för EN sak i thailand... och det är dom här äckliga varelserna... MURÄNAN!!

    GAAAAHH!!                             ser jag en sån... då dör jag.


Måndag

Fasen också, jag glömde heeelt bort å köpa Sofis mode idag =P Glömde helt bort de.. jaja.. inte hela världen men, hade varit najs tidsfördriv nu när man e själv. Patrik jobbar natt... =(

image427

Idag va det, för min del, lugnt på jobbet.. men dom ute i salladsbaren.. stackars stackars va dom fick slita. Men vadå.. under vintern är det ju jag som gör det när folk äter inne i restaurangen... och nu är de som som får att göra sommartid. Inte mitt fel.. men jag får iallafall dåligt samvete när dom stackarna jobbar sönder sig å jag har knapt nånting å göra. Aja.. Blir faktiskt jobbigt för mig me, även fast dom inte tror de... för jag får vara själv i restaurangen. Och så länge jag har kö i kassan så kan inte kag göra nånting annat än å hjälpa dom. MEN medans så ska jag hämta ut saker till salladen, ordna med växel, servera maten, servera sallader, fylla på bröd å sånt som tar slut... plocka borden, torka borden.. och det GÅR INTE att göra allt det på samma gång. Så det spelar ingen roll om jag har 20 personer eller 100 personer inne i restaurangen.. Ok.. nog om detta =) Ni ska veta att det är sjukt jobbigt, jag tänker på mitt jobb DYGNET RUNT.. "blev det rätt i kassan?, stängde jag av där?, fixade jag det?, varför blev det fel?, varför blev hon arg?, ååh vad det gjorde mig sur...? m.m...)

I alla fall... nu försöker jag bara ta hand om mig själv resten av kvällen.. Har ätit resterna av tacosen som vi åt igår. Just ja.... haha.. blev ingen bio igår heller... =P Blev så sugen på taco så vi gick å handlade saker till de istället =) Åh det va såååå gott.. Sen kollade vi på "Shutter" den va sådär..

Horror....

Jaaa.... och så har jag tagit fram ost å kex och vindruvor... baaaara till mig =)

image424

Och idag fick jag massa besök!! Dom som gjorde mig glad va min storebror som kikade förbi på mit jobb =D Är så stolt över att han ska bli pappa, hihii. Jag längtar verkligen.. Och sen kom min lillebror... som jaa... jag vet inte vad jag ska säga.. *ler* Hoppas att vad som än sker blir bra iaf =)

Det som kom på besök och gjorde mig mindre glad va en dubbel räkning från facket, alltså 2 Månadsavgifter... och en räkning från H&M som jag inte hade en aning om... oooops.. så kan de gå! Förjävligt... Nu innan resan... =( Aja... sånt e livet.

Sov gott sen... 7 dagar kvar nu... wiihoo!!

Step up 2

kollade på filmen idag... den va jätte jätte bra!! Faaan tänk om man kunde dansa sådär va.. =) ååhhh..

Så den rekomenderar jag å kika på, dock en typisk tjejfilm, med en snygg kille att dreggla över och en snygg tjej att störa sig på.. haha..




Jag har hittat lite utemöbler som jag skulle vilja ha på balkongen! =) Eller ja.... bordet å stolarna tror jag är for stora tyvärr... visst, vi har stor balkong. men den e mer lång å smal... så tror det skulle bli trångt! Men annars skulle jag vilja ha den men två stolar å ett bord + hjul... skit fint skulle de va, och passa bra. MEN då får man ju bara sittplats till 2 personer... skulle ju va trevligt om man kunde sitta 4 st iaf.. =( Såå... jag funderar på att bara köpa dynorna, och sen se om man kan hitta andra stolar å annat bord... som inte tar lika mycke plats! Men visst e dom snygga =)




Vad tycker ni om den här kavajen då?? Jag tycker den ser cool ut... men är ju från Haléns, och jag vågar inte testa där igen så, hehe


Solig Söndag

Tjingeling!!

Visst, det är söndag å helgen e snart slut.. men de e en härlig söndag iaf. Så himla fint väder, varmt å skönt på balkongen! Sitter där nu... dricker kaffe å äter upp Karros sista godis, haha och lyssnar på musik. Theo är också här... han e rädd men ändå lite nyfiken på va grannarna sysslar me.. hehe..

     

Fan, vi måste verkligen handla möbler å ha här på balkongen nu när vi kommer hem från resan.. hm.. =/

Ikväll ska jag och Patrik gå och äta på Santorini... och sen blir det nog bio. Skulle gått igår eg men de blev inget, så vi tar det idag ist. Så de ska bli trevligt... =)

Nej nu ska jag ringa mamma å se va hon gör. Sitter GARANTERAT ute å solar... hahaha... hon börjar ju med det redan i februari så *skrattar* min söta mor..

Vi hörs senare! Hej svejs

Ps. Nu åkte bikinin på.. hahaha... SKÖNT!!

HÄRLIGT

Här kommer även två härliga bilder på Mig å Karro från idag när vi satt ute på balkongen i solen å myste!! =)

image412  image413

Kate vs Drew

Hahahaha...

det här är en liten rolig grej bara! Jag kan inte direkt säga det själv, för det är svårt för en själv å se om man är lik nån eller ej... men jag har fått höra av MASSA människor... från olika ställen i sverige och från olika länder att jag är lik Kate Hudson, och vissa tycker Drew Barrymore. Så vad tycker ni?? ÄR jag lik nån.. och vem i så fall?? =)

Här kommer lite exempel!

image399image400

image401 image403

Nu hade jag inga bra bilder på mig själv på datorn så man kunde jämföra, men här e några =)








Lördag natt

Tjoho!!

Då va den lördagen i princip slut. Efter att jag skrev här så... haha.. städade jag =P såklart! men skönt när de är gjort. bejbi tvättade sen så jag slapp de iaf. Gick ner på stan sen å träffa Karro.... Vi gick först till kicks och där köpte jag solskyddsfaktorn som jag kikat på tidigare! Roc hette märket! Hoppas den är bra nu bara... men den värkar vara de iaf =) så den köpte jag, 30 faktiskt. Lika bra, vill INTE bränna mig det första jag gör.. haha... shit, har alltid annars haft typ en 6a eller nåt.. max 8. Jaja... köpte Loreals spray för barn 25 till kroppen också. Saknar bara en bra after sun nu men det köper jag nog där nere =)

image398

Sen gick vi till apoteket. Där handlade vi också lite krims krams till resan. jag köpte resorb, vätskeersättning, asolsprit till myggbetten som jag garanterat kommer få där nere, eehm... tabletter till magen ifall den börjar strejka, aah ni fattar =P hm... mer då..? nytt munskölj.. hm, ja de va nog allt!

Sen gick vi till Cupido och åt lite mat å fikade. Jaa.. å sen hem hit. Karro köpte massa godis som vi sen tryckte i oss under kvällen.. =) Vi kom på också att det är jätte härlig eftermiddags sol på våran balkong, så där tog vi en kaffe me, härligt! Dock första våren utan cigg.. hehe... men de e bra de! *tummen upp*

Och vill ni veta en sak... haha det är så kompiskt, för jag har sån otur... men jag tror jag har fått nån öraninflamation eller nåt skit...! Jag har JÄTTE ont i örat å det går ner i halsen me.. =( =( faan... orkar inte mer nu. Får se hur det känns imorrn, om det blivit bättre. Shit, ni måste ju tro att jag e hypokondriker.. =P

Jaaa.. å nu då. Sitter själv.. har hittat på en film som jag ska titta på, eller ja.. skulle titta på... men de får nog bli imorrn =) "Step up 2"



Jag vill ha en fin vårjacka nu.... =( jag va in på H&M innan jag träffa karro idag. Först å främst kollade jag inte så noga på allt nu, eftersom jag inte ska handla, hehe... men såg ett jätte fint långt tunt linne som va vitt / marinblå randigt.. plus ett par likadant randiga tygskor som jag gärna hade lagt till i min garderob =D Plus att jag såg en fin kavaj som verkade lite intressant, tror den kosta runt 300kr... fanns marinblå, svart, beige å vit. Funderade på den blåa faktiskt... men de e ju så svårt å matcha till allt.. aja, vi får se.

Nu åker ju vi om en vecka.... Jiiiippiii =D =D Och så kommer vi hem den 13 maj.... frågan är om man kommer behöva en jacka ens??

Detta blev långt nu... skriver mer imorgon! Sov gott, hoppas ni har haft en bra helg!

-Harmony-

Lördag

Hejsan hejsan!!

Idag är det lördag... vart är den fina strålande vårsolen som jag beställde till idag??? =(

Faan.. jaja.. får väl gå ändå då? hehe... lika bra att de e kallt.. för jag har ändå ingen vårjacka att ha på mig!! *buhuuu* Ska ner på stan snart... tänkt att jag ska träffa K å handla lite småsaker inför resan =) solskydd å sånt. Wiiihooo! Inte långt kvar nu tills vi åker.. en vecka bara!

Igår va jag hemma me K å Bebben i Slavsta =) Vi satt bara å dega å typ gnällde å klagade på allt vi kunde komma på typ.. skönt å göra de ibland.. hehe... Sen åkte jag hem vid tolv tiden. Båda va så himla trötta efter jobb å slit... sen när jag kom hem tryckte jag i mig lite godis som P köpte på ålandsbåten.. insåg att det bara va skit på tv så jag gick å la mig. Och vaknade idag vid 10.30.  Skulle behöva städa... men hur kul e det å behöva göra det så fort mam är ledig!! Hm.. nee.. räcker med att vi ska tvätta idag =)

men jag skriver lite mer senare... vet inte vad man ska hitta på ikväll... någe förslag?? =)

Kram kram

torsdag

Heeej

Har inte haft nån ork å skriva här... å har inte de idag heller.. Har varit så himla trött å slten både igår å idag.

Va å hämta ut jackan idag som jag har beställt... å de va ju precis som jag trodde. Från å me nu kommer Halens ha en kärringstämpel enligt mig, för gott !! Det va den fulaste jackan jag någonsin sett... usch!! inte alls som på bilden. Är så himla besviken... plus att det har aldrig hänt tidigare att en storlek 32 har suttit som en medium på mig typ... men de va inte bara de, modellen.. ALLT.. va bara hemskt! Så den åker tillbaka på en gång... å jag e åter igen missnöjd, för jag har fortfarande ingen vårjacka... jävla skit..

Min katt skriker hela tiden... va fan e felet?

Hmm.. känns som att ja slutar här, så jag inte gör alla andra på dåligt humör =)

Sköt om er så skrivs de mer här till helgen ist, Kram kram Christin

Bikinis =)

Hittade dom här igår på VS.. Dom e så fina... *Suckar* Jag har liksom ingen bikini å ha nu när vi åker.. så de e det första jag måste handla. Och fan om jag inte hittar nån... vill nämligen ha en utan axelband.. Så typiskt att man måste beställa dom här från usa.. annars hade jag lätt gjort de!



Och såg även det här... underbart fint nattlinne =) =)  www.victoriassecret.com

image396

Tiiisdaaaag

... å de går såååå långsaaaamt! =)

Helt dött idag me ju på jobbet!! *suckar*  Men är ändå helt slut... Hände en lite komisk incident på jobbet idag faktiskt. Hehe.. nej fy va taskig jag är.. men de va en gubbe som blev utslängd av tre vakter. Han va ett fyllo/knarkare.. precis muckat.. och så kom han in å börja äta folks rester.. Va ju tvungen å säga åt honom, men när han inte lyssna... sorry! Så då åkte han ut.. men när vakterna försökte få ut honom från gallerian skrek han helt panikslagen "POLIS POLIS, DOM MISSHANDLAR MIG! POLIS" hahaa... de va de som va lite roligt... =P men han va ju inte helt frisk så..

13 dagar kvar nu till värmen.. va in på kicks idag å kolla solskyddsfaktor, och det fanns EN som tydligen skulle va bra för ansiktet. Just att den inte skulle täppa till porer å va fet å så... 150kr kosta den visserligen.. men den blir det iaf. Nu kommer jag faktiskt inte ihåg märket.. men skriver de sen, så kanske de finns nån som provat den å kan säga om den e bra eller ej.

För kroppen e jag inte lika kräsen... då funkar ju nivea eller nåt. Men hon sa att L' Oréals spray solskydd va bra..

Kollade på nya oth nyss... blev lite besviken... inte så bra som jag förväntat mig ju! Gått å väntat länge, åsså visar det sig att man inte väntat på nåt spec.. =( för de va det inte.. tyvärr... inge speciellt alls. Långtråkigt.. synd. Nu förväntar jag mig någe riktigt bra ju i nästa avsnitt bara för de.

Blir inte mer än såhär idag... ha en fortsatt mysig kväll !!

*massa kramar*

Idag går en hälsning till min pappa... beundrar dig för att du inte slutar kämpa.. Dom ska va tacksamma! =)



Måndag

Överlevde dan på jobbet =) men de va KNAPPT asså... hehe... det va ingenting å göra..!! usch va tiden gick sakta...

Haha.. försvov mig imorse också. Men kom ändå i tid till jobbet... vaknade 25 minuter innan jag började! = de ni!! inte dåligt va... haha..


Annars har jag inge roligt å berätta.. =( tråkigt va... inte för att jag brukar ha massa intressanta saker å komma me, men u har jag ingenting... inte ens nåt ointressant. =P

JO förresten... ni får ju inte missa att det är ett nytt OTH avsnitt idag!! Eller ja, det utspelar sig i usa idag, så det finns nog hos oss imorrn förhopppningsvis.. Jiiihooo =D har längtat som fan.. <3

2 söta blommiga klänningar till den som vill beställa.. jag själv kan ju inte så *GRÅTER*
Nej men dom e väldigt fina.... inte fel å ha i sommar till ett bar bruna sommarben =)

www.forever21.com



        image392

"Stundens ingivelse" Det va det Engla föll offer för.... ödet? slumpen..?.. otur..? kalla det vad ni vill, men de va precis va det va när Engla bestämde sig för att för första gången cykla hem själv. Exakt vid den tidpunkten då den oskyldiga lilla flickan sätter sig på sin cykel, sätts en annan människas liv i rörelse... åt precis samma håll... vid samma klockslag.. Hans sjuka sinne kommer ifatt henne, och där tog ett liv, som precis börjat, slut. Allt pga ett djur.. ett odjur som föll för stundens ingivelse. Skulle de va ett försvar?!!

Det är rent ut sagt förjävligt... va denna värld är orättvis, inte bara idag... utan såå många gånger. FÖR många gånger..

-Frid-

vill inte sova

Nee... vill inte att det ska bli måndag juuu *fejk gråter* Jag hatar verkligen måndag =/ alla gäster e så jävla tjurskalliga då.. bara för att dom också hatar måndagar... ja men ta ut det på lilla mig vettja, gör de.. Det är väl självklart att jag gärna står där å tar all skit men fortfarande ler å ser glad ut.. för ni tror väl att jag älskar måndagar, och inte vet jag.. ska straffas för de då eller..? Hahaha... nej dåå... men de jag vill komma fram till... måndagar är INTE roliga.. inte ens för mig *ler*

Fast iofs, kanske känns bättre imorrn.. eftersom jag jobbade idag, så kanske det inte känns som måndag imorrn?? Men då kommer det bli jobbigare på torsdag asså... *funderar* för då kommer det ju isf kännas som fredag för mig..

Men ååhh. skit samma, jag vill inte gå å sova, för jag vill inte gå å jobba!

Dessutom är jag less på att ha köpstopp!! =D Jag vill jag vill jag vill !!  men nej nej nej... tänk så mycke fint det kommer finnas i thailand!! ååååhh..*blundar å räknar till 10*

Men om jag inte ska dra upp alla kläder jag vill ha.. eller ja, den här gången handlade de om 3 klänningar... ( och det roliga är att EXAKT dom jag vill ha hittar du på denna sida, www.kenzas.se och va kul för henne att hon har köpt alla 3 *suckar* ) Ialla fall.. så va det dom här gobitarna jag ville ha... fastnade verkligen för dom =)



speciellt fjäderörhängena...superfina!

Nehe.. skulle vilja gå å ta en varm dusch nu ja.. men kan man göra det kl 01.22 ??? Lite sent kanske... aja... grannarna har ju plågat mig me fest tidigare så...

Imorrn åker Sara å Allan hem från Riffa... Ska bli kul å få bjuda hit min gullrumpa på fika, nu när jag äntligen har det hyffsat fint o ordnat här hemma iaf.. hehe.. hon klagade alltid på mig att jag aldrig fixade iordning i min lägenhet, förr när jag bodde själv... =)

Fan, måste ge mig nu ja... haha.. märks de att man sitter å drar ut på tiden eller..? =P

Aaahh.. men just ja! En sista sak måste jag visa förresten.. mysigaste dressen (som jag naturligtvis skulle vilja ha) Riktigt gulliga!



Ohh.. =(

Gonatt å kram
-dream-


Söndag

Hallåå!

hoppas allt är bra med alla där ute! Att ni har haft en trevlig helg..! inte är för bakfulla.. eller fulla med ångest, hehe. Brukar va så för de flesta.... Och ni som inte har vait ute å flängt, njut idag av att slippa bakfylla å ångest  =) och hoppas ni är ordentligt utvilade... att ni har tagit hand om er själva under helgen å bara varit å mått bra..!

Jag är en av dom som slipper bakfylla.. hihi.. Har bara tagit det lugnt. Jobbat idag. Så igår åkte jag ju ut till Gimo och sov där. Sen åkte jag direkt till jobbet idag.. Jag å micke kollade på 3 filmer, haha.. och åt massa fruktsallad! Eller ja... om jag ska erkänna så åt micke en tallrik.. och jag resten, en hel skål assåå.. haha..  Jag gillar frukt. MEN sen efter ett tag blev jag ist sugen på chips... oohh.. jaa. jag var tvungen å gå å handla de =P sour cream & onion + samma dipp, sååå sjuuukt gott..!! Jaa.. gillar de me då... så de vräkte vi i oss me... Men där fick jag hjälp iaf, hehehe.

Lugnt idag på jobbet... soft å jobba söndagar. Får se om jag tar tar ut en ledig dag i veckan. eller kör på som vanligt..? Har ju varit sjuk så en dag extra skulle ju inte skada...

Nu sitter ja hemma å dricker kaffe. Patrik kolla på fotboll.. ska åka å jobba natt snart. Och jag blir sjäääälv =(

Men ha nu en riktigt skän söndag, njut sista timmarna innan de  e jobb igen.. bläääää =P

Kraam kraam från mig!!

PS. Jeppe å hans tjej va in idag på jobbet me sin nyfödda lilla IDA!! SÅÅÅÅ himla söt... *pussa massa*

...

glömde ju skriva att drop in tiderna för vaccinationen är just 11-19 när jag jobbar... haha.. missade hela poängen ju med det jag skrev.. *fniss*

nu ska ja göra mig i ordning.. åker me pappa till Gimo vid 17.30

Ha en kanon lördag nu! Heeej!

Lördag!

Satt vid datorn hela kvällen igår, men orkade ändå inte skriva nåt =) Faan... har vänt på mina sovvanor igen nu.. sitter uppe till kl 3 iblan 4 om nätterna.. och sover sen aslänge på dan. Skit =P aja... ska försöka gå upp tidigt imorrn, så man vänder tillbaka. Som sagt, igår va jag bara hemma efter jobbet. Köpte med mig ostbågar OCH godis hem, hehe.. mums! =)

Beställde lite grejer från HM oxå... ooops... men de va också till resan! ( haha, känns som att det börjar bli min ursäkt) Nej men faktiskt, om det är nåt ja inte har så är det just shorts och linnen. Och nu beställde jag några linnen.. Kan ju inte släpa med mig massa klänningar till Thailand sen ju.. de ska va så litet å så lätt som möjligt så det inte tar nån plats å blir jobbigt å bära.

paket ett kommer innan resan..


paket två kommer förhoppningsvis innan resan...


Och det här linnet ville jag så gärna ha MEN tog ju slut på en gång så klart =)

image383

Sådär ja... då va det köpstopp för mig... Nu ska jag bara handla nån bra solskyddsfaktor, som inte gör huden fet å äcklig.. ingen me massa olja vill jag ha, utan bara härligt fukt!! =D Nån som vet nån bra??

Vaccination blir det nog ingen för mig... är det dumt kanske.. ? men va fan... dom har bara dropp in, och jag vill inte ta ledigt en hel dag för å ta en spruta... För jag har inte ett sånt jobb där jag bara kan gå iväg en stund å komma tillbaka sen. Måste finnas nån på alla stationer, å då måste dom ta in ytterligare en person för bara den tiden jag e borta.. =( Iofs så får dom ju göra de egentligen men... aja vi får se.

Idag ska jag förmodligen åka till Gimo och hälsa på M. Han stackarn har ju gipsat hela benet.. och kommer nog ha det så ett tag. Sån jäkla otur... men ändå sån jävla tur. Du skrämde skiten ur mig när du ringde från sjukhuset.. Iaf så åker jag nog dit.. åsså blir de kanske å glo på nån film eller nåt!

Men vi hörs kanske senare ikväll! Talk later! Byee

torsdag natt

hej hej!

Skriver inte så mycke här nu.. blev av så sent, så jag skriver mer imorrn ist =) Hoppas att eran dag har varit bra! Min har varit sådär... hade det jätte lugnt på jobbet. Tiden gick sjukt sakta...

Sen jag kom hem har jag inte gjort någe spec.. kollat på so......dance ;) sen efterlyst å sen so....dance igen... och sen hoppade jag in i duschen för o va redo å klar till CSI Miami =D riktig tv-nörds-kväll me andra ord, hehe.

Jag beställde jackan iaf =) hoppas hoppas HOPPAS att den e fin!!

För jag vill ha den i VÅR! =) När den nu kommer... Trodde den va här juu... men försvann snabbare än den kom. Men uteserveringarna hann ploppa fram i Uppsala iaf, sååå mysigt! Den här dan va najs... *ler* Vårig....



Innan jag jag loggar och går å lägger mig vill jag bara skicka två varma hälsningar...

 En till min underbara mamma ♥  ♥  ♥ Och en till den lille som ligger hääär iii =D

                                             

Massa pussar å kramar å kärlek till er båda! //  Stintan / Faster.. hehe =)

sista inlägget

innan det är sovdags =)

Pratade med min lilla snoris idag, hon kommer hem från Riffa om mindre än en vecka..! Det är helt sjukt hur fort tiden har gått...! men ändå inte. Tänk att det är 6 månader sen första snön kom!! Gaaah.. nu lät det som en evighet, shit har vi stått ut med vinter så länge redan =)

Haha.. kolla va jag hittade.. lite rund om fötterna är man nog, men hääärliga minnen från våra esco torsdagar!

image369
haha... jag ser iofs pruttfull ut *asg* aja.. det är över ett år sen dessutom så.. =P annars va det ju oftast du som va de... hiiihi..


Hittade den här jackan på halens.se.... Har totalt missat den! Tycker den ser jätte fin ut, jag som har haft såna problem me å hitta en skinnjacka som passat... Nån som har den här som kan ge lite info om hur den ser ut å sitter IRL?? =D



Söt liten klänning avslutar jag med ikväll.. tror ja hitta den på forever... *?*         Aja.. den e fin iaf =)



Det händer igen...!!

SKOMANI ! ! ! ! !

Alla dessa söta ballerinas, under 200kr :

Ellos



Gojane

(ej ballerina)

Mycke rosa =P men ååhh.... kan det inte bara börja regna skor =)

Dom här skulle jag vilja ha också.. glida i innan sommaren, gillar verkligen marinblått !



*SUCKAR....*

What a %#¤/&%/&¤/+!!!

Kuuuuul.. det snöar.....

19 dagar kvar då

sen är vi hääär =)



ska bli så himla härligt! Längtar som bara den!! =)

Hemma idag som sagt, ingen feber.. inge illamående.. yeees! men huvudvärk som bara den.. fattar inte, det ska tamme fan alltid va nåt =P

kollade in i min garderob i morse.... och så fick jag för mig att prova mina skor. Och upptäckte då att tre par är ju för små! hur fasen tänker jag... =/ så nu sitter jag i ett par å hoppas att dom ska töjas ut.. hahaha... jaa.. annars får jag ju sälja dom. För sent nu å skicka tillbaka....


det är dom här rosa från victorias S.. och sen ett par blåa och ett par svart ballerina typ, från H&M...  för små =(

vi hörs säkert senare... måste äta nåt nu... Kram heeej

tisdag..

...och tro det eller ej.. men jag är sjuk.. IGEN. =( Fast nu vet jag inte vad det är för fel... fick gå hem från jobbet... först trodde jag att det va magsjuka eller nåt sånt... mådde så jäkla illa, va nära att spy flera ggr. Men höll mig =P sen fick jag så himla ont i kroppen.... kunde knappt stå på benen.... och när jag kom hem kom huvudvärken.. Shit, så huvudvärk feber å illamående... va kan de va då???

När man googlar på dessa symtom så är det hjärnhinneinflamation som kommer upp.. kuul... men det hoppas jag verkligen att det inte är. Nu mår jag okej... har tagit 2 ipren.. så huvudvärken e lite mildare nu... Håller tummarna för att det ska försvinna till imorrn. Men imorrn blir jag hemma från jobbet... Förjävligt!!  har inte råd att va hemma, speciellt inte nu när vi ska åka på resan =(

Plus att , vet ni vad jag fick hem idag!? Min deklaration.... kul.. ska BETALA för första gången.. 1000 spänn! Jävla skit... allt går emot mig! =P

Fick iofs hem min söta magväska från asos... och mina vita shorts från nelly. Dessutom hämtade jag ut ett paket på lindex innan jag gick hem... ett par jätte söta seglar/ballerina skor.. men dom va för små. Ska prova en större storlek nästa gång jag jobbar (ligger ju mitt emot mitt jobb)


Hittade ett par andra skit häftiga skor igår.. på forever21. Tyckte de va så snyggt med det turkosa och det bruna tillsammans! =) *vill haaa* jävligt snygga faktiskt...

                             

K. & T. va på ultraljud idag... hihihi.. så nu har vi fått se det lilla liiiivet =D =D!! Och nu vet man vad det är för kön me, men det ska inte jag skvallra om här =) men åååhh.. så himla mysigt och häftigt! Och då har jag bara sett ett kort ;) måste varit heeelt underbart för er å få se er lilla krabat där inne *ler*


Nehe... sängen kallar. Krya på dig Christin! =) 

peace

 

Söndag

Tjingeling!

nu har helgen gått sådär fort igen... vafaan... vart tog den vägen..? =/ I fredags.. jaa.. va gjorde jag då? *funderar* Joo... jag va ju hemma hos min bror. Det skrev jag ju....  Sen på lördagen så blev det så att Tove å Daniell kom in till uppsala! =) jätte jätte kul!! så himla sällan man ses.. å umgås liksom! Skit glad iaf över att få träffa min skrutta!

Vi möttes upp på stan... jätte fint vårväder! Gick och åt lunch på O Learys.. Patrik jobbade där nämligen. Åt en Larry bird med sallad å drack en cider, mumma!

Sen gick vi hem hit till oss och drack kaffe. Och efter ett tag så gick dom hem till sitt... å jag satt här hemma å degade å gjorde inte mycke.

Sen vid åtta tiden.. halv nio.. så möttes vi upp igen på stora torget, och gick till Santorini. Va ju tvungen att prova deras sovlaki.. ( men ledsen alltså... den va sjukt god, men slår inte min favorit ) Men den får en 4/5. hehe.. men Aspentos e en klar 5:a. =)

sen va vi dömätta.. jag va tvungen å knäppa upp mina byxor.. hahaha.. Och då hade jag inte ens fått i mig min cider som jag beställde till maten. Päron cider är jävligt gott.. men en sån 50 cl flaska e för mycke asså.

Och efter en liten stund beställde vi in Mojitos av kalle, han gör dom bästa! Tog en blåbärsmojito.. stört god =D

Jaa... och efter den så knata vi där ifrån.. Tove å daniel va ju uppe me tuppen så dom va ganska trött. Så vi skiljdes åt.. och jag gick till o learys, för där satt patrik. Satt med dom ett tag där.. sen gick vi några stycken till terassen. Men vet inte varför, tycker inte de e så roligt där. Men men... tog en drink å sen vipps så va klockan tre. Och vi gck hem. Somnade som en stock! va så himla trött.. så idag sov jag till klockan 11.30... HIHI.. men de va skönt

Och idag har jag inte gjort så mycke... såna där söndags saker =D Städat å grejat å beställt pizza, hehe, hemköring såklart! Patrik jobbar å jag e själv.. trökigt. va ska man göra nu då?

Tjaaaoo!

Lördaaaag!!

Gomorron!!

SItter nu å äter lite frulle... fil å flingor.. å kaffe =) Ska hoppa in i duschen snart.... å sen träffa Tove å daniel!! Nu har både min magväska och min korsett blvit shippade.. wiihoo..!! så snart är dom här... och nelly shortsen dyker väl upp i början på nästa vecka.. ÄLSKAR å få paket! hihii..

Gaaaah... jag orkar inte vänta längre! Vill åka till Thailand NUU!! Till värmen... få bli lite brun =)  Fan bara att det ska va så långt emellan BKK och Phuket.. =/ för jag vill verkligen till Bangkok... Har hört att weekend marknaden där ska va GRYM! Så ska verkligen tjata till mig att få åka dit fre kväll-sön eller nåt... Så hänga i phuket - similan - övriga öar första veckan... och sen koh tao kanske andra veckan... ?? Tycker ja låter bra... men men... vi får se. Tror inte jag kan planera resan mer än vad jag har gjort nu i mitt lilla huvud. Man får nog ta det som det kommer.. men det kommer bli bra iaf! de vet jag! Yeeesh!!

nej men nu måste jag göra mig i ordning.. ha en bra daa!!

varför inte fredag hela veckan?

Tänk va skönt det hade varit! hihihi... Kom precis hem från min bror. Gick hem först efter jobbet... bytte om till mjukisar =) beställde vita shorts från nelly... (samma modell som dom svarta då..) och sen tog jag bussen till Johan å malin. Gick å köpte lite chips.. åsså kollade vi på en film... Haha.. "Resan till America" kollade på den när vi va små... så vi va tvugna å kolla, har nämligen massa roliga minnen av alla repliker i den filmen. Men nu tyckte man ju bara synd om den stackars lilla söta musen.. =D
image349

Och GUUU så malin har blivit stor på bara nån vecka.. =)=) å större kommer hon å bli... ååh... det är så himla mysigt *ler* Lillbebben.. lääängtar massor tills den kommer..!!

Appropå bebbe så kom Joni och Sandra förbi mitt jobb idag me sin lille Sebbe! Så himla gullig... har redan blivit en månad ungefär tror ja! Tiden går så fort... mysigt ialla fall me de små liven =)
image350

Åsså min jätte bebis då.. haha.. som jag måste ta hand om =) pratar ju självklart om min käre sambo... hahaha.. nej då, skojja.. Han har varit ute på rackartyg igen. Men kom ändå hem hyffsat tidigt för ovanlighetens skull. men hade druckigt lika mycke öl för de... *tss* ;)

Har faktiskt inte hört nåt av Tove.... så vet inte om dom kommer ner till uppsala imorrn.. Vi får se! Annars har jag än så länge ingen anong om va jag ska hitta på imorrn... hmmm...

Ska alldeles strax gå å sova. Är väldigt trött... så Gonatt på er allihopa, så hörs vi imorrn!!

provat kläderna!

....och både shortsen och fodralet satt bra! =) =) så nu ska jag beställa vita shorts me tänkte jag... babaaa

torsdag

Tjaba!!

Har precis ätit lite fisk som jag tog med mig hem från jobbet =) fisk me curry, äpplen å purjolök.. å ris.. asgott faktiskt! Och Theo älskade de! haha.. men de som förvånade mig va att de va inte fisken han vräkte i sig utan riset! så söööt.. =) Åsså ska jag äta pankisar lite senare, hihi. Gick lite tidigare från jobbet.. skönt faktiskt.. har haft så himla ont i kroppen. Sålt mycke sallad senaste dagarna.. =/

Fick paketet från nelly idag. Dom vita shortsen kommer ju inte som jag skrev... men om dom här svarta sitter bra så ska jag beställa såna vita istället. Har bara inte orkat provat kläderna än.. men ska göra de snart!

Nu har vi bokat hotellrum för de två första nätterna i Thailand.... eller ja, inte hotell.. men ett rum på 3rd street café guesthouse vid kata beach ungefär... ligger nästan i mitten av kata och karon. Men det ser helt okej.. betalar 500kr för oss två och båda nätterna.

image348

men jag ska prova kläderna nu å så... så skriver jag igen lite senare! Kram heeej!

blommor

vill bara visa vilka fina rosor jag fick av min mamma... =) FEJK från plantagen.. asfina! Champagnefärgade... ser verkligen riktiga ut!


abstinens haha!

jag vill handla!! *buhuhuu* Jag har blivit tillfälligt kär juuu.. =D men faaan att tull å allt ska kosta så jäkla mycke!! Kolla den här.. 19.8 us dollar.. LOVE säger jag bara... den e ju underbart fin!!

image337 slutar på ca 600 kronor!! efter frakt å tull =( =( =( det är skillnad.... PLUS att den här e ju inte det enda jag vill ha....



skänk mig detta nån dååå!!! *haha* nej men seriöst.. faan, hade det inte varit för resan så.. damn!
allt på forever21.com


BTW.... blir ej dessa shorts1 =( har tydligen utgått ur sortimentet... typiskt då...

image343

Onsdag kväll...

Heeej!

Har precis kollat på So you think you can dance... Shit va grymma dom är, tänk om man kunde dansa så =)
Jobbat som vanligt.. ganska mycke å göra idag me... *suckar* orkar inte ha det såhär varje dag... blää...

Aja... är inte sjuk längre iaf  =) så det är ju skönt. Halsen är liiite känslig bara... men annars ingen fara. I helgen kanske tove kommer till Uppsala.. *hoppas* för det skulle va jätte kul å ses! Blev sån kort stund sist vi gjorde de... men de va inte bestämt om dom skulle komma.. så vi får se!

Annars har jag ingenting planerat faktiskt.. varken i veckan eller helgen... Och det har inte hänt speciellt mycke heller över huvud taget.. så det blir ett kort inlägg idag! Ska surfa lite nu.. vem vet, kanske finns nån thailand sida som jag har missat.. haha

Kraam kraam!

image336

Tisdag, och en dag närmre Thailand =)

Hallåå alla!!

Bloggen har varit stängd ett tag... därför har jag inte skrivit på några dar =)

Men sen i lördags så har väl detta hänt;

Lördag dag.. städade och gick och handlade. Lillebror kom förbi och fikade. Sen på eftermiddan kom mamma å tommy, och vi fikade också =) Så kul när dom kommer å hälsar på... blir ju inte så ofta tyvärr.. Sen på kvöllen gick jag å Karro ut å käkade. Vi åt på Aspentos i salabacke... dom har (förlåt till mina egna chefer) haha... men dom har den godaste grekiska och turkiska maten i hela uppsala, och absolut den godaste sovlakin jag har ätit!! Bästa personalen me.. iallafall grabbarna =D image331 

Så det va jätte trevligt... sen vid halv tolv så åkte vi hem.. Patrik va ute å flängde lite så jag satt hemma å bara tog det lugnt. Sen när han kom hem, en timme tidigare eftersom man ställde om klockan... hihiiii... så åt vi lite mat (mat igen då) haha.. men de e gott me mat! =P

Sen på söndagen så vakna jag ganska sent... =/ och satt bara framför datorn å dega... surfa på Thailands sidor.. vilket har blivit populärare än shoppingsidorna faktiskt, haha =)=) måste ju hålla mig nu å spara till resan! Men har faktiskt shoppat tre små saker... men det är till resan så.. det räknas inte =P Ett par svart och ett par vita shorts från nelly.se och så min omtalade magväska! *skrattar* Bäst ju! Grym å ha sen på marknaden ju... snygg me tycker jag (kite turistit dock, hehe)

     

Har även returnerat båda klänningarna till AA i tyskland nu... och så beställde jag ett nytt fodral från nelly... en storlek större då =) så hoppas den blir bra..



Jaaa... sen i söndags va jag hem till patriks mamma på kvällen å fikade lite.. sen va det bara hem å sussa.. För nu skulle jag jobba hel jobbvecka för första gången på 2 veckor.. =/  Oh ja, måndagen gick bra. Ganska så lugnt.. men man märkte att folk börjar köpa mer take away sallader nu...

Och idag då.... fy faaan säger jag bara! GABBA! Kom aldrig mer å jobba... för det blir alltid så SJUKT mycke å göra, varje gång du kommer! haha... Japp, så idag har vi slitit som djur.. första riktiga vårdagen, å det märktes..

Ska försöka somna tidigt ikväll... får se hur det går.. =) Thailands planeringen har ändrats lite.... Blir nog Phuket; kanske Kata eller nåt bara första nätterna... eller eventuellt Khao Lak. Sen ut till Similan... och sen nån/några av det andra öarna utanför Phuket... ska hitta dom finaste har jag bestämt =D Och OM vi hinner...så vill jag till Bangkok å shoppa.... eller till Koh Tao, ska va väldigt fint där...

Idag fyller våran vän Niklas 24 år.... Grattis på födelsedagen, vi tänker på dig... ♥

Sov gott allasammans!!
babaa

RSS 2.0