Stereo love

Jag ska försöka att inte låta allt för negativ i det här inlägget... men har verkligen ingen bra dag. Jaadååå.. man kan ha dåliga dagar även här nere på Cypern :)

veckan gick den me som dom andra, otroligt! Kämparglöden är stark här nere.. hehe. Men idag känns den riktigt svag... Kan nån hjälpa mig å mata den me mer virke! ( inte groggvirke då, har redan testat det ) haha.

Hädelserik vecka ändå. Körde mitt första skumparty i onsdags.. Inte gjort sen Turkiet.. 2002 kanske?! Hahaha. Kanske inget jag gör om denna säsong, men vi hade kul :) Allas konstigaste sidor släptes lös, och mångas ångest va stor.. och mångas minnen va få.. En omtalad kväll här nere i Napa.

Ledig dag igår. Underbart. Sov till klockan ett ungefär. Sååå skönt. Sen kom hurtbullen Amanda och väckte mig. Vi med våra impulsresor... vi tog bussen till nowhere, och hoppade av vid ett köpcentrum längst vägen. Alltid lika kul på våra utflykter. Så vi handlade (lite) smått å gott. Jag fann Hoegaarden, så jag va lycklig som ett barn!! Och Leffe blonde. Hihi. Står i kylen nu och väntar på att bli kalla! Mums!

Sushiplaner blev Quadroplaner istället. Hela gänget gick till det valiga haket och åt italienskt! haha, nej jag har faktiskt inte tröttnat sen Åre ;) Riktig trevlig kväll. Hälften av oss drog på tiwoli, vi andra gick ut i sin vanliga ordning. Öl och trubadur... sen GG och sist Månen. Jag hade kul, men har man kommit till den sista och högsta nivåen nu så att det inte blir roligare? Hoppas inte..

Folks vänner och familjer börjar redan komma ner nu.... ÅÅhh... jag hoppas jag får se några av er under min säsong här. Saknar er lika mycke som alltid. <3

Nissi beach

 

Mina fina roomies..!! En smarrig skandinavisk fruktsallad!

(Eeva från Finland, Natasha från Danmark, Miriam som bor tillfälligt från Norge! Sist Amanda, men hon bor inte här!)

 

Ny keps, check!

 


RSS 2.0