Pics!




Ytterligare en dag i solen, så nöjd :)

Gårdagen blev en kort dag. Hängde från kl 13 ungefär i stadsparken med Bobaz å thomas å några till. Solade å drack lite öl. Jag och Adde K tog en paus i solandet och gick å käkade mat på framfickan... Riktigt nice!

Sen tillbaka till parken, solade mer oc h spelade lite kubb. Tror vi satt där till klockan 18 eller nåt. Knatade sedan hemåt.. svängde in på en pizzeria å åt.. igen =)

Efter maten passade Bobaz på å drog en kast spya på deras uteservering.. nästan på mig!! men jag klarade mig... så då drog han en till utanför.. hahaha... och sen en sista innan vi gick vidare. Hm.. förstår inte, är det nån grej å spy nu för tiden eller? Haha =P

Sen gick jag hem.. skulle göra ett nytt försök å hitta Theo. Gick en sväng på framsidan... men ingen theo. Gick en sväng på baksidan.. ingen katt där heller. Ringde min bror å gnällde lite... sen direkt efter att vi la på, så hörde jag nån gny i buskarna. Då började jag skramla lite med torrfodret som jag hade med mig ut.. och ut ur buskarna skuttade min lilla Theo! Så det va ju skönt att han kom tillbaka tillslut.

Nu funderar jag på att försöka vänja dom att gå ut. Eller åtminstone ha dom ute i en lång sele om dagarna eller nåt. Får se.

Snart ska jag jobba. Men två timmars sol till får det bli!

KRAM!




Vart är Theo?

Kattj*veln är borta! Helt otroligt..! Lillebror va här å matade inatt.. båda va här när han gick. Christin kommer hem, och hemma finns bara en katt! Helt otroligt... min förra lediga dag spenderade jag hos veterinären.... Idag ska vi åtminstone vara ute och leta katt i parken! Yeay! Nej men seriöst, förmodligen har han lyckats pressa sig ut genom en smal springa som jag brukar ha på fönstret. Har varit ute å ropat en timme nu, och orkar verkligen inte mer. Får prova om ett tag igen då..
Fasen då, jag som tänkte ha lite bbq party här utanför.. grilla lite, dricka några öl å sola massa! Får se om det blir så nu. Hungrig som bara den är jag iaf, =P , så jag måste äta.. nyss!

Ikväll vet ingen vad som sker än. Har faktiskt blivit bjuden på en middag, skit kul, men tror jag hoppar den och möter eventuellt upp dom på stan sen ist. Dom skulle till C.P och ta en drink där.. så kanske går dit!

Jag vill va ute i öregrund nu å jobba me Nasty! Men snart så... ska vi göra den stan osäker med =D

En lyckad dag på jobbet igår, så det va jätte skönt. Nu jobbar jag imorrn och på måndag. Sen på tisdag så har VI lyckats tajma in en hel dag ledigt tillsammans,,, eller ja.. lite skola då... men jag ska ändå till veterinären då vid samma tid så det kunde ju inte bli bättre =) *glad*

Magen kurrar å solen skriker efter mig! Önskar alla en toppen dag, vare sig det är ute i en solstol med en öl... eller i en varm buss =P hehe.

Kramar i massor!
Christin








                CIIAAAOO!

sommar å sol på källparksgatan.

Men hallååå där.

Idag får jag inte klaga på hur jag har det. Hade ju suttit fint med en ledig kväll med, men det har jag imorrn! Yeay! Just nu sitter jag utanför mig i solen.. invigt bikinin till å me :) Awesome! Det är jätte fint väder, jätte varmt och det är nice. Saknas bara lite sällskap, haha... men kan va lite skönt å va själv me.

Han... ni vet Han som jag tycker om typ så hääääääääääääääääär mycke.. *ler* åkte hem för en liten stund sen.. Linda är ute i Öregrund och jobbar sitt första arbetspass... värmer upp innan jag också kommer ut! hih. Johanna har svikit mig för en annan solkompis idag så.. sen orkar jag inte stressa iväg nån annanstans heller innan jobbet.

Imorrn vet jag inte alls vad jag ska hitta på! Tar det nog lite som det kommer. Funderar på att åka ut till Öregrund kanske. Varför inte?!

Allt känns lite bättre nu iaf.. Tur att jag har människor runt om mig som gör mig glad när jag behöver det :)

Igår fyllde Emilia 1 år! Tänk vad tiden går va.... Så vi va där å fikade och öppnade paket. Men innan mötte jag upp mamma på gränby centrum. Handlade en tröja till mig, ett par shorts som mamma fick i morsdagspresent =D Lite annat till min brors student, och sen present till Emilia. Hon fick ett lektält av oss bland annat som hon tyckte va jätte kul! haha. Tänkte lägga ut några bilder sen när jag är inne igen.. om jag hinner innan jobbet också.. typiskt att vi öppnar en timme tidigare på helgen. Så  nu måste jag åka ner redan klockan 15 ist för 16... det är skillnad!

Inte långt kvar nu iallafall... tills jag åker ut till Öre. Har fortfarande ingen som kan passa katterna men det löser sig.  JObbar fram till den 12e på Pipes. Så jag har 3 lediga dagar kvar. Vilket inte är så mycket... MEN sen ska jag faktiskt vara ledig i en vecka ungefär.. Och ha lite semester iaf. Får se vad jag hittar på då!


Nu ska jag lägga mig ner å sola! Ha en superhärlig dag!!
//Christin

Men när allt känns lite mörkt... *ler*

....så tänker jag på alla bra stunder. Då känns det lite bättre =)

Kinky å Nasty on water!Boooobaaz!Sara är proffs!Nasty vann... 3-0!! Med fusk då såklart! hehe. Hon hade ju gipset att stödja sig mot..HAHAHASt Patrics Day!innan jag mådde... sämre.. :PDrömmar...Ååhh... skatt tillbaka, ja tack!så kan det gååå Bobaz!! När man snarkar, pratar i sömnen OCH gnisslar tänder..! MohahahaEn dag på a-lagarbänken. So sweet!åååh... min underbara... ROSA!min tjockisbebis!Bobaz överaskar! Yeeay!ROSA!smurfan, hahaha. Finns en hel historia bakom den blå handsken.. LoLSÄLEN!inte snygga, men sjukt kul!gissa ordet.... jag å nasty vann såklart ;)Lite brunare än innan sälen! bilresorna va roligast, lätt! Visst Bobaz? heheMitt hjärta =)Martini bianco hos mammaFrukost i parken!myyysdag!!Ebba slebba *love*på aspentos!lika cool som fasterJockes jätte daquiri!tänk att jag gillar den här vyn =)Jag å J.no kollar in fotbollskilla... nej jag menar kollar fotboll =Ddet allra bästa nästan! hejja 80talets hotshooot!!walk of uppsalastill walking...kastrull säger jag bara!!!hahaha johanna och jocke... också kastrull!!lovely!går själv!! bus!..hehe.. ett internskämt =)moooshiitoo!



...lite mobilbilder från den senaste tiden.. =)

Meen kul... hade skrivit kommentarer till varje bild... som inte kom med såklart! aja...

The bad boys are standing in the shadow....

But what about the bad girls???

Har mått alla tiders fram till idag. Idag blev det en skit dag.... trots mycke goda förutsättningar för en bra dag. Tack ska DU ha. Kommer inte riktigt ihåg sist jag skrev... tror det kan va en vecka sen cirka?

Jag har iaf jobbat ons-söndag. Utgång onsdag å torsdag. Hade kul.. men i efterhand kanske inte ens värt det? Men man kan ju inte leva i ånger, eller hur =) Onsdagen blev jag iaf lyckligt överaskad över att du kom hem hit.. även om det bara va ca 3 timmar mellan 5 och 8 på morgonen... *ler* finaste överaskningen på länge iaf.

Anyway, helgen blev lugn. Både på jobb och efter jobb. Glad att ha haft dig hos mig. Men vart är du ikväll... när jag behöver dig som mest?

Dagen började bra. Jag å Linda åkte ut till Öregrund. Plockade upp johanna på vägen.. Tog en öl där ute i solen medans Nasty pratade jobb. Sen åkte vi hem igen. Hoppade av i Gimo hos Bobaz föräldrar... blev bjudna på kaffe. Sen bar det av mot stan igen. Då får jag samtalet som totalt förstör min dag. Suck. Orkar inte skriva om det.. men har varit så sjukt besviken. Som det känns just nu så vill jag bara ha ett nytt jobb.. nu! Iallafall... tröstade med sushi... sen gick vi på fotbollsmatch. Två öl efteråt, en på Framfickan å en på Plock. Sen drog vi hem.. var å en till sitt.

Jaa... och nu sitter jag här, Själv, Och det suger. Va tvungen att åka hem tack vare att Dexter ska ha sin förbannade medicin dag å natt. Suckar ännu mer.

Oj oj,,, kan man bli mer less än såhär?? Hmm.. inte ens jag kan vara glad jämt ;) But I wish!

Värsta bästa förslaget imorrn. Hotellfrukost imorrn igen.. ååh... jag vill. Men jag känner ju mig själv. Kommer inte gå å lägga mig än på ett tag,,, ingen ro till det alls.... och ja.. då kommer jag sova som en stock imorrn.  Jag vill inte sova själv heller!! Fan för å inte ha körkort just nu =P I och för sig.. har ju druckigt öl... men en moppe..? Kanske man inte heller får köra efter att ha druckigt... meeen... en cykel då!!  =D Inte gå i alla fall..

Okej, nu känns det som att jag bara skriver. men vet inte riktigt vad. Pratade med kocken på plock. Han hade kommit hem nu i maj efter att ha jobbat som kock i thailand.. i 7 månader... Kul för dig, verkligen. Jag vill bo och jobba utomlands. Inte senare i livet kanske.. men just NU! Vet att jag tjatar om det.. ofta. Gör nånting åt det dåå!!! Hör jag mig själv skrika innanför det här värdelösa skalet som är utanpå och verkar göra helt å hållet som det själv vill.

Mitt liv kunde vara mycket värre... absolut... Men ni vet... när man verkligen känner att man inte hör "hemma" på ett ställe... att man inte trivs... även om allt egentligen är väldigt bra! Jag vill självklart behålla mycket som jag har i mitt liv just nu.. men kan jag ta med det å vara nån annan stans!? Det hade varit guld =)



" I wanna leave this world for a while.."

Tröttnar verkligen inte på låten! =)

Verkligheten....

Imorrn är jag ledig igen då. Har inga direkta planer. Kanske då, om jag kommer upp... äta frukost på stan. Sen träffa Linda innan hon ska fixa frissan... Efter det, inget planerat. Onsdag, tvätt tid. Så tråkigt. Jobba efter. Torsdag, min älskade brorsdotter fyller ett år. Så det ska firas! Sen jobb. Jobba fredag. Ledig lördag. Jobba söndag.

Den 2:a ska vi dessutom tillbaka till veterinären. Yeeaay... ta mina sista pengar, gört vettja! Bye bye South America ;) ;)  Men kläderna jag beställde va iallafalla asabra alltihop! Så det kan jag ju va nöjd över  :) Hmm... bye bye S.America igen..  Christin, du är verkligen helt värdelös.


Tack för att ni orkar och står ut med mitt gnäll. Buss till er! Hihi.


Sent.

Hur blev klockan så mycke?? Shit. Måste sova nu. Alarmet ställt på 11, längre än så får jag inte sova imorrn =)


Trevligt hemma hos bror! Dock lite okoncentrerad när de gällde spelet. Gick inge bra för mig så jag börja kolla kläder på nätet... vilket jag INTE bör göra om jag nu ska försöka spara pengar. Meeen... jag kunde inte hålla mig. Inte från att beställa heller.. damn. Så en hoodie, en keps, ett skärp å en till adidas tröja är påväg hem till mig =D yeay! Kände att JAG behövde det efter alla tråkiga pengar jag va tvungen att spendera idag... men min ekonomi kanske behövde det mindre. Jaaaoo jaaaoo..

Idag insåg jag hur bortskämd du gjort mig. =) Ta en dusch, dra på sig mjukisar, sätta sig i soffan med en kopp te är inte alls lika roligt om man gör det själv. *suckar*

Fem arbetsdagar som väntar på mig nu. Ångest? Ja kanske lite. Tänker på hur saker å ting verkligen aldrig blir som man planerar. Vilket är både bra och dåligt. Jag vill resa. Kommer jag få göra det?



Jag vill att nån bara ska ta mig under sin vinge och visa mig världen!!

Är det för sent?


Gonatt angels.


 

You begin the game with one spell....

De kommande 2 timmarna ungefär kommer jag att vara någon annan. =) någon annan stans. Tänk om det gick å göra så på riktigt.. ?

cooolt i så fall. Men den här gången blev jag sittandes i min brors vardagsrum framför spelet Talisman.  Haha. Min char blev "Druiden".  En man i lång grå klänning och vitt långt skägg. SÅ mig! =D Gillar kroken han håller i handen på bilden iaf... hehe. Måste ju betyda att man är lite ond iaf. =P

Mina specialegenskaper är

*Att jag börjar spelet med en besvärjelse.
*Jag kan ändra livsåskådning när jag vill.. från neutral till god, till ond osv...
*När jag befinner mig i skogen får jag plocka på mig så många besvärjelser som min visdom säger att jag får ha!

Så nu börjar äventyret.... Druiden, Gladiatorn och den mörka Kultisten ska slåss om att komma först till " the Crown of comand" 

Dexter å jag har varit hos veterinären idag. Han stackarn hade feber och har förmodligen en infektion. Därför knölen i magen... den sitter tydligen vid lymfkörteln ( eller va det heter =P ) Han har fått antibiotika och ska tillbaka om 14 dagar igen. Så bara hoppas att det hjälper och att han blir bra i igen. Men vilket dyrt kalas det blev... nästan 2000kr =( =( 

Bobaz va snäll å skjusade mig överallt idag. Så som tack lagade jag mat till honom å mig, kycklingpasta med vitvinssås. Mums!

Men nu ska vi börja spela... skriver mer senare! Woooooooom!!

I wanna write your name in the sky.

Shit jag bara sitter å ler... haha.. börja skriva nån gång kanske? =D  Konstigt att man kan må sähär bra trots att det är det gråaste vädret ute och jätte kallt verkligen. Förkyld dessutom... men vad gör det! Ibland spricker det upp...!! *ler* Antingen solen som smyger sig fram igen... eller så är det nåt annat som får en att lysa... en upplevelse kanske.. en sång... eller en människa kanske.. =) För mig är det Du. 

Andra dagen av min ledighet. Love it. Igår hade jag åter igen en underbar söndag. Jag och Sara kom fram till att söndagar faktiskt är bästa dagen. Förra söndagen va ju också grym!! Berättade ju aldrig om den. Drar det gärna snabbt om det är o.k. hehe. Började med att jag mötte upp Johanna som äntligen är hemma från norrland. Vi gick hem till mig.. hm. Gjorde vi sen? Åkte ner på stan iaf.... Bobaz va också med. Bästa Bobaz. Jag har ju inte skrivit nåt här om honom.. men han har varit bäst verkligen. Det är bara vårat allra goaste smuts! Haha. Vi va ju upp till Sälen tillsammans å hälsa på Johanna. Tror inte jag har skrivit om det heller..? Aja... det är en annan historia.. men sjukt kul va det!! Men han har iaf varit bästa grannen ever sen jag flyttade. Allt från å låna ut tvättmaskin till å följa med till gyn! haha. Helt enkelt bäst. Skulle va en perfekt gaykompis... men nu är han tyvär inte gay... men det får duga ändå ;)

Ialla fall.... jag, johanna å bobaz gick till Rififi och åt pasta och sallad och tog en cider. Sen kom Nasty. Puss! Efter det givk vi vidare till Plock och tog en kaffedrink! Mums! Mötte upp Ebba Slebba, Sara och Lisa där me. Mm jaa... vidare till ica och köpte en kortlek som vi sen invigde på bullit. Med pizza som dom bjöd på och massa öl! Haha. Trots att både Jocke ( som haka på oss från plock ) och Ebba fuskade så va det sjukt kul. Kommer inte ihåg att finns i sjön va så roligt! Eller va det ölen...? Kaaaanske att rom å colan gjorde lite också? hihi. Vidare till Carl Philip. Satt å chilla med massa goa människor. Shit va jag njöt! Och vad vi skratta. Tillbaka till bullit. Dit kom Nasty sen som hade varit iväg å jobbat  emellan allt. Och jaa.... av nån anledning.. förmodligen säger jag... så va det alkoholen som gjorde sitt... men iaf, så får jag johanna å jocke för oss att gå på studentskiva på bj. Och jaa.... där blev vi som 18 på nytt.. sen spåra det! Men SÅ kul vi hade! Kvällen kunde ju inte sluta bättre. Jag däckade med en gång i en varm famn.

Denna söndag va där emot en snäll söndag, men fortfarande grym söndag. Bäst va nog att jag gick i sömnen mellan klockan 10 och 13. Haha. Måste jag gjort! Hur kommer det sig annars att jag va uppe och sprang då? Hmm... säg inte att det finns nånting eller någon som kan få mig att kliva upp tidigare allså? Hm... JA! Men jaaa...!! Klart det finns... Hotellfrukost!! Såklart!! Vem kan motstå det?! =D Perfekt start på dagen måste jag säga... och super fint väder! *gillaaa* Lärde mig tack vare två mobiltelefoner och ett saltkar vad "offside" är för nåt, score! haha. Sen smet jag hem en snabbis.... spotifya lite. Tog sen bussen ner på stan igen och mötte upp Sara Banan. Hahaaa... Shit va allt kommer va banan tack vare Svenne! =P Vi gick till Plock och drack ett glas vin ute i solen på deras uteservering. Älska söndagar som sagt. Sen kom Jocke å Spanky, så vi satt med dom ett tag. Sen va det dags för Sirius match. Sena som vi va tog vi en taxi till studenternas. Blev bara några minuter sena... Jaa. Och där satt vi i solen och grillades och fick dessutom spana in alla fotbollshunkars vältränade fotbollsben. Kan det bli bättre?? Oh jaa... vi hade godis med som vi åt! HA =)

Efter matchen blev det en hof och landgång på framfickans uteservering i sista kvällssolen. Tyvärr blev det lite kallt därefter så vi började knata längre in mot stan. Värmde våra kalla rumpor på den alltid heta och liggande mannen vid ån. Shit vilken bra grej. Pitchers fick bli sista. En liten öl med Nasty. Och självklart salt å vinäger chips. Alltid när man är där. Som dom är goda!  Påväg hemåt smet vi in på Pipes och kolla läget innan stängning. Hann med att svepa en kaffe. Va så himla kall vid det här laget. Jaa... sen knatade jag iväg och kvällen slutade med te, massa mys och Dansar med Vargar.

Idag har jag dansat lite salsa... och lärt mig foxtrot.. i grabbarnas vardagsrum. Haha. Lyssnat på Tom Petty - I won't back down.. Och diskat till Beenie Man - Chacka dance... Vaknade faktiskt vid 11 idag btw. Blir bättre iaf! =) Har nämligen sovit som Törnrosa senaste tiden, i hundra år nästan! *ler*

Jaa... jag gick hem till min bror sen. Min underbara brorsdotter går nu helt i princip. Så duktig och så söt. Så vi har lekt i dag. =) Måste fortfarande leta reda på min sladd så jag kan börja lägga in lite bilder på datorn.

Imorrn blir kanske inte lika kul. Ska till veterinären med Dexter. Har upptäckt en knöl i hans mage... som jag hoppas innerligt att den är ofarlig. Men vi får se. Halv tre ska jag va där. Sen är det dans klockan 17. Får se om jag går dit. Sista lektionen.. så vi kommer bara dansa samma dans om å om igen för att träna på uppträdandet som jag inte ska vara med på. Men innan veterinären vet jag inte vad jag ska hitta på. Får se. Kan va skönt å inte ha så mycket planerat. Och samma ikväll, vet inte riktigt än hur den kommer sluta.... men bra känner jag på mig iaf. =) Hoppas på att få väcka den sovande björnen.. hahahaa. Och flörta med tårna!! hihi.

Nu ska jag äta nåt, koka lite kaffe tror jag. Men vi hörs snart igen. Må väl! <3

Lucköppning ;)

Satt nyss och funderade på vad som har hänt och skett under de senaste månaderna i mitt liv.. Men det är bara som en stor lucka!

Frågan är om vi kanske ska hålla den luckan stängd och fokusera oss bara på det som sker nu! Nyss? haha.

Jag har iaf jobbat mycket ( på Pipes som jag fortfarande är kvar på ) umgåtts med mina käraste vänner. Vi har haft mååånga roliga stunder. =) Snart dansat klart mina danslektioner. Vad ska man göra här näst? Fortsätta fast testa nästa nivå.. eller kanske prova nåt helt nytt. Gitarr? ! =)  Men tror inte det räknas som träning på det viset va... Inte? Fan! Jag fösökte  i alla fall, hihi. Nej men vi får se!

Jag trivs bra i min lägenehet vid Källparken! Har ju som sagt fått dator nu.. och en tv till å me! Men... ändå känns det som att jag inte vill göra mig "hemma" där.. Är det för att jag vet att jag ska va ute igen i februari... eller är det för att jag innerst inne vet att jag egentligen inte vill bo här alls? Eller är jag bara lat och inte orkar fixa?! Don't know!

I sommar kommer mitt jobb va stängt i juli. Så jag och Linda ska jobba ute i Öregrund. Yeeay, Om allt går som det ska... Och då åker vi ut redan i juni. MEN såklart... alltid ett men.... Skulle ju helst haft nån som bodde i min lägenhet då. Vilket jag inte har... men det värsta, har ingen som kan ta hand om mina katter =( vet inte alls hur jag ska lösa det... men ska väl gå på nåt sätt!

Nu hinner jag inte fortsätta idag heller =)  Men en dag imorrn me.



Igår fyllde jag och Johanna 18 år!! haha.

Back in the game ;)

Ny lägenhet, ny vardag, ny energi, nya människor, nya platser, inte mycke men lite nya kläder, haha, massa ny glädje och en egen ny dator! =D  Ska med bussen till jobbet om en kvart, så jag hinner inte skriva mer nu... men oj oj vilken uppdatering det måste bli sen!

Ja mår sjukt bra iaf! =) 

Massa ♥ a la Christin

RSS 2.0