Ny vecka.. med regn.

Halloj.

Pratade precis med Sabine på Samvetet. Little Chris e ju som sagt tingad nu.. så nu är det bara vänta till vecka 30 =) vilket är runt den 21 juli. Och innan dess måste jag köpa lite nya skålar å sånt. Funderar på att köpa ny bur me.. en ordentlig. Kattlådan är ju stor redan... så den kommer även funka för 2. ( hoppas jag. )

Sen pratade jag även med Cecilia på Proffice. Hon ringde just för att dom hade fått in en tjänst som hon trodde skulle va nånting för mig. En reception / konferenstjänst. Och uppdraget gällde i 2 månader. MEN.. det är i Sigtuna... Blää.. orka pendla 45 minuter då =) jajaa... jag kände ju inte att jag kunde säga nej till det första som erbjuds så jag sa ja.. Men det är ändå inte hon som bestämmer vem det blir, utan det gör dom på hotellet själva. Så nu är det bara vänta på det me. Tjänsten blir aktuell i augusti. Lite nervöst om jag skulle få den. Jag har aldrig jobbat inom konferens. Jag vet ju hur det går till på ett ungefär... men har aldrig haft hand om bokningar /  bokningssystem inom just konferens. Och först tänkte jag att det inte gjorde nånting.. för det kommer ändå va lugnt under sommaren. Men sen kom jag på att jag börjar i augusti.. och så är det 2 månader fram. Så det hinner ju dra igång då.. fan =P

Idag sker nog inte mycke. Patrik ska jobba natt i 2 dagar... och jag är inte uppskriven på nå mer jobb. Kul.. kollade hur många timmar jag hade jobbat hittils den här månaden... *fnyser* 75 timmar... vilket är ingenting... =(  och det känns som att jag har jobbat dygnet runt... kroppen riktigt värker nu. Haha... kul sommar det blev va!! Ooooj va mycke kul man kunde göra å hitta på.. fy fan.. =P




söndag 29 juni

Heeej på er!!

Hoppas ni har haft en härlig helg!

Överlevde jobbintervjun. Vet inte alls hur det gick.. det gick okej... kunde gått mycke värre om jag säger så... men kunde självklart gått bättre me. Men men.. det är gjort nu och går inte att ändra på. Det gällde ändå ingen aktuell tjänst.. utan dom bara förbereder sig inför hösten.. så dom har träffat alla och är förberedda om det nu skulle dra igång.. och dom behöver fler konsulter. Så jag hoppas det dyker upp nåt till mig =)

Jaaa.. sen jobbade jag i torsdags.. det va helt oväntat lugnt. Till skillnad från onsdagen. Såå de va ju skönt på ett sätt.. men så typiskt bara för att vi va fler i servisen.. men så är det jämt.

Jobbade fredag också... då va det me lugnt. Men innan så hängde jag me bror å malin, å lilla skrållan till pc city och barnens hus. =) och va med dom under dagen å följde med på deras ärenden. Tog en säng till Chili me.. jag har nämligen presentkort där. Så tänkte kolla om jag hitta på nåt. Oh det finns mycke fint där.. sen åkte vi hem till dom å fikade.. paj me blåbär/hallon å vaniljsås.. Mmmm!! men sen som sagt va det dags för jobb. Men lugnt då.. Dessutom stod jag i baren... så då va det ännu lugnare för min del. Så jag fick gå av vid 21.30 typ... snabbade mig hem. För av nån anledning så hade jag fått för mig att jag skulle följa med Erik å Johan till märsta.. haha.. våran chef har ju ett ställe där me.. och just i kväll så va det poolparty.. hahaha. Jag säger då de... så jag sprang hem snabbt.. stressade å gjorde mig i ordning. Patrik hade två jobbarkompisar här... poängterar då att det va första gången jag träffade dom... precis innan jag ska gå så slår jag på en jätte vurpa i vardagsrummet mitt framför näsan på dom.. HAHAHA... härligt första intryck man gör! Jag höll på å dö.. så jag snabbade mig därifrån. Kul.. men nån gång ska väl de hända me =P

Mötte upp Manuel å Javier på O'learys... tog en drink å sen sprang vi till tåget. Erik å johan åkte en timme tidigare... och jaa.. sen va allt igång. Haha.. men vi hade kul. Har lite bilder på grabbarna som ni ska få se sen.. =D

Jahopp... lördag. Alla va pigga och glada. Haha. Not. Stackars Erik å manne som skulle jobba kl 12. Själv började jag inte förrän kl 16. Men det va jobbigt iaf. Sån tur va så va hanna aspigg å gjorde typ det mesta.. hehe.. och jag fick sluta vid 21-tiden.. för det va jätte lugnt igår me. Skönt faktiskt. För vet ni vad..??? Joooodå.. jag fick jobba idag me.. !! =( Tacka fan för att det är sista fotbollsmatchen iaf... *suckar* så less... =) så kl 18 kilar jag iväg å jobbar igen.

Sen får vi se hur nästa vecka ser ut. Nu ska jag laga nå mat... Heej heeej!!

paket =)

En liten förgyllning i min tillvaro... hihi.. fick hem den här på posten här om dan. Jag är så glad över den.. för den satt jätte fint. Hoppas det dyker upp ett tillfälle snart för användning.. *ler*

puss..



Fy faaan för fotboll.. skjut mig!

visst... det är bra att jag får jobba =) men faaaan... det är inte kul ibland.. Inte under fotbolls EM iaf =P Idag satt vi i skiten rejält!! Hade behövt 2 till i servisen.. lätt.. men men.. det va ju bara bita ihop. Men de gick inte så bra ett tag där. Man hann inte ens sätta folk ned vid borden... fick springa ut med menyer.. å så kom ett lass med massa människor till.. och så snabbt tillbaka.. ta dryckesbeställningar.. FULLT med dricka står i baren å väntar på att komma ut i restaurangen.. Finns ingen som hinner göra dom. Så servitriserna själva gör de.. samtidigt som vi ska gå ut med det.. samtidigt som vi ska ge bestick å sånt till gästerna.. och under samma tid skriker tio olika personer om saker de vill ha.. popcornen tar slut, måste poppa mer i allt kaos.. och på samma gång kommer det 20 personer till som står i dörren å väntar.. oj då, mat i luckan. bara springa...och så fortsätter det så och blir 100 gånger värre. Men de är bara att LE, hehe.

Och ett litet plus på allt detta så finns det ju folk.. spelar ingen roll hur bra service du än ger... å spottar dom på dig iallafall =) Och en sån här dag är det inte kul.. men sen finns det dom... dom är väldigt få.. men det händer nån gång ibland att en gäst stannar upp en och säger hur bra dom tycker man har varit och vilken härlig tjej man är.. och ja.. bara berömmer en massa! TACK. Det gör så mycke... Och tänk på det ni där ute... hehe.. är ni nöjda, så snälla säg det. Man behöver höra bra saker me ibland. Men självklart, är det nåt som är fel så ska man absolut säga det med. Men det finns olika sätt att säga det på... speciellt om man märker att personen iaf försöker.

Jaja... nog om detta. Det va en jäkligt jobbig kväll iaf. Men det tror jag ni har hajat nu ;-)

Men hade det jätte trevligt på dagen iaf. Fikade med Karro... attans va tiden går fort ibland! Känns som att vi inte ens hade hunnit prata om hälften av vad vi hade behövt.. haha.. så va Karro tvungen å kila. Jag gick in en sväng till jobbet... prata lite me Erik.. jag va nämligen utelåst. Sen gick jag å fikade igen.. hehe.. med Patriks mamma å syster. Va också jätte kul, länge sen jag träffade dom nu.. Och efter det, innan vi gick hemåt... så gick vi in i en smyckesaffär. Jaa.. och så hittade jag ett smycke med min månadssten. Och jag hade ett sånt när jag va liten... men det är borta. Så jag har alltid velat ha ett nytt. Och nu när jag tänkte köpa det så skulle Patriks mamma envisas om att hon skulle köpa det åt mig. Ja, hon ville så gärna ge mig en present. Haha.. jag vill ju inte ha en present bara sådär ändå tänkte jag... men hon ville verkligen.. så jag gick med på det *ler* Såå snällt å så gulligt av henne. Köpte smycket å en kedja till mig.. tusen tack! Det är jätte fint =)

Och under tiden jag har jobbat så fick jag ett medd. på mitt mobilsvar. Det va hon från katthemmet... och vet ni vad... HAN ÄR TINGAD NU....ÅT MIG..!! Hihihi... så om en månad får jag hem den lille sötnosen.. ska bli så kul =) Hoppas bara att här Theo tycker det me, hehe.

Nej nu måste jag sova... så jag är pigg på jobbintervjun jag ska på imorrn. Usch.. är aspirrig.. =) första "riktiga" intervjun jag är på faktiskt... har sluppit undan det tidigare.. hehe. Fan.. jag är sjukt nervös.. men men.. det går som det går.

Och bara så att ni vet... jobbar e.m / kväll nu torsdag, fredag och lördag. Så ni vet vart ni hittar mig... =)

Gonatt å massa kramar!

Onsdag 25 juni

Tjollahopp!!

-Lite update-
I måndags finns inte så mycke att säga om.. hehe.. va bara hemma å gjorde ingenting. Igår gick jag å Patrik å käkade på Terrassen. Har faktiskt aldrig ätit där, å det va gott. Åt oxfilé.. mm... va så länge sen! =) Men hann tyvärr inte med desserten som ingick.. fan! haha.. vi skulle nämligen på bio som började kl 21. Gick på "The Ruins". Den va sådär.. funkade! Åt popcorn me sour cream & onion smak! Har jag missat... damn va gott de va! haha...

Och nu då...
Har precis varit ner å mött upp hon som har hand om kattungarna. Dom hade varit hos veterinären och vaccinerat sig.. så då passade dom på att svänga förbi här så jag skulle få titta på dom! Ååhhhh.... dom va så jäkla söta! Ville ha dom allihopa.. men speciellt dom två som jag redan hade sagt att jag va intresserad av. Asså dom va ännu sötare i verkligheten.. och så smååå. Fan att dom inte är så små när man får dom.. hehe.. Men jag blev så uppspelt av att dom va så söta.. så jag glömde helt bort å ta nån bild... men tog två när dom låg i buren sen.

Fan, det va sjukt svårt å bestämma sig.. mellan brittan å chris.. hehe. Dom va verkligen sååå söta fast på olika sätt. Men men... va ju tvungen å välja... så det blev little Chris! =) Assåå... kan man byta namn på en katt som man köper? Fast den redan har fått ett... Little Chris liksom, blir ju lite långt å säga, hehe. Men iaf så är det inte hundra att jag får honom. Det är flera som är intresserade... fast hon som har katterna sa ju att jag va först. Och hon har inte sagt eller lovat nånting till dom andra, för hon sa att jag skulle få titta först. Men det är ju katthemmet som betsämmer... som tex. det va en tjej som ville ha BÅDE Britney å Chris ( Just dom som jag ville ha ) Och då kanske dom tycker att hon går före.. just för att hon tar två.. Men tur är att jag har min katt.. annars hade jag nog inte fått köpa nån. För dom vill helst inte att katten ska va själv.


Här ser man Little Chris längst fram... och lilla Britney i vänstra hörnet.

Men det som va lite läskigt... Little Chris hade tydligen ett litet litet pipljud på andningen.. vad jag förstod det som. Men det va absolut ingen fara. Och försvinner förmodligen.. plus att han hade ett litet brock vid naveln. Så bara man håller koll så skulle dom kolla allt igen när dom kastreras. Då kan det ju inte va nån fara.. om dom vill att man väntar tills dess? Det va tydligen vanligt att en unge i varje kull får så...


Sådär ja... ett helt inlägg om kattungar! *Tss* =)

nu ska jag göra mig iordning... ska ner på stan å träffa Karro. Ska försöka hitta nånstans där jag kan skriva ut mitt CV till intervjun imorrn.

ha en bra dag allesammans!!
*kram*



Bilder!!


Midsommarfin! =) Första kransen jag någonsin gjort, hihi..
och min älsklingsklänning som jag köpte i Thailand.




Emilia också midsommarfin!! Såååå söt i sin lilla krans!
Men hon själv brydde sig inte så mycke, mest trött.. hehe.

Moster, jag, mamma å Emilia.. så fina vi alla är då!



Midsommarpuss!!

Allihopa nere på Slupen..




Moster Kristinas lilla bäääbis Bellman. Så jäkla söt!

Tjocka släkten!! En del av den iaf... =) Bl.a morbror Hasse... kusinens tjej å vovvarna.. syskonen Marie & Niklas.. mina kusiner.... Patrik å Mamma!






Vårat 10 m långa partytält! Sjukt nice.. =) Moster dricker snaps.. å försöker dessutom svälja glaset! haha. Mamma å Patrik på ett kort.. och morbror med son och min kusin, Niklas. Så lika haha.. Sen va tyvärr bilderna sluuut.



Glad midsommar i efterskott =)

Midsommarhelgen är över... så synd. Har haft det så himla mysigt ute hos mamma. I torsdags va vi hemma hela kvällen. Blev ingen middag ute. Stannade hemma å hjälpte till med förberedelserna till midsommarpartajet istället. Jag gjorde bland annat en silltårta som blev jättefin å god! Sen gjorde jag iordning pajbottnar så det va klart å göra dom sen under dagen... ehm.. Mamma gjorde en maräng och jordgubbs tårta som hon fick göra om 2ggr.. haha.. men det fick jag inte skriva nåt om.. ssshh.. =)

Gu helgen har varit så lång känns det som.. så jag kommer inte ihåg allt man har gjort.. hmm.. aja.. Tommy å Patrik va så duktiga å satte upp det stora partytältet under kvällen.. Blev asbra! Stort som bara den.. hehe

Midsommar då.. fortsatte med att förbereda tills alla skulle komma. "Sån tur va" så kom mina släktingar lite senare än planerat.. Jag gjorde sen små tilltugg med brieost och vindruvor och med brie å jordgubbar.. på tandpetare. Sen små tunnbrödrullar fyllda med pepparrot å rostbiff... och min s.k. ostkaka som jag gjorde en kväll här hemma. Och åter igen blev den mycket omtyckt. =) den är verkligen supergod. Sen gjorde mamma laxpajerna klara.. och så garnerade vi tårtorna som vi hade gjort kvällen innan. Jag blandade en jätte fräsh bål... även den slank i bra i allas magar.. hehe.  Jaa.. det blev ett jättelyckat kalas med massa massa gott å äta!

Men innan vi åt å så.. så va vi ner "på byn" =) och kollade läget... tog en cider på slupen... gick förbi hembyggdsgården å hoppades att det fortfarande va folk vid den stora midsommarstången. Men dansen va slut.. tur va väl de.. annars hade man ju fått dansa. Haha.

Det va även jätte kul å få träffa mina kusiner.. vilket inte händer allt för ofta. Dom har ju blivit så stora =) =) Skitkul verkligen!

Midsommardagen vaknade vi vid 12.00 hemma hos moster. Japp, vi sov där.. blev ju fullt hus hemma hos mamma =P Vi fikade sen å gick en sväng ner å köpte glass. Gick runt å kollade bara nere vid hamnen. Trevligt. Sen hem igen.. fikade en gång till.. haha.. och efter det blev det en match i kubb. Vilket avslutades ganska snabbt genom att moster kastade ner kungen. Haha..

Kom en liten regnskur under dagen.. men de e ju så det ska vara.. typiskt svensk sommar =)

Grillade lite och åt upp massa av den goa maten som hade blivit över. Moster å hennes karl va me också Sen under kvällen kom bror å Malin lilla Emila. Jaa.. vi kollade på lite diabilder från när jag va liten.. haha.. lite kul å se, har typ inte sett några kort på mig själv.. just för att alla finns bara på diabilder. Jag va faktiskt söt när jag va liten.. hihi *stolt* Bortsett från hockey-frillan jag fick ha under en liten period.. haha.. Tack! ;-)

Blev en sen kväll igen.. så även idag vaknade vi vid 12-tiden. Va ganska fint å varmt väder då.. så då satt vi ute i solen ett tag. Härligt! Men sen kom molnen... å det blev lite kallt. Grillade korv.. och sen kom johan å malin å plockade upp oss. Både Johan å Patrik ska jobba natt idag. Och så ringde dom mig från O'learys och frågade om jag kunde hoppa in å jobba ikväll.. jaa.. varför inte =) Nej men faktisktr.. patrik jobbar ju.. så jag skulle ju ändå bara suttit hemma själv..

Så jag ska kila iväg om en timme ca. Theo är så glad nu när vi är hemma. Han har fått nå ryck asså..hahaha.. Han verkligen ÄLSKAR alla patriks strumpor å skor.. just när dom stinker fotsvett! hahaha.. han blir helt tokig.. å luktar å kramar å biter å stryker sig på dom.. och tom stoppar in huvet å borrar in det i skorna!! *asg* Jaa... han e för söt. Men han har nog haft den jätte bra med  Patriks mamma å syster under helgen, så snällt å sån tur att dom kunde passa! Tack så jätte mycke!

Nej nu ska jag göra mig i ordning. Men senare kommer lite bilder från helgen!!

Hoppas ni alla hade det super bra!!
Kraamas!



torsdag 19 juni

Gomorron!!

Två jobbiga dagar är över, yees! =) Sverige är sämst på fotboll.. och dricksen på O'Learys är skiiit.. Men nu är det helg å ledigt, såå skönt!! Åker ut till Öregrund om nån timme. Usch.. man är lite trött. Först å främst tack vare slitet på jobbet... men vi nöjde oss inte med det, utan nästan alla från jobbet gick till Terrassen sen när vi va klara. Och där blev det någon drink.. =) Men de va trevligt !

Ikväll blir det eventuellt att jag å Patrik följer med hans jobbarkompisar ut å käkar på Köket. Men vi får se, ingenting bestämt.

Men vi hörs lite senare! Massa kraaam!

Sista spurten!

Nu har jag bara två ( varav en kommer bli väldigt tung ) arbetsdagar kvar innan midsommar. Usch.. såå omotiverad. Men gu så mysigt det ska bli i helgen ute i Öre. Tyvärr så ser ju inte vädret så lovande ut.. men förhoppningsvis ändras det =)

I går, måndag, skulle jag åkt å kollat på katterna. Men en bussresa som skulle ta nästan 2 timmar kändes inte så lockande. Så jag ringde och förklarade läget.. och det va ingen fara. Vi löste det på annnat sätt =)

Sen vid tre tiden fick jag å Patrik tillslut ta en taxi till bror min.. väntetid på 30 minuter.. !! Pga av det förbannade regnet. Shit vad det öste ner igår. Hehe.. mysigt när man e inne... men när man ska ut sen är det inte lika kul =P Och hemma hos dom va vi till ca kl 03.00 inatt.. haha.. hade jätte trevligt.. satt å spela massa spel å så.

Tisdag då... va hände där...?? I söndags stod det " inget planerat". Stryk det.... jag ska jobba.. *suckar* Börjar kl 18.00 ikväll...

Men på torsdag runt ca 14.00 åker vi ut till öregrund. -Midsommar- Jag gillar midsommar... all go mat å tjocka släkten =) ah det är sååå mysigt så. Men som pricken över i så hade jag velat haft den här somriga... gu den är så fin. *suktar*
 
                                  

Redan söndag..

ÅÅåååååååhhh... jag är så trött !! Fattar inte hur man kan jobba heltid på O'learys.. Jag är helt förstörd efter 2 dagar.. =( Visserligen kanske det är lite jobbigare nu under EM.. men ändå? Shit.. I fredags satt vi i skiten rejält.. Vi va 5 personer, hade lätt behövt 2 st till... Och det roliga va, att det första jag säger när jag kommer dit är - Vafan är vi så många för? =P Vem kollar när Italien spelar fotboll liksom... hehehe.. jooo.. typ hela Uppsala kändes det som. Gah... och direkt efter den matchen.. skönt, nu e väl allt över. Ha! Nej, då skulle ju lika många kolla när Holland spelade.. what? Aja.. måste va jag som är sjukt ointresserad av fotboll så att jag inte tänker så.. att det är kul å kolla på andra lag än Sverige =P

Men helt otroligt så överlevde vi fredagen.. haha.. Jag å Karolina bara stod å skrattade. Va ska man göra liksom, de e ju bara köra =D Men de va FULLT asså.. i hela restaurangen.. två led i baren.. hmm.. vad hände med planeringen liksom?

Men Patrik kom ju hem på natten iaf.. så de va ju lite till tröst =) Skönt å ha dig hemma igen Abuuu Hassan, hehe ♥

I går då.. Lördag.. Sov jätte länge för det första. Så ont i kroppen jag hade.. Sen va det bara upp igen och gå å jobba. Men den här gången va man ju beredd på att det skulle bli mycke.. för SVERIGE skulle ju spela =) hehe. Fick dessutom stå i baren uppe igen, så de va väl skönt.. men som jag sa förut, de e inte så roligt heller. Händer inte så mycke där.. plus att man säljer bara öl typ.. uuh.. trökigt. Men bror satt där uppe me sitt jobb så det va roligt.. och så hade jag svärfar som hängde i baren hos mig =)

Matchen gick ju skit... hoppas nu det går bra på onsdag för dom. Jaa.. man va ändå ganska trött efter sve-matchen där vid åtta tiden. Då va det bara å börja om på noll igen.. för vi skulle hålla igång under Ryssland matchen me.. ååååhh.. *suckar* Jahapp.. så va väl klar vid 00.30.



Jossan kom in då, och jag ville gärna träffa henne en snabbis innan hon åker hem igen.. ses ju å hörs ju inte så ofta nu.. Och jag hade städat så jäkla mycke.. min bar.. sopat hela övervåningen..plus att jag skulle gå ner å hjälpa tjejerna i stora restaurang delen.. ah.. gick å hämta mopp å vatten å sånt till dom.. och skulle som sagt hjälpa till.. POFF sa det så stod man där själv med två moppar.. å alla andra hade helt plötsligt gått hem. Så då fick jag moppa hela jäkla stora restaurangen själv också... så efter de va jag less. Toaletterna va kvar men fan heller =P dom får jag dessutom också alltid göra..så jag frågade inte ens tjejerna om de va ok att jag gick.. utan jag sa bara hej då och gick =) taskigt kanske men men.. och jag tänkte på det igår, INGEN säger hej då när dom går.. ?? Vad är det med folk asså... trodde restaurangbranchen va den då man va ganska tajta liksom och hade lite sammanhållning.. men nehej =)

Sen gick iaf jag å Jossan till Pitchers som har öppnat igen.. ( Jaa.. du hade rätt ) hehe. Och som vanligt så ska alltid söta Josefin envisas om att - Det är sommar, vi ska sitta ute!... Aja.. funkade ett tag. Tog en baileys coffee och en cider. Sen åkte Jossan hem. Jag gick å mötte Patrik å Olle. Vi gick sen till O'Connors, tog en guinness.. sen va det hem som gällde. Så himla trött.


Och idag då... sov aslänge igen.. =D sköönt. Patrik gick precis iväg å skulle äta å sen handla. Jag måste diska.. blä... och dammsuga. Usch... sen börja me tvätten vid kl 16.. och sen sörrni!! Ska jag JOBBA igen.. wiiiee... och idag är det inga matcher förrän kl 21 typ.. kul.. så det kommer bli sent med andra ord. Men jag börjar inte förrän kl 18. Men ändåå..

Mm.. och på måndag ska jag iaf (vet inte om Patrik åker me) till Skokloster och kolla på missarna.. Sen på kvällen ska jag nog hem till bror å malin. min kusin är där då å hälsar på nämligen.

Tisdag, ingenting planerat ;-)

Onsdag, jobba igen.. Sverige har ju match. Gah.. slit med andra ord.

Sen Torsdag åker vi ut till Öregrund och är där hela helgen å firar midsommar!!

spöregn och jobb, kan det bli värre?

Hej hej.....

Har suttit inne hela dan me lillebror.. men nu för ett tag sen när han gick bestämde jag mig för att göra nånting iaf innan jobbet. Ja, så kom jag på att jag kunde gå till H&M och köpa en jeans jacka som jag har tittat på där! Gör mig iordning.. tar på mig mina inte nya men oanvända röda sandaler och tänkte inviga dom! =D VISST!  Gör du de Christin.. gå ut du i spöregnet med ditt nymålade smink, nyfixade hår och dina fjolliga små röda skor.. haha.. faaan.. PRECIS när jag skulle gå ut så börja det vräka ner!! =( sååå.. jag blev kvar inne.

  

Wiiee... först ringde Jossan, hon e påväg upp till Uppsala över helgen! Hoppas vi hinner ses nåt nu medans du e här.. så typiskt att jag jobbar ju. Och sen ringde Samvetet, kattjourhem. Hihi... jag fick berätta lite då om mig å ur vi bor å så.. och om theo =) och hon tyckte allt lät bra... så nu fick jag numret till hon som har kissarna hos sig. Så vore ju kanon om man hann åka å kolla nu under nån dag i helgen!! Och sen ringde Patrik från Grekland... dom skulle åka till flygplatsen nu. Så han e hemma snart.. hihi.. Läängtar!

Theo ska få en kooompiiis =D 
                                                     (han vill inte va me, det syns =P )


Det gjorde ganska mycke å få in lite färg i lägenheten... men det saknas turkosa kuddar till soffan bara... å kanske skulle de va fint med turkosa underlägg på köksbordet...




nehe... måste springa till jobbet nu =( buhuu... ha en kanon helg allihopa, å tänk på stackars mig, hehe,

Kraaaaam!!

Imorrn kommer älskling hem =)

Japp.. slut på friden... hahaha.. neeeej.. ska bli så kul å få hem min käära pojkvän =) har längtat efter honom... men de va ju bara en vecka.. Värre blir det väl om jag åker till Mallis.. buhuu!

Idag vaknade både jag å lillebror jätte tidigt.. =0 Magnus va uppe redan vid 8,00... och jag runt kl 9.00.. och det är tidigt för å va syskonen Fallenius ;-)

Under förmiddagen gjorde vi inte så mycke. Käka frulle å drack kaffe å så.. sen glodde på ett avsnitt av C.M =) Och sen runt två tiden gick vi hem till bror å malin...å Emilia, hihi.. Följde med dom nästan direkt upp till gränby centrum, dom skulle handla.. Så jag å malin promenerade med vagnen å bröderna tog bilen. Shit, det va jobbigt å gå me vagnen.. haha.. visserligen va det uppförsbacke hela vägen.. ( skyller på de, hehe) nej men de va de.. lite =P sen att man e sjukt otränad gör ju inte saken bättre.. hehe.

Hem igen sen.. och åkte nästan direkt iväg till allianshallen. Storebror skulle spela innebandy match. Va länge sen jag kikade på honom, så de va kul! han e så duktig.. hehe =) Och de va lilla Emilias första match me *ler* som hon kolla på... tror hon gilla de faktiskt ! Kommer bli en liten sportbrutta de där, hehe. ( Hon har inge val stackarn *skrattar* )

I vilket fall som helst så är hon lika SÖT som alltid!! Jag vet att jag har sagt det förr... men jag får inte nog av henne!


                                           

Sen hem till johan å malin igen... blev bjuden på goo donken =) =) Tack tack... smaka muuumma.. hihi..

Jaaa... och då va det helt plötsligt kväll, pappa å magnus kom me bil å plockade upp mig. Så släppte pappa av osshär hemma hos oss... ja, å nu e jag å magnus här.. ska kolla på Criminal minds nu å fika.

Tataaaa! sov gott sen.

Chill kväll..

Helloo!!

Idag blev det inte mycke nytta gjort =) har bara varit hemma å latat mig heeela dan.. Blev helt slut efter att ha jobbat igår. Hehe.. kroppen är fortfarande inte van.

Men nu e lillebror här =) Mötte upp honom nere på stan, så gick vi till ica å handla massa gott!  Jordgubbar, melon, chips å dipp =D riktig svulla kväll blir de, haha.
                                                                           

Började kolla på en film... kommer inte ihåg va den hette.. men den va sämst iaf. Så nu ska vi kika på några avsnitt me Criminal Minds.. de är bra!



Ha en fortsatt bra kväll... Tjaba!

VINST!!

Yeeeay..!! Härligt att Sverige tog hem fotbollen.. Det innebär glädje, vilket innebär glada människor.. och då på O'learys fanns det glada gäster vilket underlättar sååå mycke. Och det blir mycke roligare å jobba.

Sen att jag fick stå i baren uppe va både bra å dåligt. Det va riktigt skönt å slippa va i servisen... blä.. för de gillas inte =p speciellt inte en sån här dag när de e sjukt mycke folk! Men samtidigt.. baren uppe.. hallå. Inte så kul kanske.. finns spendrups på fat, sen har du heineken, mariestads å norrlands på flaska typ. Och i batteriet finns en bacardi apple, kalhua, gin å vodka... haha.. som du kan blanda me sprite, apelsin eller tranbärsjuice. Jo mjölk hade jag ju me.. hahaha.. jaa de säger väl de mesta. Men det är ändå inte så många som dricker drinkar tyvärr..

Blir nog mer på lördag.. *suckar* Ska jobba fredag, lördag å söndag. =( Buhu.. jag som ville umgås liiite iaf me Patrik nu när han kommer hem. Fan.. fick mess av honom... han säger att han e skit brun!! Haha.. skit också.. de vill inte jag, för då kommer jag bli avis =P

Nehe.. ska man försöka gå å sova kanske.. innan det börjar bli ljust ute.... Imorrn vet jag inte alls va jag ska göra. Idag städade jag massa..så nu e de fin fint här hemma =) såå... städa kan jag ju inte göra imorrn.. hehe. Aja.. man kommer väl på nåt.

Vi hörs iaf! Gonatt å Kraaam!!

Äntligen!!

Har till slut fått mina semester pengar... *pustar ut* trodde aldrig jag skulle få dom.. skönt, slapp hålla på å krångla me facket.. Meeen... fan.. nu blir man ju sugen direkt på att handla lite.. hehe.. men de får jag inte. För sååå mycke pengar va det inte.. å tyvärr så ligger man ju lite back nu när man e utan jobb =P

Så de får bara bli å titta å drömma å visa här de jag vill ha =)


lite bilder från helgen....

mamma å jag TIDIGT på bakluckan, loppis i norrskedika...

Lite av mammas fynd, haha en jättebuske me fejkblommor...några av mina fynd =)


Ute å solar på gården..
Dags för utgång..! mm.. "Thai-drink" i glaset =D

Och så lite bilder på älsklings flickan.. =) å gammelfarmor bl.andra.. hehe..




Nej nu ska jag ta hand om den här lille kraken.. haha.. har massa uppmärksamhet som jag måste ta igen =P
*blink blink*

back in town

tjoooflöjt..!

Fan blev en rolig utgång i Öre i lördags! =D inte för att jag dansa eller far runt så mycke, men träffade så mycke folk från skolan å så.. såna man inte träffat på flera år. Så de va skit kul å prata me alla! =) Fick också höra så mycke fina och snälla saker av andra.. Tack! det värmer ska ni veta..

Sen på söndagen så vakna jag ändå hyffsat tideigt.. å mådde hyffsat bra, hehe. Tvingade ut mig själv å satt lite till å från ute i solen. Förresten, JAG rensade faktiskt massa ogräs där sen.. haha.. trodde ni inte va! Men så va de, jag fick slita med jätte spaden å mamma låg å sola.. =P men de va lite roligt faktiskt.. skönt å ha nåt å göra i solen, jag pallar ju inte å ligga still å sola =)

Jaa... sen vid tre-tiden så tog jag bussen in till stan.. Hem först till lilla lilla stackars Theo.. som blev SÅ glad när jag kom hem. Fy... ska aldrig mer lämna honom sådär igen =( Dumma matte...

Va hemma en stund me honom, sen gick jag hem till bror, dom bjöd nämligen dit mig på middag. Och jag dör asså.. för den där ungen e så underbart söt. Får inte nog av henne.. lilla ängeln.

Och då fick jag veta att farmor å janne skulle komma dit idag då, och hälsa på och titta på Emilia. Så då bestämde vi att jag å johan skulle åka å handla tidigt idag, och sen gjorde jag smörgåstårta. Som va väldigt uppskattad ;-) aah så de va roligt! Sen har jag barit där tills nu ikväll... så mysigt. Emilia e så fantastiskt gullig, för nu ligger hon å tittar massa.. Åhh.. vill äta upp henne =)


kära öregrund =)

Jaa.. jag åkte hit igår efter jobbet! Så va väl här vid halv ett på natten, Micke va så snäll å skjussade mig sista biten från gimo.. å sen va jag upp igen kl 6 idag.. haha.. heeelt otroligt att JAG kom upp då =) Jag å mamsen skulle nämligen på loppis, de va skit kul! Handla väska, smycken å lite smått.. för inga pengar alls, hehe. SKOJ!

Sen åkte vi hem.. har suttit ute å solat å fikat... Micke, hans bror å maria kom förbi me på en kaffe. Va nämligen en timmes väntan på systemet.. hahaha.. jobbigt =P

Så ja... nu ska jag eventuellt hjälpa mamma ute i trädgården.. tänkte ta tag i spaden å känna hur det känns, *lol*  känns det för jobbigt så skippar jag de.. haha.

Sen blire middag... kanske följer me till moster senare å fikar... och ikväll ska jag förmodligen träffa micke å dom igen!


Love to be here.
=)

Tjoheej!! trevlig helg!

Måste !!

Dagens måste är att vi måste skaffa oss balkongmöbler.. haha. En solstol iaf.. vad som helst! För ligga på en liten tunn sarrong me en kudde på det där betong golvet e fan inte skönt! =P

äh... det är ändå för varmt. Jag gillar inte att sola har jag kommit fram till. Men man vill ju få lite färg.. och inte heller sitta inomhus nu när de väl e fint väder.

Jobba kl 16 då.. ingen motivation alls.. känns så meningslöst å jobba bara några timmar. Jag vill ha ett heltidsjobb... men men. kommer väl =)

Nu är Patrik å Schrekland.. fan va skönt, jag vill också juu!! Bada i poolen.. hehe.. eller ligga på playan me en färsk frukt shake, hade varit nice!

därför vill jag till mallis... men skulle hellre vilja få ett hyffsat välbetalt jobb så man kan börja spara... och sen!! dra nån stans lååångt borta =)



take a bow...

den e bra =)

fasen... theo låg å sov på första hyllan på sin ställning idag. Igår låg han längst ner.. så han har flyttat upp ett steg.. hehe.. Så skulle jag försöka smyga fram å ta ett kort, då hoppa han ner precis när jag knäppte =P

    
sen kom han å trampa på mig =)

Jaa.. jag har under min rastlösa tid kommit på en sak som man kan göra om man har tråkigt.. haha.. man kan göra shorts av sina (säkert 4 år ) gamla goingar till jeans.. =P VARNING FÖR NÄRBILD PÅ MITT AAAASS! HAHAHA



nu är iallafall dom mina favosar som ni kommer se på mig JÄMT.. hehe.. sjukt sköna =)

okej... de va liiite tidsfördriv..  *hmrf*

Jahopp... jag ska va själv en hel vecka nu ( det är därför jag passar på å lägger ut såna här snuskiga bilder.. hahaha, joke ;-) )  Nej men de e ju inte så kul... å va själv. Tror inte jag har varit de på väldigt länge... *funderar* Många skulle säga "skönt " men näee.. inte jag. Jag avskyr å va själv =P Men P kommer nog ha det super iaf under den här veckan i Grekland. =) det unnar jag honom. *ler* Men kommer sakna massa, pust å suck.

nu ska jag kolla på Alien, återkomsten.. och få tyst på Theo.. han skriker.. som vanligt... =)

hej hej!! 

                             

                                                        Familjen hehe  ♥

varnar för Abstinens! hehe

  Christin vill ha...  = (

solig 5 juni!

Heej heej!

Halsen är lite bättre men ändå inte... har inte ont när jag sväljer längre... men om man kollar i halsen så har jag som "blåsor" i svaljet.. asså.. de e inga stora blåsor, men typ.. större prickar då..sår? aja.. inte så fräsht =P nej och så river det lite i halsen istället... *suckar* alltså kommer jag bli sjuk, jag vet det.. för imorrn måste jag jobba.. och bara för att jag anstränger mig för tidigt.. det var nämligen exakt så jag gjorde förra gången.. jaa.. så då kommer det bryta ut ordentligt efter de.. fan..

Grattis till alla som tar studenten idag!!! =D jag antar att dom gör det, för det skriks väldigt mycke utanför fönstret här idag =)
                                            

Hmm... inge boende på mallis har dykt upp än... och inga pengar på mitt konto för den delen heller =/  Kan inte nånting gå bra för lilla mig snart... *blink blink*

Hoppas på att få adoptera en av dessa katter iaf =D dom finns på föreningen samvetet här i uppsala... då kan det va katter som har sprungit bort, blivit lämnade.. eller nånting sånt.. så sjuuukt söta ju! Mailade dit igår, så hoppas få svar snart!  
                                                          

Önskelista.. hehe

jaa då.. såna finns de gott om =) ( Och ni som inte är intresserade av kläder kan hoppa över det här inlägget =P )


Som vanligt när man har tråkigt så sitter man ju, dum som man är, å glor runt på alla sidor som finns på nätet med massa fina saker.. fan va surt de e å va arbetslöööös..

Älskar shortsdressar.. vill ha en sån..                         
         

  och så finns de ju så mycke söta klänningar nu till sommaren =)


..spets är fint, skulle vilja ha en klänning i spets....


sen har jag kommit på att jag inte äger en sjal..
en sjal vill jag ha, och jag fastnade för den här;

söt tub...   tjusig kofta...   urgullig kjol =)

jag slutar där... annars kan vi ju hålla på i en evighet.

Fasen... gillar inte att man måste prioritera.. hehe.. Jag vill ju köpa massa grejer till lägenheten, fixa balkongen. Köpa massa kläder å sånt *ler* resa...jaa.. de e mycke man vill. Men va fan, ett jobb kan jag väl få åtminstone ;-)

Förresten, ni som gillar gladiatorsandalerna! Hittade några par som va sjukt coola, tycker jag och REJÄLA, haha.. finns i många färger me...


4 juni. halsont.

faan...!!! Nu har jag fått ont i halsen IGEN... jag vill inte bli sjuk nuuu ju.. inte när det är så fint väder. Och inte nu när jag äntligen har fått lite jobb... jag har fan mest otur av alla.. =(

Ä så länge är det bara den där brännande känslan när man sväljer, mellan näsan å svaljet. Men förra gången när jag blev så dålig så började de så me.. sen blev det bra nån dag å sen gick det över till den där halsflus-känslan.

Aja.. det är väl bara att gilla läget då.. *suckar*

tisdag 3 juni...

Ytterligare en dag med sol =)

Jag å Patrik gick och åt lunch på Panini... ceasarsallad! Gott me nån annan sallad än cupidos (blä). Sen gick vi och köpte lite cider å öl å svenska jordgubbar.. och satte oss i stadsparken.

Åååhh. Theo jagade en nattfjäril nyss här i köket.. han tog den.. och åt upp den! Gaaah.. haha.. skit nöjd å skit stolt! Meeen... han är fortfarande inte uppe på sin nya ställning =( bara klöser på den..

Appropå katter så fick lilla Charlie, Karros katt, åka till doktorn idag =( för han va sjukis... stackars stackars charlie från Bali =( hoppas han blir bättre nu.. Medans så stannade jag hemma hos karro ( åkte dit efter stadsparken ) och lagade tacolasagne åt henne.. och gjorde sen en tårta me gubbar å grädde/banan/vaniljkräm, hallonsylt å maränger.. såååå gott!! Åt 2 stora bitar.. hehe..




Måndag 2:a juni...

Tjoo..

Idag hände det inte mycke i mitt lilla liv. =/ Ringde det där telefonsamtalet som jag nämde... men jaa.. inte mycke till framsteg tycker jag, Känns som att jag har lång väg kvar innan jag får mina pengar från mitt gamla jobb. Fy faaan säger jag bara... usch, blir så arg =) men dom ska inte tro att dom kommer undan.. vilket dom alltid har gjort. Men jag tänker inte ge mig...

Idag gick jag å hämtade ut Theos paket. Hihi.. hans ställning e sååå fin.. MEN självklart så är han livrädd för den. Haha.. vilken fegis till katt jag har!! Visst, klösa på den vågar han.. men inte klättre.. vilket är själva poängen med den =) men vi är en bit på vägen ialla fall, hehe.. så länge jag mutar med majs =D


Gullungen!!

Sååå fin i klänning hon fått av faster!! =) hihii...


1:a juni =)

Heeej!

Jobbade igår...fy faasen asså, idag är jag trött. Märks att man inte har jobbat på ett tag.. kroppen orkar inte. Hm.. det gick sådär, kunde gått sämre men.. man kommer säkert in i de.. Va ju så ovan med allt.. kassa och rutiner liksom.. aja.. känns dumt å klaga när man väl har lite jobb. Men jag e ju sån, vill ju att allt ska gå perfekt =) och gör de inte de så är jag inte nöjd. Jaja, nya tag nästa gång helt enkelt!

Idag har stoltaste faster varit hos bror å Malin å Emilia =D Får inte nog av den lilla skruttungen.. hihihi.. hon e ju så mysig!! Och idag fick hon träffa farmor å farbror å plastfarfar..!! Så lyckliga dom va.. hihi..

 

RSS 2.0