Våga somna i soffan så får du popcorn på dig :)

Jag borde sova. Men Bobaz somnade först. Tror jag tycker det är svårare att somna om man är den som gör det sist... Haha. Han popade popcorn nu när vi kom hem, la sig i soffan och däckade. Hihi. Om han nu inte ska äta sina popcorn så kan ju jag lika bra kasta dom, på honom. Det sista han sa innan han somna va "jaag täänker iiinte schtäda efter dig iiiimorrn!" hahaha.

Förra onsdagen va jag ledig och hade skit kul!! :D vi va jättemånga från jobbet som va ut en sväng. Vi va till Plock sen Bullit. Haha sen blev det efterfest på hemlig destination ;) Men kul va det! Ville bara nämna det för jag har massa bilder från den kvällen. Oj va me kort vi tog!



I söndags flyttade jag ut från min lägenhet. Jag hatar å flytta. TACK till alla ni som hjälpte mig. <3 Men värst va att lämna katterna sen.... Fy fan asså. Det är det värsta jag gjort på länge. Fy vad jag har gråtit. Men vi sov tillsammans alla tre sista natten. haha. Det brukar vi inte göra, inte alla tre tillsammans. Men det va som att dom låg hos mig å sa att allt skulle bli bra medans jag grinade hela natten till söndagen. Grät hela söndagen sen.... faaan. Jag hatar mig själv att jag fick göra såhär mot mina killar. I alla fall, kan skriva mycket om det här. Det va väldigt jobbigt iaf.. Jourhemmet som dom ska bo i kunde inte ta dom förrän på måndagen.. så jag va tvungen att lämna dom på katthemmet en natt. Det va inte kul å lämna dom i en bur. Usch. Stackars stackars katter. Men nu är det över, får man säga så? Jag vet att dom kommer få det bra. Bättre. Mina älskade killar. *pussa på er* Sen hade jag å Bobaz lite söndagsmys, vi drack glögg å åt pepparkakor me ädelost.. och så köpte vi mandariner och skumtomtar, haha. Och kollade på Twilight, för jag va ledsen och ville det! Hihi. "And so the lion fell in love with the lamb..." ;) ;)



Nu är jag sambo me Bobaz i en vecka :) vi har inte setts nånting typ, haha. Jobbar om varandra hela tiden. Lite synd juu. Shit va svårt det va me packningen till Åre. Nu har Leif, han jag ska hyra lägenheten av, tagit en av mina väskor som tur är... för mycke blev det. Kunde inte hjälpas! :) Så kör han upp den åt mig!

Jag är så trött asså. Va i sthlm igår. Hängde först på stan å kollade brädor men det blev inget köp. Kooors! sen blev det en lunch på Undichi, och där låg jag sen i tre timmar å läste i en soffa å drack te. Sen mötte jag upp Ida, vi hade massor att prata om. Men bra att vi gjorde det, eller hur?! :) Gick till ett ställe till och sen till Cafét. Eftersom Ida jobbar där. Det va kul men jag klarar inte såna ställen för längee. Så vi gick och käkade. Ganska lugn kväll blev det ändå. Men sen när jag skulle upp vi 09,30 så va jag helt förstörd. Sov hela tågresan hem. Va tvungen att åka hem tidigt för att Håkan skulle hjälpa mig att köra mina sista saker från lägenheten. SEN bakis som jag va... lite iaf... å TRÖTT... så städade jag det mesta i lägenheten. Har bara fönster, torka golv och slänga skräp kvar nu, och det måste jag fixa imorrn, fan.

----update 10 timmar senare----

haha... jag blev för trött igår så jag somnade sittandes typ :P

Skulle gått till lägenheten idag å fixat det sista.. men blev inget. Jag hade ärenden som jag skulle göra idag på dan å nu blev det så sent. Orkar inte gå dit å stressa innan jobbet. Ha.. gu va jag skjuter på det hela tiden :P men imorrn så måste jag ju eftersom det är sista dan. Söndag kommer jag inte ha tid.. Då ska jag hämta nyklar å lämna nycklar och hämta upp sista sakerna, typ städgrejer å sånt. Sen handla inför middagen å sånt.

För på söndag är det avskedsfest på Pipes. Och alla är välkomna! Ju fler desto roligare! Vi kommer va där runt 19-20 tiden. Ska äta lite middag innan... Musslooor såklart! Mmm.

Så ikväll blir det jobb, ska hänga tvätt innan bara... woho! Jag har ringt å beställt musslor me.. Fixat med några julklappar :) Ehm... ja. Lagat mat. Köpte lite parma, mozarella, ruccola... och värmde mjuka tortillabröd i stekpannan. Sen lägger man i parma, mozarella, ruccola, soltorkade tomater och strör över lite olivolja, salt å peppar.. blir skitgott! Enkelt me.

Måste skriva här med så jag påminner mig själv om att jag ska skicka in några kattpapper!! OBS. Glöm ine Christin. :)

Nu ska jag göra gräddsås till min matlåda! hehe. Hänga tvätt, sen blir det work!

Ha en trevlig helg!!





Monsters made US do it..!

Heeey!!

Nu har jag varit hos frissan! Kortare och mörkare hår. Det blev bra! Men hade faktiskt kunnat gjort det mörkare ändå! Känns som att mitt guldblonda alltid lyser igenom. Men jag fick en mörk toning som jag kan ta med mig till åre, och lägga i om jag tycker det är för ljust. :) Men fina toppar har jag nu iaf! hihi.

Tänkte inte skriva så mycket. Ska ju packa.. haha. Kommer typ ske i sista sek på lördag eller nåt, hmm.. Har precis ätit lunch, ägg å bacon, hehe. Och nu tänkte jag göra en chai och lägga ut lite fler bilder som jag hitta på min mobil, från i lördags bland annat. Haha. Hade glömt att vi tog dom! :P

Det är kort på ugly, more ugly, extremly ugly och damn you're ugly! haha.



Sorry Nasty hjärtat, men jag bröt mot regeln och använde tishan :)

Synd bara att du är mycke snyggare i din! ;) *pussa*


Kommer saknaaa!!


En halvbra bild på nya frillan, nu ska jag faktiskt packa... :D



"This is England.. - The clash"

London va fantastiskt! 6 dagar gick hur fort som helst, måste bli minst ett till besök! Fast hann ändå med att se mycket tycker jag. Finns ju så mycket att se! Och göra. Det är nästan så att man måste bestämma sig för vilken typ av resa man gör. För det va knappt att man hann me shopping och pubar på samma resa! :D

Som jag skrev innan jag åkte, skulle gärna skrivit medans jag va där. För nu har jag inte riktigt haft tid sen jag kom hem så man har ju glömt lite, vad man gjorde när och så vidare...

Men jag ska försöka återberätta dagarna i turordning :)

Fredag:
Landade på Stansted runt 22,30 engelsk tid. Fick ta tåg till London som tog ca en timme. Allt gick hur smidigt som helst. Inge fel heller me att flyga lågpris förutom personalen. Katastrof. Haha. Jag å Sara bara satt å stirrade på hur allt gick till, helt chockade. Haha. Ialla fall. Kom fram till London, Liverpool str station. Så skönt, för vi hade gångavstång till vårat hotell därifrån. Hotellet låg på rackstreckan som går ner till vattnet och man hamnar precis vid Tower Bridge. Men riktigt så långt ner behövde vi inte gå. Hotellet va bra. Förutom att det inte finns nåt som heter täcke i england. Utan det består av ett lakan å ett överkast. Har man tur får man även en skabbig filt. Yack! Men annars va det bra.



Tydligen så stänger det flesta pubarna runt kl 23. Vissa kl 01. Så eftersom vi inte kom till hotellet förrän kl tolv... så hanns det inte med så mycket öla. Istället bestämde vi oss för att gå gatan upp och ner fram och tillbaka typ tio ggr RAKT FRAM. Haha. Okej. Kanske inte va nåt vi bestämde oss för. Men vi letade först öl, sen gav vi upp och började leta mat. Vi slutade på Donken. Sen blev det hem och sussa. PS. Skum bengal i receptionen. Ville kasta in oss i en taxi till en club där vi dessutom skulle få gå in som v.i.p. Woooow. Eller nej tack! Han blev sur. Moha!

Lördag:
Började dagen med en english breakfast såklart!! Bacon och ägg! Muuums!

Nåt jag och Sara inte förstod på en gång va att hela circle och central line och delar av andra tunnelbanor va avstängda just denna helg! Jaaa.. men såklart! :) Så våran planerade utflykt till Notting Hill blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Efter att ha åkt runt fram och tillbaka med olika linjer så fick vi sen veta att det inte gick att ta sig dit. Så vi ger upp tbanan och ska leta upp ersättningsbussarna ist. Som skulle finnas, och som enligt tabellen skulle gå var 6.e minut. Vi stod och väntade i ca 40 minuter. Det kom EN buss. Och den va proppfull så den stannade inte. Klockan har hunnit bli ett, vi känner oss liiite stressade då vi ska åka till Oxford vid 16-tiden. Vi bestämmer oss för att ta en taxi. Omöjligt att få en då såklart. För alla ville ju ha en taxi ist. Va ju inte bara vi som stod å väntade :) Vi frågar en tjej hur lång tid det skulle ta att gå. En kvart! jaha!! Men då hade vi ju kunnat gå från början. Jaha ja.. ok.... hur tar vi oss dit då? Jo ni bara går RAKT FRAM åt det hållet. Okidoki! Vi gick rakt fram och rakt fram. Paus! Starbucks!! Gingerbreadlatte!! Lovade Bells att smaka en sån. Men tyvärr, måste säga att deras Chai slog allt! :) Efter ha gått rakt fram i en timme så kom vi fram till en röd telefonkiosk :) och sen till Harrods!! Så vi gick och lyxshoppade lite. Eller nej. Vi köpte faktiskt ingenting. Allt va verkligen fult. Ful ful ful. Hittade en Chloé väska som jag tänkte köpa å ha som mjölkväska :) När jag går till ica för å handla mjölk. Men vet inte om kvalitén skulle hålla ;)

Ett plus + Jag hittade mina efterlängtade svarta stövlar!
Fast vi hade bråttom så tog vi en eftermiddagsvisit till Big ben och London Eye! :) Fiint! Nåt man måste se ju när man är i London!

Väl tillbaka till hotellet vid 16.30... oops.. sena till Oxford. Hämtade våra väskor ( skulle bara stanna på det här hotellet en natt ) och sen bar vi oss av mot Ox! Biljetter, tåg å allt gick kanon! Andy mötte upp oss på stationen. Visade sig att han bodde lite utanför Ox, ca 20 minuter men väldigt fin lägenhet. Tre små våningar! Jag vill me ha tre våningar! :) Han lagade mat till oss och vi gav honom våra presenter. En svensk flagga, fem dosor snus och en påse djungelvrål! Tog några öl och åt. Tänkte på två saker där. Ett. Man tar inte av sig skorna inomhus. Jag gjorde det och framstod som lite löjlig. Plus att Andy sen snubblade över mina skor i hallen och sa, DÄRFÖR tar vi inte av oss skorna. Ahaa.. :P Sen så satte jag å Sara oss vid bordet när vi åt. Det gjorde inte dom. Dom tog lite mat, och så stod dom upp å käkade. Plus en sak till, ofta vi har tvätt maskin i köket men ingen soptunna?



Sen tog vi taxi in till Ox. Gick först till en skitmysig liten pub. Fick en öl som brygdes på puben av dom själva. Hur go som helst! Mums! Och dom hade så man kunde sitta ute. Nice! Gick vidare till nästa... men det va fullt överallt. Inga sittplatser. Såg lite av det gamla Ox på vägen, men det va j mörkt.. så man såg inte så bra :P  Så vi gav upp pubarna och gick till en bar. Där mötte vi även upp Emelie och Chris. Sa jag att Andys vän James va me? Ah iallafall.. vi hängde där gansla länge...till vi gick till en club! Dansade som aldrig förr, till å me Sara svängde sina lurviga! :D vi hade kul! När vi väl kom hem blev det vodka och singstar! oj oj.. ni skulle varit där ;) Jag å sara ska göra ett samlar album med alla goa hits som vi höll grannarna vakna me, haha.

Söndag:
Jagå mår skiiit!!! Haha SOM jag förtjänar det. Sover till kl 12 ungefär. Men kom nog inte i säng förrän vid 7 så. Tvingar mig upp. Sara är såklart redan vaken och sitter å njuter av en kopp kaffe :) Vi åker in till stan och letar upp ett lunchhak. Tystaste lunchen jag varit på, hahaha. Jag å Andy mår skit verkligen. Och jag å Sara hade ingen ork att prata engelska. Beställer in mat och undrar vad de är som saknas i min å andys cola? Aaaahh... VODKA!! Blää!! Sen mådde jag ännu sämre. :P Vi tog ett tåg hem vid fyra tiden och tackad oxford för den här gången.

Väl hemma och ska checka in på vårat nya hotell, som låg i närheten av det andra, i Shoreditchområdet, även kallat banglatown! haha. Japp. Va precis som det låter. Men sjukt god indisk mat fanns det. Så vi checkade in och gick sen ut och unnade oss lite tikka masala och öl.

Kommer tyvärr inte ihåg vad den kvällen slutade med.... kanske kommer på det senare. :) Jag tror vi i och för sig gick ner till Tower Bridge den kvällen. Jo det va det nog. I alla fall, skit häftigt å se tornen och bron i mörkret. lyser upp så fint, nästan lite spoooky!

Måndag:
Shopping!!! Shopping shopping och shopping för hela slanten! Men innan behövs frulle. Vi gick till ett ställe som hette D&G espresso ( tror ja ) Hade skitgoda scrumbled eggs och bacon. Åt det igen haha. 


Började med Topshop på Oxford str. Trevåningsbutik. Wiihoo!! Det va så mycket man ville ha, men jag va duktig. Höll mig bra tycker jag. Handlade en svart väska och ett halsband med ett gammalt fickur på. Blev dyrt ändå. Sen jobbade vi oss helt enkelt ner på oxford str och kollade i massa affärer. Så underbart! :) Vi rörde oss ner mot soho... fast ändrade nog riktning medans vi gick rakt fram... haha, så vi lallade runt i covent garden och picadilly circus områdena. Så fint och så mysigt!! Det va mina favoritområden. Fortsätte att shoppa. Stannade till å lunchade på en pub med lite bärs. Jaa.. sen shoppade vi tills butikerna stängde vid 19. Handlade ett par vita snowboots på reebok. Anpassade till Åre såklart :) Tillbaka på Ox Str. och skulle åka hem så ser vi det, det stod där och väntade på oss. Primark!! Haha!! SJUKT billig shopping. Så vi sprang runt där som hungriga rävar och handlade till kl 21 ungefär. Sen va vi helt slut. Hungriga. Åååh så hungriga.  Fick ta en Starbucks emellan för att vila benen och stilla hungern lite. Men oj va med saker man fyndade, hihi.



Åkte tillbaka till hotellet, lämnade påsar och kassar, och bytte om snabbt. Tog på mig min nya "I hate cute" tisha från david and goliath :D Jag å Sara körde en dagens outfit, tadaaa!! :P haha. Hm. Har för mig att vi skulle leta upp nåt ställe på nån gata som sara visste fanns ;) Det va bara RAKT FRAM dit så va man framme. Ehhm. Eller inte. Vi gick i en timme. Igen. Och sen gav vi upp. Stället som skulle finnas enligt saras karta från 2001!! fanns inte, hehe. Va nära att gå till dirty dicks, för så törstiga va vi, men sån tur va hitta vi ett ställe innan. Som visserligen stängde direkt när vi kom typ. Men hann dra två leffe iaf. På en kvart typ. Har nog aldrig varit så sugen på öl. Jag tror inte att vi åt nåt sen. haha. alltså innan. När vi kom hem från shoppingen. Köpte hem chips å öl till hotellrummet. Aja, i alla fall. På nåt sätt så lyckades jag bli tokdissad av bartendern fast jag inte ens hade gjort minsta vinken att jag va intresserad. Sjukt otrevlig snubbe. Sara bara garva. Haha! Jag fattar inte vad jag gjorde men, aja, jag blev dissad så det skrev om det iaf! HA! Vi fortsatte sen därifrån i riktningen "Raaaakt fraaaam!". Kom till ett ställe vi blev tipsade om, Exit, Hm.... helt dött. Fyra personer som stod å dansade. Men det va det enda stället i området som hade öppet till ett. Förstå ett. Hahaha. Men det fanns ju massa klubbar inne i stan som hade öppet längre.. men vi va inte sugna på just att clubba. Vi ville pubba ju! :D Efter sista ölen letade vi upp två Bagelställen som va öppna 24h. Weeheey!! Älska bagels me Lax å creamcheese!! Sen blev det hem och jag däcka direkt!



Tisdag:
Nytt försök till Notting Hill!! Tidigt så vi kunde äta frulle där. Och vet ni, det gick bra! Vi kom fram utan problem. För nu hade alla tunnelbanor börjat fungera igen :)

Så när vi väl kom fram dit så letade vi upp ett ställe med frukost å chai! Mys!! Sen strosade vi runt där å kollade på fina hus å gator. hade lite marknad me. Gick och drack öl, såklart. Letade efter den blåa dörren ( inte röda sara, kanske därför vi inte hitta den ) Men vi hittade en bookstore som såg exakt ut som den i filmen, och den hade reseböcker. MEN nu ska tydligen den som är med i filmen, Notting Hill alltså, va en skoaffär. Och vi hitta en skoaffär som hade bilder från filmen i fönstret, så det måste ju varit den. Men vi ville inte släppa den andra heller för den såg exakt ut som den i filmen. Aja. vi säger att vi såg den. :) Efter massa mys i N.H så åkte vi in till stan igen och handlade massa nödvändigt på Boots. EFter det blev det sushi på rullande band! Så sjukt smart, borde finnas i Uppsala! :) Man plockar från bandet och räknar av sen på tallrikarna och vilken färg de har. *tumme upp* Efter det, mätta å belåtna drog vi ner till Coven Garden igen. Shoppa lite, sen slog vi oss ner lite tidigare än vanligt på en pub! Massa folk ute. Dom går verkligen ut mycke tidigare i england. Mer after work liksom, runt 18 tiden. Vi skulle knatat bort till Lissan på slottet. Men vi orkade inte. Kände inte för att sitta å lyssna på hennes eviga tjat över en kaffe. ;) och prinsarna skulle bara vilja ha oss då om vi kom! HA!



Sista kvällen. Sara visade mig Chinatown. Jag gillade det. Älskar ju sån mat så hade kunnat ätit där hela vecka i stället för sandwiches och pommes ;) Sen kom vi in till Soho. Fel område i Soho. Gay gay och sex. Okaj! Vart börjar vi?! hehe. Lite tur va så kom en kille fram, Joe, och frågade efter vägen. Vi fick joina honom till en klubb. Va väl sådär men kul å komma ut å bara få sätta sig nån stans. Han va trevlig. Men lite väl mycke skryt. Jobbade som typ festfixare, och gick bara till ställen han fick dricka gratis på annars.. ;) Men det va kul. Vi nöjde oss med det, så tog tuben hem å åt bagels en sista gång! Jag köpte tre! haha. La sista biten på mitt sängbord och tokdäckade, igen.

Onsdag:
Sista dagen innan hemfärd. Vi bestämde oss för att hålla oss hemma i banglatown :) Strosade runt där. Åt en sista engelsk frulle. Sara fick pommes, haha, fy fan va flottigt egentligen. Jag fick typ fyra stora vita toastbröd.. mm... jag som inte ens äter bröd annars! Aja. det va gott. Men jag saknade min filmjölk där på slutet. :P Gick en vända till och hittade ett mysigt ställe. Det va som en gång mellan två hus. Så inomhus fast utomhus med tak. Där fanns det pubar, fik, dom stod ute och lagade mat. Skitmysigt. Så vi tog en sista öl där. Haha. Det va så kul. Bara vi satt där och sen bara kostymnissar. Det låg ju lite skymundan så dom hade säkert smitit dit på sin lunch för en öl. haha. got ya!! Sist blev det en starbuckschai innan det bar av hemåt.



Bye bye London! Ses snart igen! Hemresan gick bra. Bortsett från ryanairs galna personal, igen. Helt hysteriska. Hahaha. Väl framme blev vi upplockade av två karlar! Tack :) Bobaz å Adde tog oss till närmsta Donken. Det va ju där resan började så där bör den ju avslutas. ;)

Lyckad resa! Absolut!! Wiihoo!! :D Skulle gätna lägga ut mer bilder men det tog mig hela dan idag typ å lägga ut dom här :)


I verkligeheten här hemma då; jag jobbade torsdag och fredag när jag kom hem. Sen va jag ledig i lördags. Va hemma hos Babaz med honom, Mackan å min Jo! Jag lagade lite mat, så drack vi lite vin å myste! Sen tog vi nån bärs och sen va vi nere på stan! haha. Vi hade kul iaf. Dom gamla visade hur man skulle röra sig på dansgolvet på kalas. ;) Skit skoj. Sen blev det hem och käka rester! haha.

Söndagen jobbade jag. Likaså igår, måndag. Två softa dagar. Och idag har jag varit ledig. Skulle tvättat men insåg när jag skulle gå till tvättstugan att tvättmedlet va slut. Ah men kuul. Så jag bar upp alla kartonger som jag ska packa i, men längre än så kom jag inte. Sen åkte jag å Bobaz till gränby, handlade mat. Åkte hem till mig och hämtade missarna som skulle till veterinären. Jag har fått ett jourhem till dom nu, som sen ska placera dom i "riktiga" hem. Åh jag kan inte fatta än att jag ska lämna bort dom. Det gör så ont å bara tänka på det. I alla fall, dom måste va vaccinerade när dom kommer dit, och det va drop in idag. Så jag va tvungen att åka. Så min date me Hanna å Sara blev tyvärr inställd. :(

Veterinären gick bra. Sura pengar bara som vanligt. Dexter hade blivit så smal å fin tyckte dom :D Min lilla kille. Stackarn har fått banta, haha. När vi kom hem lagade jag å Boobz mat, lax m. guinoasallad. Gott! Sen drack vi chai! Jag köpte med mig en burk hem från Barista, DYRT men gott :D

Jaa.. sen har vi degat här hemma hos mig. Och nu är klockan mycke. Som vanligt. Jag borde sova. Ska till frisören imorrn och bli mörkhårig. Tror jag. Om jag inte ändrar mig i sista sek ;)

Sen MÅSTE jag packa efter det. Jag fick det lite städat i dag iaf, så det slipper jag imorrn. Och tvättandet tar jag när jag flyttat till Thomas, hehehe.

Ledig imorrn me, så tror det blir en quiz på Pipes me Sara!! :) Kom dit vettja å joina! Sen jobbar jag torsdag, fredag och lördag. Ledig på söndag och då flyttar jag ut. Måste åka med till Öre me och sortera massa grejer som jag har hos pappa. Trööök. Sen på kvällen, om jag hinner tillbaka så blir det twilight och glöggmys med min sambo! :D haha.

Gonatt kära ni!! :)

Koh phangan!

Har varit där på riktigt me, men det kanske inte va riktigt där jag va i tisdags när jag va ledig :) Jag, Linda och Terry va och käkade där.. Ni har väl hört om det? Ganska nyöppnat thaiställe uppe vid Övre Slotts.. Så jäkla härligt ställe! Gå dit om ni inte redan varit där. Sjukt kul, go mat, trevlig personal! Verkligen uppmuntrande om man är lite down me :) Neonfärger överallt, bambu, djungel, åskoväder, träpinne till vattenkran m.m. Flaaajd laaajs åt ja!! :D Nej men sjukt bra och stört gott! Trevligt sällskap va ju ett plus me, fan va kul vi hade! Lyckad kväll! *tumme upp* Sen tog vi några öl, va en sväng till O learys och sen till Terassen. Blev en ganska tidig kväll ändå... åkte hem vid halv ett.

Sen har jag jobbat onsdag....i måndags me. Idag också :) Helt okej dag idag me. Skönt. Och nu är det semester som gäller!! Så jag är hemma igen nästa onsdag. Jag skulle gärna ta med mig datorn faktiskt. :) Skulle vilja blogg och lägga upp lite bilder... men tror den får stanna hemma. Blir jobbigt å slöpa på eftersom vi ska flytta runt lite. Men får se om man kanske kan sätta sig vid nån dator nån kväll och uppdatera er här hemma lite :) Plus att jag gärna vill skriva medans jag är där så man kommer ihåg allt och skriver ner alla härliga moments ;)

Nej nu ska jag va social här me Thomas :) dricka lite teeea! Ta hand om er här hemma så hörs vi snart! Kanske skriver några rader imorrn innan jag åker.

Gonatt gonatt!!


Pics? Javiiisst!!


Scary pics!


Halloween-lördag!

Go' kväll!!

Hoppas ni har spökat ordentligt i helgen. Jag va ute en sväng och tänkte joina alla andra vamps i den här stan, men träffa inte en enda?! Hm. Sitter hos Bobaz nu och ska dricka te.. så det blir bara ett kort inlägg än så länge.. bilder och details kommer sen ;)

Efter en oplanerad fredag som slutade med att jag la mig runt 7 på morgonen så va jag inte så väldans pigg på lördagen under min lediga dag. Tur va så hade resten av gänget varit ute på fredagen och va därför me ganska trötta. i sov och chilla ganska länge under lördagen, tills vi gjorde ett ryck och även förvandling! Hemma hos Jno blev vi en vampyr, en död brottare, pirat, cowboy och en skräcködla vid namn Cruella De-Vil ;)

Åkte sen ner på stan till Sofia, Johannas kompis... Där va även fröken Bonliii!! :D Skit kul å ses!! Weeheey! Hängde där några timmar med andra utklädda, och sen drog vi vidare. Första stoppet blev O' Connors.  Tog en öl där... Va inte så super kul. Så jag, Bobaz å Kajan gick vidare till Kalas, för där visste vi att det garanterat skulle finnas andra utklädda. Sjukt mycke folk, rekord mycke måste det varit. Va där en halvtimme ungefär.. sen gick vi. Sjukt sega , trötta, hungriga... :P Inte alls motiverade för party tyvärr. Bobaz lämnade oss.... och vi mötte upp Adde. Drog en Max och sen blev det hemgång.

Idag har jag sovit heeela dan. Kl 15 gick jag upp och gjorde mig i ordning för jobb. Det gick bra å jobba... men hade verkligen ingen lust! Hade hellre gått på bio på en disneyfilm och ätit popcorn i mjukisar ;)

Nu är jag som sagt hemma hos Boobz.. jag hacka in på hans face IGEN. hahaha. Så kul. Love it! 3-0 står det nu.

Okej... kort inlägg sa vi, inga detaljer.. hahaha. Jobbar imorrn me sen är jag ledig på tisdag. Nu ska jag dricka te! Lgger ut bilder sen när jag kommer hem!!

Kjaam!!

RSS 2.0