Mitt i natten på Källparksgatan :)

Men ändå är man vaken... som alltid. Önskar jag hade den ron att jag kunde gå och lägga mig direkt efter jobbet, men nej. Jag och Linda hade en hemsk dag i dag på jobbet, jag vill inte ens prata om den, bara glömma. Sjukt busy. sjukt okul. Aja. Ny dag å sitta i skiten imorrn... läängtar.

Efter jobbet gick jag till Plock. Drack ett lugnande glas rött, och bara andades medans dom stängde. Skulle promenera sällskap me Tobbe hemåt, men grym som han är så kom han på i sista sek att han hade bilen. Weeheey. Så jag hade turen och fick skjus hem ist. SÅ värt väntan. Jag har så ont i kroppen efter den här den så det är galet.

Men på lördag är jag ledig å de ska bli så gytt! Imorrn, om jag orkar upp, så ska jag kolla lite halloween saker på stan.. Även äta lunch med tjejerna.

Shit va jag längtar till London nu, en gåst va in till mig igår. Han kom hem därifrån för 4 dagar sen. Då va det 18 grader varmt!! TÄNK om det kunde hålla i sig tills vi åker dit... vore ju lovely!


Nu är flyttdatum bestämt. 22 Nov ska vi flytta ut mina möbler. Har även den 25e som jag kan städa ur lägenhete... sen 29e är det avskedsfest!! :) mer info om detta snaaart.

Nu är det snarklådan som gäller.

Just ja!! Va ut å dansa igår efter jobbet, sjuuukt skoj!! :D Jag, Linda och Mary. Så va det lite annat krogfolk ute.. det va kul! Älska att dansa! hehe.


Linkan försöker komma undan me att hon faktiskt körde några moves, Mary glider me sina cocktails å mangodrinkar, Nasty dansar nykter... massa credd! Och jaaag... jag är jag och bara ÄR. :)



att så ett frö eller två.. det är kul!

Min lediga dag blev väldig.. ledig. Kanske lite väl. Gjorde ju ingenting. Haha. Tvättade. Sen va jag hemma... Runt 17 tiden plockade Bobaz upp mig och vi drog till Gränby C å handlade. Åkte sen hem till honom och lagade mat. Idag bjöds det på krämig potatis och purjolökssoppa med knäckebröd till. :) Jno va också me såklart! Adde kom förbi me och tog en kaffe, även Kaj dök upp en sväng för att först kommentera att min soppa såg ut som en spya, och sen kidnappa min Bobz! Haallå...!? ;)



Lyxade till me en La trappe tripel till maten, yammie!

Jag och Johanna lämnades till slut själva.. hemma.. i en karls lya. Haha. Då får man nästan skylla sig lite själv. Det sista jag sa "Har du loggat ut från allt nu..?"

Haha hoho hiihi... Msn igång... vi börjar där.. sen in på Facebook. Tadaaa! Kinky och Jo har hela Thomas liv i sina händer..! Meeen... vänner som vi är så va vi snälla... ;) Lite småfrön sådda lite här å var bara! Gaaha!! Äh men vi hade så jäkla kul.. shit skratta så vi grät! Underbart!

Thomas skratta kanske inte lika mycke men lite kul tror jag han tyckte det va ;) Sen vid 21 tiden knata jag hemåt. Satt uppe och surfade på verkligen ALLt jag kunde komma på. Fram till kl 05 ungefär... Och sov sen till 13,30. Gött. NU ska jag åka och jobba alldeles strax. Quiz idag på Pipes, kom förbi vettja! Temat är Länder! :)

Varm dusch först. Jag får kanske va ledig på lördag!! :D och då ska jag på Halloweenfest. Synd att jag inte visste att min bror skulle ut till Öregrund och gratta min andra bror, då hade jag ju gärna följt med dit ist. Men men.

Ha en bra dag/kväll! Kaatjiing!

wha wha whaaaat did you say?!

LEDIG sa jag! :D

Och när jag är ledig, då tvättar jag. För det tycker jag är kul. Och sen städar jag. För det tycker jag är ännu roligare. Sen!.. bäddar jag i nya sängkläder i sängen... för det är askul verkligen, efter det.. ska jag sortera och packa in all ren tvätt i garderoben.. wiihoo.. och sen borde jag gå till gränby c och handla.. det är ju roligast! Bästa som fiiiinns!!

Eller.... så kan man hänga framför datorn heeela dan och bara strunta i allt kul man borde göra. Idag blir det nog till å göra det jag vill göra ist! :) tvätta har jag faktiskt gjort... men tror det får räcka, hihi.

Idag är det tisdag. Två dagar av ens liv har rusat. Vad skedde under tiden då? Förutom att jag har hört världens töntigaste Bazehunter-reklamen tusen ggr på spotify! Gah! Hur kan han ens få göra reklam.. Tööönt!!

Så. Då har jag matat den negativa vargen med Bazehunter. Perfekt.

Dansade i söndags, och det va den absolut tråkigaste danslektionen jag har varit på. Hon kör alldeles för svår korr. så ingen, verkligen ingen hänger me. Kul. Skit kul! Nääee! :P Kommer inte dansa för DC nå mer =/ Inte för den läraren iaf... ajaa. Nu ska ju jag ändå iväg så kommer inte ens hinna dansa klart alla lektioner.

Efter dansen gick jag till jobbet. Solade först förresten. Sen hängde jag på jobbet en timme typ. Jobbade. Med Linkan, sååå nice å inte behöva va själv en söndag. Vi stängde vid 22.30. Och då gick vi till Bullan å drack lite öl! Skittråkig söndag ute annars, inge folk alls. Synd när jag väl går ut =( Booooobz kom ner också...



Bobaz gjorde allt för att ragga på tjejerna... gick sådär va...



Ååååhhhh tänk vilken tur han har som har mig som vän!! :D



Sen drog vi hem till honom, ingen aning om va klockan va faktiskt.. Käkade asgo pasta som han faktiskt hade lyckats me ;) tog ett glas rött och lyssna på onkel konkel! Hahaha. Sen somna Bobaz... och vet ni vad som hände då??....

Lalaaa laa laa....



Vem har INTE drömt om att få hela ansiktet med chokladsås? :D

Jag har en fortsättning me, men om jag ska få låna hans tvättmaskin nån mer gång så ska jag nog stanna här! HAHA. Jag hade kul iaf. :D

Måndagen sov jag hela dan i princip. Sen åkte jag ner å jobbade. Hade skitkrävande gäster, och så va det femte dagen man jobbade... så tålamodet låg verkligen på gränsen. Men det gick bra. Knatade hem direkt sen.. och somnade typ sittandes med datorn i famnen i soffan :)

Pratade med min "plastsyster" nyss :) Hon kan tänka sig att ta katterna eventuellt.. weeeii!! Vore ju så jäkla underbart om det där bara kunde lösa sig nu. Hoppas hoppas!!


Nej nu ska jag kolla snowboard/streetbutiker i london! ;) Förbereda inför shoppingen... mohaha!

Touch and gooo!!

In i vintertiden och ut ur tråkigheten!

För nu går det ju mot det bättre!! :) yeeeay! London närmar sig... och där har det börjat julpyntas! Förstå vad mysigt!! :)

Ska bli så himla kul... Träffa Andy me! Shoppa! Hihi. Åka runt å se nya saker... träffa  nya människor.. hänga på pubar! Riktiga pubar! Kuul! Hotellen är bokade och klara. Första natten bor vi på Club Quarters, Gracechurch st. Ligger 15 min promenad vad jag förstått det som från Liverpool station där vi stannar från att ha åkt från flygplatsen. Det tillhör "city" så det ligger ganska så centralt.

På lördagen ska vi som sagt till Notting Hill under dagen. Kolla lite och även gå på nån marknad som tydligen ska vara. Jag hänger efter min egen london-gudie Sara och förlitar mig helt på henne. Hon är London expert, vilken är hennes töntegenskap, haha.

Efter att vi varit i Notting Hill så är planerna att åka till Oxford med Andy! Och då stannar vi hos honom över natten!

Söndagen checkar vi in på ett hotell som ligger i Shoreditch, City Hotel. Vet inte riktigt än vart det ligger.. men ska kanske ta reda på det!? haha. Litar som sagt på Sara.



Sen blir det shopping och massa shopping och myyys i 3 dagar!! :D

Och efter london hoppas jag vi hinner ha en liten hej då fest! :) Vill samla ett glatt gäng, äta musslor och dricka gott! Om jag får bestämma.. hihi. Sen åker jag, och då börjar ett nytt äventyr.

Igår va jag och kolla på bräda. Men den jag ville ha va slut. Så jag köpte ingen. Väntar nog tills jag kommer upp till Åre ändå.. så slipper jag konka på den på tåget me. Va även på IKEA me Bobaz! Och åkte runt å flängde lite här å var. Sen åkte jag ner på stan och gick runt lite innan jobbet. Träffade Linda en snabbis. Förjävligt på jobbet sen, avsky afterwork en löningsfredag! Trötta som fasen va vi sen. Efter jobbet blev det en promenad i regnet hemåt.

I dag plockade Johoe och Emma upp mig runt 13 tiden. Vi åkte till Gränby C. Jag shoppade fast jag inte får. Igen. Men vissa av sakerna borde räknas som investeringar ;) Hade en kort men en happy day! Synd bara att jag va tvungen att gå så tidigt... och jobba, såklart. Även fast jag inte gillar alla sk "normala helgvanor" så önskar jag att jag kunde va me på allt det där "innan" själva kvällen lite oftare. Bara glida på dan, köpa nåt fint man ska ha på sig på kvällen... hem... chilla lite. Laga mat... öppna vinflaskan och lyssna på bra musik. Sminka sig och göra sig i ordning.. tillsammans me några goa jäntor! :) och prata om ALLT.  Det där finns liksom inte i min värld. Lite tråkigt. Det händer, men väldigt sällan. Fast, jag har valt det själv. Och egentligen så är jag ju nöjd med det.

Imorrn är det dans igen! Redan gått en vecka sen sist, wohw! Går fort. Men imorrn ska jag jobba.. så ska underhålla mig på stan i 2 timmar sen efter ungefär. Fats brukar ju sola och sen ska man duscha och greja.. så det blir väl en timme ungefär över, lagom tid för dinner! Jobbar inte själv heller, vilket vi alltid brukar göra på söndagar. Men imorrn är Linn med mig, så det ska bli roligt! Sen slutar vi ju vid 22 ca, inte så farligt med andra ord. Jobbar måndagen me sen ledig tisdag. Efter tisdagen jobbar jag 6 dagar.. sen tror jag vi är framme vid London.

För en liten stund sen kom en full Boobz hit med mat. Som jag egentligen inte skulle äta av men han VILL nog göra mig tjock! ;) så okej... jag offra mig... jag tog en cheeseb. m cheddar.. Möööms. Vi web cama lite me Jo, haha, man är inte snygg i såna kameror. :P

Skulle gått ut en sväng efter jobbet eftersom vi har ställt tillbaka klockan en timme... men ångrade mig. Blev sjukt trött efter jobbet idag, som visserligen gick bra, men det va mycke å göra fram mot kvällen. Nu är jag nöjd med att jag åkte hem.

Tror vi avslutar här innan det blir för långt :) Hoppas alla har haft en bra helg och njut sista dan av den imorrn, ni som kan! Jag kommer ju aldrig orka upp innan 12 imorrn, så måste jag åka till dansen vid 13, sen va den dan slut.

Jag längtar som attans nu tills jag åker. FANTASTISKT ska det bli!
Kram kram!

Bad hair day.

Igår rensade jag ur alla mina garderober... kläder som jag inte använder, eller kommer använda i Åre. Skönt å ha det gjort. Nu ska jag bara tvätta resten vilket är hur mycke som helst. Har inte tvättat på en månad lätt. Haha.

Sen lagade jag tacolasagne till Boobz och Johäänna. Drack godaste vinet som jag fick av tjejerna på jobbet i B-day present. En zinfandel, som är min favodruva. Mums. Sen åkte jag ner på stan och mötte upp Lisa på Pipes. Så va vi där en stund, sen gick vidare till O connors. Lisa gick sen hem och jag tillbaka till Pipes. Plockade upp Tobbe på vägen. När Pipes började stänga så gick han å jag till Plock och väntade.



Sen kom Linda! =) Hon fick sin efterlängtade fr. margarita. Hehe. Efter det blev det Bullan. Och där spårade jag å Tobbe. Alltså, jag klarar verkligen inte av att gå ut när jag är ledig, blir alldeles för mycke, haha. Stackars Linda.

Vi gav upp och tog en taxi till donken. :)

Idag har jag sovit till och från fram till nu typ. Vaknade vid 09.30. Och mådde bra, va pigg. Varför gick jag inte upp då? Aja... nu är det dags för jobb igen. Ångest. Blä. 5 dagar. Kul. Jätte kul.


Guld till er!


Confessions of a Shopaholic.

Taaadaaa!!!! Mina Nikeskor... grymma! Okej... lyser lite väl mycke kanske, men det gör inget! För ingen har såna! :) Bara moi! And I like them.. alot!



Idag fick jag lite saker gjorda. Som behövdes göras.

1. Ringde vasakronan om ettan som jag vill ha. Dom har ju inte svarat på mail eller telefonsamtal. Men nu svara dom, och jag fick den dessvärre inte. Aja, känns inte som att det är nån akut med det ändå.

2. Ringde en kille angående en lägenhet i åre. En etta. Hoppas hoppas jag får hyra den. Det lät positivt iaf. :) Vi ska höras igen om en månad.

3. Ringde katthemmet i fall dom hade nåt några framsteg angående omplaceringen. Men nej.

4. Ringde min bank. Min internetdosa har slut på batteri, och jag skulle betala räkningar... drygt. Men va tydligen ett vanligt batteri i som man kan köpa i affären. Skönt. Palla gå till banken.

5. Jag dammade, dammsög, torkade golv och gjorde rent hela badrummet :)

6. Väntade in mitt paket som kom 16,50. Wiioo! Tänk om dom inte hade passat!!?

Efter allt detta gick jag hem till min bror och lekte med min brorsdotter. Kollade på Änglagård, den gick på tv. Och innan va det emil i lönneberga. Har inte sett det sen jag va liten... haha och shit vad jag inte alls visste vad dom sa förut. Nu när jag hörde alla meningar och allt dom sa. Vad det betydde och vad dom menade så blev allt helt annorlunda :) Tror det ändå va bättre när man va liten och inte förstod :P


Sen vid 21-tiden åkte jag hem till Boobz. Vi drack te och hade det myyys! Kollade på Ice age 3.

Och nu är jag hemma. Satt å tvekade på om jag skulle dra ner på stan eller ej. Men jag blev kvar hemma. :) Ängeln på min vänstra axel talade, hehe.

Imorrn har jag lite småtankar om dagen. Men inget bestämt. Kvällen lutar åt en kväll på Pipes, lite musicqiuz och god öl. Men innan det ska jag bjuda Jo och Boobz på mat! Tror det blir tacolasagne! Ååhh hungrig nu...

Hoppas ni har haft en bra dag! Nu ska jag ge mig in i hotell-djungeln i London. Bye!

Jag gjorde det jag borde göra ist för det jag ville göra.. Stolt över dig Christin!

PS. I love you when you're 17 again!!

Asså... tycker ni inte Zac är ett mums innan den filmer så lovar jag att ni vill äta honom efter! SYND att han lite för ung och kanske inte en kille från min värld... men annars hade jag å Johanna erbjudit honom våra kroppar, och sen haft delad vårdnad. Varannan vecka kom vi fram till... Möööms! ;) Kollade sen med bror och Malin på You, Me and Dupree. Sjukt rolig. Kate är med såklart! :P



Det här va igår. Men det är 6 dagar sen jag skrev nåt.. så en kortisupdate. Om jag kommer ihåg!

Men sist jag skrev va förra tisdagen... Onsdagen blev jobb sen oplanerad utgång. Intressant kväll måste jag säga. Hm. :) Jag å Linda, Linn va me...Tobbe å Jocke kom... aah och det va mycke krogfolkute, skön stämning så det va kul.. på Bullan såklart.

Torsdagen blev en kväll för återst'llaren. Hm. Blev nog mer än onsdagen. Samma glada gäng. Så skoj! :D

Fredagen blev ett lugnt glas vin på plock efter jobbet... Sen plockade Jo upp mig me taxi och så blev det hem å sova.

Lördagen började hur bra som helst, trots att jag blev väckt. Men helt okej va? när ens käraste vänner ringer och säger att dom är påväg med frukost till dig! :)  Weeii! Så kom Johanna, Boobz o Mackan med "mackgärn" å massa gott. Så gjorde vi varma mackor! MYS! Ni är för bra för mig! *ler*

Sen va grabbarna tvungna att dra... ocj jag å johanna me. Skulle gå efter många om å men å kolla på lägenhetsvisning. Kommer dit, och ingen är där. Ingen lapp, ingenting. Kul. Skitkul. Oj va arg jag va. Så jag har skrivit ett långt mail till dom nu. Morr.

Sen jobbade jag lördagen.. såklart. Efter jobbet gick jag å Linda till O'Connors och satt där ett tag. Kom hem och kunde inte sova. Va vaken till 06.30 tror ja. Gäsp!

Söndagen blev det till att stressa till dansen 13.30. Sov ju så tungt eftersom jag somna så sent. Vaknade strax innan ett, oops. Ner till dansen, blev bara 5 minuter sen. Kommer in å blir så glad! Då ska vi ha vikarie, och inte vilken som helst, min förra danslärare som är bäst!! :D sjukt kul! Och dansen va så himla kul. Och man hängde med, och det va en rolig koriografi*. Och eftersom jag har missat några ggr så får jag ju gå på en till lektion pm jag vill. Och eftersom Karin skulle vicka på nästa lektion me som va steg två så passa jag på å fråga om jag kunde va me på den också. Det gick bra, och steg två va inte alls mycke svårare. Så jag dansade i två timmar! weeheey. Och bästa med KArin är att hon även kör styrkeövningar. Asbra, eftersom jag fick dubbelt dessutom.
Efter dansen gick jag å solade sen åkte jag hem till Karro, som jag inte träffat på hur lång tid som helst.. igen. Fattar inte hur svårt det ska va!? :P är ju så kul när man väl ses... Och tiden gick hypersnabbt såklart och jag va tvungen att gå. Skulle hem till bror å va barnvakt...

Och nu har vi kommit till mumsfilmen som jag låg å gottade mig i medans dom va iväg. Em sov tyvärr under tiden... Sen kom bror hem.. och Malin... då blev det nästa film. Klara vid tolv cirkus. Status? Gick hem. Kunde inte sova som vanligt, satt uppe till 4,30 tror ja.

08,39 idag ringer min mobil. Det är min chef som ringer och väcker mig 20 minuter innan vi ska va på andra delen av alkoholkursen. Faaan!!! Inte hört klockan. Riner Nasty som, bra vän som hon är, redan är påväg hem till mig typ med taxi.. för hon har me försovit sig. Haha. Linn, stackarn, blev också väckt av ett samtal från chefen och fick me kasta sig i en taxi. Men vi hann, precis :P sååå klantigt. Men lite komiskt. Roligast va ju att vi skulle setts på hotellet å ätit frukost kl 8 innan. Inte ens våran chef va där i tid för hon hade också försovit sig. Så stackars Cicki satt där själv. haha!

Aja.. den här delan av kursen va bättre. Men kände ändå att den inte gav mig Sååå mycket. Tillbaka till Pipes och jobba. Helt slut va man... Linn å jag. Men det va ganska lugnt den här måndagen me....( sån tur va) :) Jaahaa.. och NU är jag här, här hemma i min soffa. Ska sussa nu. Ledig imorrn och på onsdag. Undrar vad mina planer blir... har lite alternativ. Men ska man välja dom man vill göra eller bör göra?

Gonatt sleepyheads!! 

PS. Såklart att dom varit här me mina Nikeskor idag när jag inte va hemma. ÅÅhhh... hoppas dom kommer imorrn me!

Min egendesignade väska! ;)



Nu väntar jag bara på skoooornaa.... :D :D

Breathe. Runaway.

Tycker hösten har hållt i sig länge och varit väldigt fin. Men i natt snöade det... tydligen... jag va vaken, men märkte ingenting ändå. På bussen hem från jobbet tänkte jag på att det regnade bara.. men det kanske va snö då.. :)

Hade väldigt konstiga drömmar inatt. Känner mig så... fundersam. På jag vet inte vad, men på mycket ändå. Tankspridd.

Kanske bara är all stress inför Åre. Men försöker å inte tänka på det... För innan dess har jag ju London att se fram emot. Yeeay!

Helgen va en lyckad helg, som alltid! Först mötte jag upp Jossan på tågstationen, så tog vi tåg och buss till Gävle. Tove plockade upp oss, och så åkte vi ut till kyrkan i Valbo. Fick träffa lilla sessan, så söt unge så jag börja gråta när jag såg henne. Haha. Typiskt mig å va känslig och börja böla. Samma sak första gången jag såg lilla Adrian :) och när bror ringde och sa att en liten Emilia hade föds. Hmm.... säg inte att barn får mig att gråta!? ÅÅhh.. jag har nog en sån moderklocka inom mig nånstans ändå ;) haaha! Det va så kul att jag, Jossan å Tove va samlade. :D Inte varit  sen vi var små.. inte alla tre samtidigt. Tror ja..? Och så satt Tove där med ett barn liksom. En liten glad buse!! Tyvärr så va jag sjuk såklart, så fick inte pussa på henne :( Men nästa gång ska jag äta upp! hehe.



Dopet va trevligt! Men kyrkor är så jobbiga. Antingen gråter jag.. såklart.. eller så sitter jag å garvar och fnittrar åt allt. Hm. Sen va det dags för mig att åka vidare. Mitt tåg till Sthlm gick kl 16. Härlig tågresa faktiskt. Läste lite sen sov jag hela vägen. Framm i Sthlme mötte jag upp Bella på sergels torg. Kollade en pytteliten stund på Railjam skiten... ursäkta.. men det va ganska b. Och kallt. Så jag sprang och sa hej till Johanna och dom, köpte biljetter till kvällen... sen gick jag och Bells till hotellet, med ett snabbstopp på donken. Sista gången jag äter skräpmat när jag är förkyld. Om man inte känner smaken så känns det gaaanska onödigt ;)



På hotellet låg vi och slöa bra länge innan vi korka upp skumpan och började värma upp våra dancing skills! ;) Sen gick vi till Undici och skulle möta upp Tobbe och även säga hej till Emil som jobbade. Va där ett tag.. sen tog vi banan ut på söder. Railjam festen va ett fiaska. Jag va beredd på ung ålder.. men kom igen!! Dom såg ut å va 15.. max! Skitbra musik dock så vi gjorde det bästa av situationen och dansade kanske 3 timmar i sträck! Kuuul! Men när kvällens band, vilka jag inte ens kommer ihåg vad dom heter, började yo yo:a på scenen så kände vi att vi fick tacka för oss. Tog taxi in till stan igen för att dra tillbaka till Undici som dessvärre höll på att stänga. Inte hela världen. Bara att jag fick min favvo wok från 7 eleven lite tidigare! :) Tog med maten till hoteller, med en calzone på vägen, haha, sen låg vi i sängen och åt och det va så gott! Och älska dom hotellsängarna! :D Somnade som en liten bäbis...

Söndagen. Checkade ut från hotellet. Gick på stan å kika... sen åt frulle/lunch på sämsta fiket någonsin. Hade jag kommit ihåg vad det hette så hade jag INTE rekomenderat det. Gick sen på stan igen, till ett annat fik. Satt ute och drack te. Mys! Fast lite bakis. Mötte upp Olof och gick sen till Sturehof. Fick bli en (Sjukt) god risotto till  mig, en hel kronärtskocka till Bells.. Va och (stört) gott!! Olov fläsha till det med ett glas skumpa. Dock inte den flaskan som kostade 66000kr.. helt sjukt att det finns dom som köper sånt. Lol.

Sen va det dags för mig att åka hem. Mötte upp Johanna och tjejorna på centralen så tog vi tåget hem. Boobz kom och hämtade oss. Som tack för att han glömde mata mina katter när han va kattvakt under helgen, tack Thomas! :) 

Kvällen spenderade jag hemma i strumpbyxor med massa te tillsammans med Jossan som va hemma på besök från Gtb!

Måndagen, igår. Bläää.... jag gick upp klockan 7!!! Helt galet ju. Hur kan folk göra det?! Och hålla sig vakna. Jag tror jag somnade 5 ggr på kursen. Va ju på Alkohollagsutbildning med jobbet. Har redan läst den i skolan, har dessutom MVG.. haha. Men va ju runt 6 år sen. Så bara bra att friska upp minnet lite. Kursen höll på till 16,30 och då fick vi skynda och ta taxi till Pipes som skulle öppnas upp kl 17,00. Lugn kväll på jobbet.  Skönt faktiskt. Jag va så trött :P Och idag är jag ledig!! Sov länge. hihi. Ställde klockan på 11 men lillebror ringde och väckte mig kl 12, hi hi. Men då gick jag upp. Och nu sitter jag här. Ska nog inte göra nånting idag. Kanske städa om jag orkar. Vänta på mitt nikepaket som inte kommit än. Dom har varit här två gånger på eftermiddagen när jag jobbar. Och jag har ringt och sagt till dom att jag inte kan ta emot det då! Men ändå kommer dom hit för sent... Så får nog hålla mig hemma idag så att det kan levereras.. Men tror bara att det är min väska, skorna kommer nog om en vecka.

Så det blir serier hela dan!! weeheey! Kanske kilar hem till Boobz ikväll.. men bara för att jag vill låna din tvättmaskin. :D

Puss o Kram!


Väntar på paket från Nike...

-Ja men va bra, då kommer vi nån gång mellan kl 9 och kl 17!

Jaaa.... jätte bra, då vet jag! Så jag har suttit hemma å väntat hela dan =) Inte så farligt iofs eftersom jag är sjuk.. superhes, täppt, nyser och hostar. Blä. Men skulle behöva gå ner till Ica. Men gör jag det så kommer dom säkert komma JUST då. Åh, mina egendesignade skor å min väska! Weeei!

Jag har förhoppningsvis en tjej som kan tänka sig ta hand om mina cats medans jag är borta. Jag vill ju helst omplacera dom för gott... men får ju ta det här så länge isf.

Har försökt ringa i tre dagar nu till hon som mailade mig om lägenheten. Men hon svarar inte. Förvånar mig inte om han jag hyr av inte ens sagt upp den här lägenheten... men december är sista månaden jag betalar för den så... sen skiter jag i hur han löser det.

Imorrn ska det bli skoj!! Bara jag inte är sängliggandes, men det tror jag inte! Hotellen dessvärre är fulla.. men ska ringa igen ikväll å kolla, vore ju så bra eftersom jag bor så billigt!

Nej jag måste gå ner till Ica nu, måste handla mat. Och hämta ut ett litet litet paket från Nelly, hihi!

Ha en bra dag allesammans!

Senaste..!

Har velat skriva många gånger, men tid å ork räcker inte till. När jag kommer hem från jobbet så vill jag facebooka som alla andra, haha... kolla på True Blood som nästan alla andra... eller läsa klart mina twilightböcker som jag börjar bli stressad över nu att jag är långt ifrån klar med..

Drar en kort vals om vad jag har gjort senaste månaden!


I början av september hängde jag nog mycke i sthlm hos mina kära gamla kollegor. Allt från schlager på Vickan till skaldjursmiddagar. Ah you name it, men jul har vi haft! Pipes va me på krogkampen i Uppsala, kom fyra av tio så inte helt fel. Körde allt från bullriding till segway och brickrace! va i augusti kanske nu när jag tänker efter... aja, men det va skit skoj iaf! Bilder längre ner...

Har börjat dansa på söndagar me, ragga/dancehall igen. Fast har missat många ggr me tyvärr. Sprang 4 km för första gången i hela mitt liv. Sjukt stolt. Stannade inte en enda gång. hehe. Efter det har jag försökt springa lite då och då... men det har typ blivit 4 ggr. :P Vi försöker ha gemensamma frukostar så ofta det går, det tycker jag är mysigt!! Jag å Jo, Boobz å co. Moments som jag uppskattar! Tycker så mycke om å hänga mer er... väntar bara på att ni ska skaffa er riktiga jobb så vi inte går om varandra och kan ses mer ;)

Blev 24 bast i september me! Det firades nere i Kalmar hos Bella Bus! Blev bortskämd på deras restaurang med massa go italiensk mat! Jag har hittat min grej nu, MUSSLOR!! MUMS säger jag bara. Bella har lovat mycke sånt uppe i Åre. JAPP. För dit ska jag sen!

Åre! 1 December åker jag upp och blir borta 5 månader minst. Har fått jobb på ( faktiskt ) en italiensk restaurang! Så det ska bli så jäkla skoj!!! Längtar som bara den. Så jag säger upp mig från Pipes den 1 november. Lägenheten har jag sagt upp me. Flyttar i slutet på november.. mina saker alltså. Och förhoppningsvis har jag fått en ny lägenhet tills dess. Blivit erbjuden en visning på en etta som jag gärna vill ha. Då hyr jag ut den tills jag kommer hem igen. Katterna försöker jag tyvärr bli av mig. Kommer bli svårt å ha dom kvar. Kan ju inte ta med dom upp till Åre helller. Så vi får se hur det löser sig.

Men innan Åre så drar jag och Sara till London i 6 dagar!! Wiihoo!! Har ju inte haft nån semester så lite skoj tänkte jag ha innan jag ska iväg å jobba igen! =) Åker 6e november till den 11 nov. Ska passa på och hälsa på min kompis Andy som jag lärde känne i Thailand me! Ska bli så kul!!

Jahaaa... sjuk är jag me. Som alla andra nu. Ont i halsen. Men finns typ ingen möjlighet att jag kan va hemma så det är bara jobba ändå. =(

Eftersom jag har "halkat efter" med så mycke info om senaste tiden så blir allt väldigt kort och jag missar säkert mycke. Men tänkte försöka hålla i å skriva lite mer nu så ni kan hänga me på mitt äventyr upp till Åre! :)

I helgen va jag ledig. Söndagen blev det bio och några goa öl på Akkurat i Sthlm. Måndagen spenderade jag med ett gäng gamla kollegor från grinda i deras nya kollektiv! haha. Skit fint å mysigt hus! Vi chillade mest under dagen, på kvällen lagade vi mat... sen drog vi tjejer in till stan. Gick först på Vickan sen till Golden. Hade så jäkla kul! Yeay!

Tillbaka till Uppsala och jobba, sen mys me te och mackor hos min smutsiga men älskade vän Bobaz with the boobz. :D

Jobbat sen dess. Och nu i helgen är jag me ledig. Då ska jag på dop i Gävle, ska äntligen få träffa min skrutta Thea! Sen åker jag vidare till Sthlm. Möter upp Jo och Bella och flera andra, och vi ska på Railjam!! Grymt kul!

Mjoo... så ser väl planerna ut! Men hörrni, jag skriver snart igen! Promise! =)

Några till bilder då..  hihi

Krogkampen!



Kalmar!




Sthlm by night!

Just ja, brunett igen! =)



Här å var i Uppsala å lite överallt.




Nu hinns det inte mer, jobbet kallar!! Enjoy!! Puss!!

Några få :)

Bilder som jag började lägga upp för länge sen... Men vem kan inte behöva lite sommarpics nu innan vintern sätter fart!

Alla älskade Manfred..... R.I.P




Älska skärgården!! =)



Mys i Sthlm, sensommar!




Kräftskiva - Grinda - Partyhattstävling!



Farväl Grinda, för gott :) och JA, jag körde bardisken! Skål å hej då!










RSS 2.0