South America?

Om jag sparar 200kr varje dag.... så motsvarar det ungefär en dag i sydamerica! =D 200kr per dag... blir ungefär 6000kr i månaden... vill man leva gott så säg 8000kr då. Jag skulle lätt nöja mig med 3 månader... men helst 5. Skulle vilja åka mellan november och april. Åååhh.... så pratar jag med Andy, en vän som jag träffa i Thailand. Både han och Tom ska dra ut å resa typ ett år. Dom börjar med..  vad sa dom nu...?? Ah.. men dom ska till Aussie, Fiji, NZ..... och sen ska (inte Tom vad jag förstod) Andy i alla fall fortsätta till Sydamerika. Och jag VILL verkligen åka dit å möta upp honom!!

Kolla här så kanske ni hajar.... =)

Vattenfall i Argentina...



Oas i Bolivias mitt ute i ingenstans..


Brasilien - Rio de janeiro


Snöklädda bergstoppar i Chile...


Vulkanutbrott i Ecuador.. ok, kanske inte så häftigt att va där JUST DÅ.. =)


Underbart landskap och fantastiskt djurliv på Galapagos öarna!


Solnedgång på påskön.


Inkaleden i Peru!!


Eller playan i Venezuela?


Och inte bara det, tänkt dig kombinationen att va på salsa klubb och dansa salsa, äta nybakade churros och sen skölja ner med en äkta pisco sour!! ahaa... now we're talking!!??

     +       +  

VILL ÅKA NU!! Skänk mig pengar, snälla nån! =D

Dom har t.o.m indianer och carnivaler!! hahaha... vad slår det??!


  

Nej men jag föredrar det här....

Grå trist farbror på ica och melodifestivalen med shirley clamp. Nej tack =)


Månaderna går sjukt fort.

25 februari !!

Redan flera dagar sen jag skrev. iiiiigen. hehe. Hela helgen bestod av kalas med my nasty! hade skit skoj. Visserligen jobbade jag både fredag och lördag, linda jobbade söndag. Så vi kom ju inte iväg förrän sent. ( men slutade dock slira sen också, hehe ) Plock blev det både fredag och lördag. BMB på söndagen, då det va födelsedagsfirande där. Jag säger bara, viiilken partyhelg.
                   Jag gjorde ett blade fodral till Spanky.. haha.. snyggt va! 

Men det är inte alla gånger det flyter på bra när man är ute å har roligt heller. I lördags vid kanske 5-tiden ringer Nasty mig. Jag hade kommit hem ganska nyligen, vi hade skiljts åt utanför plock. Massa ny snö hade kommit under kvällen. Nej men vad tror ni händer! Först å främst vill jag bara påminna att jag har har t.o.m noterat i min almanacka när 1501 och 1502 jobbar tillsammans... med en glad smily dessutom! =) jag säger bara glöööm det nu. Buhuuu... Linda fick lida för att hon va snål och inte tog taxi hem i lördags. Blev en taxi resa på 150kr och en sjukhusräkning på 300kr. Linda hade ramlat och gjort illa sin handled.

-ja men rör inte på handen, säger jag i telefonen. Och håll den varm.
-men jag KAN ju inte röra varken handen eller fingrarna!! det gör så ont.
-då ringer du 112, säger jag! haha.
-neee.. kan jag ju inte göra bara för en hand. =(

Kanske en halvtimme senare eller nåt så får jag ett mess att hon tagit en taxi till akuten.

På morgonen efter vaknar jag å ser ett till mess från Linda. Sådär ja! två sprickor i handleden och lite benflisor saknas. GIPS!

Suckar... inge "jag å linda" på jobbet iaf... på minst 3 veckor! Tur att det går å dricka öl iaf, trots att man är invalid på vänsterhanden. Hehe. Jag signade den " Så går det när man är nykter....."



Så det händer alltid grejer när vi är ute, sen om det alltid är bra vette fan, haha.

Jaha.. annars har jag jobbat måndag och tisdag... helt sjukt, båda dagarna har varit KAOS på jobbet! Massor att göra.. idag va det också proppat hela dan, men då va vi åtminstone mer personal.. så det va bara kul ! Allting gick bra. Åhh.. jag va så sugen på att gå ut idag =( men min nasty är först å främst inte i stan... och så va det ingen annan som ville heller.. Typiskt. Jag är ju nämligen ledig imorrn... fast nu i efterhand så va det ju bara bra att jag gick hem. Så jag kommer upp i tid å packa imorrn. Usch. Ser verkligen inte fram emot det. Jag HATAR att flytta.

Jaa.. sen väntar jobb fredag och lördag. OCH söndag... för då är det inventering. YEEES!!

Nu ska jag lägga mig i soffan tror ja, OM jag kan slita mig härifrån. hehe =)
KRAM!



Vart ska jag?

Jag sitter hemma hos Linda nu och deppar... och funderar på vart jag ska jobba? Leva? Plugga? hur jag än tänker och vrider och v'änder på allt så hamnar jag iaf inte i Sverige....

Plugga turism här kanske? Jobba med Ida och Nasty här kanske? Eller bara va här?

Öppen för förslag. så hör av dig! =)

Om ni ursäktar så ska jag ta buss 7 nu ner till Pipes och jobba... i Uppsala... där det är grått och kallt och typ noll grader varmt. Jiihoo.

Mycke kan hända på kort tid. Både gott och ont.

Hej !!

Nu sitter man här i sin tråkiga vardag och är less på det mesta. =) Och vad ska vi göra åt detta?

Mina tänder har lagt sig nu tror jag och ser ut så som dom kommer se ut. Och måste tyvärr säga att jag är lite besviken. Jag ser typ ingen skillnad. Men så är det. Alla tänder är olika... och vissa behöver gå igenom processen fler än en gång. Åååhh.. Jaa... så jag vill bleka dom igen! =) men men. Lär ju inte ske denna månad kan jag lova. Jag gick verkligen plus minus noll typ. Hm. Visserligen få jag lite grann den 25e me, men har ingen aning om hur mycket det är.

  sjuuukt snygg bild, haha.

Va hos frisören igår. Jag hade tänkt mitt hur ljusare... men tyckte det här blev bättre! Just nu iaf.. med tanke på årstiden. Nu har hon inte lagt nåt ljust uppe på håret. Så det kan man ju göra nästa gång! Men det blev jätte fint iaf. Och så klippte hon av ca 3 cm och klippte lugg på mig. En liten snelugg, vet inte om jag gillar den eller inte. Vi väntar å ser =)

                 Luggen är jag inte mogen för att visa än, hehe

Fått hem en klänning från nelly som tyvärr va för stor. =( Så ska byta sorlek på den. Och har fått paket från HM som ska hämtas ut. Hade tänkt å ta dom två flugorna i samma smäll idag, men nee... det blev ju aldrig av! Har inte gjort nånting idag och får ångest! Dansen va ju inställd så.
                                                                                                     

Igår va jag hemma hos bror. Emilia är underbar. Åh va jag älskar den ungen! Hon har blivit så mysig å tulig... kommer till en.. och vill komma upp.. eller vill ligga hos en i soffan. Så mysigt! =)



Skulle ringt Uppsala hem idag me.. och fått hyran på nya lägenheten bekräftad. För annars kan ju han lura mig å bara säga att hyran är på bla bla.. och så är den inte det. För när man hyr i andra hand så betalar man tydligen bara in på kontot till den som står på förstahandskontraktet.  Men som sagt, jag har inte gjort nån nytta alls idag!

Fick ett ( ursäkta språket ) pissigt besked på en annan sak me igår... så ytterligare en sak som jag måste ta tag i! Jag är så arg å less så att jag orkar knappt va arg. Kan tyvärr inte säga vad det är... men det är en man inblandad iaf.. såklart!!

Och så måste jag packa.. ÅÅhhh va tråkigt! och jobbigt. Jag ORKAR inte. Jag sliter min lilla rumpa av mig på jobbet. Och skulle jag då ha ork innan arbetet att PACKA? neee... men jag måste. Skönt sen när det är gjort.

Jaa.. så skulle man ju på kryssning men vet inte om det blir av. Mitt sällskap kanske inte kan följa med, och då vet jag inte om jag har nån lust att åka heller. Men vi får se.

Hmm.... vad kan jag me gnälla om då? =P Jag är sjukt hungrig nu... så ska äta nåt!

Talk later!

Hip hip hurra!!

Patrik fyller 24åår... grattis!! Och jag flyttar den 1 mars! =) grattis till miiiig!! hehe.

Jag har sjuk träningsvärk fortfarande... Är grymt sugen på kaffe. Morr. Men en dag till får jag vänta... *suckar*

Sovit heeela dagen. As always =) Ida vill att vi ska öppna eget... varför inte?!! typ här kanske  ----->


Onsdag 11 februari.

Gooodagens!!

Sovit länge har man gjort, sooom vanligt!! Varit ledig i två dagar, vilket inte känns alls. Men men.. bara bita ihop.

Idag har jag sjukt med träningsvärk i mina arm -och bröstmuskler. Haha. Fick göra 20 armhävningar och 50 situps igår på dansen... håååhåå... det har inte jag gjort sen skolan typ!! =P haha.. nej men nästan iaf. Så jaa.. det känns idag. Lektionen va sjukt kul som vanligt, men svår. Jag hängde inte med på stegen alls. Fan va sur jag blev. Ni vet när man vill och jag fatta hur det SKA va.. men det går bara inte att göra det. Hm... jaa.. det blir till å öva i vardagsrummet. Nu är dansen inställd två veckor me så.. Bäst är nog att öva lite så man inte glömmer =)

Appropå dans så har jag fixat ( kanske jag sa ) Carmen Electras "dans" video.. hehe. Nej men hennes så kallad träningsvideo. Kolla in den vettja... det är jobbigt! Och det är lite av såna moves vi får lära oss på dansen me.. =) SKOJ!

Efter dansen igår så gick ju jag å blekte mina tänder. Jag säger bara fyyyy faaaaan va jobbigt det va. Låg å gapade i nästan 2 timmar!!! Helt sjukt egentligen att man står ut å gör nåt sånt... hehehe.. men jaa.. till slut va det över. Mina kalkfläckar som jag har på tänderna sen innan blev ju såklart ännu vitare =( fast att hon inte ens blekte på dom. Men det ska tydligen lägga sig. Det har lagt sig lite idag.. men idag är jag istället helt svullen och öm under tungan. Hm.. tror det måste runnit ner gelé under blekningen. Det har ilat någe fruktansvärt under natten.... lite nu med. Men det är bara att stå ut. Jag tror att jag kommer göra ytterligare en blekning. Vill ha dom vitare ja =) plus att då ska vi täcka över fläckarna med en skyddsgelé... kanske blir bättre då.

I måndags va jag hemma hos Karro och Adrian, som åter igen har blivit stora killen =D han bara växer å växer. Och vilket skratt han har då!! Bedårande.  *pussa påå*

I vilket fall så ska jag jobba snart. Hm... ons-söndag IGEN. Kuuul. Men först kolla på 90210! =D

Plåga mig bara, gööör de!

För återigen ska man få lida med en ständig huvudvärk som inte ger sig... bara för att man va ute hade lite  kul igår. Puuh... aja... får ju skylla mig själv.. men kul va det!! Kvällen började med maaassa gäspningar.. men slutade i dans! Så som det ska va, awesooome!!

jag jobbade först. Hm. Helt dött fram till klockan 20.30. Sen.. woooom så kom det massa folk som skulle äta precis innan köket stänger. Så.. ja... stängningen som brukar ta typ 10.. men får ta 30... tog mer en 60 minuter. Jag va helt död. Men Nasty va ju där, tack vare henne så gick det lite fortare iaf, tack.

Åt kall pizza. MIddag efter 22. igen! haha. Sen gick vi ut på byn. Helt dött. Inte ett ställe som va öppet typ. Men vi gick till firman. Och jaa... sen va vi inne... i dimman! Och vi hade sååå kul! Mycke skratt. Underbart. Haha.. jag blev uppslängd på bardisken. Det va några som inte trodde på att jag va 1.60 lång. Trots att det tom står det i mitt pass! =P så dom la mig på bardisken och mätte mig med ett måttband! Hahaha.. HA! jag va 1.61!!! till å me... shit va vi skratta. Så såg dom även att det stod Ingrid i mitt pass ( mitt andra namn efter min mormor)  och att jag va från öregrund. Faaan... min image förstördes heeelt!! Haha.

Idag är jag ledig. Vaknade hyffsat tidigt men va fortfarande berusad när jag vakna. Så jag låg kvar å tyckte synd om mig själv till klockan 13 typ. Sen ja... har jag ätit fil i omgångar, försökt få igång kroppen.. men nääe.. den totalvägrar! Kom igen va!

Har ingen aning om vad jag ska göra sen. ringa bror kanske... om inte han jobbar. Hm. Har lovat Liiiinda att komma ner till jobbet en sväng iaf. Och så vill jag hämta mitt paket.. puh. Orkar inte =P

Imorrn är det dans igen, kuuul!! sen bleka tänderna.... sweet!

Nu ska jag tanka carmen electras "träningsvideo". hahaha. "Måste bli fresh".. hehehe!

Puss på er alla!!!

Lördag... egentligen söndag =)

Haaaallååå!!

Hemkommen från jobbet precis. Allt har gått bra, men Linda gjorde typ allt i början av kvällen. Jag mådde skit illa ett tag... vet inte varför... hm... men det gick över sen. I vilket fall va det en seg dag. Väldigt lugnt för å va lördag. Men men... finns ju såna dagar med. Vet egentligen inte vilka som är bäst. När det är massor att göra eller inte.. =) Äh... man gnäller ju vilket som!

Innan jobbet gick jag å Linda till Plock. Åt lite tapas och hade det gott, sen kom Ebba ner en sväng å joina över en kaffe.

Efter det gick vi in i drag.gallerian... jag ville kika på jeans. Inte för att jag hade täntk å handla... för jag har inte så mycket pengar. Onboard finns tydligen inte kvar men Hollywood gjorde det. Så gick in där å kikade... och började rota lite bland jeansen. Så hitta jag ett par som va skit snygga... mjo visst... 799kr. Nää.. inte idag va.

-Mäh! Ser du inte 50% skylten eller, säger Ebba!
-Hahaa... jooooo bara skoja, jag tar dom =D. ( hade missat den helt! )

Så eftersom jag har fått ihop ca 700kr i dricks på 3 dagar så tyckte jag att det är ju pengar som jag "egentligen inte har". Ah men ni fattar. =) så 400kr för ett par Rip curl är inte dåligt... Aja... jag köpte dom iaf! Inte sååå loose men lite grann, schnyyygga iaf!  Bra plan va, ist för att dricka öl å äta upp pengarna, hehe.

Efter jobbet tänkte vi faktiskt gå å ta en öl. Fick så sketen dricks så det va inget å spara.. hehe. Men det va verkligen smockat med folk på Bullit. Gick inte å va där. Nattklubbarna går man inte till vid 2-tiden så.... vi började knata hemåt. Fem över två ringer Linda å säger att Cicki har övertalat henne å följa med till BMB. Jag däremot hade PRECIS kommit innanför dörren hemma.. så.. jag hoppade det!

Och ja... nu sitter jag här, äter vindruvor. Mår dåligt över att leva i denna svinstia som jag gör!!! MORR. Men så är det. Om inte jag gör nånting åt det, vilket jag inte har gjort på en vecka nu... så gör ju definitivt inte nån anna här hemma det heller. Jag kan räkna på en hand hur många ggr P har gjort NÅNTING i städväg här hemma sen vi gjorde slut. Jag menar... han hjälpte ju inte till ett dugg när vi va tillsammans.. så.... han gör ju absolut inte det nu när vi har gjort slut. Blir så less. Handfatet och toan har nog aldrig varit så äckliga som dom är nu. Hm! Tyvärr men sant. Så kom INTE hem till hit!! =P Skit mycke disk... och det luktar typ soper om den. Kallsonger ( använda såklart ) och kläder och skräp (?!?!) ligger ööööverallt!! men JAG tänker inte plocka bort nååååånting. Aldrig. Är så less nu. Ska blir så underbart skönt att äntligen få flytta!! Jag vill inte prata illa om nån här i min blogg... men.. gör man saker så får man ju stå för det.. eller ja... gör man inte saker så får man ju stå för det också! =)

Ja ni.... det finns massa saker man kan klaga på här i livet =) men nu ska vi inte ba bittra! Imorrn jobbar jag men bara till 22.30. Sen ska nog jag å Nasty ta en liten sväng om. Sweet. Måndag är jag leeedig! Ska hämta ut mina hudvårdsprodukter då. Sen tisdag, tandblekning och DANS! *lääängtar*

Åh idag prata jag med våran äskade Jooo!!!! vi saknar dig här hemma juu! Men i vår måste jag ta mig upp igen!!

Pratade även med några ute i Öregrund angående jobb i sommar. Ska förmodligen jobba där ute hela juli. Blir bra det. Spara lite pengar... och bara va! Bara jag kan komma på en lösning med katterna. Hmm.... känns surt å va borta från dom en månad med... måste ju tänka på mig själv me.

Nehe.. klockan börjar närma sig tredje timmen. Kanske borde försöka sova. Oh yes, det borde jag. Men vi höööres hörrni!  *ler*

Sussa sött!

Fredag 6 februari!!

Heej heej!!

Snart ska jag kila till jobbet. Puh. Är redan trött och helgen har precis börjat. Hm..

Sen i Onsdags så har det nog inte hänt så mycket. *funderar* förutom att jag har upptäckt en ny ögrupp som jag vill åka till =D jag hade aldrig hört talas om dom... "Cooköarna". Utanför Aussie, typ vid Fiji. Jag vill åka till One foot island. Åååhh... om ni googlar på det så kan ni hitta massa människor som gift sig där... BLÄ för er!! Jag behöver inte åka dit å gifta mig, bara jag får åka dit! Paradiset, verkligen.




Jag såg i söndags när jag jobbade en bild av ena systrarna Graaf på söndagsbilagan. Och tänkte SÅ vill jag ha mitt hår, exakt den färgen! Och sen när jag skulle hämta en tidning och ta med hem så va ju självklart alla slut. =( Så jag har försökt googlat å googlat men omöjligt att hitta den. Men jag hittade en bild Lindsey som stämmer hyffsat bra överens med den färgen jag vill ha. Hoppas det går.



Nehe.... nu måste jag springa. Och vet ni, jag har varit så duktig.... tredje dan nu utan att ha ätit någe pasta eller potatis eller ris! =P Mumsar i mig massa protein å grönsaker ist. Christin är duuuktiiiig!!! Och jar powerwalkat med Ebba en dag till iaf, haha.

Nej måste rusa nu! Ha en skön helg! Tänk på stackars mig som jobbar...!

KRAAAAM!!!

Onsdag 4 februari!

Min lillebror fyller ååååår...!! Grattis!!

Efter massa dagars jobb så va jag nu ledig måndag å tisdag. Men till å börja med så vart det en galen utgång i söndags. Jag å Linda hade stört kul. Massa krogfolk ute.. så de va skoj! Docj blev det sent... kom hem vid 05.00 tror ja. Men det va ju för att det va superbowl, så jag hängde på O'learys som hade öppet till 04.

Men iallafall, i måndags åkte jag å Mary på mässa i sthlm. Öl, vin å sprit! Superkul å va bakis, looovar! =) Äh det gick över efter lite öl, hehe. Vinerna va däremot jobbiga att prova. Jag avskyr ju vin annars liksom... så kan ni tänka er bakis på de.. Yack!!
                               

Men det va intressant och superkul. Men väl hemma klockan 19 så somna jag på soffan =D helt slut. Vakna vid 22... la mig i sängen, läste till 23 och somna sen igen. Nice!

Klockan 10 på tisdagen va det dags för tandläkaren! Gjorde en vanlig kontroll av hål å tandsten osv. Allt såg bra ut, sweet! Sen tog jag bort mitt tandsmycke som jag haft i 12 år!! Lite sorgligt va... haha..  Och så slipade han ner lite på mina framtänder och hörntänder, önskemål från mig då..

Och sen hem... kolla nya OTH.  Klockan fem va det dags för första danslektionen! Det va så grymt kul. Satan va roligt det va!!! Fan att man är nybörjare bara och aldrig dansat förr, för det är sjukt svårt att lära in! Synd också att det är en grupp för både nybörjare och frortsättare... för det blir ju helt fel då alla är på olika nivåer. Lite väl många är vi med.. men kul va det ändå! =) Längtar redan till nästa vecka!

Och efter lektionen nästa vecka så ska jag bleka mina tänder!! yeeeay!! Va där i dag på "kontroll". Det va inga problem med mina fläckar som jag har iaf.. så det va ju bra.

Jaa.... gick ner på stan och handlade sen. Gick då förbi min frisör och kunde bara inte låta bli!! hihi. Så jag sprang in å bokade en tid. Fanns tid redan imorrn, ååh... jag vill ta den. Men har inte pengarna.. =( så fick tid den 16 efter att jag fått lön då.

Kul med lite förändringar i livet, visst ;-)

Men om en timme knappt är det dags för jobb... blä. Jobbar ons-sön.

Just ja, glömde bort!! Va ju och tittade på lägenhet igår i Salabacke! En 2:a 56kvm. Hyra på ca 4300kr. Scooore, jag tog den!! =) den är ju inte ny eller speciellt modern.. men det får duga! För nu vill jag bara flytta här ifrån! Så.. ja. Kan bli redan 1 mars! vore ju guuuld! Tyvärr så är den ju som sagt bara i 12 månader.. men det får duga det me.

Nu ska jag äta lite mellis innan jobbet! Puss o kram till er alla!!! //Christin

PS. Fått paket avi med tror det är mina hudprodukter som har kommit. Yeyeyeee!

RSS 2.0