P-fester, bra eller anus?

Hej hej!!

Tänkte bara skriva ett litet kort inlägg så ni vet att jag lever :)

Vi har haft stängt på jobbet nu måndag, tisdag och onsdag. Och under dom dagarna körde vi lite "personalvård", hehe. Men först i söndags jobbade jag lite och gick sen bort till Black sheep, hann me halva quizen. Men det va trevligt ändå. Tim jobbade, sen vid ett drog vi till Dippan sista timmen. Det va kul :)

Måndagen bestod av bowling med jobbet. En liten uppvärmning innan tisdagen. Uppvärmning blev det till max! Vi hade riktigt kul. Bowlade och sen grillade vi på Grappa. Senare på kvällen bar det av till Black Sheep, och slutade sen på Werséns. Lyckad kväll!! Det gillar vi!

Onsdagen mådde jag så dåligt så det slog nog allt på hela säsongen! ha ha!! Men jag tog mig ut i backen iaf, en timme senare än alla andra men ändå :) Jag och Tim åkte ett åk i VM6:an men räknas knappt. Jag plogade mest hela vägen ner typ... den va för brandt och för svår för mig :( Vilket jag sa redan innan vi åkte upp!! Men men... Så jag va irriterad och bakis när jag kom ner och hade verkligen ingen lust att åka mer... :P Så mötte upp kollegorna inne på Timmer, tog en cider och kände att humöret började gå uppåt igen, hehe. Efter att alla utom jag hade lunchat ( jag kunde inte äta) så åkte dom några åk till medans jag å Johan gick till Dahlboms och drack Bloody Mary!! Muuuums. Precis vad jag behövde! :D

Möttes sen upp på Grappa kl 17 och kl 19 bar det av till Dippan, Wallmans dinnershow väntade oss!! :) Riktigt rolig show! Bra stämning och go mat! Massa folk i byn som hade p-fest, så mycke folk man kände, och resturangare är ju dom bästa!! hehe eller?!

Självklart spenderade vi resten av tisdagsnatten på Bygget. Drinkbord och kaos beskriver den kvällen! Men trots det onda så övervägde nog det goda och vi hade riktigt kul!! :) Blev efterfest sen hemma hos oss på Glasberget med massa öl och kebab!

Idag va det våran vilodag. Nice. Behövdes. Men jag mådde bra idag när jag vaknade. Endast lagom trött, men vadå, det är ju jag jämt så.. hehe.. bara man känner efter. Vi har kollat filmer, ätit chips och hämtpizza! Göttans. Imorrn är det jobb igen, även fredag och lördag. Sen har jag gjort mitt här uppe.

Söndagen har vi städdag... måndag blir det förmodligen städning och packning, tisdagen vet jag inte vad som händer. Onsdagen går mitt tåg hem. Hemma blir jag bara i ca 3 dagar. Då måste jag hem till Öregrund, byta ut min garderob, sen vill jag tillbaka till Uppsala, träffa min brorsdotter m. familj och mina vänner. Men något valborgsfirande blir det nog inte, mitt plan till Cypern går kl 6 på lördags morgonen, yeeay!!

Jaa... nu ve ni lite vad som händer. :) Imorrn kl 8 kommer Johanna upp hit!! Oj va vi ska kramas!! Jag jobbar dessvärre hela helgen, men vi får ses på dagarna.

Nu ska jag sussa så jag orkar upp imorrn och möta henne. :) Börjar känna mig sjuk igen me... Suckar... Hoppas verkligen det går över till imorrn.

Puss å kraaam!! Massa bilder kommer snart! :)


Underbara dagar i Åre!


Mycke som scheeer!

Heeej alla!! :)

Har inte skrivt här på 12 dagar. Hm. Och har hunnit me en hel del sen dess... såklart! Och kommer komma ihåg hälften.. men men. Det viktigaste kanske man inte har glömt bort.

Jag låg ju sjuk i en evighet kändes det som. Men tillslut kände jag mig bättre, hostar dock fortfarande. Över levde påskloven... trodde jag aldrig..! Hehe. Inte roligaste serveringen men...

Har iaf jobbat och varit ute lite å svängt. Sen i lördags kom min älskade vän Linda hit!! Ååååhhhhh.... bästa på hela säsongen!! haha. Har varit så kul å ha henne här.. och nu ska hon åka hem idag! :( Men fyra roliga dagar blev det!
Lördagen jobbade jag tyvärr.... men blev en sväng till Broken efter jobbet med kollegorna.. Sleepy bulldog och fish! yeay! Sen gick vi ner till Dippan, helt dött dessvärre..

Söndagen då va det åkning för hela slanten!! SOL och ÖL och underbart!!! Åkningen gick sådär... men mycke framsteg igen! Åkte upp till toppen, satt på Stormköket ett tag, sen åkte vi ner till Rödkullen. Ankar upp en bit och mötte upp Tim å co. Satt mitt ute i ingenstans å solade å hade det fantastiskt!! Sen åkte vi ner och skulle ta sista liften.... som gick skit!!! Det gick bara inte att komma upp för mig. Jag å Tim ramlade två ggr så jag gav upp och åkte ner längre bort istället. Haha. Jag va såååå sur! :P Men blev en öl och hotshots på Black Sheep ist innan afterskin på Timmerstugan. Och där spårade vi, hahaha. Men kul va det. Åkte hem sen och tokdäckade. Hihi. Skulle bara sova en timme men vaknade runt 23. Blev ingen söndag på Dippan. Men däremot kom vi upp i tid och kunde sticka ut och åka!

Det va så varmt så jag tog ingen jacka på mig! Riktig vår i Åre. Vi gick till systemet och köpte lite cider, sen till ica och köpte med oss mat och så tog vi liften upp till toppen. Mötte upp Elise, walle m.fl och poff sa det så kom det gråa moln överallt och det blev sviiiinkallt!! Verkligen sjukt kallt. Men vi kämpade och satt där en stund ändå i hoppet på att solen skulle kika fram.. men nej :( Alla valde att åka ner. Tjejerna tog till å me liften ner. Men vi valde att gå in å sätta oss å dricka lite varm choklad med rom :) Efter det gick vi ut och nånting hände! Det sprack upp och solen kom fram! Vi valde att åka ner och jag hade det bästa åket på hela säsongen! Så jäkla härligt!!! Vi satte oss mitt i backen och knäckte en cider...

...och då ringde min telefon!! Det va Suzanne från Sunwing som ringde för att berätta att jag fått jobb på Cypern om jag ville!! Yeeaay!! Jaaa tack!!! Så jag åker dit så fort som möjligt! :) Känns så himla bra! Visserligen skulle Norge gett mig mycke bättre pengar, men jag tror jag kommer ha roligare på Sunwing. Bra att dessutom få in en fot där me. Så jag va lycklig! Och åkte som en kung! Hehe.

Väl nere blev det afterski på B.S. Sen åkte vi hem... åt lite, bytte om å så... och sen förfest ute i Ängarna hos Tim å dom. Kvällen slutade på wersens då det är det enda stället det är folk på på måndagar. Jobbig musik men vi hade trevligt. :)

Här började det dåliga vädret tyvärr... så det blev ingen mer åkning sen. :( Tisdagen blev massa fika och spel på byn. Det va mysigt det me! :) Sen jobbade jag hela kvällen till 22,30 och då blev de Bygget! Vi dansade massor och hade riktigt roligt!!

Ååhh... vill inte att Linda ska åka, men nu är det inte långt kvar tills jag ska hem heller så. Däremot blir det ju ingen långvisit i Uppsala tyvärr som jag hade planerat, utan det blir stress och iväg igen! Men förhoppningsvis värt det. Kommer ha kontrakt till sista oktober! Ett halvår... gulp! Gratis boende och 3 gratis måltider 7 dagar i veckan. Klagar inte! hehe.

Nu har vi packat klart och städat och ska åka till tågstationen. Jag flyttar in sista två veckorna hos mina kollegor på Glasberget. Jobbar nu onsdag till söndag sen är Grappa stängt tre dagar. Då ska vi ha personalfest och personalmys! Yeay!

Har lite härliga bilder från backen och afterski m.m. som jag ska lägga ut! Men det blir i kväll. Hinner inte nu! Ni får en bild från backen, riktig stekarbild, haha!

Hoppas ni alla mår super!!! Puss o Kram!!  //Christin


Saknar er så det gör ont... :(

Mina favokillar... önskar jag kunde ha er här hos mig nu..!







Mina fina killar ♥

"one piece"

Jag har ju sagt förut.. ingen mer fjällsäsong för min del.. hehe.. Sen tänkte jag kaaaanskee.. men det skulle va för att få bära en sån här då! ;)

http://www.onepiece.no/store.php?cPath=136



Puss och glad påsk!!




Du kan va kul.

Idag är det inte så kul. Jag har blivit sjuk.. igen. Aldrig varit sjuk så här många ggr som jag varit uppe i Åre. *suckar* sååå tröttsamt. Och nu är det påskhelg och det finns inte en chans till att jag kan va hemma. Såå typiskt. Vill inte verka gnällig :) men mår verkligen SKIT.

Senaste veckan har jag hunnit med lite allt möjligt. Jobbat varje dag, ätit nachos med salsa blandat me gräddfil på Black Sheep! ( ååh Pipes-nostalgi, haha!) även lite veteöl och hotshots slank ner. Good memories! ;) Jag har åkt bräda i Sadeln med Maja och Robin. Gick hyffsat.. det va kul iaf! :) Jag har färgat håret blondt! yeay! Känns bra! Har även hunnit med en sväng till bygget, dippan å boms i sin vanliga ordning. Hehe. Habibi-förfest i gröna villan.. haha. Ätit riktigt onyttigt me... max och kebaben! hehe mmmm!! Nån enstaka afterski, Flyttat, Kollat nya vampire diaries och 90210. Druckit massa cola..*?* Jaa ni... en ganska vanlig vecka här uppe i byn. :)


RSS 2.0