Läget verkar bara bli sämre..

Fan ta mig själv. Jag gick in på HM.. och skulle handla lite små saker som jag behöver. Nya strumpbyxor ( 2 par köpte jag ) och en mössa och en sjal. Sen tänkte jag att några arband gör ju inte så mycket.. Sen när jag står vid kassan och ska betala 600KR!!! Seriöst... hur F** kunde det bli så mycke !? Jätte kul.. visst, jag skulle kunna lämna tillbaka armbanden, men vad gör det.. en hundring mindre typ.. Ingen större skillnad ju. Typiskt.. och SÅ typiskt mig.

Fick hem paket från Gina idag. JAG VET, helt åt helskotta så onödigt.. men jag har ingenting att ha på mig på lördag.. för min klänning hinner inte komma =/ Jaa.. och linnet jag beställde va för litet. Och dum som man är så har jag inte läst "returavtalet". Man får inte byta varan... till en annan storlek tex. Utan du får betala returen och skicka tillbaka linnet... och sen beställa om varan igen.. fast annan storlek då. Och även då betala frakt igen! Seriöst.... jag börjar ledsna på internet shopping. Varför lär man sig aldrig?

Jag skulle handlat ny hårfärg också.. håret ser helt matt och uttvättat ut. Men neeej då.. det har jag knappast råd med nu. Fan?! Det har gått 5 dagar sen lönen kom.. jag har ingenting kvar?! Är det fler som har det så eller är det bara jag?! Jag har ju problem... det är en sak som e säker. MÅSTE ta tag i mig själv! ÅH, blir arg nu =) Dessutom så skickar inte Gina ut leveransbekrefelser eller retursedlar... utan du måste gå in på mailen å skriva ut. Jaha, och jag som inte ens har en skrivare.

Nej fy så krångligt allting blev. Morr.. Nu har andra tjejen som köpte klänning nr två etalat också... så jag måste ta mig tid att gå till posten och skicka iväg den. Får bli imorrn då.

Hmrf... va bara tvungen att skriva av mig lite.. hehe. Vardag är kaos just nu känner jag... kan det bara lugna ner sig!? Please?


Har varit å fikat å myst med Johanna idag iaf! Och solat solarium, första gången på flera år. Så nåt kul har ju skett i mitt liv iaf =)

Måste göra mig redo för jobb nu. Vi hörs. Peace!

Christin går i konkurs snart alltså...

Om det inte 500kr hit eller dit för nycklar å vetta fan... så går självklart bolaget jag har bokat mitt flyg till Göteborg med i konkurs!!! BYE BYE till dom pengarna...!! för "ingen som har bokade biljetter hos Sterling får tillbaka sina pengar". Nej tack så jäääävla mycke för det! Fan så arg jag är. Nej men det är lugnt.. jag betalar gärna för en flygbiljett jag aldrig får utnyttja...*?* Ni hör ju själva..  Så nu efter att ha blivit kopplad 5 ggr på swedbank hit å dit så ska jag nu få lite papper hemskickade.. som jag ska fylla i.. och sen gör dom en reklamation på det hela. Jag och flera andra tusen människor. Skit skoj. Kommer ju säkert gå igenom. Visst.. kanske får en slant tillbaka... men isf om några månader och säkert hälften av det jag betalade för biljetten.

Jag har inte råd med det häääär!!!

                             

Det här suuuger...( som johanna brukar säga ) RÖV !!!!

Och inte nog med det... på mig bara, sparka på den som ligger.. jag har fått mina herpes-utslag på överläppen igen! Tack.. när jag väl är ledig i helgen och ska ut. Guuu så tjusig jag kommer känna mig. Jag brukar ha det typ en gång varannat år... nej men nu hade jag det i maj... och så får jag det igen nu... Så orättvist.

Måste till apoteket nu och köpa Anti.. (pinsamt) Sen jobba.

Kul dag det blev.. igen.

Två paket och panik!

Idag så bar det som sagt av mot veterinären. Ååhh.. mina små prinsar va så duktiga. Men stackars stackars Dexter. Sår på magen, pungen å örat. =( så han måste ha en tratt runt skallen.. för han låter inte bli att slicka i såren. Och det får han inte göra pga infektonsrisken. Men han är glad ändå här hemma.. skuttar redan runt å leker som vanligt =) Så det gick oväntat bra idag.


Theo i buren, gillade han INTE! Ville springa lös. Dexter har så ont i pungen så han måste spreta med benen utåt, haha.. sååå söt.. och så med tratten... DEN va inte alls rolig *ler*

Sen kom jag hem.. och kollade direkt på One tree hill. Va bra som vanligt =D Eftersom jag va upp hyffsat tidigt och inte gick och la mig förrän sent igår så va jag jätte trött sen efter veterinärbesöket. Meeen... jag hade ju ena klänningen som jag sålt som jag va tvungen att gå å skicka iväg. Såå jag drog mig verkligen för det jätte länge...men tillslut så tog jag mig i kragen å cyklade iväg. Kollade posten innan och upptäckte glatt att jag hade fått paket också! Då blev ju allt genast mycke lättare. Hehe.

Sen när jag kom hem så hade jag väl lite bråttom... så precis när hissdörren öppnas.. fumlar jag med mina nycklar och lyckas tappa dom!! EMELLAN hissen och golvet... i springan ni vet! Fy faaan... PANIK. Jobb om en timme... här står jag i strumpbyxor och ingen mobil, för den lämna jag hemma. Jaa ni.. sånt där händer ju inte.. JODÅ.. mig händer det! Haha.. så jag gick ner till grannen å fick låna telefon. Ringde uppsala hem... ringde hissbolaget. Dom kunde inte komma förrän sent ikväll tidigast.. och jag skulle få pröjsa 500kr. Kul. Nehe... men jag får väl gå till jobbet såhär, så löser sig det där sen. Så jag började knata mot jobbet. Men när jag kommer ut så ser jag den på andra sidan vägen.. pinnen! Haha... den låg där å väntade på mig.. så jag kände att jag va tvungen att försöka iaf! Hämtade pinnen å tillbaka hem igen. Ringde på hos grannen å bad han öppna porten. Sen låg jag i en timme typ å försökte få upp mina nycklar.. och tillslut så fick jag tag på dom!! Sååå skönt.. hann ringa hissbolaget igen och säga att dom inte behövde komma längre. Jag fick beröm av han i andra änden, haha.. han tyckte jag hade varit så duktig =)

Jaa ni... klockan 15 så kom jag alltså in hemma... Skyndade mig å gjorde mig i ordning inför jobb. Men hann ju öppna paketen iaf och kolla vad det va. Det va mammas försenade födelsedagspresent.. =) Och en blus till mig. Köpt på e-bay. På tradera ligger den runt 200 kr plus frakt. Jag köpte den på e-bay för en hundring... och då är frakten inräknad! HA. =D Och den va helt okej.. fin... värd 100kr iaf.          
                                                                            

Här är en bild på mina söta röda skor som jag köpte förr! =D Precis att jag kunde ha dom.. tur! Tycker om dom massor.



Puss o Kram!
Måste slita mig nu.... vet nån något bra solarium på kungsgatan / dragarbrunn?
Jag måste sola asså.. =P

Timber Falls.

Usch... kollade på läskig film helt själv nyss!! Haha... ska man fan inte göra ju =P Lillebror va ju här MEN han somnade på soffan så fort han kom hit. Så han åkte hem igen. Jaa.. där satt jag med kaffe och vanlijglass med varm hallonsås å va skraj! =P Heeelt själv. Men det gick bra ;) Filmen va bara lite läskig i början.. sen blev den mer spännande. Tyckte den va helt ok.. men som vanligt med de flesta läskiga filmer så va slutet sämst. Jag hatar när man inte får veta vad som händer!! Jaja.
                                                        
Jag har ( som vanligt ) hittat massa saker som jag meeer än gärna skulle vilja klicka hem hit till mig. Men det är på asos.. där kan man inte ta på konto.. haha.. fan. Grejerna gick nämligen på mer än 2000kr.. hm.. och jag kunde verkligen inte bara välja typ en sak heller. Och det har jag inte råd att lägga ut.. tyvärr.

Jag sov ju så länge idag så jag är inge trött... typiskt. Ska ju upp ganska tidigt imorrn. Hm. Ska nog lägga mig i soffan och börja läsa ny bok. Kanske blir tröttare då. Säkert tröttare än av att sitta här. Hehe.

Imorrn är det One tree hill igen, wiihoo!! Och på onsdag finns 90210.. efter 2 veckors uppehåll.. =D

Gonatt gonatt!

Ledig måndag.

Hej hej!!

Idag blev det som jag hade planerat.. I och för sig... att jag sov till kl 14 va INTE planerat. Men ändå... mina planer va ju just att inte göra nånting idag typ.. så det är just vad jag har gjort. =)

Jag gick och handlade nu vid 18 tiden... sen när jag kom hem gjorde jag tacos.

Lillebror är här nu och vi ska dricka kaffe och kolla på film. Bokade flyg ner till Göteborg idag! Åker ner den 14 november och hem den 17 nov. Ska bli super skoj! Få kommer ner å se hur min lilla Josie bor.. och att efter över ett år få träffa Ida igen *saknar* Hoppas bara vi kan lyckas tajma ihop våran helg så bra som möjligt. =)

Imorrn är det veterinären som gäller. Jag ska ta dit båda katterna själv så vi får se hur det går. Har två burar men en är trasig i handtaget... så jag vet inte om jag ska ta  båda ändå eller om jag kan ha båda katterna i samma bur. Vi får se. Ska va där klockan 10. Och stackarna får inte äta nåt från å med nu typ. =/

Sen är det jobb på kvällen. Tisdag ska jag försöka ta mig till posten å skicka iväg klänningarna som jag sålt. Onsdag har jag inget planerat tror ja... Torsdag ska jag å Johanna ses på dan! Myyys. Fredag... jobb... Lördag träffa Jossan... Söndag ska jag ut till Öregrund. Min farfar kommer nämligen upp, så det ska bli kul å få träffa honom. Synd att jag redan hade planer på lördagen.. men bättre att vi hinner ses på söndag än inte alls iaf! Sen tvätt tid söndag kl 22. Fan. Fanns typ ingen annan så.

Så jaa... inte allt för mycket planer under veckan. Men det dyker säkert upp mer.

Ha det guld allesammans! PÖSS!

Äntligen slut på helgen!!

Sjukt lång helg har det varit... med BARA massa jobb!! Men.. det va ju min jobb helg så.. =/ Nästa helg är jag ju ledig. Skönt.

I fredags blev det ingen bio.. men jag hade det lika mysigt me Karro, Eva och Emma =D Åt massa gott fika bröd som Emma hade bakat.. jaa.. och pratade massvis.. om massor, hehe. Jätte trevligt va de iaf. Så himla kul när man ses sådär flera stycken tycker jag... blir ju så sällan eftersom det alltid är så svårt å tajma in så att alla kan. Men det måste vi göra snart igen tycker ja! Om inte ännu fler då.. =)

Sen hade brudarna varit ut igår.. ååh.. jag ville me!! MEN jag jobbade ju... och jaa.. jag hade faktiskt hunnit 2 timmar typ, hehe..eftersom man ställde om klockan. Men jag skulle ändå öppna på söndagen me.. plus att vi hade en ganska så häktisk dag under lördagen.. sisådär 14 timmars jobb blev det och fullspäckat mathscheman hela dagen. Plus migrän mitt i allt ihop.. så... nja... det va nog kanske lika bra att jag lät bli. För idag va det fullsmockat med folk också! Så slitiga 10 timmar idag... känner att en baksmälla hade inte behövts alls! =) Men hoppas ni hade det skoj mina små bönor!!

Nu är jag ledig imorrn. Sen jobbar jag heeeela veckan fram till fredag. *suckar* Men tack vare att jag har gjort om mitt schema lite nu.. så jag har ett rullande.. så får jag ihop lagom med timmar, och det känns inte som mer. Så det är bra. Förut har jag jobbat typ varannan dag..så det har KÄNTS som att jag har jobbat som fasen! Typ hela tiden.. men sen när man får se timmarna.. så är det inte mycke alls!

Sålde två klänningar på tradera idag.. haha. Jag använde dom verkligen inte så... och jag behöver alltid pengar =P... visst.. jag fick inte lika mycke som jag köpte dom för.. men bättre än ingenting. Tror ja.. =P Fan.. kommer säkert ångra mig.. men nu är det för sent.

   

Nehe mina sköna, nu måste jag slita mig härifrån. Imorgon blir det nog en lugn dag med inte så mycket aktivitet. Det va jag vet hittills som jag ska göra är.. gå och handla.. och kanske skicka iväg klänningarna då. Dammsuga kanske.. om jag orkar =P Men det blir nog å va hemma iaf. Eventuellt gå och kolla efter jeans. MÅSTE ju verkligen ha det, men jag vill inte handla.. usch så tråkigt, så jobbigt och så dyrt. Blä.

En sista sak... satt faktiskt å tittade på friskis hemsida. Hmm.. funderar på att börja träna igen. Skulle va ganska skönt och nyttigt för mig.. komma upp och ut innan jobbet. Men vi får se. Hehe..

Puss å kram från mig!!



Fredag 24 oktober!

Gomorron!! Hehe.... klockan är lite över 13 och jag har äntligen masat mig upp ur sängen. Har vänt på dygnet helt. Men det är ju inte ovanligt för att va mig så. Vaknade ju som vanligt vidd 11 först... men somnar om.. och vaknar vid 12 och tänker "shit nu måste jag upp"... sen kommer Dexter och gosar in sig uppe vid min hals.. och då somnar jag om.. igen. =) Fan. När ska det bli ordning på mig?

Igår, torsdag, så va jag ledig. Spenderade hela dagen hemma hos familjen Söderberg/Wennman =D Super trevligt. Och idag är jag också ledig. Så vi får se vad som händer. Finns en chans att jag åker dit idag med. Men jag måste vänta på att en tjej som jag har köpt skor av hör av sig. hehe ( tradera )

Lönen blev sådär. Fasen... en tusenlapp mindre än förra månaden. Och så blir jag så arg på mig själv. Hade två ( ialla fall en ) sjukt onödig räkning som va sååå sur att betala. I.d sminket tänker jag inte ha ångest för, även om det nästan va en tusenlapp. För det har gjort mig gott. Men det andra.. en tusenlapp till.. H&M paket. Morr. Jag har knappt använt det jag beställde!! Tycker inte om dom kläderna... men det är ju för sent nu. Skit. Ska försöka att inte beställa där ifrån mer. Känner ju lika dant varje gång typ. Och den affären finns ju faktiskt här... så då kan man ta sig ner på stan faktiskt och handla och betala med en gång. För det blir ändå 2000kr typ som jag skulle haft då.. plus det andra jag har kvar... och då blir det stor skillnad. =)

Kaffedags.

Snart har jag läst ut Jenna Jamesons bok. Den va bra! Mycket lättläst =) Men kan verkligen inte fatta hur man kan ( och vill?! ) leva så som hon gjort?! Tragiskt. Men om ni inte redan läst den så gör det! Nästa bok blir Nichole Richi's självbiografi.

Egentligen har vi tvätt tid idag. Nu. Men om en annan ligger kvar i sängen å inte bryr sig.. varför ska jag bry mig då? ;-) Speciellt när det inte ens va jag som bokade tvätt tiden... Lalaalaa...

Idag MÅSTE jag komma iväg till videobutiken.. har två små paket som väntar på mig! Jippiiee....

Vad ska man hitta på ikväll då? Jag är sugen på bio faktiskt... Kanske kunde va nåt? Vi får se.

Ska göra mig i ordning nu. Vi höööörs!!! Massa LOVE // Christin

onsdag 22 okt.

Oj oj... det är verkligen snart november. Gu va tiden går fort efter sommaren. Såklart... fort som fan ska det gå så det blir vinter. Morr..

Gårdagen va väl sisådär. Ganska mycke gäster på jobbet... men ändå inte ett skit att göra. Juventus spelade... och förlåt, men det här är sanningen... till den matchen kommer bara massa snorungar som äter en natcho tallrik för 69kr och dricker vatten eller en fanta. Och har då bokat ett bord för 10-20 personer.. och sitter sen hela kvällen utan att beställa ett skit mer?!! Såå jäkla frustrerande. Jag hade ett bord på 18 ungar... som tillslut började beställa bara massa vatten. Till slut blev jag så förbannade... att jag givk ut med flera kannor vatten, smällde ner det på bordet... tog med mig ett gäng med glas och sa "Här har ni vatten så ni klarar er HELA kvällen!! BRA VA??! "  Och sen gick ja... Och tog inte en enda beställning mer från det bordet. Usch. Jag va så irriterad. Och det va BARA såna bord vi hade under hela kvällen typ... "vi ska äta, men lite senare.... jag beställer nåt att dricka.. snart... " Jo visst..!! Idag är det lika mycke matcher, men förhoppningsvis lite bättre...försäljning. =)

Jag har hittat ett skit bra program som gör så att du kan "spara" varenda låt du hittar på youtube i mp3 format! ( eller hur man nu säger, haha.." Det tyckte jag va bra iaf... kanske har funnits ett tag.. men fröken Fallenius är inte så kunnig på datorer å sånt =P Så nu kunde jag spara tex warra warra på datorn... och sen skicka den via blåtanden till min mobil. =D


Måndag.. skönt! En vecka kvar till nästa ;)

Tja!!

I helgen blev det inte mycket gjort.. hehe. Förutom galenskaperna med min kära mor å moster =D

Söndagen satt jag bara inne. haha. Och gjorde verkligen ingenting! Men det va skönt det me... behövs ju såna dagar också! Men som alltid får jag ångest sen när det är dags för jobb. Då ångrar man att man inte gjorde nånting. Jag skulle ju åkt hem till Patriks mamma.. men jag orkade verkligen inte ta mig ut. Jaja. Idag fick jag hem en avi från yves roche.. eller vad det heter. Jag har INTE beställt nåt där ifrån.. så vi får väl se vad det är. Sen fick jag hem en faktura.. haha liknande händelse som hände Eva. Jag har fått en påminnelse på en faktura på nåt jag inte har köpt från Nelly!! Jag skickade ju tillbaka en jacka som jag beställde därifrån... jaa.. det står att jag har fått en faktura av dom på 103kr.. och inte har betalat.. så nu har dom lagt på 50kr till.. Shit asså! Vad håller dom på med?! Jag har mailat.. men tror ni man får någe svar eller... näääe!! Aja... det löser sig nog. Men det är jobbigt =P

Jag kräks på min garderob just nu... jag har ingenting som jag vill ha på mig. Usch. Och jag sitter VARJE dag och glor igenom varenda sida på nätet om och om igen och suktar efter allt fint man vill ha. Jag har hittat en jätte tjusig jacka på asos som jag vill ha... hm.. 800kr.. Vill ha ett par snygga svarta overknee stövlar till den, vet däremot inte om jag vill ha med klack eller utan. Jag behöver JEANS så det skriker om det. Fy fan.. skäms ju å gå runt i samma jävlar om dagarna. För två par har jag pajat.. så nu är det verkligen akut. Så tråkigt å handla bara tycker jag... jobbigt att prova och alltid så dyrt =( Tröjor/Toppar.. har ingenting.. både lite snyggare och vardags. Nya strumpbyxor, tajts å sånt... alla är trasiga typ som jag har! Och så vill jag gärna ha maaassor med mysiga stickade koftor å sånt.. =D  Faaaan dåå... jag behöver helt enkelt en heeeelt ny garderob! =D snälla, kan jag få..?!  *ler smörigt*

Usch.. jag vet att vi är många som sitter å känner likadant... Det ÄR synd om oss. Fasen va pissigt det är att man alltid ska va pank. Känns som att jag aldrig "kommer ikapp" med ekonomin. Hmm... okej.. det finns många som har det värre.... men just nu är det synd om mig! =)
                                 

SLUT GNÄLLT.

jag fick gå hem tidigt från jobbet idag. nice. Det va lugnt. Eller ja, det va ju lite folk, men vi va för många som jobbade. Så det va ju trevligt. Innan jobbet sov jag för länge.. igen. Sen tvättade vi, men mest Patrik.

Nu ska jag äta.. ovanligt. Har iofs redan gjort det nyligen, men jag måste ha mer. Är inte mätt. =D Tänk om jag skulle få ett nytt klädplagg varje gång jag stoppade i mig nån mat! HAHA... jag skulle ha fetaste garderoben... för jag äter tammefan jämt! Meen... nu är det ju inte så. Det ända som ökar är ju..hmrf.. ja ni vet! =P

Måste färga håret igen snart. börjar bli typ grått upptill tycker ja. =/  Får se om jag vågar göra det igen bara, hehe.

Te och macka nu, sen läsa mig till sömns. Gonatt på er mina guldklimpar där ute!! PUSS!!! ♥

5 dagars bloggpaus... ;)

Nää... det va väl egentligen inte meningen =) men jag har bara inte haft nån ork. Har för det första jobbat hela veckan, och för det andra så har jag inte direkt varit glad. Och jag kan inte skriva när jag inte är det! Så är det... Många skriver av sig när dom är ledsna och arga.. men jag kan inte skriva då känner jag. Konstigt. Är ju kanske då man behöver gör det som mest. Jaja... jag skriver när jag är glad eller när jag bara är allmänt gnällig, hehe.

Jag skrev sist i tisdags.. sen på onsdagen åkte jag hem till Karro. Johanna va där också.. Vi fikade å myste bara. Jag fick ha lillprinsen hos mig, hihi.. då blir jag glaaad! =) Han e så mysig, lille Adis. Sen klockan 16 kallade jobbet. Usch. Men det va lugnt som tur va.
                                                           Sötnosen...

Men torsdagen va lagom dryg. Då va jag tvungen att gå till jobbet redan kl 13, för att släppa in banden som skulle spela sen på kvälle. Hm.. det skulle va hårdrock.. men enligt mig.. typ.. heavy methal eller va fan det heter när det bara är skrik..och det låter som att nån skär upp dom långsamt från topp till tå. Fy faan va illa det låter. Så det va ju lagom kul å först va tvungen å va där medans dom repade och ställde in ljud å sånt. Sen dessutom höra dom igen när de uppträdde. Jag höll på att dö! Klockan ett typ va vi där ifrån. Fredagen va lugn men ändå inte. Det kom i vågor kändes det som. Men som jag brukar säga, vi överlevde ytterligare en gång. Men gu va griniga alla gäster va då! Jag fattar inte, vi försökte och försökte men det hjälpte inte. Hmm.. folk som har haft en jobbig arbetsvecka som kommer och tar ut det på oss. Thaaanks! ;)

Jaa.. sen helt plötsligt så va det Lördag. Fick ett samtal från min mammiii under fredagkvällen, och hon och moster vill komma in till stan på lördag kväll. Såå ... jag fixade lite käk ( Jasminris med kyckling i vitvinssås, mums! ) och sen kom dom till mig vid kl 18. Så vi åt å drack lite vin... och sen ut på krogen! Moster hade aldrig varit ute i Uppsala så jag skulle visa dom runt lite, hehe. Så vi gick först till Terrassen och tog en öl där. Mamma provade öl och lime för första gången, haha.. " Nämen guu så surt det va!!" -Jaa mamma, du ville ju också ha med lime i. Och vad trodde du, lime är ju surt?! =) Och moster fick smaka wasabinötter för första gången.. hahaha.. hon nästan DOG. Så kul... hon tyckte dom va för starka.. Stackarn, hon visste inte vad wasabi va för nåt. Hihi.

...Efter det gick vi vidare till Blue moon. Och som tur va så var det mer folk än sist, bra musik faktiskt.. så mamma och moster fick dansa massor, och jag tror att dom hade väldigt kul. Jag gick fram då och då och kollade läget och dom skrattade så dom grinade.. haha.. så jag antar att dom hade skoj =) Jag själv hängde mest i baren. Gick och prata me Emmie och Fia i garderoben, gick till nästa bar... där stod en tjej och va sur för hon hade fått fel drinkar.. så ja, då kastar man tydligen båda cocktailsen rakt över baren ner i bertenderns batteri. LOL. Vilken brud säger ja bara.. Gah! Tur va så träffade jag Irina och vi hängde resten av kvällen. Jätte roligt! Enn bra kväll faktiskt med lagom alkoholintag, så man slapp må dåligt idag. =P Raka vägen hem sen å direkt i säng. Somnade gott. Idag väckte moster mig kl 11. Lagom. Käkat lite frulle och nu vette sjutton va som händer =)

Lite bilder iaf från igår!



Hm.. det blev bara några bilder. Dom andra ska jag nog bespara er..haha.


PS: Jag är lycklig för jag hittade den här låten på youtube, SOM jag och många andra har letat efter den.. att tanka då. Fan att jag inte tänkt på att youtuba då! Aja... här har ni Mallis 2007!! Haha..

http://www.youtube.com/watch?v=SpZd1d_JhAE

Sagostund!

Jag hämtade ut mina böcker idag på dan innan jobbet =D så nu är det mysa framför en bok som gäller under de kommande kvällarna. Ska bli najs.. avkopplande! Och det är ju tur.. för har 4 böcker som väntar på mig. hihi.

Så det va typ det som jag gjorde idag innan work. =/ Sov länge.. och sen satt jag hemma och kollade i Halens katalogen som hade kommit. Jag längtar nästan lite till julen när man ser allt mysigt julpynt som finns!

På jobbet hade vi nog lugnaste kvällen någonsin. Typ inga gäster alls. Eller ja, några.. men vi va av nån anleding tre som jobbade! Jaja.. jag klagar inte. Så åter igen blev det en liten städdag... fast mer chill än förra =) Det dumma när det är sådär lugnt är att man äter massa.. =P

Idag fyller min lilla mamsing år!! Så MASSOR med gratulationer till dig min kära mamma på födelsedagen!!! *Kramar om*

Imorgon ska jag möta upp Johanna.. och sen ska vi hem till Karro. Tack förresten gumman ( K ) för ditt mess... har totalt glömt att svara! Men det värmde massor iaf *ler å kramar* Ses ju imorrn med, och då kan jag va lite barnvakt åt Adis när Johanna fixar ditt hår! =D Ser jag fram emot! hihi.

Natti Natt!!

Krogen - Bakfylla - SWE match - DÖD!

Hej hej!!

Överlevde helgen... men det va precis det. Hehe. Det blev bara Jag och Johanna här hemma i fredags. Så för att trösta oss lite köpte vi med oss lite bira hem... =P hehe.. och bestämde oss för att gå ut ist. Jag skulle nämligen helt plötsligt börja kl 15 ist för 12 dan efter så.. då funkade det ju att gå ut ( trodde jag ja ) Så först va vi här hemma, lagade lite mat å hade det mysigt. Tills ölen och vinet började ta... då dansade vi, hahaha.. LOL.



Vi hade skoj ute, haha. Fast det va egentligen heeeelt värdelöst på ställena. Men antar att vi gjorde det roligt ändå på nåt vis. Så det kan gå efter lite rosé, öl, cider och rom och cola.. HAHA. Hur dum får man va... MEN MEN.. too late. ( syftar på blandningen)  Bullit - People - Blue moon - Bullit igen.  ( People ENDAST för att få tag på han som skulle släppa in oss på blue moon. ) Fattar inte faktiskt att man har hållt till där förr.. nästan så jag skäms lite. =p nej då... tiden där va riktigt skoj ändå. Men Blue moon föll inte mig i smaken heller... där va alla 40+ typ.. Minst! Och tänk er 40-taggarna försöka röra sig till hip hop. Haha.. nej men då va ju vi självklart tvugna att visa hur det skulle gå till. Jaha.. så gjorde man bort sig där!  =)

                                                    

Sen gick vi vidare till Bullan då... där vi började. Och där va det ist massa hårdrockstyper ( hade varit nån sån kryssning innan ) Jaa... så ni kan ju tänka er.. antingen hade folket långt krulligt hår.. eller piercingar i hela ansiktet. Men vi kände oss ganska häftiga den här kvällen så vi tyckte att vi passade in där *asgarv*

Så efter att vi har gjort bort oss på dansgolvet, pratat om en stickad tröja med en jätte tjock kille, smörat för vakter, blivit uppraggade av gamlingar, rökt ciggarr, bråkat med dj:n, pratat engelska, ätit på Max vissa mer än andra.. haha, och till sist knyckt en rosa cykel.. med en barnstol på dessutom som vi spände loss.. sen sprang jag efter Johanna i mina decimeter höga kilklackar och en barnstol i händerna och skulle hoppa på i farten och folk skrek tjuvar efter oss, så va vi ÄNTLIGEN hemma! Och alla som läser nu... bl.a min familj och så... cykeln VA REDAN antagligen snodd eftersom den stod olåst en fredag kväll mitt i natten vid fontänen typ utanför gallerian PLUS så skyller jag allt på Johanna! HAHAHA... det va hennes idé =P *skrattar* Det va dessutom punka på den så... egentligen besparar vi ju bara cykeln att bli snodd fler ggr för nu står den i tryggt förvar =)


FAAAAAN.... jag hade skrivit jätte mycke!! MEN så hade jag loggats ur.. så det försvann?!?! Tyyyypiskt... jaja.. =(

I alla fall... jag börjar om igen.

Lördagen, jag visste ju redan innan att det skulle bli mycket att göra på jobbet. Smart att gå ut då kvällen innan så att man är bakis på en Sverige-match??! Ööhh.. näee.. inte så smart va! Jaja.. men som sagt, to late. Så inte speciellt trevlig tog jag mig väääldigt sakta och osäkert igenom den dagen och kvällen. Men det gick inte snabbt kan jag lova. Uscha. Bra härligt när det äntligen va över. Tråkig match dessutom. Inte för att jag bryr mig =P

Söndagen bestod av städdag på jobbet. Jag och Emeli jobbade och det gick sååå bra och det va så skönt. Vi städade å pyssla och donade massor och allt flöt på kanonbra. Väldigt lite folk... ingen sport på hela dan. Sen va vi kvar en stund och kollade på Chile när dom kvalade. Inte så kul, jag drack varm oboy och löste zudoku ist. =)

Idag blev det en lunch på stan med Emeli och Carro. SKÖNT att ni tjejer är hemma i sverige igen!! Sen knallade jag upp till bror en stund innan han drog till jobbet. Emilia blir bara större å större verkligen och sötare och sötare för varje dag som går. Va ju inte alls länge sen vi sågs, och jag tyckte att hon hade ändrats massor. Känns som att hon hängde med ännu mer nu, lyssnar verkligen, tittar och förstår =D och så e hon ju sååå söt och duktig. Om man lägger henne på mage nu på golvet så kan hon dra sig framåt!! Och tjejen är bara 4 månader, helt otroligt! Sötnosan... Sen tror jag iaf... att hon gillar när jag sjunger Fronda - Rullar fram för henne! Haha... hon sitter då på min mage och så dansar jag lite coolt med armarna.. hon skrattar massor då, skiiit söt!! lilla hjärtat.. ♥ Idag tittade vi på ponnysarna tillsammans medans mamma och pappa åt mat, sen somnade hon mysigt i min famn.

 

Och jaaa.. sen drog jag hem och min kusin som bor granne med oss faktiskt kom hit! Och vi har suttit å fikat å pratat massor jätte länge, skit kul å ha henne nära här!

Nu orkar jag inte skriva mer... blev så less och irriterad när allt jag hade skrivit försvann... =(

Men ha det så bra så hörs vi snart igen!! KRAM!


Vill-ha-begär igen...!!

Jaa.. så jag måste visa här, för då går det nästan över.... ÅÅÅÅHHHH.... gu va jag skulle vilja kunna handla massor!!

Jag vill ha dom här snygga just nu!


   GE MIG!! =D

några dagars sammanfattning.

Hej hej alla söta!

Nu va det ett tag sen jag skrev.. hm.. två dagar bara va det visst! såg jag nu.. hehe. Måste erkänna att jag varit lite smådeppig så jag har liksom inte haft nån lust att skriva. Men tänkte göra en liten snabb upppdatering. =) Tro mig, det går fort.

I tisdags gick jag som sagt och jobbade sen, och det gick bra för en gångs skull. Efter jobbet mötte jag upp lillebror.. vi gick och åt och sen hem till oss. Somnade faktiskt som en stock i soffan så fort jag kom hem =) Kul för lillebror, haha.

Onsdagen spenderade jag med bror å malin å lillskrållan. Handlade lite och flängde runt, sen hem till dom och åt å fikade! Alltid lika kul. Skönt å prata med min bror, skönt å ha malins lugna och snälla närvaro... och skönt att ha lilla Emilia som alltid får en att le och glömma bort alla bekymmer. Puss på er alla!

Sen idag då... under dagen var jag bara hemma. Ringde och bokade tid för kastrering och chip-märkning på Dexter. Plus att han ska operera navelbråcket. Bokade även tid åt Theo så att han ska få vaccineras och få tänderna kollade. Och vid kl 15 gick jag till jobbet. Va tvungen å gå dit lite tidigare för att det skulle komma nån å kolla på vår espresso maskin. Och ja.. sen har jag jobbat. Va ganska så lugnt, vi va en mer än vad vi brukar vara men ÄNDÅ så hann vi inte med allt som vi skulle. Skit irriterande. Fattar egentligen inte varför. Morr.

Skulle ha gått på salsa club ju efter jobbet som vi brukar =/ men det blev inget idag. Det va typ ingen som kunde.. så det va lite tråkigt. Men men.. då sparar man den bakfyllan till nån annan gång. HAHA.

Imorrn ska vi ha massa tjej ( och Adrian ) mys här hemma =D Laga lite go mat å så... så det ser jag fram emot! Hoppas jag vaknar tidigt imorrn så jag kommer iväg i tid å handlar. Mina böcker har kommit med, så dom ska jag också hämta ut.

Och till sist vill jag gratulera min pappa som fyller år!!! MASSA GRATTIS!! *krama* OCH... även ett litet grattis till mig för jag har namnsdag!! =) Grattis mig själv!

Så, nu är jag i kapp igen, hehe.
Vi hörs imorrn.
Gonatt. //Christin

Heldag på stan.

Igår hade jag en hel dag på stan med tjejorna =) Eva, Johanna, jag å Karro. Och lilla Adrian såklart! Fikade å shoppade å hade det allmänt mysigt. Även fast de flesta av samtalen vi hade bestod av gnäll.. haha.. men man behöver gnälla av sig! Köpte en super fin kjol.. och fick ett halsband av Karro! Plus en trisslott av Johanna som jag dock inte vann på.. DOH!

Sen åkte vi hem till Karro.. och där va jag till 00.30 typ. Sen hem. Lillebror följde med hem hit med. Kollade på film, Mirrors, som vi sagt att vi ska kolla på aslänge men det har inte blivit av =) men den va bra tycker jag!

Nu håller vi på å tvättar här hemma. Så sjukt tråkigt. Sen är det dags för jobb.

Jag har blivit tradera-nörd igen! FAN.

Home and alone.

Hemma igen efter att ha varit i Öregrund hos mamma lördag till söndag. Tiden gick så fort så jaa.. har väl inte gjort så mycket eg. Va på marknaden och sen bara varit hemma och tagit det lugnt. Skönt va det iaf. Och roligt att få umgås lite med min mamiii.. moster kom förbi en stund idag me, så det va kul! Men som sagt, nu e jag hemma.. Men Patrik jobbar natt. Så jag  helt själv. Tråkigt.

Usch, imorrn har jag ett litet möte kl 12. Sen skulle jag behöva städa egentligen... men får se. Ska kanske träffa Johanna med. Så jag tar dagen imorrn lite som den kommer.

Kom precis hem typ så jag ska fixa och dona lite nu... Men kanske skriver mera sen istället! Kraaam!!

Dålig självdiciplin.

Det har jag!

Jag vet att jag kommer vara jätte trött imorrn och att jag borde gå och sova... men ändå gör jag det inte! Jag är ganska trött med, så jag skulle ju inte ha något problem med att somna heller. Men fasen.. jag vet inte vad det är som gör så att man ändå sitter kvar uppe å häckar? Det är ju dessutom sååå skönt å att sova! Men jaa.. klockan är snart 02.30... och jag måste pallra mig upp vid 9.00.... så jag kan ta 10.20 bussen till Öregrund.. som då är framme kl 11.30. Vilket är ganska sent ändå ;-) men tidigare går tyvärr inte mamma. Men vi hinner med marknaden, lovar *ler*

Idag va det en jätte bra dag på jobbet! Jobbade med härliga kollegor och det va lagom med gäster... okej.. kanske lite för lugnt. Men vi hann med mycket som behövdes göras. Kan va skönt med en lugn dag emellan åt också. Så det tackar vi för.

nej nu måste jag slita mig! måste packa ner lite saker som jag ska ha med mig, Paketet som kom här om dagen va min tröja från topshop. Kanske jag sa? Så iaf, böckerna har inte kommit ännu... hoppas dom gör det imorrn, direkt i brevlådan ( säkert inte ) så jag kan läsa på bussen! Hade varit nice.

Gonatt och kram!!

Typiskt att man ska behöva lida dan efter =P

Igår va det ju torsdag... vilket innebar SALSA CLUB. =) Jobbade först... ganska lugnt på jobbet.. men ändå alltid nåt å göra. Va egentligen för trött för å gå ut.. men gav det en chans. Och mycket riktigt så känner man ju inte av den där tröttheten efter nån öl. =) Så vi gick till BB först och sen till Orange. Haha... jag provade att dansa lite.. men det är sjukt svårt! Men vill lära mig =D

Nu har min bejbi kommit hem. Skönt. Men istället så åker jag iväg till Öregrund imorrn.. hem till Mammiii...!! Så vi slipper varandra några dagar till.. haha. Neee.. har saknat honom, men det skadar ju inte att va i från varandra när man bor ihop. ;-)

Igår innan jobbet va jag hemma hos T och K och lillfiiisen. Johanna kom å plocka upp mig, så åkte vi dit tillsammans. Jätte mysigt.. MASSA fika blev det.. och jag fick hålla lilla Adrian. Stackarn.. blev tvingad trots att han låg å sov, haha. Men det är ju sååå härligt å hålla små bebisar.. Han låg där så sött å fridfullt å bara gnyade lite för sig själv. Tror han drömde. =) Så gulligt.

I alla fall.. salsan va jätte rolig igår... men det är fan orättvist att man ALLTID ska få lida för det dan efter =P Idag har jag sovit heeela dagen... och har tyvärr lite huvudvärk. Men det är bara att bita ihop, för jobbet väntar!

Ha en super duper bra helg nu allihopa!!
*kraaaamas*

Fel på bloggen!

Just ja, har hört av några nu att det är lite småfel på min bloggsida. Har bett lillebror å kika på det, så det kommer fixas! Så ni vet... =)


Helt okej dag, med brillorna på dessutom.

Haallååå där!

Idag skulle jag åkt hem å gratulerat min vän på födelsedagen, men tyvärr räckte inte tiden till så det blev inget av. Vi ska ta det imorrn ist. Men jag OCH lillebror ( han va tom uppe före mig ) tvingade oss upp vid 10-10.30 tiden idag..

Och jag knatade och hämtade ut mina glasögon. Och jag har haft ett par på mig hela dagen faktiskt! T.o.m jobbat i dom! =D Måste vänja mig... för det är sjukt läskigt och ovant. Känns som att marken lutar, och jag hade svårt att greppa saker och bedöma avstånd i början.. men nu känns det bra, synen iaf. Sen är det fortfarande lite ovant å se och känna bågarna... men det går väl över antar jag. Däremot måste jag nog gå tillbaka med ett par och böja om bågarna bakom örat.. för dom " åker av/fram" en bit på näsan hela tiden. Jaa.. jag har bara fått höra positiva saker om mig i glasögonen... men vem skulle våga säga nåt annat liksom? =P Jag själv tycker att det är snyggt ibland.. lite stiligt... men ibland tycker jag att jag ser riktigt jäkla nördig ut! Men det får jag väl leva med, hehe.

Sen efter att jag hämtade ut brillorna gick jag hem till bror å malin, och emila såklart =) hon va lika härligt underbar som alltid. Jag älskar den tjejens skratt, hon får mig nästan å gråta varje gång alltså, haha. För hon e så SÖT... och det liksom lyser lycka i hennes ögon jämt... hon e bara allmänt lycklig hela tiden.. och det gör mig så glad också! *pussa på min favorit*

Sen var det åter igen dags för jobb. Men idag gick det bra att jobba. ( trots att chefen va där, hehe ) Nej men seriöst.. fick ett riktigt härligt pepp-sms av min kära vän.. och det hjälpte massor =) sen tror jag att jag tänkte mycket på vad min andra kloka vän sa till mig i telefonen igår, hehe... tack. Det hjälpte mycket av det du sa. Och tack för att du lyssnade på allt mitt gnäll. Jag måste iaf lära mig nu i fortsättningen att SLÄPPA jobbet efter att jag har slutat. Shit, inte bra att ligga och älta och grubbla på saker... Sen är det massa mer som både jag och andra ska tänka på och jobba på.. Så skärpning Chris. =)

I vilket fall... imorrn kommer min hunny bunny hem. Får se hur han mår efter den här resan.. haha. Ska bli skönt å ha honom här hos mig iaf.

Jag är hungrig... men tiden har bara rusat iväg sen jag slutade jobba. Så... hade tänkt å kolla på nya 90210... och äta nåt, men vet inte om det är för sent?! Ska ju upp hyffsat tidigt imorrn... eftersom jag ska hem till K imorrn ist. Ska möta upp Johäääna =D så drar vi dit together. Och det blir runt 11-12. Innan dess vill jag hämta ut mitt H&M paket som kommit ( grejer jag bytt storlek på ) och sen tror jag det är mina böcker som kommit. För paket från topshop brukar dyka ner i brevlådan direkt, så det paketet kan det ju inte va.

Nee... det blir en macka. Puss på er! *vinkar*       

RSS 2.0