Hm...tidsfördriv.. hihi

Sitter som sagt å e välldans rastlös... =( Så tänkte bara lägga ut lite bilder för skojs skull....

Först en bild på mina fina vinglas som jag fick i julklapp...
såååå glad, för dom e så himla fina,
har suktat efter dom länge på duka ;)                                      vinglas                                                                         

köpte parfym för nån vecka sen, velat ha den i 2 år =) Luktar jätte gott... lite sött 
 miss sixty
så fick jag en annan av älskling i julklapp... luktar också hur gott som helst, mer fräscht!
 DKNY

Så nu behöver man inte handla parfym på ett tag iaf =)
Däremot finns det massa andra saker som jag vill och behöver handla....

Har hittat ett soffbord på Mio som jag tror skulle passa bra i hemmet---> soffbord

vikväggDen här vikväggen skulle va cool å ha i vårat sovrum, tänkte nämligen ha lite asiatisk stil där..... men vet inte om den får plats... hmm.... får se, bra kap annars på ikea... 300kr, tumme upp!

Den här lampan SKA jag bara ha! Tycker den e hur fräsh som helst ! Från EM.... i valnöt såklart ;)köks lampa

Och så hittade jag den här dörrmattan.. =) vilket vi absolut akut behöver... å jag tyckte den va jätte fin! Från Åhléns har jag för mig... men 200kr för en dörrmatta... gah! Finns de fina på mio iofs för 149kr ;) dörrmatta

Och sist men inte minst å inte billigast, haha.... Har nämligen en stor valnöts byrå som e tänkt att vi ska ha i hallen eventuellt.... och ovanför den så vill jag ha en stor spegel med guldram liggandes... men har inte hittat nån än. men såg den här på ikea, helt okej... men inte perfekt.. hehe... men vet inte om de e värt slanten... så vi får se!spegelNehe... nu börjar klockan bli mycke... och de får räcka nu.
Snart nanna kudden juu....men ha de så bra å sov så gott alla söta där ute! //C

va bara tvungen å visa...

så fina dom är!! =)Vill ha!! =)


God Jul !!

Jul jul strålande jul.... =) så mysigt me jul ! Sitter nu ute i öregrund hos mamma min.. är så full i magen av jansson, köttbullar, gravad lax... skinkmackor, omelett... hmm... saffrans semlor... å massa mer! Gah, mår nästan lite illa när man tänker på de... men fy fasen va gott det är!!! och man vräker i sig allt.... glögg... å choklad i massor! hehe... tur att det bara är jul en gång om året, hihi..

Har haft det jätte bra här hemma.... fått så fina klappar å mamma har gjort de så himla fint å mysigt här hemma! *love* Men nu är det i princip slut... Tog ledigt imorrn iaf... skönt me en extra dag ledigt =)

Och nu har man flyttat! wiihooo!! så nu bor man mitt inne i stan, sån himla LYX! ;) och det är sååå sååå fint... men fortfarande lite som ska göras, å de e lite tomt en så länge på väggar å så... men de kommer ju me tiden! Och måste bara skryta lite; min gran e underbart fin! hihi... men stor.. haha... den gick PRECIS in under taket... å allt pynt som jag köpte... de blev så snyggt! så de e kul.. eftersom jag inte har fått pynta någe vidare denna jul... med tanke på allt flyttande hit å dit. Men fin gran har jag iaf ;)

Och allt annat hemma blev också bra.... trodde ju att rummen skulle va för små... men det mesta gick in jätte bra i lägenheten. Så de kommer nog bli bra.. Och lille Theo trivs som bara den! hehe... han e ju så söt, fick en egen "säng" av mig i julklapp... hahaha... är egentligen en hundkorg, så den e ju jäkligt stor för honom å ligga i... men jag trodde aldrig att han ens skulle lägga sig där! men jodå..där ligger han nästan jämt nu, hihi, min lilla bäbis... så söt.

Och nå annat som e sött då! *ler* bror å malin har fått första ultraljuds bilderna på bäbben nu! Så himla gulligt! shit, man kommer ju längta ihjäl sig på att den där krabaten ska komma ut.... och det sker ju inte förrän i sommar... jobbigt!

Jaaa..... vad händer annars då, vill skaffa  hund.... en siberian husky... alltid velat ha... har kollat massor på nätet nu och sitter å drömmer, men de får tyvärr vänta =( men jag vill !! dom e så fina ju.

Och gubben jobbar... =) han e duktig han, hehe. Är iofs inte avis å få jobba bakom baren på juldagen... fy fasen va de måste va fruktansvärt =P men men...... han gör de frivilligt, får se om han ångrar sig imorrn ;)

Och alla e ute på krogen å flänger ikväll..... utom jag typ..... inte för att jag vill de, men guuu så rastlös jag börjar bli. Och när jag blir det så blir jag sugen på en cigg... hehe... men nej nej, jag ska låta bli....

Imorrn bär det iallafall av hemmåt... Ska jobba på torsdag. =( ingen lust alls... fan, satt å diskutera jobb idag, jag vet verkligen inte vad jag vill arbeta med.. *tänker* skulle helst inte arbeta alls.... =D vill bara åka iväg... resa långt bort... å bara va... och va de länge länge... skulle va underbart. Åka till Ida i aussie kanske... eller till Gedes hus på Bali... eller ta me lillebror till usa =) eller åka till min lilla snoris på teneriffa. Hm... men men...de e väl bara drömmar... *?*

Ha de mysigt allehopa!
Kraaaam!!

Första inlägget då =)

Heeej heeej!!

Då har man skaffat sig en blogg då =) måste ju ha om alla andra har, hehe..... nej men grejen e att jag är så trött på sidor som bl.a facebook m.m.... blogg e najs å ha liksom. Den har man mer för sig själv.... bara skriva allt man känner för. Gillar vi =) sen kan de va kul vissa gånger om andra läser också!

För att sammanfatta december kort så har de nog varit en ganska lugn men ändå lite stressig månad. Eller inte stressig kanske.... mer bökig =)

Va faktiskt ute med julklapps handling i god tid så de e i princip klart för länge sen... underbart! Inte de att jag inte gillar å shoppa.... hehe.. men ni vet den där paniken å stressen när man springer där i allt kaos å stressar satan... å då blir de att man bara köper nåt för köpandes skull.....men i år har man varit duktig för en gångs skull!

Lugnt ja... knappt nån utgång för mig på hela månaden.... sååå skönt =) faktiskt! visst, klart de e kul å gå ut en sväng å kika på lite folk..... klä upp sig lite kanske, vilket inte händer allt för ofta. *fniss* men de räcker... så som de va förr orkar jag inte längre. Och de e ju inte ens kul..?? samma visa varje gång.... och ångesten... och baksmällan.... och de tomma kontot dan efter... och varje gång säger man "jag ska aldrig mer gå ut nu"  haha... nej, de e skönt å slippa detta på ett tag =) synd bara att man knappt träffar nå folk då istället, eftersom alla andra är ute å svänger.... aja.... kanske går i perioder, när man känner för de å inte gör de.


Bökigt, jo tack! Har flyttat å grejat senaste tiden nu så jag e så less på de!! och de e så krångligt me allt.... men nu ska de flyttas.. för sista gången hoppas jag på bra länge iaf =) flyttar in i en nybyggd 3:a mitt inne i stan... så skönt de ska bli. Men den e tyvärr inte så stor för å va en 3:a... men dyr iaf =P Vet inte hur vi ska få plats med alla möbler, haha.... men de blir nog bra! Och jag e så lycklig över att få klä min julgran, hihi.... den e 2.40 hög...wiiiihooo.... och så hr jag köpt massa fint pynt från åhléns som jag ska ha i den. Kommer bli urtjusigt ;) Men sen då... shit... så mycke annat som måste fixas.... måsta handla ganska mycke grejer.... aja... får ta en sak i taget... gaah! =)


Jaha ja.... såå.... idag va man ledig da.. lalalaa.. skönt. Fast fick ändå gå upp vid klockan åtta och öppna åt flyttgubbarna... men härligt iaf! lång helg e aldrig fel... Har inte gjort så mycke i helgen faktiskt.... i fredags så jobbade jag först, sen gick jag å mötte patrik som satt på O'Learys.... tog en caffe latte baileys... mmm... gott. Sen gick vi hem... och började allt packande. Så i fredags va vi bara hemma och fixade å donade. I lördags så gjorde jag inget spec på dan... de va lite dåligt faktiskt. Hade kunnat gått ut en liten sväng iaf.. aja, sen vid kl 17 så mötte vi storebror å Malin (som dessutom ska ha BÄÄÄBIIIS) hihi.... så gick vi och åt thai mat... sen gick patrik å jobbade på red room.... och jag följde me bror hem till dom. Kolla de på film.. hm... kommer inte ihåg va den hette, ganska ny me Sandra Bullock.. bra faktiskt! just ja, så såg vi en sån jäkla dålig film! haha.... handla om 3 st som fastnade i ett träsk....och så handlar hela filmen om hur de jagas av en krokodil... hahaha... sämst! just ja, black water heter den.... rekomenderas ej!


nehe... ska man göra ett ryck kanske...? byta om från mukisar, hehe... och gå å handla sista julklappen.... fika lite, god, behöver kaffe! men jobbigt ändå... håller på å slutar röka nämligen. Och kaffe kopplas till cigg... hehe... iaf, sen träffa patriks mamma och gå upp å dona lite till i nya lyan!

ha en jätte bra dag!!

//C


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0