Daligt vader pa Gili men vad gor det!?

Idag hade vi lite sol iaf men dagarna innan har inte varit sa bra!! Men det gor ingenting alls!! Jag njuter lika mycket for det! :)

Igar snorklade jag, mackan och bobaz langst med stranden i 2 timmar. Och stotte pa tva stycken stooora skoldpaddor!! Nat av det haftgaste jag gjort!! :D Simmade bredvid och strok handen pa det stora skalet! Dom ar sa vackra djur och sa harmoniska!! Underbart va det!! och COOLT! hehe.

Pa kvallen blev det hang pa var balkong! Grabbarna hade kopt med sig absolut fran singapore, hehe. LYX. Sa vi drack nagorlunda goda groggar och sen gick vi till Irish bar! Tva stycken som vi jobbade med pa grinda har dykt upp har med, kul!! Och snart kommer min Malin hiiiit!! Ska bli SA SA SAAA kul att ses igen!!! Lange sen vi sa hej da pa cypern nu :)

Kvallen va kul :) Men dagen efter mindre.... hehe.  Men jag tvingade mig upp vid 10 anda. Bella kom och vackte mig. At min ost och tomat omelett i vanlig ordning, och gick ner till vattnet for att bada! Da kandes det lite battre... men anda inte. Hehe. Mackan och thomas va inte riktigt lika grymma :P Moln drog in sen vid ett tiden, skont. En anledning till att inte behova sola ;) Jag gick hem efter en lunch och somnade. Sov till ca 17,00. Hiihii.

Pizza stog pa schemat sen. Lagom mosig efter att ha sovit, och lagom illamaende efter att ha tryckt den pizzan under hets.. haha! Fast jag va sa matt sa at jag allt..! :D Typiskt mig.... jaja. Filmkvall fick det bli sen. Perfekt da jag slapp sta upp.. haha orkade inte ens sitta. Sa vi gick och sag Deja vu pa storbild nere pa stranden. Sjukt nice!

Nu blir det hemat.. dom andra ar redan hemma! Jag ska sova. Haha. Trott igen. Grabbarna ska ut och dyka imorrn, sa jag antar att jag bara ska chilla pa stranden som vanligt :) Inte sa bara men! Kanske ta en tredje massage har pa on. hehe... sa sjuuukt skont!!! :)

Men hoppas alla ni mar BRA!! Ha det sa mysigt i snon.... pa riktigt... ar lite avis att det ar forsta advent och sant hemma snart.

Saknar manga redan. Familjen... btw, stolt over dig lillebror! Och lycklig fast ledasen over att stora bror ska fa en till babis nar jag ar borta! :) :) Saknar dig LINDA. Men ska bli sa grymt att ses sen i OZ! :) Glad over att du och alla andra som tar beslutet att aka gor det!! Speciellt nar ni valjer att aka till mig *ler*

Skriver snart igen!! Puss heej!!

typiskt..

Bilderna funkar inte att ladda upp alls.. :( Ska testa facebook nasta gang, men nu maste jag ga och mota upp Bella! Imorrn kommer Bobaz och Mackan hit me fran Singapore!! KUL!! :D

KRAM!!!

Indonesien 2010. Bali och Gili!

Ni vet hur det ar nar man har semester... orkar inte tanka pa nanting! Saa... bloggen har tyvarr inte kommit i forsta hand. Men jag vill garna att ni ska veta att jag har det sa javla underbart bra!! Haha! ;)

Tankte beratta i kort version sa ni orkar lasa hur resan har gatt hittills :)

Resan ner gick BRA. Ovantat bra. Jag brukar ju alltid annars lyckas med nanting.. hehe. Fran spregn pa arlanda akte jag ner till Doha pa en mellanlandning. Faktiskt riktigt skont att aka sjalv, man pratar med folk hela tiden. Iaf jag gjorde det :) Fran Doha ( som va en ganska trakig flygplats. Varsta rokrummet jag nagonsin varit med om, hehe, och maaaassa laskiga man som stirrade) akte jg vidare till Singapore... fick vanta dar en timme om ens det, och sen akte vi vidare till Bali.

Det va sa jakla nice!! Redan i Doha hade temperaturen stigit till 26 grader ( pa kvallen dessutom) Jag alskar nar det ar varmt!!

SA! Nu har vi landat pa Bali. Nervos ar jag over Thomas 3 stockar med snus i vaskan, men det gick bra! haha. William som jag satt me pa planet mots av en fin overaskning nar vi kommer ut fran flygplatsen. Mina bastaste vanner star med en handskriven taxiskylt "Miss Fallenius". Aaahh... dom kom och hamtade mig!! Sa kul att traffa dom! Som jag saknat :)

Taxi till Kuta, till varat rum som va helt ok. Forutom tusentals mygg. JAG sjalvklart blir biten mitt pa underlappen sa den svullnar upp och kliar! Aooch! Men det forsvann till dan efter san tur va.

Kvallen blev ganska ung. Jag sov knappt pa planet, sa halv tva dackade jag i sangen. Skont.

Dag ett i Kuta bestod av frukost, yoghurt m. mussli och farska frukter :) strand, kollade in Bobaz surfing.. ( hehe ) och jaa... lite massage :)

Dag tva.. Vaknade kl 7. Gick upp och sprang pa stranden, HA HA... JAG gjorde det. Det ni! ;) Grabbarna akte ivag pa rafting innan de for till Singapore for en weekend. Jag och Bella tog oss langre in i landet till Ubud. Supermysigt stalle ute pa landsbyggden. Ni har risfalten, riktiga balineser ;) marknader... Vi hade en superfin tjejdag i Ubud! :) Gick en promenad ut bland alla falt. Innan det lag vi uppe vid poolen som lag uppe pa taket med grym utsikt! Sen blev det massa olika massager.. varav en kostade typ 35 svenska. hehe! Avslutade med en lyxmiddag och sen en tidig kvall hemma. Frukost fick vi serverat till rummet, och efter en timmes extra vantan va vi pa vag till Gili!

Allt ar sa fint och charmigt pa lilla Bali. Manniskorna ar fantastiska! Sa vanliga och harmoniska. Mannen en aning snuskiga, tro det eller ej! Men hinduer far tydligen ocksa dra massa sexskamt! :P Nar vi sitter i bilen pavag till baten sa sla vi pa radion, och vad spelas? Om inte Roxett!! HAHA.... " I wish I could flyyyyy..."

Skon batresa i ca en timme, sen va vi framme pa Gili!! Jag alskar Gili! Ni som aker till Bali och najer er med Kuta... NEJ. Ni far inte gora det for mig. Kuta ar Balis Phuket, SKIT med andra ord... enligt mig. Bara trafik och knark.. Indonesien har sa mycket meeer. Och da ar Gili ocksa ganska turistit... men forfarande mysigt. Den trafik dom finns har ar hast och vagn, och jaa.. det finns mushrooms. hehe. Men det ar som sagt sa mysigt och du kan latt ta dig runt till andra oar. Stranden ar fin, vattnet sadar turkost, massa harliga barer och restauranger. Och valdigt blandat folk :)

Det finns party om du vill. Jag och bella va ut forstqa kvallen, det va sa stort kul. Shit va vi dansade :) Men det gar aven att ha lugna kvallar som vi hade igar. Dom har sma hyddor nere pa stranden med tv och dvd som man kan hyra. Eller, du koper mat och dricka for 30kr sa ingar filmen :) och varldens godaste popcorn har dom!! hihi.

Vadret har varit perfekt. Sol pa denna sida fram till kl 17 typ. Sen kommer en timmes regn, eller massa moln. vilket ar skont! Men idag kom regnet vid ett. Da gick jag runt on medans bella sov. Det tog lite mer an en timme.. Sa fint och riktigt skon promenad.. i regnet speciellt! Sen blev det en middag.... for 20kr! haha. Det ar helt sjukt! :)

Ska forsoka lagga upp nan bild.. men sen blir det nog bilder pa facebook. Det tar for lang tid har :(

Hoppas ni alla mar bra hemma! Jag slar igang mobilen emellanat sa sms funkar sa ni vet! Jag blir glad av era sms! *ler*

Tusen kramar!!! //C



10 dagar kvar till Bali!!

Och vilken perfekt tajming att Merapi helvetet får sitt utbrott nu och inte då, visst!!? ;) Seriöst... skulle inte förvåna mig om vi inte får flyga för att det ligger aska i hela luften eller att alla planen till Australien sen är inställda pga av att dom går sönder. Hm.

Jag älskar att inte göra nånting för tillfället. Dagarna bara går, och snart åker jag härifrån. Skönt. Jag gillar inte Sverige alls just nu. Hemskt va, att man känner så för sitt hemland. Men det ändras kanske med åren, men just nu.. Nej, jag har ingenting att hämta här. Här känns det ännu mer som att livet bara rusar förbi dig, jag får panik.

Hoppas mamma kommer hem me mjölk snart, så jag kan dricka kaffe :) hehe. Får se om jag knatar upp till Pappa ikväll och provar en ryggsäck dom har. Annars blir det imorrn, och då kommer även min bästa farfar vara där!! :D

Sitter å kollar lite jobb i Melbourne, gaah, är nog en aning nervös inför jobbandet där.. men det kommer gå skit bra, det vet jag!!





"just the way you are"

Mini-Reunion Grinda/Åre/Napa

Halloweenfest me mina fina från Grinda - Mysfika och massa updates me min Grinda/Åre Bella.... - Mina fantastiska Åre goingar Malick och Maja hade lite kvalitetstid över en öl, ååh, kommer sakna er denna vinter.. - och sist en hederlig pubrunda i riktig Napa style me Paddys-Ludde ;) Väldigt fina dagar i Sthlm, tack alla! Glad att jag hann träffa er innan jag åker! <3

Kusin vitamin Johanna och jag!



Finaste Maliq och Maja!



Jag å Ludde, bärs å whisky! haha
"whisky in the jar, drick!"

scary pics!


Halloween party med goa Grinda.

Efter att ha haft mysiga dagar ute hos mamma så återvände jag till Uppsala lördag kväll. Upptäckte dessvärre när jag kom fram till porten med all packning att jag fått med mig allt förutom nyckeln. Haha, faaan. Knatade hem till en kompis som bor nån gata bort bara och fick mellanlanda där ett tag. Tuuur. Haha. Linda jobbade.. till 04 nämligen. Utgång blev det, BJ som jag inte satt min fot på på huuuur länge som helst. Och jaa. inget har väl riktigt förändrats. Förutom att jag inte kände nån typ. hehe. Blev hem till sängen ganska tidigt.
Sov ganska länge på söndagen, lite för länge. Fick för mig lite FÖR sent att jag skulle tona mitt hår.. så jag kom iväg mot sthlm lite senare än planerat. Missade stadsbussen så jag fick ta nästa. Missade tåget och tappade bort biljetten så jag fick åka en timme senare och fick köpa en ny biljett. Stängde av telefonen för att spara på batteriet, och när jag  väl ska slå på den igen så slår jag tydligen fel pin kod.. tre gånger. haha. trodde jag hade samma som jag haft tidigare. Har ju nytt sim kort så kanske va ny pin då.. jag vet inte. Min mob va låst iaf. Jahopp.. vad gör jag nu? Ska möta upp Bella hemma hos CK som bor vid tekniska.. mer vet jag inte. Hur får jag tag på dom.. Hmmm? Inga nr eller nånting.. så jävla lyckat allt! :P
Lånade en mobil av en söt tant, ringde och fixade fram bellas nr som sen inte svarade. Va faan. Kliver av tåget. Går mot tunnelbanan. Frågar en tjej om jag får låna hennes telefon. Får äntligen tag på Bella, och jag får vägen förklarad hem till CK. Puh, wish me luck! Skulle då köpa biljett till tuben... och har inga kontanter. Så får gå in på pressbyron. MEGA KÖ där inne.. suuuuck. Kommer ner till tunnelbanan och den åker precis när jag kommer. Får vänta 10 min på nästa. Lol. Jag hittar faktiskt hem till CK utan problem, skönt.

Där hemma väntade CK alias Jokern, Jeppe alias Slayer och Bella bus alias vampire utan tänder ;) Jag gjorde mig i ordning och woolaahh; någons döda fru just uppstod. Jag såg verkligen hemsk ut, haha!! ska lägga in bilder så fort jag kommer hem!! Vi tog taxi till södra stn där alla skulle mötas. Vi va först så satt oss där inne på något sunkigt hak och tog en öl. Sen kom alla och vi gick bort till där festen skulle va. Dom hade spökat ut stället å grejat, skitmysigt! Och jaa.. det va en riktigt trevlig kväll!! Så jäkla kul å träffa alla som va där från Grinda! :) Kärlek till er, alltid!!

Festen fortsatte sen på Patricia.. men då hade jag hunnit bli trött och jag hade slitit av mig min förklädnad och hamnat i ett segt off läge.. tyvärr. Så jag va inte kvar ute så länge, men jag känner mig jätte nöjd ändå!! Tack alla för en fanmtastiskt trevlig kväll!

Sov sen till kl 15 idag typ.. haha. riktigt skönt. Tog mig sen tillbaka till södra faktiskt och mötte upp faster å stefan där. Åkte med dom hem till djurö och har nu umgåtts med dom och mina kusiner, mys!! Ätit godaste bolognesen på länge, hehe. ( sunwings va ju inte att skryta med) och så har vi kollat på film och fikat. Sååå skönt å ligga i en stor å mysig soffa, sitta hela familjen, dricka gott kaffe under en filt. :) Nu blir det nog sängen när som helst. Ska följa med kusin johanna till hennes jobb och äta frukost imorgon bitti. Sen ska hon jobba och jag åker in till stan och möter upp bella. På kvällen ska jag träffa mina mums Malick och Maja!! Ska bli såå kul!!! Ludde från Paddys vill bärsa me, så får se hur vi lägger upp detta! :) Kanske blir kvar till på onsdag... Inte bestämt ännu.
Jahopp, det va en liten uppdatering! Vi hörs snart!!
KRAM KRAM!!

RSS 2.0