You've Dug Your Own Grave, Now Lie In It.

One tree hill va bra...! Men skönt att Carrie är ur bilden nu, hon var bara FÖR dålig som skådesspelerska, och hennes char i serien va inte heller bra. Brooke har alltid varit favoriten i serien.. men min är LÄTT Deb, haha... tycker hon e cool =P

Igår beställde jag lite för lite av mina födelsedagspengar som jag fick! och NÄÄEE... inga kläder inte... inga skor.. ingen väska... Tro det eller ej, men jag köpte 4 böcker =D hihi... känner att jag behöver nåt som får mig att koppla av om kvällarna efter jobbet när man är så uppe i varv. Så det tycker jag va bra gjort av mig själv =)

45 minuter till jobb nu då... Usch. Skulle ha ringt en person angående ett annat jobb igår... men tiden bara rann iväg tack vare all hyseri kring mitt hår =P Så jag får försöka ringa henne imorrn ist. Stackarn... känner mig dum, hon har verkligen försökt få tag på mig... men jag har jobbat hela tiden.. och när man har EN dag ledig så blir det inte mycket tid över på nåt vis. Men ska ta tag i det imorrn.. eller nåt.. Men imorrn ska jag iväg så fort jag vaknar typ, födelsedagsbarn som ska gratuleras. =D

Nu måste jag göra mig i ordning. Heeej dåå!!

Börjar vänja mig lite...

Efter många foton på mig i samma stol i samma pose så börjar jag bli lite mer van vid hårfärgen. Shit, jag tycker det ser lila ut nu.. haha!! OMG!!! What have I done! =P  Patrik ringde mig när han hade kommit fram till Munchen... berättade då att jag höll på med håret... och det sista han sa va just "ta det lugnt nu med håret" stackarn va nog lite orolig... och det hade han ju tydligen rätt i och va, hehe. Jaja... han gillar ju brunt hår... och det är det ju... nästan... åt det röda hållet! =D FAN... tänk er ett par glasögon till det här med, wooollaaaa.... så har vi en helt ny Christin =) Härligt va!

                                                      

Appropå patrik och oro, tror det är jag som ska va mest orolig va... har har ringt mig typ 5 gånger ikväll... först skulle jag spärra telefonen för den va borta.. han snacka om att det va nån annan som svarade i den. Så jag skulle iaf spärra hans abonnemang.. jaaa.. så gör jag det. Då ringer han upp igen och ber mig spärra hans VISA kort, för att det va borta!! -Men du sa ju telefonen!! jag har ju spärrat ditt abonnemang nu! "Jaa jag vet, men den vet jag nog vart den är.. mitt fel, förlåt men mitt visa kort är borta så du måste spärra det!" men what the ****!! ?? Vad gör ni där nere egentligen?? ( tror det va nån som va hyffsat onykter dessutom, om man nu tar fel på bankomatkort och mobil. Hmm.... så nu är min käre sambo nere i Tyskland utan mobil och utan pengar! haha.. ja ni... som sagt, vem är det som borde va orolig!? =) ( Linda nu säger du inget onödigt till er kära mor ) *ler*

Nääee... nu måste jag försöka slita mig härifrån... en stund iaf. Sitter här å häckar jämt känns det som!

Hoppas ni alla mår bra!! Njut av fina höstvädret medans det går!
*tuuusen kramar*


RÖTT är SÖTT??

HAHA... jaa ni, idag lyckades jag å Johanna göra mig rödhårig =D Fan... det va ju inte riktigt meningen... vi skulle bara lägga i lite rött.. så det skiftade mer åt det röda än det gröna som det gjorde innan. Meeeen... nåt gick snett =P så det blev hel lysande rött!!! Shiiiit... det va inte fint... vi knatade snabbt ner till en frissör och frågade om råd. Så hem igen med en ny toning, mörk brun då... och tvätta håret massor med gånger. Nu är jag Mörk.. väldigt mörk i håret.. och det är rött. =/ Sååå... mörk röd kan man väl säga att det är nu! Det är fin färg.. men inte riktigt vad jag skulle ha.. ÄH. Går inte å göra nånting åt nu så... men tack johanna för att du orkade hjälpa mig trots att du hade så ont idag. =) Grejen e att det är så svårt å se hur det ser ut nu för det är ju helt mörkt här hemma. Det ser inte JÄTTE hemskt ut nu... men i morrn i dagsljus så kommer det ju va ÄNNU rödare!!

Men kolla hur det va för nån timme sen.. haha!! ( mössan på diiirekt! )

             

Nu ser det ut TYP såhär...

Men som sagt, det är väl bara bra med förändringar, visst? =P Nu måste jag bara sola massa solarium för jag blev sjukt blek i den här färgen... =)

Ska äta middag nu, tacopaj som Patriks mamma har gjort! Skriver säkert mer sen!!  Kram kram!


Bara jobb.

Idag har det varit en sån där tråkig dag med bara jobb! Från topp till tå tänkte jag säga..  men från kl 12 till kl 22 typ. Och som vanligt så har jag inte mycket positivt att säga om det heller. Därför väljer jag att bara hålla tyst om det =) för jag blir bara på dåligt humör när jag drar upp det igen! Men en sak är säker... jag MÅSTE hitta ett annat jobb.

Blev bara 10 timmars jobb idag.. hade förväntat mig 15 timmar typ.. så det va ju skönt! Nu sitter jag här hemma med ett fotbad.. AJ AJ det är varmt och mina skavsår på hälarna gör sååå ont, men vatten ska tydligen läka bra har patriks farmor sagt =).. väntar på att en film ska bli klar, Mirrors. Sen ska vi kika på den... om min sambo kan slita sig från kompisar och ölen.. ÅÅÅHH... det där va en liten tycka-synd-om-mig-själv-pik, hahaha... Han kommer snart, så SÅ synd är det inte om mig. Ganska skönt å va själv ibland.. men jag ska ju va själv nu hela nästa vecka när han åker till Munchen. Därför behöver jag lite looove innan det, hehe.

Nu är min födelsedagspresent från malin å johan påväg hem till mig. Hihi... har beställt en tröja från Topshop.

                       

Usch, nu känner jag i mina ögon att jag skulle behöva glasögonen. Längtar faktiskt lite efter dom...

Jag vill fixa mitt hår imorrn ju! Trivs inte i det här... =( känns grått / grönt... eller så har jag bara fått för mig det.. ? Nee.. måste lägga i en till toning. Men eftersom det är jobb som gäller hela dagen imorrn med så får det vänta till måndag.

När jag kollar själv på kort nu så tycker jag inte att det ser så illa ut, men i verkligheten känns det ljusare och blekare liksom...



Appropå ingenting.. kolla in den här ascoola och snygga playdressen!!

Synd bara att den är för kall att ha nu ju. Om inte strumpbyxor under, men skullet funka? Vet inte ja...  Jaja, snygg va den iaf. =)

Time to go, sov så gott !!

vill inte ha morgodagen hos mig!!

uuusch... blir så stressad när jag tänker på att jag ska upp å öppna i morrn på jobbet. Blä. Och det är en sån där härlig lördag med matcher från kl 12 till kl 24 typ... *suckar* men det är ju en sport bar så vad hade jag förväntat mig? hehe.

Haft en jätte mysig dag. Som sagt, först va vi och handlade lite.. eller ja.. inte så lite, massor.. så det tog ganska lång tid. Efter det åkte vi hem då till bror, och där hjälpte Malin mig med håret.. Jag är som sagt nöjd. Men nu när det är helt torrt å så.. så ser man ju resultatet helt.. och det blonda som jag hade innan lyser igenom alldeles för mycket tycker jag. Så nu i helgen blir det völ inget av.. eftersom jag jobbar, men nästa vecka blir det en toning till !! =)


SUperkul å följa med å handla... Meeen.. efter ett tag är det lite tröttsamt.

Otroligt god middag bjöds det på sen.. ris kokat i cocosmjölk, wokade grönsaker och fläskfilé + såååå himla gott bröd som Malin bakade, fyllt med mozarella, parma och basilika. MUMS.


Haha... intressant att se sig själv i spegeln...


Det HÄR gillar jag!! =)

 
Här händer det grejer.

Haha... just ja!! Emilia fick äta mat ( majsgröt ) för första gången idag med! Så underbart att se... lilla sötnosan gapade så glatt efter mer! Hehe.. men det var gröt öööverallt sen. Bara sött =)

 
MAAAAT!!  =D Äntligen.. geggigt och gott!!

Ett helt gäng med avsnitt av bumbinjörnarna blev det sen, haha. Så jäkla bra!

Förändringar.

Förändringar i livet är bra =) Vare sig det är stora eller små. Försökte framföra det till min sambo här om dan men jag vet inte om det gick fram.. hehe. Jag har iaf tagit tag i mitt idag.. en grej i alla fall! vet iofs inte om "impuls-förändringar" är lika bra men.. det är ju en bit på vägen! För jag hade inte tålamodet å vänta tills jag kom till en frissör.. utan köpte toning på affären, vilket jag inte brukar våga göra... Nu är det iaf för sent!! haha..

Resultatet kanske ni får se ikväll.. hehe. Är inte helt nöjd men det kunde blivit värre med =)

Nu är det matdags här hemma hos bror å Malin. Millisen ligger å sover... hon e för go. Har tagit superhärliga blder på henne idag när vi va å shoppade, visar sen!

Heej svejs så länge...!!

Laaatiiinaa!!

Haha!! Jag önskar jag vore latina.. =) faan va jag älskar musiken.. dansen.. oohh..lalala.. Dom e så sjukt snygga när dom dansar! Gu va jag vill resa till sydamerika! I know i would loooove it! Har varit med mina två favvo chilenare på Orange ikväll.. eller ja.. Först så gick vi till Plock och lekte fina i kanten och tog några cocktails efter jobbet. Men sen när dom stängde gick vi till orange. visste inte att dom hade salsa kväll på torsdagar?? Men iaf... DÄR kommer jag hänga varje torsdag..!! ( känner jag nu iaf efter några rom å cola, haha ) nej men seriöst.. jag gillar det verkligen. Önskar svenska kulturen kunde vara SÅ!! Ist för små grodorna eller goder afton.. =P Jag har läst spanska i skolan i 3 år.. ( visserligen har jag glömt typ allt men ) iaf... jag vill lära mig det språket, för jag gillar det.. och för det andra.. jag vill kunna dansa salsa! För det är så sjuuukt snyggt! hehe. Saknar bara en sexig big lopez-rumpa.. hahaha. I vilket fall... Salsa på torsdagar är nya grejen iaf för mig. Tihii. Hänger ni på??

                                                                                

Jaaa du vännen. Jag har sovit och haft lite bekymmer, så jag har inte kunnat svara. Men om du känner mig rätt så vet du att jag inte är en långsint människa och kommer ha glömt allt i morrn. ;-) TÄNK vad lite rom å cola kan göra va!! HAHA.

Imorrn... Fredag, är jag ledig. Vad ska ni göra? Jag vet inte än vad jag ska hitta på.... men det dyker säääkert upp nåt skoj! =) synd bara att man öppnar på lördag.. *suckar*

NU ska jag äta nåt... sen sova! CIAAAOOO!!!

Tvätta är inte direkt nån uppmuntran...

Jag sov länge idag. Eller ja.. till 11.. sen halvsov jag fram till 13.. hehe. Skönt. Förutom att telefonen har ringt miljoner ggr. Morr. Orkade inte svara. Jag sov ju. Plus att jag ihar ingen lust att prata heller.. Och så är det ju ibland, så verkar ju vissa andra också tänka.. eller? Eller är det bara när jag ringer.. och vi har bestämt träff.. och du vill inte..? ahaaa... *fnys*

Neej.. den här dagen känns inte bättre. Håller på att tvättar nu. Men kanske blir gladare sen när jag får komma till jobbet. LOL. Tror inte det va =) Men det va bara några hockeymatcher idag... och dom va tidigt... så det ska nog gå bra, och förhoppningsvis blir vi klara tidigt då.

Nu ska jag ner till tvätten igen, sen drick lite kaffe.
Get cape. Wear cape. Fly

Kunde inte blivit värre...

Har haft en rent ut sagt förjävlig dag!! Började dåligt och fortsatte ännu värre. *suckar*  Jag vill bara vara glad. Kan jag få va det, please?

Vill ha den här lägenheten ja....  *in love*

http://www.widerlov.se/dyn/,68,.html?object_id=57612&o=w

Den är så fin!! Skulle passa perfekt. Meeen... jag vet inte. Det är bara en 2:a... fast samtidigt så behövs inte mer just nu. Ganska dyr med.. men om man kollar läge och skick, tycker jag det är värt det.

Men det är väl bara å drömma =)

Varför vara så vek, undrar jag ?

Varför inte bara vara rak och ärlig och säga nej? ändrade planer? Tyvärr...orkar inte... vill inte... Vad som helst!! Bättre än ingenting!! Två dagar i rad nu har man suttit som ett fjån och väntat å försökt höra av sig till två av sina vänner... som man förstås har bestämt nåt med, men båda valde den lösningen att inte säga nånting.. inte svara. Ta den "enkla" vägen. Jag hatar sånt! Verkligen. Är jag så hemsk, så att ni känner att ni inte kan va så öppna mot mig? Jag trodde inte att folk hade den bilden av mig.. tvärt om, jag brukar oftast ta ALLT som har med vänner å göra som en klackspark. För vänner ska man vara rädd om. Men men.. det är klart, andra ser ju inte mig så som jag själv ser mig. Men va fan, det spelar ingen roll.. Man hör av sig tycker jag. Och det finns knappt nån ursäkt till att man inte KAN göra det...  man kan ringa eller skicka ett sms.. Och det värsta är.. att det va båda dom här två som hörde av sig till MIG och ville hitta på nåt. Jag jobbade sent igår... jag va trött å sliten.. men jag hade gärna träffat dig efter jobbet eftersom vi så sällan ses. Jag va uppe i varv och trött när jag kom hem.. kom säkert inte i säng förrän klockan fyra.. men ändå va jag uppe klockan 10.. trött som FAN.. men vi hade ju bestämt träff vid 11 så... ( men 14.15 ringde du ) Och det är ju inte första gången sånt här händer. Jag accepterar det inte iaf. Jag är trött på att alltid va så snäll jämt. Jag kommer inte va snäll i fortsättningen.. bara så att ni vet. Visst, jag kommer inte sjunka lika lågt och göra samma sak tillbaka... men jag kommer inte ta det med en klackspark längre. Usch, dålig stil!

Så jaaa.. det gick min förmiddag åt till.. att VÄNTA. På... ingenting?

Har iaf kollat på 90210... det va sketa bra! =) Kollade även på "you got served" Har du sett den Karro? Sån film för dig, hehe. Den va inte asbra som dom andra filmerna vi har kollat på.. men dom dansar skit bra! =) Jag vill lära mig street.. *suckar*

Skulle behöva städa här hemma.. men vet ni vad.... jag är så jävla less på att göra det också!! Haha.. så jag skiter i det. Sen ser jag fram emot mötet på jobbet... Not.

Fick mer i lön än vad jag hade förväntat mig... yeeeay. Så det va ju bra iaf... MEN kommer ändå inte ha ett skit över.. När ska alla mina utgifter ta slut..? eller ja.. det kommer dom ju inte... men kan jag få komma ikapp iaf, så ekonomin blir lite mer stabil liksom?!  Bläää.. vilken tråkig dag det blev. Fint väder iaf. Träden utanför är superfina nu... men sen kom jag på att dom håller ju faktiskt på att dö typ.. å det är det ju inget fint med egentligen. Haha.. fröken negativ här =)


Corona och kebab!

Bästa sättet att avsluta sin dag, haha. Nej... kanske inte, men ett härligt sätt iaf =) Jobbet gick bra, men känns som att jag inte åstadkom så mycket tyvärr. Tv-aparaterna började krångla och då kom jag av mig i arbetet typ.. sen låg jag efter hela tiden kändes det som.. hade ingen koll alls.. och va knappt till nån hjälp åt de andra tjejerna. Sorry. Men storstädade toaletterna iaf, hehe. Iaf så va det ganska så lugnt, skönt.

Fick fin besök av Ebba idag me på jobbet! Ebba som jag va med och lärde känna i Thailand. Skit skoj! Skulle setts efter jobbet med men så blev det inte. Blev att jag, Kaviar, Emeli och Daniell gick till BB. Hade det skoj, som alltid med er! Kul att Emeli är hemma med från England.. nu saknas bara Carro =)

Imorrn är jag ledig... men ska ändå på möte med chefen å en till från jobbet kl 17.30. Sen jobbar jag torsdag.... lördag och söndag. 

Imorrn ska jag träffa Johanna!! Vet inte vad vi hittar på.. men kan tänka mig att det blir en fika... hihi.

Nu är det dags å sussa. Är sjukt trött. Gonatt kramar till er!!! Heej svejs! // Christin (  Shasha! )  haha!

Bridge over troubled water.

OTH va lika bra som alltid.. fast det hände inte sååå mycket i detta avsnitt. Men det va bra. =) 90210 imorrn då, hihi.

Jätte trevligt igår kväll med patriks mamma å syster å farmor. Så roligt att ni kom! Fick en ny toa sitts i trä av Patriks mamma, perfekt! eftersom våran hade gått sönder typ.. och patriks farmor hade hittat så fina fat / tallrikar.. blev jätte glad för allt! Jag vet inte om jag ska använda fatet å skålen för uppläggning... eller om jag ska ha dom till ljus å sånt...eller om jag ska spara det och köpa så man får 4 st av varje.. och använda de till tallrikar!?



Uschaaa...vill inte jobba! Nu har man blivit sådär bortskämd igen.. när man varit ledig så länge. *suckar*

På måndag åker Patrik till Munchen... =( ska va borta i 4 dagar. Kul. Not =)

Haha.. kolla vilka jag kom på igår.. =P                                 
Dom sov bredvid varandra i soffan!! HIHI. Kom dessutom på dom när dom lite försiktigt höll handen också.. hahaha..mina sötnosar!
                                             

Brunett??

Jag funderar på att färga håret brunt... som Carrie =) Vad tycker ni?


Lila här hemma =)

Här hemma går färgerna just nu i lila och rosa.. hihi..



Jag hade ingenting å göra som ni kanske märker... haha.. lalaaa.. Har fått blommor nu när jag fyllde år.. därför massa rosa! =) men sen kommer jag försöka få in mer turkost till allt det bruna. Har fått ( tidigare ) av mamma bl.a ett fat och ljus i den färgen. Och nu fick jag två st krukor av henne i present som ska stå i vardagsrumsfönstret. behövs bara två blommor i dom nu! =D jätte fint blir det. Så vill jag ju fortfarande ha turkosa soffkuddar... pluuuus en beige ryamatta, hehe.. sen lovar jag å va ganska nöjd med vardagsrummet, hiihii.

    

Måste åka och handla.. men vill inte. Fryyyyser så.. =( därför vill jag inte gå ut.

Jag är jätte glad förresten, för Jessica och hennes familj ska flytta till sverige!! =D till sthlm.. så det blir nära och bra för mig, hehe. Nej men det ska verkligen bli jätte roligt å ha dig hemma!

Nu ska jag börja med maten... Kyckling å ris med vitvins sås å grönsaker. Mummaaa!!


Glasögon

Idag va jag hos optikern. Jaa... jag har dålig syn. men det visste jag! Det var därför jag bokade den här synundersöktningen. Man måste va rädd om den synen man har faktiskt.. för blir den dålig så kommer den ju inte tillbaka direkt.

Och mycket riktigt så hade jag nåt synfel.. kommer inte ihåg vad det va. haha. Men det va så läskigt å se hur dålig man såg egentligen! Visst att jag har kännt att jag ser dåligt... men jag visste inte att jag egentligen ser suddiga människor typ! =P Jaja... svin tråkiga pengar är det som försvinner... men det är ju nödvändiga pengar så.. bara att bita ihop. ( får handla dom där skorna en annan gång.. *suckar* ) haha. Nej då. Tycker det är ganska snyggt med glasögon. Mitt synfel va där emot lite klurigt om jag nu hade valt linser. Då fanns det bara en månads linser isf... tyckte jag verkade jobbigt. Och som sagt, kan va snyggt med glasögon. Man såg lite smartare och lite vuxnare ut med, hehe.
                                                                               

Jag valde ett par Bruna Tommy Hilfigher som var lite mer "markanta" som det heter.. =D Med mörka och ganska synliga bågar då. Sen ett par Ralph Lauren som också var brunaktiga.. men med lite mer diskreta bågar. Och bara bågar runt halva glaset. Så det blir nog bra. Men gu va svårt det va att välja, fanns så mycket och eftersom det är mina första så visste jag inte riktigt vad jag ville ha..!? Snyggt med både svarta och genomskinliga... jaja.. jag tänker inte börja fundera nu, för då kanske jag ångrar dom jag valde.

Sen var det meningen att jag skulle gå ner på stan å handla nåt fnt... MEN 3500kr fattigare så kände jag att det får bli en annan dag. =/

Nu är jag hemma. Har precis diskat och torkat upp en kattspya, TREVLIGT VA! haha.. så går det när man äter på mattes blommor. *fnissar*

Ikväll kommer patriks mamma och farmor hit och fikar lite. Ska bli mysigt. Men ska kika efter nåt gott recept som man kan ha till fikat. Patrik sover som vanligt. Kaffedags nu!! Yeeay.!! Heej svejs!

Gråter. *?*

Jaa jag fattar inte vad som är fel??? Och nej.. jag är inte gravid =) Men jag GRÅTER hela tiden. Inte bara negativa tårar, det är både och! Haha. Helkonstigt. Tro mig, jag har aldrig varit sån som har gråtit.

Men jag grät som bara den när mina vänner kom å överaska mig på min födelsedag, jag bölade som bara den idag i kyrkan.. skit jobbigt!! så fort dom börja spela på den där orgeln ( och så va jag dum å tittade på min mamma som också brast ut i gråt ) men direkt då så börja jag grina.. och sen när jag såg Emilia, hur söt hon va!! då grät jag ännu mer så det rann tårar. Va bara att titta ner i bibeln hela tiden typ.. hehe. Så spelade dom madicken.. ni vet "pilutta dig - låten" när dom kom in.. haha... såååå gulligt, och det gjorde ju inte saken bättre.

Men sen måste jag erkänna att första tonerna på orgeln gav mig obehagliga rysningar i kroppen =/ tänkte på vår väns begravning... för det va då jag va i kyrkan sist. Och jag släppte inte ut några tårar då.. så jag antar att dom kom nu ist. *funderar* Ja ja.. Emilia va iaf så himla duktig, inte ett ord under hela tiden. =)

Många goa släktingar på en å samma gång blev det också. Känns som att tiden inte räckte till å umgås med alla, vilket jag väldigt gärna ville. Många från både mammas å pappas sida som jag så sällan träffar.. Så det blev lite stirrigt med, med så mycket människor som man tycker om och vill prata med på en å samma gång.

God mat för övrigt.. och stämningen var ( förvånadsvärt ) bra. hehe. Tur det.. för det var ju ändå Emilias stora dag. =)

Sen efter maten kom mamma, tommy och daniel hit och drack lite kaffe.. och firade min födelsedag. Det uppskattade jag väldigt mycket!! Sa faktiskt det till Patrik nyss... jag saknar min familj. Även fast vi inte bor långt ifrån varandra så räcker det till att vi inte ses så ofta. Jag vill också ha dom nära.. här inne i stan, så att man kan kika över hos varandra.. bara ta en kaffe eller vad som helst när man vill. Men men.. nu är det som det är. =) Går ju inte att vi flyttar ut till öregrund direkt, hehe. Men iaf, det va jätte kul att ni kom den lilla stund det blev. Super fina presentet med, tack. ♥

oj oj.... nu blev det mycket skrivet. Men tillbaka till gråten. Jag låg och klappade Dexter medans han låg och sov på matriks mage. Och så strök jag honom så att jag samtidigt kom åt Patrik, vad vet jag!? Men iaf så fnissade Patrik till och bad mig sluta för det killades.. och då.. IGEN.. brast jag ut i gråt!! Hahaha... började skratta då så att jag började grina. Och jag menar inte att jag blir tårögd.. utan det rinner å rinner å rinner ner tårar på kinderna..å jag hulkar mig liksom! Haha... jaaa ni.... det är skumt. Helt ärligt, jag trodde då för stunden att nånting var fel på mig. Så jag satte mig här vid datorn och började googla... haha... inte  vet jag vad jag förväntades hitta, "gråt-sjukan" kanske..?! hehe... Finns den?

Farfar, här är min e-mail förresten! =)
[email protected]
Men ta gärna mitt mobil nummer av Frida, så kanske vi kan få iväg ett sms till varandra då och då med! =)

Och Frida och David, det va SÅÅÅÅ himla kul att ha er här!! Hade en jätte trevlig helg med er! Och det va på tiden att vi sågs, hehe.

Nej nu måste jag avsluta det här innan det blir för långt. Kram till er alla!

Emilias dop!!

Emilia Smilla Maria Fallenius!


Jobbigt god middag.

Haha... det va så himla gott, ( om jag får säga det själv )  men jag är så äckligt mätt nu.. hehe.. NÖJD. Har svullat i mig massor med chips med. Nu ligger vi helt döda i soffan alla fyra =) mätta å trötta. Jag har sovit en timme så jag börjar bli pigg igen. Dricker lite cider å öl..ska kolla på "Barnhemmet". Nån som sett den, är den bra?

MIddagen bestod av stora bakpotatisar med skagenröra. Och till det.. en riktigt god räksallad! Oftast när jag gör sallader så brukar dom mestadels smaka ungefär lika dant arje gång. För man har sina grejer som man tycker om och brukar ha i. Men den här blev lite anorlunda.. så det va riktigt gott måste jag säga!


Min födelsedag!

Igår hade vi lite födelsadagsfirande här hemma.. för mig =) hihi. 23 år sen då som man föddes. Dagen gick åt till förberedelser inför kvällen. Bl a handla å städa... sen va det dags att börja med maten. Egna klyftpotatisar med morötter och palsternacka, fläskifilé och kantarellsås. Det blev jätte gott! Efterrätt blev vaniljglass med varm hallonsås. Mmm...

Storebror min va här, Malin, Sötnosan Emilia och Lillebror. Hade det så himla trevligt, jätte kul att ni kunde komma!! Annars brukar jag alltid jobba på mina födelsedagar.. men nu fick jag ha min familj här.. det va jag väldigt glad över. Inte hela då.. men en del av den. Emilia va SÅÅÅ söt i sin lilla vita nalledress som hon hade =D ni ska få se kort sen. Och så blev jag så glad över att hon hade en jätte söt klänning på sig som hon hade fått av mig. *ler* så fin så, lillhjärtat. Fick i present av Bror å Malin att få beställa en sån där stickad tröja som jag hade med i nåt inlägg tillbaka! Perfekt present!! Tusen tack..

Sen helt plötsligt plingade det på dörren.. fattade verkligen inte vem det kunde vara! För ingen hade ju ringt på nere på porten... Så öppnar jag å där står Karro å Thomas med deras LILLA ängel!! Gud alltså.. jag vet inte vad som hände.. men jag blev så paff å chockad å glad över att dom va där och så rörd över att han va så söt å allt .. jaa.. massa känslor på samma gång s åjag bara brast ut i gråt! HAHAHA.. shit! Ja men hoppas ni fatta då hur glad jag blev över att ni kom.. haha! Finaste presenten ni kunde ge <3 

Men nu va det ju som att få ta EN godis ur godisskålen.. hehe... så nu vill jag bara ha mer! =P

Iaf... sen vid 22-tiden så dök Faster Frida, hehe... och David upp! Guuu att det är så länge sen vi sågs??! Känns inte som det ändå.. =) Känns naturligt å ha er här. hehe. Och vi satt å tjöta lite å så.. tiden gick ganska snabbt.. men sen va det sängdags.. dom va nog väldigt trötta efter jobb å lång bilresa. Jag å Patrik kunde däremot inte sova... så vi kollade på Sex and the city filmen. Till kl 05, puh, jätte smart. Den va sådär måste jag säga. Inge speciellt.

Så idag då.. pigga å glada, hehe. Jaaa.. glada men kanske inte pigga. Va uppe vidd 11 tiden. Och har varit nere på stan å shoppat lite. USCH. inte bra för mig å kolla i affärer.. jag blir ju tokig!! Vill ha massa.. MEN.. det går ju inte. Men jag köpte en cremevit och en cerise kortärmad polo, och en grå kjol. Så outfit till dopet imorrn e klart iaf ;-) MEN.. hittade ett par supersnygga gråa pumps som jag hade velat h a imorrn me.. =( men jag hade inte råd.. FAN. Varför skulle jag se dom..? Jaja.. det går över.. jag vet.. men det är surt! Hittade en jacka med som jag vill ha... den va snygg men mer varm å mysig! Sen massa annat.. tees å blusar.. fler kjolar. Va inte kul å bara välja EN. =P Jaja..

Nuså... har jag uppdaderat er lite iaf  =)  Tack  ALLA ni som uppvaktade mig på min födelsedag med sms å telefonsamtal å kort å allt. Tack så jätte mycket, värmer massor!

Ikväll blir det äta go mat å dricka lite gott. Men ändå lugnt här hemma.. så vi mår bra imorrn, hehe. För imorrn ska lillan döpas. =)

Massa kramar!!
Christin

PS: Ttycker ni om min nya design då??? =) =) Lillebror e så snäll å duktig!!! Passar väl in nu till hösten! Sen får du ändra igen vettu när snön kommer.. hehe. Nej men tack Lillebror! Jätte fint..!

Josie is back in town.

Hehe.. jaaa.. jossan-kossan min kommer hem idag, hihi. Så vi ska ses över ett glas ikväll! Ska bli himla mysigt. Men först jobb... Men lite skönt att jag slipper öppna kl 16.. hade nämligen bokat tvätt tid, och eftersom Patrik har jobbat natt så fick jag ta tag i det. Och den slutar iaf kl 16... så jag kunde komma till jobbet strax efter det. Skönt.

Det gick sådär på jobbet igår... så synd att vissa personer kan vara helt underbara privat, men på jobbet är dom riktiga pain in the A**!! Usch.... orkar inte med sånt heller.. bara massa onödig energi som går åt till allt tjaffs. Låt mig hellre va då. Prata inte med mig. Det värsta är att det går ut över de andra som jobbar också. Förlåt.

Är fortfarande lite småförkyld.. så fortfarande inget bebbe-besök =) Men det kommer.. den som väntar på nåt gott... hehe. Men det är ju så typiskt! Jag brukar aldrig va sjuk. Och så kommer det nu... Jaja.. gilla läget Christin! Men skickar här iaf en liten puss i pannan till lillkillen!

Jag provade nyss fil med banan och lime smak. Hmmm.. appropå ingenting.. haha. Den va helt okej, den smaka glögg tycker jag! =P men jag gillar glögg. Därför längtar jag lite till vintern. Sitta inne å dricka glögg. Julpynta. Det gillar jag!

Nu måste jag ner till tvättstugan.

Imorrn måste jag upp hyffsat tidigt. Ska lämna tillbaka mitt HM paket, handla skagenröra, kantareller och torrfoder till missarna... och ehm.. det va nåt mer ju. Jo... gå och  betala två räkningar.. eller iaf sätta in pengar på mitt konto, så jag kan betala dom via internet. Jobbigt. Jag tycker det är jobbigt med bankärenden. *suckar*

Jaja.. sen är det storstädning som gäller innan vi får besök. Plus matlagning.. *puuh* hur ska jag hinna allt? =P

90210!! Fast ändå trist dag.

Två dagar i rad med härliga serier.. underbart ju! Så nu ska jag dricka lite te och kolla in Bevvan gänget... sen är det snart dags för jobb igen. Va roligt hörrni att champ. leauge har börjat igen......*leeeeer ironiskt* Och på torsdag är det elitserien hockey... åhhhh... kan knappt vänta. LOL.

grått å trist väder... när ska den där fina å färgglada hösten komma?

//schascha.. haha.. en grej mellan mig å Kaviar.. =P

Dagens goda =)

Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg – dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta.

                                             



Hjälp du också vettja!      ------>  www.uppdragbarn.se
*kramar*

Glömde!

Jag hade ju lite bilder från i Fredags när det var trubadur på Olearys! Så här kommer dom! Har precis kommit hem frå jobbet... va ganska lugnt så. Skönt.. för en gångs skull liksom ;) OTH var så jäkla sorgligt.. eller så var det jag som var extra känslig idag, haha... men guuu va jag grinade.. Bara rann tårar! =P Och Patrik satt här brevid och sa " jag fattar inte att du kan grina... vad är det som är sorgligt?" - jaa men han är död ju sa jag! "Jaa... vadå, i mina serier som jag kollar på så dör typ 30st i varje avsnitt, men inte är det sorgligt för det! " MEN HALLÅÅ... nej det är klart det inte är sorgligt på samma sätt när det pangas å skjuts hej vildt hela tiden liksom. =)

Jag å Johanna ska göra ett nytt försök med våran date imorrn. Hehe.. får se hur det går.

Nu ska jag slappa lite i soffan... sen försöka sova. Men just ja, bilderna först!
Natti natt sen!



En vecka som redan har gått...

...och det är dags för One tree hill IGEN! =D wiihooo. Alldeles strax klart. *njuuuter* Ska göra mig en god frulle/lunch och titta på de...  Va så duktig idag.. vaknade 11 idag me och gick upp =) Fast skulle träffat johanna vid 11.. men varken hon eller jag har sovit nåt inatt så vi hoppade över vår date. Vet inte varför.. jag hade ingen ro i kroppen till å gå och lägga mig. Så vid 5 somnade jag.. *gäsp*

Men hade det super trevligt igår. Jag hade lite bråttom när jag skrev sist.. hehe.. syntes tror jag. Men iaf så gick vi och mötte bror å malin å em och gick sen och åt thaibuffé. Jag brukar inte va så sugen på just den buffén.. men igår tog jag om en gång tom.. hehe. Sketa gott!

                                                      

Pratade länge med K igår å fick höra lite om hur allt hade gått.. Så typiskt, jag är pytte pytte lite förkyld.. och det där pytteilla räcker till att jag inte får träffa Adrian än =( stackars lillen har en infektion.. så han får antibiotika. Och därför är imunförsvaret sämre än vad det redan är när dom är nyfödda. Så jag måste hålla mig borta. FAN va jobbigt =D vill ju träffa honom nuuuu... hihi. Lillplutten.. och mamma å pappa såklart =)

Sen gick vi hem till Bror och va där hemma... spelade spel.. JAJEMEN:. tro det eller ej men det gjorde vi! Haha..



       Sötnosan sitter hos Patrik... =)


Tycker så synd om min lillebror... han har fått sitt hjärta krossat för första gången.. =( jag känner mig så hjälplös. Men det går ju över.. det vet man ju... man vet själv hur jobbigt det va.. hur tungt det blev med skola å allt. Just för att man tänker å funderar å är ledsen såklart. Men som sagt, det går över! Och tyvärr så kommer du säkert uppleva det flera ggr till innan man hittar "den" personen.. =)

Idag blir det till å dona lite här hemma innan det är dags för jobb.

Just ja.. hehe.. hämtade ut mitt paket igår ju från HM.... det va inte mycke jag kunde ha. Fasen då... men en creme färgad top behöll jag.. för det va det enda plagget jag kunde ha ju! Men även den satt sådär.. men ville ju ha nåt iaf. Så den får funka.. Och så en halsduk =) jätte mysig. Men sen var det två tröjor som var för stora... så ska byta storlek, en kofta som det var XS på.. för stor!! KUL. Avskyr å va liten. Sen en lika dan halsduk fast annan färg som jag skickade tillbaka. Tyckte det va onödigt med två. Ja.. en väska som inte alls va så snygg men skit samma... jag behöll den. Och sen hade jag ju grejer som skulle komma senare.. men va fan.. är det värt å sitta å vänta till oktober? Nej.. så jag avbeställde en kofta och två tröjor. Va bra... blev ju räkningen lite mindre iaf ;-) hehe.

Talk lataaa'

Min lediga dag.

Vaknade vid 11 tiden... INNAN klockan ringde då faktiskt =) så det va skönt. Jag gick upp direkt så jag inte skulle somna om, vilket hade varit typiskt mig Men jag gjorde som vanligt ingenting speciellt under dagen... va så trött i kroppen efter dessa jobbdagar. Men jag satt å tog det lugnt... hjälpte mamma med en sak på datorn. Pratade med Frida och planerade tils dom kommer på fredag! Ska bli jätte roligt! Vi kom fram till att det är 11 år sen vi träffades och umgicks! Så det ser jag fram emot. Litet plus med att det är min födelsedag.. Alltid roligt med främmande då!!

Satt nu å funderade på mat till helgen... men kan inte bestämma mig. Gillar ju kött... och svampsås nu när det är höst =) så funderar på att göra det jag å jessica gjorde förr. Med rotfrukter å egna klyftpotatisar. Mmm.. me sen e jag sugen på paella med =) med räkor och kyckling. Ja gu.. det finns ju så mycket. Hittar nog på nåt.

Ååhhhh.. nu ringde Karro mig! Gu va glad jag blev.. ska ringas snart igen så vi får prata mer.

Hinner inte skriva mer just, ska träffa lillskrållan, bror å malin. Vi ska gå äta tillsammans på Amzing Thai.

Men jag skriver mer senare ikväll. Heej heej!!

Trött men SÅ glad!!!

Jag har haft den mest fruktansvärda jobbdagen någonsin... men det gör inget.. för Adrian har änltigen kommit till världen!!! Lillkillen.. har bara sett kort än.. men ååååh... så liten å söt. Deras lilla skatt. Längtar så oerhört tills vi får ses!! Vill höra ALLA läskiga saker om förlossning å allt med.. haha.. så jag ännu mindre vågar skaffa barn själv sen =P

Nej men seriöst.. kan inte förstå egentligen att nu är han här! Han har legat där inne så länge nu å bara varit liksom.... nu är för det första magen väck.. hehe.. skumt! =D och en livs levande liten krabat kommer va hemma hos dom jämt nu... eller ja... i ca 18 år framåt iaf.. minst ;-) underbart. Längtar efter er alla tre nu... ska slita en dag till på jobbet imorrn... sen är jag ledig på måndag. Men det kanske är för tidigt å ses... man vet ju aldrig hur alla kommer må  å så... men annars så skulle det va en undebar födelsedagspresent för mig å få träffa er i helgen.

Hoppas ni alla mår bra. Njut av dessa magiska ögonblick. Så hörs vi.

Till er andra, vem FAN kom på Kulturnatten!!?? USCH... Och jag ogillade sport innan.. men efter idag avskyr jag det nog.
Men tack till alla fantastiska kollegor jag hade som hjälp i servisen idag... ni är kanoners allihopa!!

*KRAM*

Jämförelse =P

Tänkte bara visa skillnaden på vanligt sminkad och med id-bare minerals...


Innan, min vanliga sminkning...



Med id-smink...



Visst.. jag ser ju osminkad ut med id-sminket... som egentligen är grejen ju. Men fan... jag vill inte se osminkad ut ju.. inte helt... fast man kanske ser lite bättre osminkad ut med id än vad man gör helt osminkad.. hahaha. Hoppas ni fatta! Jag är hyffsat nöjd förutom med ögonpartiet =( jag är mörk där.. och där täcker det inte bra. Fast.. det kanske har å göra med min rökning.. att det har kommit tillbaka. Så nu håller vi tummarna att det här ska gå bra.. att bli rökfri alltså! Igen.. Men men.. TREDJE dagen nu iaf *tummen upp*

Får också ta lite hänsyn till.. angående sminket igen..  att det är lite för blekt för mig ännu. Inte för att man har mycket av sommarbrännan kvar men.. lite för ljust är det. Så det blir väl bättre sen när det är likblek vinter som gäller. =P

Nytt liv till världen!

Kanske idag redan!! =D Hoppas hoppas hoppas K och T :s lilla SKATT kommer idag!! Han är på väg iaf.. och det SÅ kul å spännande. Fan så glad jag är för deras skull. Haha.. pratade med K mitt i allt.. och jag bara skrattade och grät typ, och hon stackar hade ont så hon inte kunde skratta =P Fy.. men jag måste säga att jag är inte ett dugg avis på å föda.. shiiit.. hur ska man klara det!??

Idag har vi haft en mysig dag hemma hos Patriks farmor å farfar. Massa fika.. hehe.. Och massa "mys-prat" =P Typ... vi ska eventuellt plocka svamp jag å hans farmor.. Det är MYS. Tänk er en fin höstdag i gummistövlar å massa gyllengula kantarellisar =D. Eller det här då.. jag fick välja färg till mina sockor som hon ska sticka åt mig.. =D också MYS.. hiihii.. Och sen innan vi gick så fick vi med oss en kasse hem med frukt från trädgården... äpplen å päron och vindruvor faktiskt. Hehe.. jaa MYSIGT värre va!? Nej men seriöst... inte så men.. jag älskar gamla människor.. Dom tänker så mysigt *ler*

                

Sen innan jag gick hem sprang jag in på jobbet. Dom höll på att förbereda inför ikväll för fullt. Hoppas det blir mycket folk.. Min dejt JOHANNA NORBERG kanske bangar. daaaamn you! Men jag går ner en då... mina underbara grabbar Micke å Ronny kommer iaf. Va länge sen nu, så det ska bli askul å ses!

Jaa.. sen gick jagå handlade presentpapper på Myrra. Fan.. det va inte meningen att jag skulle gå in där, men Gallerix fanns ju inte kar i gallerian. Så jaa.. jag gick ner dit.. åååååhhh... dom har så mycket fint där så fan!! =D jag vill ha massa fint till lägenheten. Morr. Men jag kunde ju som vanligt inte hålla mig.. så jag köpte små små söta "lövbuketter" och en vit liten kruka. Jätte sött.. å lite höstigt.. som nu står på en hylla i vardagsrummet. Jag är glad. Haha.. tänk vad lite egentligen som kan göra en lite glad va =) iaf mig.

                                                                 

Har dammsugit precis.. och ska göra mig iordning strax. Lite kaffe först bara. Trevlig fredag på er!

11 september =/

Igår åkte jag hem till K och T efter att ha kollat på 90210. ( vilket va skit braaa igen, hehe ) Och jaa... vi slappa bara... gjorde raggmunkar.. haha.. asgott!! Och sen myste i soffan me massa tända ljus, hehe ; ) så det va trevligt. Blev ganska sent faktiskt. Och jag kunde ju inte sova heller sen när jag kom hem.. vilket resulterade med att jag va vaken till 4 nånting.. 5 kanske t.o.m =/

                                                                      
Fick hem mitt id-smink igår me som jag hade beställt.. fan.. jag hade typ glömt att jag hade beställt det =P Och jaa.. alltså, jag ska ge det en chans. Men första gången jag använde det va ju idag... och för det första... jag gillar inte smink som tar tid. Och det gjorde det här tycker jag. Sen va det precis som jag trodde.. inte alls lika täckande som jag ville.. och som det låter att det ska vara! Men det blev ju fint.. och man får väl tänka att det är bättre me för hyn. Men finnar å ärr.. inte en chans att det täckte över! =P tycker inte jag iaf.. jaja.. men som sagt.. där man inte "hade nåt" i ansiktet, där blev det ju fint. Men mörka ringar runt ögonen hjälpte det inte heller mot tycker ja.. nej.. så täckningen är jag missnöjd med faktiskt. OCH sen är jag inte nöjd med mängden. Man ska tydligen bara behöva ta pyttepytte lite i locket på burken. Jo visst.. jag fick göra det om å om igen typ 6 gånger iaf. Jaja... men vem vet... Hyn kanske blir bättre av det.. och då behövs ju inte mer smink än det så.. så ja.. vi får vänta å se helt enkelt =)


Kom hem från jobbet för en lite stund sen. Har fikat lite me mackor å sånt... började kolla på film med bejbi, men satte mig här ist. Jag vet! Skit tråkig.. men filmen, Varg, verkade så jäkla dålig.. whääe..

Imorrn är jag ledig.. IGEN.. hehe.. sån jäkla lyx. Fast som sagt, långpass både lördag  söndag sen så. Men imorrn iaf så vet jag inte riktigt än vad jag ska hitta på på dagen.. Har fortfarande inte fått mitt HM paket =( Men sen iaf på kvällen så blir det lite rajtan tajtan.. hehe. Nej men jag å Johäääna ska ner till O'Learys å unna oss lite gott =D Singelkväll fast utan singlar.. hahaha. Så det ska bli trevlans. Hoppas bara hon inte bangar nu..  Fan bara att jag ska öppna på lördag.. och det kommer bli mycket att göra då me.. skit också.

                                                                                                             

Innan jag avslutar så vill jag bara ägna en tanke här.. först åt våran vän.. Niklas. Kan inte begripa att 5 år redan har gått. Massa kärlek till dig.. våran ängel.

Och sen till alla som omkom just den här dagen i terrorattacken i USA..  Många tankar går till er med och era anhöriga.

Usch.. september har alltid varit en tragisk månad enligt mig, Synd. Jag föddes ju.. hehe. Men hoppas iaf att den här  i år blir bra..

                                                                      Puss o Kraam på er!!





förstörde designen..!!

Jaa.. jag vet inte vad jag gjorde men råkade ta bort designen på min blogg.. mohaha. Fan. =P Visst jag va ändå väldigt trött på den.. men hur ser den ut nu då? =D jaja.. lillebror får fixa, visst?!

Sov som ni säkert försod att jag skulle göra länge idag. Kunde ju inte somna igår.. skit jobbigt. Gick till slut och la mig i sängen.. men när jag väl ligger där kommer jag på saker.. och som jag helt plötsligt måste göra! Typ ta bort nagelack från tårna?!! Kunde INTE vänta till morgondagen.. nej nej ;) Men till slut somnade jag...

...och det gör jag tack vare lilla Dexter. Han kommer å lägger sig hos mig... å kurrar massor. Och han lägger sig verkligen så jag ska hålla om honom.. skit mysigt. Samma sak på mornarna. Som idag.. vaknade vid 12.. men gick inte upp förrän vid 13.30.. för han kom å la sig på min kudde.. precis så som jag ligger! Haha.. med huvudet på kudden.. och så antingen vänd mot mig så han ligger med sitt ansikte i mitt.. eller så ligger han bort från mig men då ska jag hålla om honom... typ som när man ligger sked, haha! Ja det är mysigt iaf. Synd att inte Theo är lika dan.. han ligger alltid under sängen å sover... eller i Patriks garderob.

Fick hem min mascara igår! Den verkar va bra, alltså inget fel på den... trodde först att dom kanske hade gjort nånting med grejerna eftersom det va så mycket billigare på den sidan än mot vad det kostar annars. Som min mascara... går på 250kr normalt... nu köpte jag den för 139kr. ASBRA.

Blää... äter frulle../ lunch... börjar bli mätt... ska göra kaffe snart. Lagom tills 90210 ep3 har tankat klart.! Wiihoo.. fan Linda, ditt fel att jag blivit beroende av ytterligare en serie =P

Idag måste mitt H&M paket ha kommit.. har gått lång tid nu. Ska åka ner å kolla posten snart..

Fan, det finns så sjukt mycket som jag vill beställa =( =( Älskar dom här kortärmade å stickade sakerna som bl.a finns på topshop.com.... Ge mig!!




Nu är bevvan klart...så nu ska jag koka kaffe å sen titta! Vet inte alls vad jag ska hitta på sen.. men nåt finns alltid å göra =)

Hej svejs!!

Te-dags..

Hehe... normalt va, halv två mitt i natten.. men jag kan ju som vanligt inte sova när älskling jobbar natt. Och så satt jag här och va så himla frusen.. så kom jag på TE! =) va så länge sen jag drack det.. hm.. konstigt.. vet inte varför jag slutat dricka det om kvällarna.. har jag alltid gjort förr! Kanske är att man inte gjort det just nu under sommaren.. jaja..

Gick så bra på jobbet idag, skööönt. Hann med mycket, jag å Karolina.. som vanligt, hehe. Det va annars väldigt lugnt.. Och imorrn är det Sverige match igen.. MEN jag är ledig. Haaahaa.. min chef tänkte inte på det när han gjorde mitt schema.. syyynd för dig. Så ville han att jag skulle byta så jag fick jobba onsdagen.. men nej nej.. det är just därför jag vill ha ett schema för minst 3 veckor framåt.. så det verkligen är bestämt att då jobbar jag och då jobbar jag inte. Sen spelar det ingen roll tycker jag om det är mycket eller lite att göra.. herregu =D nån gång kan völ jag me få slippa en sån kaosdag som det alltid lyckas bli. Då kan ju han komma å jobba på lördag när det är Man Utd - Liverpool bland annat... AIK... Kulturnatten!! Just de..  =P

Ååhhh.. kollade på OTH idag innan jobbet. Fasen då.. hände saker som jag inte tyckte skulle hända =( men men.. Det va bra som vanligt iaf! Älskar verkligen den serien...

Och appropå serie... har ni sett "nya" Beverly Hills..?? Haha... det är faktiskt bra! Jag har sett de två första avsnitten.. och nu sitter man här å väntar på att nästa ska komma upp =D 90210 heter den... kika vettja... om ni gillar såna "high school" serier.. =) ( Kelly och Brenda är faltiskt med, haha )

Igår natt satt jag länge och kollade på en sak... kan ju lika bra skriva eftersom min käre sambo inte läser min blogg =p Men satt å kollade på weekends till London! Skulle vilja åka dit med P ... ge honom det i julklapp eller nåt.. eftersom han har varit bäst under den senaste tiden helt enkelt.. med hyror å MASSA mer... Tänk er va mysigt.. åka dit strax innan jul.. när all julskyltning är igång! Eller över nyår. Skulle va kul också! Aja.. vi får se.. kostar faktiskt lite.. flyg kan man alltid hitta billiga dit.. men boende. Finns massa billigt.. men den engelska standarden verkar ju inte va den smaskigaste. Haha. Så det va väl där det kostade isf.. hotellet. Men om jag lyckas spara så tycker jag absolut att det är värt det!

                                         

Photos...


Facebook nörd söker....

...nån som kan få henne att slita sig där ifrån å göra nånting kul på hennes lediga dag, hehe ;-)

Jag e ju så smart med... inlägget som jag skrev igår låg kvar i min utkorg.. haha. Publicerade det aldrig.. så det som är skrivet idag var egentligen igår =) så ni vet.

Vaknade vi 11-tiden.. men ni ser... spelar ingen roll om jag vaknar tidigare.. gör ju iaf ingenting på dagen =P

Fick paket idag, hihii.. fint linne från forever. Och det satt goodie, jag har haft väldans tur faktiskt med allt jag beställer från nätet.. tror allting har passat! Perfecto.

Jaha ja.. igår blev det som sagt mys me familjen. Va kvar hos bror hela kvällen.. Åh.. millasmilla e så söt.. min lilla skrålla.  Lägger ut lite bilder nu.. sen är det fan ett ryck som gäller!

Tjingeling!


Träffa mammii <3

Min mamma å Tommy är inne i stan så vi ska ses!! Så roligt... länge sen nu. Vi ska åka till bror så farmor får träffa sin lilla Emilia. Jaa... så de blir väl fika lite å så.. mysigt.

Igår va det kaos på jobbet.. hehe.. som väntat. Men vare sig man vill eller inte så klarar man sig genom dagarna. Men det blev en lång dag 12.00 - 01.30 typ.. =/ så idag va jag trött.. men de va bara å tvinga sig upp *gäsp* annars hade jag sovit hela dan.

Igår efter jobbet träffade jag min älskling och hans kompisar en snabbis. Gick till Terrassen å tog en bira.. sen gick dom vidare till Platina.. Och vi ( jag, Javier och Linda) gick... SÅKLART.. till B.B.. haha.. vårat hak vettu =P vi och alla alkisar.. men det är najs å sitta där.. plus att dom har Corona =D Sen blev det donken.. ooops... ( igår blev det max ) fy fy.. haha.. men donken va sååå länge sen.. det va gott med cheddar *skratt*

Och igår va jag ju ledig... då sov jag ganska länge.. sen satt hemma å dega lite.. Och tog sedan cykeln hem till Karro och Thomas. Det va så trevligt så... mysigt å få känna på magen.. hihi... och så läskigt när man ser hur den verkligen rör sig. =D Nu kan den verkligen komma när som helst, hoppas snart.. så vi får träffa dig! Sen iaf blev det max och godis i STORA mängder.. haha.. usch vad vi mådde illa sen... åt iofs inte så mycket av godiset ändå.. blev ju så proppis av maten. Jaa.. och vid 02.00 typ så tvingade jag mig ut i mörkret för å cykla hem, drog mig verkligen för det... men jäklar va snabbt det gick ändå! Livrädd i gränby området ju.. hahaha. nej då, va inte så farligt. Måste säga att det är väldigt skönt med en cykel! *tummen upp*

Jaa haa ni... Bara att vänta då. Förresten, kan passa på att göra lite smygreklam.

Ni som inte har nånting att göra den 12 september, nästa fredag, kan ju komma till O'Learys!!
Det kommer va en trubadur där som tydligen ska vara riktigt bra! Jag ska dit iaf.. på "rätt" sida av baren.. hehe.. Jaa.. jag är ledig, men jag öppnar på lördagen så det blir ju inget jätte kalas med mig. Men ta mer er ett gäng vettja och kom!! Om inte annat så kan det ju va en najs förfest innan krogen. ( O'Learys öl 50cl för 39kr och en utvald drink 69kr )

OTH säsong 6

Jaaa!! One tree hill har ju börjat igen.. och hur kunde jag glömma??? Katastrof ju =P det va Linda, Patriks syster som påminde mig. Visserligen sa hon att det inte va så bra.. första avsnittet.. men måste ju ses ändå, hihi.

Slitit som ett as på jobbet.. chefen kom aldrig dit idag vilket han skulle.. så alla nya soffor och bord ( som vi dessutom fick ta emot igår och BÄRA ) har vi / jag möblerat med idag. Det va tungt å jobbigt.. tog sin lilla tid... Karro stackarn fick fortsätta inventeringen som jag började med igår. Vilket också tog lååång tid. Dessutom kolla alla datum på öl å sånt i alla kylar ( det är mycket kan jag lova ) och solla bort det som ska bort liksom.

Men som jag skrev igår.. tack vare henne så har allt gått så himla bra på jobbet. *glad för det* Skulle nog aldrig hunnit med "chefens lista" annars.. Och Frida, en ganska ny tjej.. fick köra restaurangen idag. Och det är också så kul å jobba med henne.. hon e så himla go och så duktig! Så jaa.. det tar ju fortfarande lite tid för mig att fixa med kassor å allt.. och kolla så att allting är gjort. Har inte fått in rutinerna än, men det kommer ju. Så det får ta sin lilla tid allting i början. Känner mig bara så dum att jag hinner inte hjälpa till nånting typ med städningen å så.. för dom hinner ju redan klart allt medans jag håller på med mitt.. =/ Men jag lovar, sen kommer kassor å allt va klart innan vi stänger å då kommer jag hjälpa med städning i restaurangen å ta in uteservering å sånt! Det är absolut inte så att jag vill slippa... Men det tror jag inte att nån tror heller =)

Nu pratar jag JOBB igen.. haha. men det blir ju så.. för det är ju det man sysslar med största tiden av dagarna.. Men jobbar imorrn nu, sen ledig fredag.. jobbar heldag på lördag.. usch.. Sverige spelar ju, kommer bli mycke.. Men söndag är jag ledig igen. Skönt.

Hoppas på fler paket den här veckan.. hihi.. Så roligt å få paket! 

                                    

Nu ska jag kolla på Oth... kan INTE vänta längre =P
Natti natt sen..

Määhh..

...Jackan från nelly va alldeles för stoooor.. *buhu* Fan då.. man kan inte ens ha "small" liksom.. haha... barnavdelningen nästa!! Nej men de e fan inte kul.. jaja.. slapp pröjsa 800kr iaf .. så nåt bra förde det ju med sig.. =)

Västen från topshop va fin iaf! Fast trodde den skulle va lite längre.. men den va liksom längre i fram å kortare baktill.. men den va tjusig. Osis har också kommit.. hehe... funkar fin fint. Men det känns som att en sån där tar slut på en gång ju..? eller...? Hm..

Snart ska jag jobba. Igår när jag kom dit låg en lång lista på massa saker som skulle göras. *suckar* Man är ledig i tre dagar.. och då känns det som att man får jobba igen dom bara för det.. som straff lite =P sen när man kommer tillbaka. Men vi hann nästan allt.. eller ja, mycke av det tycker jag. Och mycket va tack vare min kära kollega =D tack så mycket.. Skulle kunna skriva massor om jobbet.. som vanligt.. men tänkte skippa det idag. För igår va igår och vill inte tänka mer på det. Räcker med att jag har svårt å sova om nätterna pga av det.. =/

Idag va Sabine här från Samvetet... så nu är allting klart, Dexter är vår nu =) hihi... men nu är det massa saker som måste fixas där me... ringa till Agria och ta över försäkringen... ringa veterinären etc... uscha... vilka roliga kostnader det kommer bli. kommer fan va pank fram till årsskiftet typ *skratt*

Jag skulle behöva att nåt kul hände snart alltså. Nånting lite större.. nåt man kan se fram emot. Börjar bli lite för mycke vanlig vardag nu känner ja.. hehe.. Speciellt efter att man pratar med vänner som skaffar barn, köper hus, åker ut å reser.. m.m....

När ska det hände mig nåt...?? Nåt roligt alltså... =P

Mina fina killar <3




Faster har varit å myyyst =)

Jajemen... idag har jag varit hos min älskade brorsdotter. Fasters lilla hjärta. ♥  Hon blir bara sötare å sötare =) Cyklade dit på vår nya cykel, haha.. visste inte om jag kunde cykla längre.. =P Men det gick bra! Har bara umgåtts å spelat spel å så.. Jätte roligt! Men jag förlorade spelet.. fan, haha.  Emilia fick lite presenter av mig som jag har parat till nåt bra tillfälle. Men kunde inte hålla mig så hon fick det idag, en My little pony dvd.. haha ( en syskon-grej som jag å brorsan fattar ) och sen små Lundemyr (heter det va?) strumpor.. som det står "gullunge" på.. och tre söta nappar som det står "Sötaste Emilia" på... =) =)




kom på att jag har ett ytterligare obetalt paket som kommer till mig.. hmmm.. min jacka =D Men en jacka behöver man ju.. visst!? ( Försöker dämpa min ångest ) Jaja... som sagt.. det låter mer än vad det är.. MEN.. jag kommer fortfarande va pank typ nästa månad. Jaaajaa.. det är jag ju van vid så =) Patrik bryr sig nog inte så mycke ändå.. bara jag betalar hyran så är nog han nöjd. Fy.. det har inte varit kul å låtit honom göra det varje månad nu =(

Men efter dessa beställningar så får jag dämpa mig. Måste börja få ordning på ekonomin.. och vill börja betala tillbaka det jag är skyldig Patrik.. uscha.. inte kul alls.. men jag VILL verkligen betala tillbaka varenda krona. Gillar inte att vara beroende av nån annan.. vill klara mig själv =) sån e jag.. så.. det blir nog bra till slut.

Fan.. vad gör man uppe nu?? Borde sova.. men har ingen ro till det. Ska öppna imorrn ist.. skulle ju börjat kl 18, men så blev det inte. Ingen stor skillnad ändå.. börjar kl 16 nu ist. Men innan det ska jag å Johanna till Proffice på öppet hus. Klockan 14 börjar det.. Men innan är det tvättdags igen.. Blä. Sen på onsdag så kommer Sabine från katthemmet hit. Klockan 11.. *suckar* Och dåå.. ytterligare en utgift.. ska vi betala Dexter. Men sen e han VÅR =D

Nu ska jag krypa ner i sängen.. spela Monopol på mobilen.. haha.. det brukar jag somna av! =P

Sov så gott allesammans! *kram*

Längtar bort...

Nu när det börjar bli grått ute.. å lite ruggit.. Nu vill man bara åka nån stans! Det är ju så dumt.. för när man väl är borta, så uppskattar man det inte! Inte förrän man kommer hem å sitter här igen och kollar ut i det trista vädret.. i Uppsala dessutom =) Som när vi va i Thailand.. kommer knappt ihåg hur det kändes å va där! För det blev ju en vana.. allting som man längtar  efter nu! Värmen å maten å havet å stränderna.. dock inte den Thailändska lukten.. UHRK! =P

Men skulle kunna göra mycket för att få va här igen...

  

Men man klarar sig! =) Tack vare alla snygga höstkläder å alla fina löv! haha...

Även fast jag inte kommer ha överdrivet me pengar trots att jag äntligen börjar få en hyffsat okej inkomst, så har jag iallafall beställt massa grejer.. till mig själv! =D Haaahaa. Inget jag säger högt än... Men det är inte så farligt som det låter, 5 olika paket. =O Men dom innehåller inte så mycke dock..

*Forever21; ett svart spetslinne..
*Topshop; en cremefärgad väst.
*Hm.. där va det iofs ganska mycke.. =S
*Osis.. till håret. Men nästan allt i det paketet e johannas så =)
*Doppresent... kan ju inte säga här vad det är =D

Och det är bara doppresenten och H&M som inte är betalt.. så det är luuuuungt, haha! Hoppas jag...

Fick ju min.. vad heter det.. ja men mitt återbetalningskort på skatten.. jätte kul.. över 3000kr.. wiiiee... det firar vi! not. Ska betalas innan 12 november.. låter långt bort men det är bara två löner, hehe. Tänk att man kan ha sån otur va.. skit också. Nu äter jag fil.. hallon / persika med frukt mussli. Så jäkla gott.. nästan lika gott som den tallriken man åt till frukost i Thailand.. med naturell youghurt...färska frukter å mussli.. mmmm... mitt på stranden med utsikt över havet.. Det va nice!

                                        


Hemmamys å tidig födelsedagspresent =)

Kan det bli bättre va?? =) Johanna har varit här ikväll å spridit massa positiv energi, superhärligt! Ätit oss tjocka som bara den på massa gott.. och bara snackat massa skit =) sånt som man som tjej behöver ibland! hihi.. synd att inte fler av tjejerna kunde komma.. hade varit så kul å ses! Men det går fler tåg. Vi beställde hem OSIS med.. haha.. jag har inte gillat det tidigare, men det är fan asbra för frissan.. så nu jäklar ska det saltas i skallen! =D Ja ni tjejer förstår iaf  ;-)

Och idag hade jag ett sånt där "happy moment". Det va lite bråska nämligen om jag nu skulle köpa dessa ögonstenar eller inte. Va tvungen att bestämma mig ganska så snart...pga en grej =) så jag sa det till Patrik.. och då sa han att han köper dom åt mig som en tidig födelsedagspresent om jag ville! OM JAG VILLE? Jaaaa...!! Så jag sprang ner till Scorett å köpte dessa underbara stövlar som jag lyckligt kommer glida i under hösten =D Så när jag gick där genom stan å hem så kändes det som att jag lyste å alla kunde se det! hahaha.. fjantigt va!? Men det va underbart.. å nu e dom mina =D =D



Dexter gillar dom också... =)


Han e världens mysigaste btw.. 



Kram på er!

RSS 2.0