Söndag 27 juli

Hejsan!!

Ännu en dag med strålande sol! Underbart! Igår blev det en super mysig middag hos Patriks pappa. Grillade massa gott...  och satt ute hela dan å kvällen. Så härligt ju. Sen gick vi en promenad hem till oss.. Patriks syster följde med också.. så kolla vi på film.

Och innan på dan så var det tvättning och åter igen dammsugning. Usch.. jag känner redan av att det är två katter nu.. även fast den lille inte hårar än.. så är han överallt.. under soffan å sängen å sånt.. och drar fram massa damm.. det liksom flyger i luften.  Och samma sak kattlådan... hehe.. tömma tömma.. =P Men det är det värt!

Jag har varit täppt i näsan ett tag nu... och igår kände sig patrik dålig. Snorig å så... och nu har han ont i halsen! Fan... hoppas det inte är nå skit som kommer nu. Kul å bli sjuka.. fy.. inte halsen igen.. det va ju inte länge sen jag hade det. Och så nu.. i den här värmen. Nej tack =)


och imorrn ska man jobba igen... va ingen höjdare sist.. men det funkar. Ha en kanon dag!! KRAM!

Kompisar =)

Snart iallafall... vi är på god väg! =D Nu äter vi ihop iaf... hahaha

mina små darlings...


Bilder.

Fixad å klaaar! Here we gooo....

Kolla in klädseln !! Vad är odsen att det blir såhär!? =P

Hanna och Emelie:

Svart hög tajt kjol med grått linne under...

Jag och Carro:


Vit top och jeans shorts!! hade t.o.m målat tånaglarna röda båda två =P

Erik fixade jätte goa coctails till oss.. mmmm...

Emelie å Hanna... å rosé! vilket inte ens e gott.. haha
Eller ja, dom tycker det... men inte jag *ler* men det har fin färg.. haha

Karro, GALET förtjust i sin kyckling... mohahhaaa

Poängtera, Hanna röker!! *hiihii*

 SLUT.

Fredag och strålande sol!!!

Gu va härligt vädret är!! =D Men nästan lite för varmt va? hehe.. men jag vet, man ska absolut inte klaga ;-)

Gårdagen va super trevlig!! Jätte kul verkligen å umgås med tjejerna.. utanför jobbet liksom! =) Tråkigt bara att jag inte hade nå pengar men.. det va trevligt ändå å bara umgås.. Men efter kl tolv blev det några goa drinkar.. haha. Men väldigt lugnt ändå. Vi va först på Åkanten.. där åt några av oss, åsså drack vi lite rosé å bara myste.

Och efter att vi varit där i några timmar så gick vi vidare till Bullit. Verkligen dåligt med ställen att gå till i Uppsala på torsdagar. Men Bullit e trevligt... så jaa... där hängde vi resten av kvällen.

Jag skulle kunna skriva massa om alla patetiska människor man träffar på ute.. haha... va en hel del igår kan jag lova.... allt från fulla brudar som ramlar omkring på gatan å gapar å skriker åt allt å alla.. men ändå får va kvar inne på stället! Visserligen beundrar jag henne också med tanke på hur länge hon orkade och stod ut med sig själv.. haha. 

Sen har vi nästa.. kille från Umeå som är tillfällit i Uppsala. Visst, förstår om man söker kontakt med folk, eftersom man inte känner nån å det e ju alltid lika roligt att lära känna nya människor. Men glömma mitt namn typ 5 ggr för att man "blandar ihop med alla andra tjejer" och sen raggar satan.. och inser verkligen inte att det är kört. Börjar jama.. och lukta på mitt hår. Hmm.. är det nu man ska börja bli rädd eller??? Jaa.. sen det vanliga.. " Gu du e så jävla snygg ikväll.."  Jaha? ikväll bara.. tack du! haha.. men sen tillslut... nu insåg han... " så det är helt kört alltså?" JA DET R DET! "Okej.. men då får du fan hjälpa mig å fixa nån annan ikväll ist.."  WHAT? Töööönt säger jag bara.... jaja.. såg inte honom mer den kvällen. Jaaa.. sen alla möjliga olika individer.. ganska intressant med.. men mest tröttsamt.

Och till sist så hade vi dom här översittar killarna då.. som gick i fotbollsklassen i skolan.. LOL. Trevliga till en början.. men sen märker man vilken syn dom har på verkligheten. Jaa.. orkar inte dra allt... Men med lite ironi i rösten så sa den ena.. " Jaa.. jag har alltid velat prova på receptionsyrket" Och jag då.. haha... som absolut inte kan va tyst.. tog ju inte heller det hela på ett positivt sätt. så det blev vilda diskutioner sen om yrken å status å etc. Jaaa.. för det e ju så värdelöst å jobba som servitris.. Men vänta nu, när blev det så mycket bättre att plugga till lärare då och bo i en sunkig liten studentlägenhet med delat kök??

haha... men till sist så hade vi lite kul å saken. Tror inte han menade illa egentligen... men dom hör ju inte själva hur dom låter... =)

lite pics! sen ska jag vila en stund innan det blir jobb. Ha en kanon helg!!! Massa massa kärlek från mig!!

Dexter och tjejkväll !!

Här är jag nyduschad!! Jag luktade lite illa när jag kom hem hit.. så jag fick en varm dusch.. tyckte inte om det, det va läskigt... men jag va jätte duktig.. pep lite men gjorde inge motstånd. =) Så nu luktar jag jätte gott och blev super mjuk.. hihi... och efter det kröp jag in i min filt i mattes famn och somnade och spann som bara den!



Då va det torsdag då =) Lillen har varit här i 2 dagar ungefär.. och det funkar okej! Först å främst så har Patrik bestämt att han ska heta Dexter.. hehe. =) Så då får det bli så, men det passar! Han är lika galen som den där lilla tokia pojken i "Dexters labriatorium".. haha! Besatt av blod är han inte än iaf.. hahaha..



Pojkarna funkar bättre tillsammans.. men... lite skämmit å säga det men det är faktiskt min lilla Theo som är rädd! *asg* Dexter försöker om å om igen å ta kontakt, men det går inte så bra..Theo springer efter honom hela tiden å kollar vad han gör... och då tror ju Dexter att han vill busa... så då försöker han å lattja med Theo.. och går fram.. det går bra till ungefär när det är 20 cm kvar... då fräser Theo. Men han vill fortfarande liksom.. men vågar inte. hehe. Stackarn. Men det ska nog bli bra allting. =) Det är ingen som går runt å e sur å arg längre iaf.



Ikväll ska jag träffa flickorna på O'Learys å ta ett glas vin. Ska bli supermysigt!

Men ha en fortsatt härlig solig eftermiddag!!

PS: Imorrn ska jag jobba... wiiiiee.. hehe... skönt faktiskt, har ju inte gjort det på ett tag nu. Och på lördag blir det grillning hemma hos Patriks pappa.

           

Första bilderna på lillmissen!

Nu är han hemma hos oss!! Han är så sjukt söt... Det gick bra hos veterinären, men det tog ganska lång tid. Ingen av katterna sa ett ljud när dom fick sin spruta, förutom min lille krake.. haha. Men ändå.. så har det tydligen vänt. Han va den som va lugnast å mest försiktig av dom alla tidigare... vilket va en av anledningarna till att jag valde honom. Eftersom Theo har sån energi och är så framåt.. så tänkte jag att det kunde va bra med en som va lite tvärt emot.. och som kunde tona ner Theo lite. Jo visst... som jag sa... det hade tydligen ändrats. Nu va HAN den som va vildast å mest framåt. Lite kaxig nästan. Kastar sig från soffan å upp i gardinen... OMG.. hur ska det här gå?? haha.. Två katter med damp typ. Lillen har redan fått ett anfall då han kutade runt här fram å tillbaka... redan första dan då.. inte illa. Annars då.. så har det gått sådär. Jag lider med Theo för han har inte tagit det så jätte bra... Han fräste ock morrade på en gång.. och skrämde under lillen under soffan. Och där låg Theo och vaktade en bra stund... men sen så lyckades vi locka fram honom från under soffan med lite mat =) och efter det så har han både pinkat å bajsat, ätit mat å lekt i sängen.. hehe. Nu ligger han å sover i soffan. Men Theo stackarn. Han håller sig undan... =( äter knappt... går inte på toa... fräste åt mig å Patrik me.. Fan.. vill inte att han ska må dåligt nu, jag gör det ju för hans skull. Men vi får ge det några dagar... blir nog bra. Det är nog ganska vanligt att dom reagerar som Theo gör.

Lite bilder kommer här =)


Mera kort från helgen å så...

Emilia tränar nacke å att krypa.. det går framåt men det är jobbigt! =)



Hos moster å tar en kaffe baileys! Kusin Emma's råtta hade fått ungar.. sjukt söta... haha!



Usch, jag ser helt crazy ut... men Emilia e sååå söt!!


22 juli... sommar å sol!!

Godagens allesammans!!

Nu ska jag kila ner på stan på kirra lite kattsand å kattmat.. så fint väder idag! Yeeeeay..

Förra veckan tror jag det va.. så va vi iallafall till min farmor, till deras sommarstuga utanför Nortälje. Så här kommer lite bilder därifrån... lite från stugan... Emilia såklart =) och från Nortälje.

Ha en super härlig dag!












Pics!

Va och hämtade paketen tidigare idag. Allt va bra, förutom att kattburen va lite sönder i plasten.. så ska få en ny, och så fick jag inte ett underlägg.. kommer tydligen senare.. fanns väl inte på lagret. Och det bästa va ju det andra lilla paketet.. hihihi.. vill ju berätta va det va.. men det går inte.. ni får vänta ett tag till. =)

Annars då... vad har jag gjort idag? Städat.. hehe.. kul.. men man får ju passa på me när det är dåligt väder. Sen har jag lagat mat... och efter de.. *funderar* Jaa.. inte mycke... rolig dag hörrni =D Här kommer iaf lite bilder från när jag å mamma va hemma hos moster förra helgen.. då jag hängde me grabbarna på deras 20 års fest.



Emil & Oskar - tvillingkusinerna =)
 

3 ST TVILLINGPAR på      
samma fest! =)

Mamma och moster... haha.. gissa vilka som
mådde dåligt sen då... *skrattar och syftar på shotsen*

  Brun...Vit...Brun.. KUL.. haha. 





21 juli, Hemma igen!

Tjena tjena..

Måste säga att det va bra skönt å sussa i sin egen säng igen.. hihi. Men annars... skit för å va hemma. Spöregn och åskoväder.. en jätte bunt med räkningar och stökigt å smutsigt som bara den.. så jag måste städa. =/ Men Theo blev överlycklig när vi kom hem.. min sötis. Hm.. jaa.. så va vi tillbaka där då det finns ingenting att göra. *suckar*

Patrik sover. Ovanligt. *ler* Jag vill gå och hämta ut 2 paket som har kommit. Ett är med massa kattprylar. En bur, en matskål, 2 st underlägg, en spec kattsand som jag köper.. luktar jätte gott =) och så lite leksaker till den lille.  Det andra paketet är också till en liten.. men det är en hemlis. Hihi..

Men det slutar ju aldrig att regna.. Sen måste jag gå och köpa en sån liten å billig kattlåta. En enklare variant.. en sån låg. Dom på katthemmet tyckte det va lika bra... eftersom det är två hanar... dom har ju revir. Om den lille börjar kissa i Theos låda och Theo inte skulle gilla det.. så är det ju kört.. med soffa å allt. Så då är det bra å ha en till på sidan åt lillen. Men skulle det nu va så att ingen går i den.. att det funkar bra med den stora.. så är det ju bara ta bort den lilla lådan. Aja, vi får se helt enkelt hur det går =) Plus att jag måste köpa baby mat! haha.. nej men sån junior..

Kul att Theo har börjat klösa på soffan då!! Han har aldrig gjort det förr... men inte vet jag... kanske hans sätt att strejka när han är själv. Fan.. så nu är det ett hörn på den som är helt förstört =(

Dags för kaffe.

Johanna.. jaa.. det va Jossan jag menade. Varför tog du åt dig? =P hahahaha.. PÖSS!



Öregrund

Heej heej!!

Är fortfarande ute i öre... vet inte hur länge jag har varit här.. känns som länge iaf =) Men de e bara härligt! Har i princip bara chillat. Va ut en sväng förra lördagen med Johanna. Eller ja.. jag mötte upp henne och vi köade tillsammans.. sen sågs vi knappt under hela kvällen.. haha.. ja så de kan gå =P Följde med mamma hem till moster innan. Och där hemma va det 20 års fest för mina tvilling kusiner =) Typ 10 grabbar... så sen när mamma å moster knatade vidare till en väninna till dom så stannade jag kvar me grabbarna! Haha.. kan ju inte bli bättre, 10 grabbar i 20 års åldern och bara jag å massa sprit! =D *skrattar* nej men de va trevligt... kul å umgås med mina kusiner, händer ju inte allt för ofta! Kvällen blev tyvärr inte så lyckad... roligast hemma när vi förade.. sen sån tur va träffa jag taaaant ( Jossan ) som jag kunde svansa efter nere på Hummel =) men annars.. ingen höjdare. Inge roligt folk nere på hummel alls... och dom få man stannade och pratade me hade ju ändå inget klokt å säga.. hmm..

sådär ja... nu kom spöregnet...

Annars under veckan har jag bara tagit det lugnt.. umgåtts med min familj. Min lillebror är också här ute med sin flickvän. Så kul... han e ju så stolt över henne =D gulligt. Johan, Malin å Emilia e ju här med. Också så himla roligt. Emilia hänger med mer å mer och gör sina små framsteg varje dag.. hon e ju för söööt asså. *faster stolt* Mamma, Tommy å Daniel är på Kreta nu. Pappa och Petra åker på semester till Öland imorrn. Patrik kom ut i onsdags kväll... och så åker vi hem på söndag. Vill inte.. enda anledningen till att jag vill hem är min lille Theo *ler*

Bra tråkigt det är då att det aldrig kan bli fint väder! Det har ju blåst som fan hela veckan! Molnigt... ingen sol knappt. Igår låg jag ute nån timme iaf... men de va ändå jätte mulet. Synd.

På tisdag ska vi hämta lillen. Ska bli så himla roligt! Hoppas verkligen allting går bra... att dom kommer komma överens.

Nu har det slutat regna. Ska försöka komma iväg ut en sväng. I går satt vi nämligen å mumsade i oss två konsum kassar med bara snask! haha.. lite vindruvor då.. men annars... bara crap. =) Gott..!!

Ikväll vet jag inte vad det blir... Johanna vill gå på hummel.. Gumman, för du e ju så jävla rolig å gå ut med.. hahahaha.. poff! där va johanna borta.... *blink blink*  Kanske hör av mig till tant.. vi har sagt de att vi ska höras om de e dags för lite skaka. hehe. Men får se om det ens blir utgång. Aja...

skriver mer hemma sen! Hoppas ni alla mår kanon!!!
*kraaam*

Torsdag, äntligen sommarvärme!!

Tjaba!

Kan de bli härligare eller?? Vädret måste bara hålla i sig i helgen... Ska ut till Öregrund igen =) me like. Grejen e att jag kunde eventuellt fått jobba lördag å söndag.. kväll. Några timmar... men fan.. det kändes så meningslöst. Det är det ju inte eftersom jag behöver varenda timme.. men ne.. det va inte ens säkert.. så jag kände inte för att offra helgen den här gången. Utan imorrn så kommer bror min in till stan.. och så åker jag me honom tillbaka sen. Sen på lördag kommer förmodligen Patrik ut me.. så då stannar vi några dagar å har lite semester tillsammans iaf.

Idag har jag iallafall varit ute lite... känns bra.. haha. Har inte varit de dom senaste 2 dagarna typ. Bara legat inne å möglat. Gick ju å handlade vid 22-tiden igår. Normalt? Kändes som att det va min eftermiddag typ. vadå vänt på dygnet? Men det är ju som alltid när Patrik jobbar natt...

Jag har sprungit lite småärenden på stan. Ett ärende åt min käre bror.. ett hm.. ja... lite speciellt ärende som inte händer ofta. Haha.. men ett roligt ett iaf =) ( kan tyvärr inte säga vad, hihi ) Sen va jag inne i några butiker  kollade rean. Men kolla inte så noga.. ville inte hitta nåt eftersom jag är helt pank. Men väl inne på H&M så kunde jag inte hålla mig... men det va inte till mig! =D Utan hittade en ( eller ja massor, men va ju tvungen å välja en sak)... en grå mjukisdress till K & T lilla plutt! Såå söt.. ååh... önskar man kunde handla massor! Allt e ju så gulligt å det finns så mycke fint. Och jag vill egentligen hålla mig tills barnet är fött..meeeen.. jag kunde inte =P

Jaa.. sen mötte jag upp T & K på stan... gick å fikade på Storken. Hallon å cocospaj me glass. Mumma. Sen åkte vi hem till Malin.. Maria kom å plockade upp oss. Fikade där me.. hehe.. eller ja, drack kaffe... å babblade massa. Sen gick vi till K & T nya och fina lägenhet och tittade! Ååhh.. jag vill me ha en egen.. hehe. Fast vi har ju fin me.. men ändå.. =) Sen följde jag me dom och köpte barnvagn. Så mysigt. ( vill me ) hahaha... nej inte ännu *ler* Och efter det blev det MAT på godaste å favvo stället, Aspentos! Det vanliga... sovlaki.. Mmmmm... får inte nog av den. Helt soprent å tallriken.. haha.

Fick sedan skjuss hem.. å jaa.. nu e man hemma. Ska packa ihop mina saker snart till öre.. så jag inte väcker P imorrn bitti. Usch... slog på TVn å skulle kolla om de va nå bra.. jo visst... exakt när jag slår igång tvn så sätter hon i "the ring" igång det där jävla bandet å kollar på de..jag såg det me då =P kuuul, hehe.. Den filmen e fan snuskig asså. Så nu väntar jag på tele samtal.. ( Fan ta den, om nån skulle ringa nu ) Skulle nog inte svara, hahaha.

Ha en super trevlig helg allesammans!!
Kramar i Massor!
Christin

Tisdag 8 juli

Halloj.

Inte skrivit på ett tag... har haft lite mörka dagar, dom senaste... men nu är det väl bättre, antar jag =) eller ja... man får ju helt enkelt gå vidare. Jobbade som sagt hela helgen. Tröttsam helg.. fredagen va lugn. Lördagen likaså.. gick ut efter jobbet me Erik å tog några drinkar! De va trevligt! Tack för att du lyssna på allt mitt babbel.. haha.. =) Söndagen va lugn den också... och tur va väl det. Vi va ganska trötta.. trots att det blev en hyffsat lugn lördagskväll. Men tröttast va nog Carro.. haha.. hon va gladast på lördagen om jag säger så... så fick hon öppna på söndagen.. hihi. =P

Igår va en dag i enbart kaos.. så den pratar vi inte om... lalalaa.. Idag har jag tvättat.. heeeela dan. Vi bokade upp 2 tvätt tider.. tänkte t.o.m börja tvätta alla gardiner bara för att man va så inne i tvättandet... haha.. men nääe.. det får bli en annan dag!

Fan.. jag skulle försäkra Theo på if:s hemsida för nån vecka sen. Men sen va man ju tvungen att ha ett nytt intyg från veterinären. Jag väntade med det.. och hörde sen efter vilken försökring nya kissen har... och han har agria. Tänkte ju ha båda på samma.. men agria kräver att katten är chippad / regestrerad / id märkt.. *suckar* och de e ju inte min katt. Så då måste jag ju göra det.... Och då tänkte jag... eftersom lillen ska kastreras om ett halvår, så kan man ju ta allting då... Hehe.. jooooo visst... Räkna på det här..

*kastrering + undersökning på lillen. ( Han har ju ett jätte svagt pipfel och brosk vid naveln.. så de skulle vi kolla då )
*vaccinering på theo ( han har aldrig blivit det )
*chip / id märkning på theo
*vanlig undersökning på theo så han kan få intyg
*sen vill jag kolla theos tandhygien.. tror de e dags. Kan bli jätte hemska komplikationer om tandsten förvärras.
*och sen ska theo försäkras

Hm, vill jag veta hur mycke det skulle gå på? Men fasen då... det MÅSTE ju göras. Och det är hemskt att man inte gjort det tidigare.

Jag hittade en mindre möbelgrupp som också är jätte fin.. som skulle va skeeeta bra till vår balkong =) MEN.. haha.. EN stol.. 1500kr.. jaha, tack för den!!




kolla va fint det var när jag kom hem i lördags natt =) jag å theo satt å tittade ut.... *ler*


Fasters sööötaste sessa!!


Lördag 5:e juli

Heeej!

Kom hem igår efter att ha varit ute hos mamma i öregrund i 2 dagar. Åkte ut dit i onsdags.. och sen tillbaka in till stan fredag eftermidda. Eftersom jag skulle jobba... Hemma så har vi bara slappat. I onsdags när jag kom ut så va det ganska kallt.. och mulet. Så vi gick och handlade lite till middagen... sen va vi bara hemma å hade de trevligt, På torsdagen va det okej väder. På förmiddan låg vi nån timme i solen. Men sen kom det massa moln. Då gick vi in.. och började planera en schlagerfest som mamma ska ordna åt min kusin som har gift sig. Kommer bli jätte bra =)

Sen åt vi sill å potäääter =D gott! Och efter de bakade mamma en silviakaka.. den e svingoo..! som vi sen hade till fikat. Fredagen kom snabbt.. tur de så va de fint väder.. vi låg å solade, jag låg väl ute kanske 2 timmar. Men jag blir ju så rastlös.. kan inte ligga still.. så måste upp hela tiden å röra på mig å så =) Sen blev vi överaskade av att Johan, Malin och Emilia kom! Farmor blev lycklig. Så jag hann umgås med dom en liten stund innan jag va tvungen att åka in till stan. Blää.. ville verkligen inte åka. Så skönt å va ute i öregrund.. men men. Man får ju åka ut så fort man har några lediga dagar.

För nån riktig semester blir det ju inte =( Först tänkte vi åka ut till Öre och bo i mammas hus v.30 när dom är utomlands. Patrik har semester v.29 och v.30 nämligen. Och jag tänkte faktiskt säga ifrån mig några dagars jobb för å få en riktig vecka ledigt.. trots att jag egentligen måste ta alla pass som bara går.. Men Iallafall.. så kom vi på att det inte går... för den veckan kommer ju den lille hit. Såå det blir å jobba hela sommaren å sitta i Uppsala å häcka mestadels =( men kanske att man kan åka nån gång i höst eller vinter nån stans. Hoppas...


Lille Theo...

Som ska bli storebror. *ler*

Men kolla va rolig han är... han har sakta men säkert tagit sig upp till toppen!! Hahaha

   

                                           ♥

Efter regnet kommer solen.. äntligen!

Det är liksom fortfarande vamt å fint väder ute. =) Jiippiee.. hoppas det håller i sig nu! Vet inte hur jag ska göra... Johan, Malin å Millan åker ju ut till öre på torsdag. Hade velat åka med då... för jag va ju ändå inte uppskriven på nå jobb. Och mamma blev ju glad me när jag sa att jag ville komma om jag nu inte skulle jobba... MEEEEN...... självklart så blev jag ju erbjuden pass ( som jag måste tacka ja till...) i helgen... fredag kl 17, lördag kl 16 å söndag kl 15. Och då är ju frågan om jag ska åka ut imorrn.. och sen tillbaka hit på fredag? För vad sjutton ska jag göra här i 2 dagar om det nu blir fint väder... som idag, bara sitta inne å uggla? Visst, gick å handlade en sväng.. men ändå.. =)

Appropå det... handlade å gjorde sen en supergoo pasta / kycklingsallad =D Men viktigaste ingrediensen va slut i affären... fan.. jag va också sjukt sugen på de.. =P Nämligen Rädisor, haha. Men det blev bra ändå.



Testa vettja!

Stekt kycklingfilé i bitar ( grillkrydda, vitpeppar )
Pasta (koka och sen kyl kall) Fusilli fulkorn
körsbärstomater
rädisor
majs
rödlök
gul paprika

dressing; Hemgjord bluecheese =)

gräddfil
ädelost
salt å peppar                                             Lätt som en plätt =)

Sen, vilket man förtjänar när man sitter själv, efterrätt =D

Hallon & Jordgubbar!!
Muuuuums...

Bilder från helgen...

Bilder från när vi va i Märsta... På bl.a grabbarna när dom badar! hahaha.. och jag i fula suntrip-kläder.. =P

 
Manuel & Javier                    Erik                   Jag & Johan
  den här bilden är lite rolig faktiskt.. haha.. för bollen kom med av ren slump, det va nån som kastade den på dom precis =)





Ganska rolig bild på mig å Theo.. haha..  vi tittar ner från köksbänken.. =)

                                                                                     

Och så lilla Emilia igår.. va nämligen hos dom å hälsade på. Jag nattade henne =D Men det tog sin lilla tid.. hehe.. Men det gör inget.. för det är ju så himla mysigt!


RSS 2.0