Breaking dawn.

Jag är ju en av dom få som ännu inte har läst den :) Men håller på nu, och kan såklart inte sluta. Men det är bra. Har jag nåt å göra om dagarna, hehe. Typiskt bara att jag aldrig kan hålla mig, utan ger Tasha tillåtelse att berätta saker som kommer hända i boken!! haha. Faan. Efteråt ville jag inte veta längre, då ångrade jag mig... :P Men men.. typiskt mig!

Jobbet gick bra idag... men jag är trött.. igen. Ont i ryggen. Hade inclusive-station idag. Tiden går ganska fort då. Weey. Såå.. nu är det bara imorgon kvar, sen är jag ledig! Yeay!! Har verkligen ingen aning om vad jag ska göra då...

Sitter nu på ett Cafe en bit bort mot bargatan me min vän Adam! :) Chillar lite efter jobbet... skönt. Men snart blir det hem till boken igen, haha.

Har egentligen inte hunnit ske så mycket sen jag skrev sist... Vill mest bara säga hej till er alla :) Hoppas ni mår bra och har det gött där hemma!

Natti natt!! // C

2 av 5 Finosar...

Ja. Vad är det som händer på Sunwing egentligen??

Amanda har typ fått ryggskott nu och kan inte jobba på obestämd tid. Malin har åkt hem till Sverige en vecka, Karins fot är fortfarande inte bra. Vaafaan. Bara jag och Ida nu som kämpar :) Känns riktigt tomt, så hoppas ni kommer tillbaka snart!!

Annars knatar det på... känner att min tillvaro här nere blir bättre! Det är skönt. HAr börjar försöka välja bort sånt som påverkar mig negativt... och det funkar. :) Jag vill ju va glad!! Sån ÄR ju jag!

Har läst ut min bok nu och börjat på en ny. Helt besatt, haha. Trodde jag aldrig. Jag läsa? Men ibland så, jag har mina perioder. Jag har varit så trött senaste tiden, så jag går verkligen hem efter jobbet... sitter me tjejerna hemma å pratar ett tag, och sen läser jag till jag somnar, vilket brukar hända fort!

I fredags på min lediga dag tog vi det bara lugnt! La oss vid en pool vid 12 tiden, köpte med oss sååå mycke godis, hihi. Softade där, badade massor. Sen vid fyra tiden gick jag, Hanna å Mandis och fikade/åt lite på Jello! EFter det shoppades det lite i eftermiddagssolen. Älskar den. Njuter så den tiden på dygnet... Köpte ett basketlinne, haha. Man kan ju låtsas att man är sportig! :P

Efter det gick jag hem, satt på balkongen.... la mig sen i sängen, med alla mina godispåsar och läste. Somnade tidigt.. och vips så va det en ny veckas jobb framför mig! woohoo! Men det va en skön fredag!

Men tiden går fort. Nu jobbar jag två kvällpass 14,30-23,00 sen är jag ledig igen!

Skulle vilja åka på bio igen i Larnaca. Vill se Step up 3!!!! LOVE LOVE LOOOVE!

Jag skulle göra sjukt mycke för en massage nu! Har så ont i nacke och rygg.... buhuu. Nån frivillig?

Jaa.. det va en liten update från Cypern. Kanske åker till Carrefour och handlar lite mat imorrn bitti. Natasha ska ändå åt det hållet till sjukhuset, så funderar på att åka me. Men det sker tidigt isf, och vet inte om morgontrötta jag orkar det, haha. Vi får se.

Pratade precis med mina två bröder på facebook. Jag kom på att jag saknar dom och min familj otroligt mycket ♥



Men som Johan sa, "åk vidare, åk iväg... så du blir mätt nån gång på det!" ;)


Gonatt världen utanför! Kram!



14 dagars rehab och värmebölja i Aiya Napa!

Jaaadåå... ni hörde rätt. Måste se till å bli frisk nu. Orkar inte me hostan.... OCH ska kanske försöka gå ner mina 5 kg igen, haha. Så 14 fina lugna dagar får det bli. :) Tjoho! Värmen har kommit nu.. på riktigt. Det va sååå varmt idag. OCh då kan jag inte förstå att det fortfarande brukar va 10 grader varmare. Jag hade nog avlidit.

Va ut en sväng igår me Tasha. Vi gick till GG och kollade läget... Först satt vi hemma hos Karin på hennes balkong. Så skönt å ha henne tillbaka! Men foten är fortfarande inte bra... :(

Idag har jag jobbat 13-22. En perfekt dag med lagom mycke å göra. Gött. Imorrn jobbar jag frukost igen.... ååh.. Jag kommer nog aldrig bli en morgonmänniska. :P Personalmöe sen 15,45 mitt i min split. Vet inte om jag går. Ganska intressant... men känns drygt att det är mitt i min långrast. Aja. Får se. Ska tydligen lämnas lite intressant information angående fredag... så kanske kan va värt att gå. Jag berättar om det, om det blir aktuellt.

Nu sitter vi i vår vanliga ordning på Florens. En frappe innan det blir sängdags!

Önskar jag hade min mobil. Jag tog alltid kort med den... nu blir det inga bilder eftersom jag inte har nån kamera. :( FÖr dumsnål för att köpa en me, haha.

Kram på er!!


Eclipse och Larnaca!

I förrgår va jag ledig. Men va ändå tvungen att gå upp vid 7,30.. jag och några till som inte varit på migrationsverket ännu skulle åka dit. Suck! Det gick snabbt som tur va, men trökigt.

Sen klockan 10,00 möttes jag, Amanda, Tasha och Eeva upp och åkte till Larnaca!! Underbart att få åka ifrån lilla bubblan i Napa. Vi gick raka vägen till Zara och Topshop, så kul å gå runt i affärer!! Länge sen. Jag gjorde det en gång i Östersund under tiden jag va i Åre, men shoppade knappt nånting då. Nu handlade jag åtta plagg faktiskt... men kom ändå bara upp i 100 euro, bra jobbat där Christin! Va rea nämligen, hihi. Köpte även ett par nya sandaler. Glider ju runt i mina flip flops som jag köpte i Australien 2004, haha. Älskar dom, men snart går jag på marken! :)

Efter shopping och mysig lunch på ett fik, så blev det bio och massa massa godis och ostbågar! Kollade på Eclipse, tredje twilightfilmen. Helt sjukt.. hade vi varit hemma så hade det förmofligen varit en full biosal. Här va det vi fyra.. och kanske 15-20 andra. Ingen storsäljare här inte :P Grejen är att dom går inte på bio på sommaren här, alla har tyckt att vi varit knäppa för att vi skulle göra det. Så dom väntar väl ett halvår med att se filmen ( de är ju ändå en ganska stor film överallt) tills vintern är här och det är ok att gå på bio! :)



Efter filmen tog vi en taxi tillbaka till Napa. Hem till oss ch förberedde middagen som vi inte alls va sugna på, då vi precis hade tryckt i oss så mycke snask! :) Men vi åt ändå, bara för att det är gott, haha. Räkor, avocado, tzatziki, oliver, ostar, lite mer chips å dipp.. hehe. Ah... det gick ner det me, konstigt nog. Vi tände lite ljus och satt sen på balkongen hela kvällen tills det blev läggdags. Ytterligare en lyckad ledig dag.

Jag älskar mina lediga dagar här. Dom är bäst. Den förrförra vi hade va också helt fantastisk! Förra me, då åt vi mat på Quadro, sen vid kl 03,00 bestämde sig jag å Karin oss för att gå ut. Bra där! Men fredagen innan va grym. Jag, Amanda å Karin satt och drack vin på balkongen vid kl 11. Åkte till Nissi beach och drack mer där. Solade å badade massvis. Och va bara så lyckliga! Åkte sen hem och mötte upp Filippa, köpte me oss lite gott å äta å dricka och satt sen i eftermiddagssolen och njöt. Sushi blev det på kvällen. Asså... tänk om man kunde få ha fler såna dagar mer än en gång i veckan. Men antagligen är det de som gör dom så bra, att vi bara har en i veckan.

Tyvärr finns dom jobbiga dagarna också. Fortfarande. Jag får inte prata om mitt jobb som sagt, men jag måste få skriva om jag mår dåligt eller bara har en dålig dag. Och det är väl inge konstigt om det skulle bero på jobbet nån gång? Alla dagar på jobbet kan ju inte va bra... tyvärr. Men igår va det riktigt illa. Inget speciellt som hände, men man är bara så jäkla trött och uppgiven vissa dagar här. Jag har sån hosta me så jag har sovit dåligt de tre senaste nätterna. Igår rann det över, och det va en jobbig dag. Men efteråt känns det ändå skönt. Jag ska fixa hela säsongen, jag vägrar att ge upp!

Har börjat fundera på nästa äventyr. :) Vart jag ska efter det här! Har några småplaner, men inget bestämt. Kanske ska börja kolla närmre på det snart, för vips så är man där!

Ha en grym dag!!
Christin


Ännu en avklarad dag på Sunwing.

Började klockan 13,00 idag, och innan dess va jag faktiskt bara hemma. Sov till strax efter elva... sen låg jag å drog mig en timme nästan, såå gött!

Kilade ner till jobbet strax efter 12. Skulle hämta ut lite rena jobbkläder från tvätten innan den stängde. Åt lite lunch, sen jobbade jag lunchen. Ganska chill va det. Kvällen har varit lagom. Lagom så man har hunnit med hela tiden och samtidigt kunnat ha en god kontakt med gästerna, vilket är sällan vi hinner tycker jag.

Varmt är det även idag. På eftermiddagen kände jag verkligen av det. Helt matt blir man i hela kroppen. Svag så man orkar knappt stå. Försöker dricka mycke vatten, men är riktigt dålig på det! Saknar LOKA/ RAMLÖSA som tusan!! Mmmmm..

Min vän Karin här nere, glömde jag ju berätta sist... har råkat ut för en olycka :( hon har stukat foten sin. STACKARS! Sjukskriven minst 10 dagar, så hon valde att åka hem till Sverige då medans. Jag är lite avis. Naturligtvis inte på foten, men att få åka hem en vecka. Jag ska nog be henne iaf att köpa me en liten Loka päron... fy va gott! :)

Jätte många som har skadat sig här nere på jobbet. (Ta i trä!) En som bröt armen, ramlade me cykeln, hon fick åka hem en månad och sen komma tillbaka. En har precis pajat ryggen rejält... vet inte om han blir kvar eller ej. En annan fick operera blindtarmen. En tjej är sjukskriven i 5v veckor och fick åka hem till Danmark, förskylning som inte släpper typ. En kille och en tjej, säkert fler som jag glömmer har fått legat på sjukhus och fått dropp.. pga början till lunginflamation bl.a. Jaa... Senast igår va det en stackare som i ren otur brände sin näsa på en platt tång. Dom skojade och visste inte att den va igång.. men vilket den va. Den ena kamraten nyper den andra i näsan... huden faller av och typ kokar. Så himla hemskt.. och ONT. stackars alla. Sååå... det händer grejer här. Kanske inte så roliga :P

Hehe. Jodå... det händer sånt me. Men tyvärr kanske inte så lämpligt å skriva om här ;)

Nu ska jag nog kila hemåt... sitter fortfarande på jobbet vid datorn där. Jobbar frukost imorrn... så måste hem å sussa så jag kommer upp. På splitten imorrn ska jag å Amanda till banken, jag ska ta ut lite pengar inför fredag!

Ha det så bra!! Sov gott! Kram kram!!

6 juli i Ayia Napa, Cafe Florens.

Hej mina vänner.

Jag är lika bra som alltid på att uppdatera här. Men det här slår ju dom senaste rekorden... nu är det en månad sen jag skrev. Tiden går faktiskt otroligt fort här nere nu.... jobbar 6 dagar i veckan, men så olika pass.. Så det blir så mycke variation på dagarna, vilket gör veckorna kortare. Men tröttare än tröttast är man när man väl har sin lediga dag.

I alla fall... redan juli. Midsommar har varit. Jobbade då, men efter jobbet fick vi en egen liten midsommarbuffé i La tasca. Med akvavit och sill. Kransen va på me... sen blev det utgång för hela gänget. KUL! Blir svårt att komma på exakt vad jag har gjort de övriga dagarna. Men lite solning... lite faktiskt. Ehm... festat endel.. några födelsedagar har det varit, Jobbat jättemycke. Börjar bli mycke i Fino nu. Fino=restaurangen jag jobbar. :) Har varit lite sjuk.. halsen å hosta. Sovit konstant i några dagar me. Behövs ibland. hehe.



Tattuerade mig i fredags!! Yeeayy!! :D Smärta som inte går att beskriva.... foten va inte nice.. Bara ben typ. Men jag gjorde det, tog bara några minuter så. Den är så fin. Det står "My walk of life". Redan när jag gick där ifrån så kom jag på en till som jag vill göra, men den gör jag precis innan jag åker hem. Nu får jag inte ha foten i solen eller i vattnet på två veckor, vilket är drygt. Har ingen bild ännu, men kommer så fort jag har en! :)

På fredag är vi lediga igen! Då ska vi till Larnaca på Bio!! Eclipse såklart!! Fan, måste blir klar me boken tills dess, hehe. Åker å shoppar lite mat på morgonen först. Jag ska nämligen till migrationsverket på morgonen, så efter det får det bli. Vi ska äta lite räkor å gott på kvällen sen efter bion. Men iallafall, vi åker till Larnaca på dan redan och kör lite shopping å mys först. Längtar!

Mitt internet funkar inte på balkongen längre.. kanske jag har sagt. Men det är därför jag nästan aldrig e online på facebook eller skriver här. Men jag saknar er hemma massvis. Många gånger jag faktiskt är lite less här nere... men vad skulle jag gjort annars?! Man ska inte ångra saker man gör.. men fan, ibland är det svårt.

Men en kväll som denna så älskar jag Cypern :) Varmt som bara den fortfarande... sitter me fyra härliga tjejer på ett fik och bara myser!

Ska försöka skriva snart igen. Blir mycke roligare då om jag skriver ofta. Mer detaljerat vad jag gör om dagarna. Nu glömmer jag säkert hur mycket som helst som jag gör.. hehe.

Iallafall, dags å säga hej då! :)
Sköt om er. KRAM

RSS 2.0