Torsdag 29 januari!

Tjullulluuuluu!! =)

Idag mår jag bra, trots att gårdagen slutade som den gjorde, hihi. Först hade jag det supertrevligt hemma hos Karro, med henne, pernilla å hanna å jenny! fika och prata massa!! Sen åkte jag ner till jobbet, åt soppa å drack en kanny och va med på musik quizen. Jag är värdelös på sånt verkligen! haha. Jag kunde en fråga typ.. då va svaret Backstreet boys! haha!

Sen gick Linda av vid 22-tiden. Så då drog vi en sväng till O'learys. Tog en öl där, hjälpte tjejerna att stänga så dom kunde komma iväg snabbare.. och dricka öl med oss =D

Efter det gick vi till Terrassen. Tog en öl där. Sen gick jag å Linda till Bullit. Tog en öl där, haha! Sen blev jag så jäkla danssugen! Helt sjukt, har inte dansat på länge! Så vi drog sista timmen till People.. och shit va vi dansa! =D och alla lamm ville ha oss.. hahaha. Nej men det va kul.

Idag fick jag mail igen ang lägenheten i Salabacke!  Det är en 2.a på 56kvm. Hyran ligger på ca 4500kr. Sen tillkommer iofs elen med ca 200-300kr varje månad. Men asså... jag kan inte få bättre om jag ska ha en 2.a som ligger bra till me. Så vi ska ses i helgen så jag får titta på den! Och blir den min så blir den det i 12 månader! sweeeet.

En annan rolig sak! Ska äntligen börja dansa.. !! Yeeay! Men inte street. Utan Karro har lurat med mig på ragga/dancehall! haha.. Nej men shit, det kommer bli asbra!! Fasen va kul. 13 tisdagar fram över! Starting next week!

Och vet ni, en sak till! Ska äntligen ( igen ) bleka mina tänder me! Wiihoo! Tandläkaren på tisdag för kontroll. Ska även ta bort mitt tandsmycke. Sen är det Kontroll på onsdag hos hon som ska bleka. Bara hon godkänner, annars dör jag!

beställt en söt liten väst från Hm här om dan me. Av nån onödig anledning. PLUS. vet ni vad jag gjorde nyss. Klickade hem lite hudvårdsprodukter. Ops. En rengöring och en fuktighetskräm typ. Plus min mascara, för den är så billig på den sidan. Hm..men det hela sluta på mer än 900kr.

Vad hände Christin, tror du att du blivit rik eller!!?  Jajaa.... det löser sig =)

nu ska jag jobba tors, fre, lör och söndag!! Blääää. På söndag är det dessutom inventering. *suckar* Men sen.. suuuperbooowl. Då ska vi svina på O'learys, hehe. Sen är det jag å Mary på ölprovning på måndag! yeeay! ska bli kul.

Nehe... göra lite nytta kanske? eller näääeee...  Puss å hej!

Några favoriter =)

Jag vet inte hur ni känner men jag blir glad iaf! haha.






Hm... jag  vet... jag har inte skrivit här på länge... igen.

UPDATE.

  • Har hunnit varit ute med både mamma å moster och med B2 såklart! Hade ju 4 dagars ledigt =) sweeeeet! 
  • träffat massa gamla goda vänner ute. Va så himla kul! MEN hann även med att bli osams med gamla goda vänner med så... ja... det gick som det gick. Tråkigt. =(  FY DIG alkoholen, hehe.
  • Hm.. har hunnit med att titta på en lägenhet i Eriksberg. Tackade tyvärr nej till den. Man får inte va kräsen, jag vet. Men den va fruktansvärd. Tom Patrik sa att jag inte skulle ta den så... så typiskt.
  • Fått mail om en annan lägenhet i Salabacke... hoppas på den!
  • Träffat Hanna å Pernilla! Firade detta med champagne, haha! Scooore!
  • Träffade Hanna igen, kollade på hennes lägenhet bara 1,5 år för sent typ.
  • Fikat med Carro ocj Nick.
  • Hm.. Gått powerwalk med Ebba! Gah... trött.
  • Följt med Ebba, min träningshitler, till gymmet. Va iofs såååå skönt sen efter.. men jaa.. nu ska man fortsätta med det också. Hm. får se hur det går. Promenader ska jag däremot fortsätta med. ETT MÅSTE
  • sovit typ 3 nätter på Nastys soffa =) Kollat på Gin ( Silver Fang), ätit Gyros ( dock bara sallad för mig, Hitlers bestämmelse) och druckigt te!! Standard-natt... love it!! 
  • Jobbat på pipes. 
  • Lärt mig bl.annat att ales är överjästa, en lager är underjäst.. haha.. de  ni! Sen lite nya ölsorter såklart! 
  • Träffat bror å malin.. och min brorsdotter som har lärt sig säga PAPPA!!! =D =D eller ja... "Bva Bva.." Haha.. SÅ underbart. Och pekar även på lampan. Mums! vill äta upp henne. 
  • Mamma har fått lägenhet! så glad för hennes skull.
  • Köpt mig en almenacka =)
  • Dålig lön så dålig shopping, men lite iaf, skjorta, väst, linne, jeans, armband.. Ja.. lite smått å gott!
  • Linda har börjat plugget i sthlm... så mindre öl för mig.. vilket är bra, men mindre B1 och B2.... =( inte lika bra.
  • Sist men inte minst, RIMMAT som baaaara den!! haha.
Jaa... det va nog det mesta.. hehe.. fast mycket kort då!

Nej nu måste jag sova. Ebba kommer ringa mig imorrn å väcka mig för min powerwalk! Sen är det fika med Karro, Pillan å Hanna. Efter det, musik quiz på jobbet!

Puss å slem håll koll på din lem! =P


Du är fri nu.



Det är sorgligt. Det är orättvist. Det är så overkligt.
Men tyvärr, det är livet.
Liv tas ifrån oss, och nya liv föds.
Hon mår bra nu
Det är vi som är kvar som måste gå i genom
det svåra. Måste gå vidare, fast vi inte vill.
Fortsätta leva. Trots stor saknad.
Jag va inte där, men mitt hjärta va.
Och det gör ont.
Men jag hoppas ni fick ett fint sista avsked,
och kanske känner en liten lättnad.
För er mamma, din fru, hon mår bra nu.
Och ni kommer ses igen...!
Men inte riktigt än.


Tänker på er. ♥



titta en apa, gapa. titta en älg, svälj. titta ett föl, drick öl. Titta en råtta.. shotta.. osv....

SÅ kul kan man ha!! =D Min galning är äntligen hemma i stan igen. Det va vi ju tvungna att fira. Skulle faktiskt bara gå till Terrassen å ta en öl.. men sen fick vi samtalet vid stängning... då var det kört. Jag åt frukost på Hotell Uppsala innan jag gick hem, sweeeeet. Asgott... haha.. att man inte tänkt på det förr.. =P Men att somna 8.30 och sen upp å jobba klockan 13 va kanske inte så smart planerat. Men... det blir ju aldrig som man planerar. =) och titta... jag överlevde! Har skrubbat väggar å tak i ölfatsförrådet... blää... kramp i armen! Sen... burit ut alla kartonger å lådor med öl ur ölförrådet... sopat å skurat golv. Puh. Efter 2 timmars slit så "börjar" mitt riktiga arbetspass.... och självklart så va det en bra tisdag, så det va lite grann å göra. Men det har gått bra Jag va lite förvirrad i början men det berodde ju på alkoholen å sömnbristen.. såklart. Men sen så... i med lite mat i magen.. människa igen! Men jag gick till jobbet i mjukisar idag.. hehe... bara så att jag inte skulle göra nåt efter jobbet =P

Imorrn däremot tror jag att vi ska ut en sväng. Men ska verkligen försöka ta det lugnt. Fast vadå.. jag är ledig sen fre-mån. Kan vila då ;-)

Jag vill åka till nåt varmt ställe... Jag å Nasty pratar om att dra till Italien!! Alltså när jag säger varmt så räcker det med vår liksom =) Men det hade iaf varit GULD. Vill upp till min SNORBERG med... haha.. Saknar dig min stumpa! Men du jobba ju nu när jag va ledig. Men vi får försöka tajma in några dagar längre fram så får jag komma upp å svina lite igen, haha. Va så kul sist.. så kan knappt vänta tills nästa gång!! =D

Nu ska jag ta mig en dusch.. sen kolla på OTH s06e13.

Åh, vet ni.. en tjej har mailat oss och vill byta sin lägenhet!!

Men HUR kunde jag glömma!!!?

En utav årets höjdpunkter, Slaida och Andy goes Uppsala!! haha... yeeeiiy!!!

Fick ju besök av Ida och andreas nån dag innan nyår, så sjukt kul!! Tog en liten pubrunda och visade stan! Först gick vi till Pipes såklart, sen terrassen.. skulle gått till Bullit men det va stängt. Gick sen till Firman... och sen spåra det. haha. Lite bilder därifrån me! =D

Har jag sagt att jag har gjort en tatoo förresten!?? 

Haha... LOL... nej nej.. skojaaa!! vi hade alla tre den kvällen.. gnuggisar från tequila rose, haha.. löjligt va! men lite snyggt  blev de =P



Har jag sagt att jag är gravid??!! VA? inte... hehehe.. neeeeej dååå!! Bara skaffat 5kg kärlek! =D




Sjukt kul... ni måste komma tillbaka snart igen!!!



Nuusååå har jag väl uppdaterat liiite iaf! =P Heppåårre!

                                                                              

NYÅRSAFTON

Ge mig dom ögonen tack!! =)


farmor och emilia, busar hos morfar... ville INTE sova!
      
påväg till raketerna...


Gott nytt år!! Jag å mamma på tolv-slaget!


Jullan, Linda å Jag!! wiiee!!!


Toa-bild, alltid!! hehe. På BJ.


vimmel i dimman.

JULDAGEN!

Skulle kunna lägga ut huuuur mycke bilder som helst på den här underbara ungen, men får försöka hejda mig =)

Julfin Emilia


Emilia öppnar julklappar!


Heeej heej...


Hemma hos farfar!

Vem gillar inte julöl??




Mamma, Petra, Erika
 

Yeeeay!!


Mera paket! Sweet! och bus såklart! Emilia och Farbror


Julen börjar ta sitt slut.. och Emilia har fått fina kläder som Petra har sytt!



sista bilderna på året =) JULAFTON

Min lilla favorittomte busar!

Mycket skratt <3


Undra varför... hehe


Men även lite gråt *ler*


Jag är redan rund som en köttbulle.. hahaha


Familj <3


Paket och Kalle Alltid! =)


På tiden att det blev sängdags... haha Gonatt!


2009

Nytt år... nya tag. Förmodligen inget bloggande som det verkar. =P vet inte varför... har iofs inte varit hemma om dagarna typ under den senaste månaden. Hm.. inte så konstigt eller...? Bor fortfarande kvar i den fina lägenheten på kungsgatan... meeeen.. fortfarande med mitt ex. Vilket är inte det jag vill.. för... då skulle han ju inte va mitt ex =)

Hade några som var intresserade av att byta lägenhet med oss... men alla backade ur, tycker att den vi bor i är för dyr. JO TACK. Men det ska väl lösa sig nån dag.

Om vi ska sammanfatta sista dagarna på 2008 kort så ser det väl ut såhär...

JULEN... spenderade jag med min familj såklart ute i Öregrund. En bra jul blev det... fast man inte trodde det skulle bli det. =) Juldagen ingen utgång! Va SÅ skönt när min söta Emeli kom in på jobbet på annandan och va bakis, hade ångest och 3 sugmärken på halsen och kinden... hahaha... och jag mådde bra! Så... det va det absolut värt, å hålla sig hemma alltså.

Dagarna innan jul.. och dagarna efter jul fram till nyår bestod av underbara dagar med min nya vän, Nasty. Haha.

Jag+Nasty+menthol+killkenny+bullit=SANT  Hahaha... har haft såååå kul. Nu har hon lämnat mig för en helg i Sälen... =( men vi kommer till det sen.

Sen blev det nyårsafton! Först va jag med Johan, Malin, Emilia och Mamma hos Malins föräldrar och åt och hade det jätte trevligt!! Sen gick vi upp på kullen vid brantings torg och såg all fyverkerier därifrån, skit fint. Jag å mamma fällde några tårar... för det nya året =) Mötte upp Nasty å Jullan på kullen! Skålade om å om igen, sen tog vi bussen ner på stan. Taxi till BJ... sen va det fest. Jag å Linda dansa som aldrig förr. Såg sen dan efter att min ena klack va typ borta.. "Ahaaa... det va därför det typ inte gick å dansa" Helt vingligt ju, trodde det berodde på annat ;)

Lyckad kväll iaf, men kan det bli nå annat när Masiii å Campariii är ute i svängarna! Vaknar dan efter utan bakfylla och utan ångest! SCOOORE!! 

Beställde hem pizza....sen va det dags igen. Eller ja.. vi gjorde ett försök... skulle va fest för krogfolk som visade sig bli ett fiasko! Haha.. så vi gav upp! Hem hem...

Hmm... jaaa... sen va vi inne på 2009 då!

Har jobbat på som vanligt.... slutspurten på O'learys. Vi har varit ute å slirat...som vanligt. Ehm... jaa.. =) Men igår iaf så jobbade jag första passet på Pipes of Scotland! Yeeay. Med tvillingarna... Cicki å Mary.. =) Det gick bra! Tror ja... va lite bervös i början om jag ska va ärlig... hallå.. vad är det, typ 73 olika ölsorter! Allt från indisk till belgisk öl.. Hmm... bitter? söt? besk? ful? snygg.... bla bla.. jag kan ju inte! Haha. Men man lär sig väl! =) Så det kommer nog bli bra! MEN... första stället jag har jobbat på som inte har nåt system alls när maten är klar i käket! Ingen klocka.. ingen lampa... inte ens nån soms kriker servera! haha... men man kommer väl in i det me!

Va ut i onsdags och dansade så jag va helt svettig på ryggen! HAHA. Sååå kul. Va på ett ställe där alla är typ 5 år yngre än mig... men =P vi va ett gäng på säkert 10 pers.. varav några va personal därifrån... så det blev att vi gick dit. ( People såklart! ) Men jag bryr mig inte om att jag egentligen borde skämmas för att jag gick dit, hehehe... för det va så värt det, har inte dansat så mycke på länge! Så det va skoj! Bra musik hela kvällen! Men sen dess har jag inte druckit en droppe... kände att jag behövde ta en paus från den ständigt långa dimman jag va inne i.. hm... jag har haft kul... som fan... men det är inte hälsosamt. Och jag känner ju de... så nu börjar jag må bättre.. Men sover fortfarande länge om dagarna. Men börjar iaf se ut som en människa igen. =) 5 kg som måste bort igen me.. haha. 5kg kärlek!

Men lite är väl tack vare att min alkovän har åkt på sin lilla semester... bort från stan! haha.. nyttigt för mig... men jag saknar henne me!!! =D Fan va kul det skulle va om vi kunde dra iväg nånstans! Bort härifrån... helst till värme men dock inget krav! hehe.

Idag är jag ledig. En dag, jiihoo.. sen jobbar jag måndag på olearys... sen tis, on, tors på pipes. Sen ledig fre, lör, sön, mån! Sån lyx, men vet inte vad jag ska göra då. Skulle åkt upp till Johanna men ekonomin talar emot först å främst... sen så jobbade hon hela den helgen så då är det ju ändå inte så kul. Får bli lite längre fram mot våren! =)

Fick hem ett par lårhöga svarta mockastövlar från La redoute.. men dom satt inge bra alls.. så dom måste jag skicka tillbaka. Jag vill ha vår nu!! Handla massa snygga kläder, mums! Vill gå till frissan me å göra nåt... men vet inte vad! Sen funderar jag på om jag ska boka tid nu och äntligen bleka mina tänder... vill så gärna. Har ju halva priset fram till februari. Hm. Grejen e då att jag måste gå till tandläkaren först! kolla hål, ta bort tandsten OCH ta bort mitt fula tandsmycke som jag hatar. Vi får se hur det blir.

Nej nu måste jag ta tag i min dag! Men vi får se hur ofta det blir att jag skriver.... är jag hemma så absolut! Men det är ju det jag sällan är.. =)

God fortsättning på er alla!
Massvis med kramar!!


Hoppla hoppla!!!

RSS 2.0