Äntligen ledig! =)

Heeej.. har inte haft ork å skriva på hela veckan. Har bara jobbat å sovit. Usch. Hela veckan så sov jag till typ tre om dagarna.. börjar verkligen bli en vana nu... en dålig en =) Det har varit en ganska jobbig jobbvecka måste jag säga. Fast mer psykiskt än fysiskt.. Om jag säger såhär.. Jag försöker verkligen. Jag försöker med hela min kropp å energi så mycket jag bara kan.. men det känns ändå som att det inte räcker till. =(

Uscha ja.. va faktiskt lite ledsen igår å idag pga jobbet. Kan jag inte bara få ett normalt jobb där allt bara flyter på som det ska. För jag menar, är det inte själva arbetet så är det cheferna.. å är det inte chefen så är det kollegorna..

Och jag fick dessutom höra en sak här om dan som drog ner mig lååångt ner. Jag är inte bra på mycket. Men vad jag själv tycker så är min starkaste egenskap just att jag är så social som jag är, trevlig å glad. Bjuder på mig själv.. massor.. Jag kan verkligen ge så mycket av mig själv på jobbet så ni anar inte. Och jag VET att många uppskattar det. Men iallafall så fick jag höra då att det inte alltid va så bra... Och då bara kände jag.. Nehe...? Men det är ju JAG. Och om inte jag skulle visa alla dessa sidor.. så är jag ju.. ingenting! Hur ska jag va då då?  Här e man snäll jämt jämt.. jag vill aldrig nån något ont.. Men det duger tydligen inte heller. Det värsta va att  " det kunde misstolkas..." Men asså... då är det inte mitt fel att folk tror så jäkla gott om sig själv! Faktiskt..

Hmmm.. jaja... behövde avreagera mig lite tror ja... hehe. =)

Ikväll har det varit hårdrocks kväll... jag hatar hårdrock. WHÄÄ! =P Men eftersom jag började först så fick jag gå först... hiihiii... Så jag va hemma vid tolv idag, så skönt.. medans dom andra stackarna blir kvar till typ 04.00.

OCH NU.. är jag ledig LÖRDAG och SÖNDAG och MÅNDAG.. Yeeeeay!

Skulle åkt upp till katthemmet imorrn.. men hon va tydligen inte där just då självklart. Så då ville hon komma hem hit på söndag.. vilket hade varit asbra ju. Men såklart så går inte det.. Patrik jobbar natt så han sover ju hela förmiddagen. Jaja.. det löser sig på nåt vis.

Nu ska jag läsa en tidning... äta lite poporn å verkligen inte försöka tänka på jobb =) Blir lite rolig över min mage.. har haft jätte starka kramper typ som har kommit å vågor.. i mellangärdet. =( vet inte om det är stress eller åt annat. Hoppas bara det går över... kunde inte sova inatt alls pga av det.. och det va ju inte kul å jobba med det heller. Gu så synd det är om mig va!? =D

Ta hand om er där ute... ♥

Måndag 25 augusti.

Fast egentligen är det ju den 26e nu.. hihi.. klockan e ju över tolv. Kom hem från jobbet för en liten stund sen. Va ganska mycke å göra... AIK-Hammarby ju =) Men det gick så bra sååå... Imorrn öppnar jag. Det är så konstigt... för när jag säger så, så låter det ju som att det skulle vara ganska tidigt, och så känns det för mig.. som att jag börjat astidigt.. hallå! Jag ska ju "öppna".. hehe.. men det är inte förrän kl 16.00. Men beror ju självklart på att man vänder lite på dygnet eftersom jag jobbar hyffsat sent... jaja. Ska öppna hela veckan dessutom =)=)

Men igår hade jag en ledig dag som va super mysig. För det första så sov vi jätte länge.. igen.. hehe. Men det va verkligen behövligt. Sen gick jag å min hunny bunny å handlade kräftor å massa gott. Gick hem..gjorde egen kantarellstuvning med färska kantareller som vi köpte. Sen blev det kräftor å massa go sallad, vitlöksbröd... mm... skulle kunna äta det igen nu med det samma! Så gott! Katterna fick också kalasa med kräftor. Dom va helt galna! haha.. så fattar dom ju inte att det tar tid å skala en heller.. så va man inte tillräckligt snabb med å lägga ner nå gott så va dom snabbt uppe hos en =) ( Patrik va snabb till bordet me å ville provsmaka..*skratt* )

                                 


Efter det tog vi en promenad hem till bror min. Tyvärr låg lillskrållan å sov, ååhhh... hon e så söt!! Hon gör massa ljud nu... hihi... och har blivit stor! ..Men det va ändå super trevligt å umgås med päronen med, hehe. Vi spelade spel... å jag å Patrik vann =D *stolt* Satt i mer än tre timmar tror jag å spelade... hihi... skoj sörrni!


Idag innan jobbet så va det städ å tvätt dags här hemma.. Bläää. Kom halvvägs med dammsugaren.. haha.. ska ta resten imorrn tänkte jag ;-) men tvättade massor gjorde vi... men ska ändå tvätta mer imorrn också. Oops.. mycket tvätt med andra ord. Nej men de va mycke lakan å sånt. Mattor å gardiner..plus alla kläder då.

Hahaha.. just ja.. sen duschade vi båda katterna med å klippte klorna. Dexter e ju så duktig.. han säger inte ett ljud när man duschar honom. bland försökte han ju ta sig loss.. men han e ju inte så stark =) Theo däremot fick vi va två om. Haha.. han gnällde massor.. Men sen efteråt va han så söt... då kom han å ville va nära mig... vet inte om han frös, ville ha hjälp med torkning eller om han bara ville sitta ifred å tvätta sig liksom.. men tro mig, han behövdes verkligen duschas. Hans päls va helt fet ju =P Men nu är den såå fin å han luktar jätte gott. Dexter vet jag inte vad det är för fel på... han luktar bara allmänt illa. Så jag trodde det skulle försvinna om han duschade, men det gjorde det inte! Haha.. stackarn. Han luktar illa.

-Yo, my name is ThE-O.. Hahahaa... åååh min sötis.

Nu har jag precis ätit lite fil... ska krypa ner i nybäddad säng *mysigt* Stötte på en söt sak förresten när jag va på väg hem från jobbet nu.. hihi.. va tvungen å ta kort =P



*vill ha*

Måste bara avreagera lite klädångest!! haha

har hittat den här jackan, och jag vill så gärna ha den!! Plus dom skorna, berätta jag om dom? På Scorett.. ååååh! Nej det gjorde jag inte!! Hittat ett bar cognac färgade stövlar... kostar 1100kr =( =( men jag ska ha dom nu till hösten..



Kom på att jag hoppade en dag me... hehe. En rolig dag me ju dessutom, så det måste jag skriva om. Träffade både Karro och johanna som jag inte sett på länge!! Mötte johanna på stan.. så åkte vi hem till karro å Thomas. Deras nya lägenhet är så fin.. jag vill me köpa lägenhet. Jaa.. och så kommer deras lille snart me.. Fy va avis man blir! =D Sen när man tror att det är slut.. ja då visar det sig att dom har köpt sprillans ny bil me!! Åhh.. super fin va den!! Då blir man ju lagom glad för deras skull.. haha.. jodå, självklart är jag det!! Och för första gången så tyckte jag att hennes mage va stor, haha.. men underbart fin! Nej.. han får ta å komma nu tycker jag.. =) Storken alltså, hihi.

                                                                             

                                                                                                                                           

Fruktansvärd jobbkväll och avskedsfylla igår..

Om vi börjar med jobbet. Vi va jätte många i personalen igår.. väl förberedda inför sverige - frankrike matchen. Jooo men vad tror ni inträffar?? 30 minuter typ innan matchen börjar så märker vi att det inte går att få in kanalen som den visas på!! Det är typ värsta mardrömmen på en sports bar... kan inte hända nå värre!! För ALLA som va där å åt å så skulle ju se matchen. Det va ju därför dom kom till oss ju! Nej det va hemskt... Så när andra halvlek började så fixade det sig. Men då hade ju typ hela restaurangen gått... =/ Så det blev ju helt dött.. så jag, Carro å Emeli gick av redan kl 22.

Och till avskedet då =) det va sista dan Carro å Emeli jobbade igår... sen åker dom till england om ca en vecka. Och är borta flera månader. Faan då... Emeli har tyvärr inte jobbat så mycke sista tiden... men Carro.. kommer sakna henne som fan! Det är ju tack vare henne typ som det har varit kul å jobba där.. =) bland andra då självklart... Men det kommer verkligen bli jätte tomt utan henne.  Så iallafall... vi satt kvar på jobbet ett tag å drack lite... sen gick vi vidare till BJ. Hade skit skoj.. dansa massa.. Haha.. och va inte så packad så att jag inte kunde det =) Däremot bara sådär fjolligt packad.. ni vet.. i det stadiet när man springer å önskar låtar av DJn. Hehe. Aja.. Lyckad kväll.

Men idag försvann dagen rätt fort. Sov jätte länge.. typ 15.00 =D Men vaknade vid 10 och va pigg... men kunde inte gå upp.. va jätte full fortfarande!? Skit skumt.. jag drack typ ingenting. Jaja.. så jag vaknade flera gånger om och bara kände hur full jag va.. =P så därför låg jag kvar så länge som jag gjorde. Men nu mår jag hur bra som helst. Ska iväg och jobba om ett tag.

Imorrn och på lördag ska jag öppna själv.. Har aldrig gjort det.. men det ska väl gå bra... inte så svårt, tror ja =)

Ska hoppa in i duschen nu.. Have a sweet day!!
*krama*

18 augusti.

Halloj!

Nu va det några dagar sen jag skrev... men det blir nog så när jag jobbar. Sover ganska länge då.. sen går till jobbet och kommer hem sent. =) Jobbade tors, fred, lördag och tyvärr blev det bara nån timme på söndagen. Jag fick nämligen gå hem från jobbet pga sjukdom. Så de va inte så kul. Så nu sitter jag å väntar på att vårdcentralen ska ringa upp mig, så jag får komma dit och veta vad som är fel =) Jäkligt synd... hade behövt dom timmarna ju.. Jaja... kroppen går väl före antar jag.

Sen efter att jag har varit där så ska jag hem till min bror. Vi ska äta kräftor =)=) och jag e lycklig.. haha.. som jag har tjatat och som jag har längtat! Så det ska bli gott..   

                                                         

Imorrn har jag inget planerat.. så vi får se! sen är det jobb... onsdag - lördag, ledig söndag, sen jobba måndag-fredag.. och där efter är jag ledig lördag och söndag! Den ni händer inte ofta, hehe. Då kommer eventuellt mamma å moster hit. Skulle va så himla kul.

nehe.. måste dricka lite kaffe nu så jag håller mig vaken. Är sjukt trött. Somnade sent igår.. sen gick jag upp nu vid kl 9.. jaha.. då hade tele tiden precis slutat. Va öppen 8-9 på vct. Så därför måste jag sitta å vänta på att dom ringer upp ist.

Men ha det göttans så hörs vi!
Tusen kramar!

Oasia, sen BJ

Japp, det va de som hände igår =)

Först satte vi oss och drack några goda baileys coffee på Carl Filip..Jag, Jossan, Dessan å Maria. Sen senare än planerat, hehe, så gick vi till Oasia där premiären va.. Jätte fint ställe.. Martin gjorde super fina å goa cocktails.. Försökte få in några bra bilder men det gick inte, blev helt mörkt på korten =( men men.. visar iaf!

Och efter det gick dom flesta vidare till Birger.. och vi lika så. Eller ja, jag å Jossan... men det böev bara en timme typ.. lagom faktiskt! Fast det va ju som roligast när dom stängde.. då va man ju på g likson.. haha, men de va nog lika bra. Man ska ju sluta när man är på topp =D ( Så jag hann som tur va inte med den tredje fisher.. haha )

Nej men de va skoj.. många som va "hemma" och hälsade på som man inte träffat på ett tag.. =)

Nu är det färdigjobbat för idag.. och med vanliga oturen så hade vi asmycke å göra.. hehee. Nej men det är ju jätte bra! Men det va liksom direkt från att jag börja till en timme innan vi stängde typ.. så vi har sprungit massor idag igen.. Ska bli spännande å se hur det går imorrn... hmmm... fredag å Hammarby spelar... *suckar*

Sussa tajm nu. Gonatt.


Pics.

Söta Sienna och mamma Jess..

                      
                                                      

På Etage me några goingar =)


 
   Har faktiskt börjat gilla lite öl, haha.. med lime då =)      


Och så mitt lilla busfrö.. han börjar bli stor tycker ja! Men fortfarande såå söt. Han och Theo busar som fan tillsammans nu... så de e kul!


   

- Onsdag 13 augusti -

Om jag börjar där jag slutade sist så kom jag iaf över min ångest efter två dagar typ =P haha... äh! Man får helt enkelt bjuda på sig själv.. Fredag, lördag, söndag och måndag jobbade jag. På fredagen gick jag å Carro, johan och några till efter jobbet till Etage. Erik jobbade i baren där, så vi gick dit å tog en öl. Det va trevligt, länge sen man va där!

Lördagen blev en lugn hemmakväll... Söndagen..? Kommer jag inte ihåg =P Sen i måndags iaf så åkte jag tidigt till Östhammar och hade en helt underbar heldag med Jessica å hennes lilla dotter, Sienna. Och även mamma lida å bror Linus. Det va verkligen så himla kul å ses igen! Har ju inte träffats sen Aussie! Vilket är 4 år sen! Så vi gick ner å åt lunch på pinglan, tusen tack Linda =) Jätte gott, men kunde ändå inte njutas till 100.. pga getinginvasion. Haha.. vissa av oss FLÖG verkligen upp i luften när dom kom, och då menar jag verkligen flög.. hehe.

Sen va vi hemma å fikade å pratade.. å pratade.. å pratade..! Haha.. mycke å ta igen på 4 år ju!! =P Sen lagade vi en sjukt god middag! Jag va med på ett hörn, så lite stolt är jag.. men annars ska nog äran gå till jess ;-) Helt soprent va det sen på alla fyra tallrikarna och i alla skålar å kastruller.. hihi. Mums. Några glas rosé slank ner under kvällen... sen va klockan helt plötsligt "dags för att åka hem.." så tråkigt att vi inte hann ses mer och att du va tvungen å åka så snart. Men förhoppningsvis kommer ni hela familjen i vinter. Det skulle va asroligt! =)

Och tisdagen va det jobb som gällde igen.. astråkig dag på jobbet.. blää... Men innan jobbet träffade jag min gullrumpa Jossan som e hemma på besök från Götet. Skit kul å ses me!! Vi gick och fikade på storken.. Bestämde även då att vi skulle gå ut å ta ett glas på kvällen sen när jag slutat jobba.

Så efter jobbet gick jag å jossan, mötte upp Falken å Mackan.. och gick sen till Terrassen.. tog en öl där å satt bara å chilla. Sen en sväng till Bullit innan klocken blev 02. Och jaaa... sen va vi här.. nu.. idag =)

Älskling har tvättat sen kl 6 i morse.. haha.. det va han som valde det själv.. men jag är jätte glad för de.. han e så duktig. Och jag sov till kl 13 typ.. hihii. Nu måste jag skynda mig, ska möta jossan nere på stan snart....

Och ikväll blir det smygpremiär / invigning på Oasia... så vi ska dit vid 19.30. Blir nog väldans trevligt!

Och sen.. tors, fre, lör å söndag är det jobb jobb jobb igen!! =) =)

Hoppas ni mår bra alla!! *kramar i massor*
Christin

08-08-08

=)

Heeej heeej!!

Hur mår ni?? Jag mår ok.. mina två lediga dagar gick fort. Så nu är det dags för jobb igen. Men har hunnit en del..

Jag har hunnit klä mig i klänning och gått på förfest med bara grabbar som prata fotboll eller innebandy hela kvällen.. haha.. kul. Jodå, det va trevligt! Sen åkte vi ner till BJ.. fan asså.. man ska ALLTID lyssna på sig själv.. och inte påverkas av andra. Jag tyckte innan att det skulle räcka bra med 5 öl till mig innan krogen.  Det är ju lagom! =D Men nej nej... det gör det ju inte! Och dricker man inte för lite så dricker man för sakta.. Så drick fortare eller ta några öl till vettja Christin.. och några fisher på det! Mmmm... jag som älskar shots! Jag dricker inte ens det!! Fråga Jossan!! Haha!! Men jodå.. det med åkte i... och sen.. ja.. då går det fort i min lilla kropp. Så med lagom ångest vaknade man på torsdagen. Fan. Jag blev aspackad. Kommer ihåg känslan när jag stod på dansgolvet å allt börja snurra. Mina moves va säkert inte dom snyggaste innan det.. så ni kan tänka er nu! Haaahaa.. kommer ihåg att jag fick hålla i Erik flera ggr för å inte tappa balansen =P Fy va hemskt. Men enligt Erik så syntes det inte... så antingen hade jag tur å det gjorde inte de.. eller så va Erik lika full. Usch. Och som vanligt så är det ju nu efteråt man kommer på varför man aldrig går ut. =) Fast jag hade kul ändå.  Skulle va lite rolig å ta lite mingelbilder.. hm.. det blev ett på mig å Erik och typ 4 st på helt okända människor.. oh va roligt! 
                                                                 
 
Men alla ni som jag pratade med, glöm vad jag sa! *asg* för jag bara pratar när jag dricker.. varför ska man göra det också?? Pratar massa strunt bara.. haha.. jaja.. vet inte vad jag har mest ångest för, det jag kommer ihåg eller det jag inte kommer ihåg!?? =) Nu i fortsättningen blir det max en corona efter jobbet för mig, hehe.

Igår va jag hem till bror. Gu va min lilla Millis har blivit stor! På så kort tid.. hon e jätte duktig. Håller upp huvudet helt själv nu i princip, med lite hjälp så pressar hon sig framåt när hon sitter i knät å vill resa sig! =D och håller du henne på golvet eller på magen så ( helt seriöst! ) går hon framåt! Skit gulligt! hon tar små steg fram då... åh hon e världens goaste!! ♥


Här sitter hon i knä me.. och vill så gärna kolla på tv. Men små barn ska ju inte göra det... så då blir hon ledsen när man vänder på henne, haha, för hon älskar verkligen tvn! =D

 

Måndag vilket datum?

Otroligt att jag ens vet att det är måndag.... hm.. känns som att jag har jobbat dygnet runt. Har jag ju nästan. För jag har varit så jäkla slut så jag har sovit aslänge om dagarna... så då e det ju typ upp igen å gå å jobba direkt som har gällt.

Jaa.. så då som ni kanske förstod så har jag jobbat. Fredag, GH tävling... enligt mig och min kollega i servisen så hade vi å göra. Men enligt chefen så ca det dött så.. ja.. jag va svettig å trött iaf å hade sprungit massor. Men men.. de va väl dött. Lördagen satt vi i skiten totalt.. fy fan asså.. de va inte kul. Men så jäkla bra som vi är så löste vi det gallant iaf. Inte en enda sur min... från varken gäster eller personal. =) Söndag då.. kom fram till idag att jag kommer inte ens ihåg gårdagen? Har för mig att vi hade å göra igen... fick ju ganska bra med dricks, å det brukar man inte ha om det inte har varit en kväll me mycke å göra.. Men alla andra, typ chefen =P ch annan personal som va in igår sa att det va helt dött.. Hm.. springer jag 10 ggr i onödan då eller? För hur kan jag annars va så trött å slutkörd?

Och idag då.. började kl 16 ist för 18 för det första. Och ja... vi satt ännu mer i skiten än i lördags. Trodde inte det gick men =) Men vadå.. brukar det va många som kollar när AIK spelar??? DET VET T.O.M JAG! sån tur va kom Erik in av ren slump å fick hoppa in å hjälpa till.. jag va själv i servisen.. med proppfull restaurang. Jaa.. det va inte ett dugg j-a roligt! Nej.. det är just det här jag e less på inom restaurang.. allt slit... för ingenting! Nån kan väl åtminstone se det!!? Ist för att; " men vadå, det va ju ingenting å göra.. bla bla..." Nej för det vet ju du som satt inne på kontoret hela kvällen? Eller ja det vet ju du som bara jobbar i baren och faktiskt inte vet ett dugg av hur det är att vara i servisen?

Förlåt... tycker om alla jag jobbar med. Men ibland känns det bara så orättvist bara.

Nu är jag skit trött. Ska jobba imorrn me. Städa det jag inte hann städa idag typ. Sen spelar DIF på kvällen så då kanske det blir folk... vi får se. Patrik jobbar natt. Så jag kommer säkert inte kunna sova... som vanligt, hehe. Men sen är ja ledig ONSDAG och TORSDAG! Wiiee... och sen jobb igen fre-sön.

Shit.. orkar inte med katterna heller just nu. Theo har blivit hes. Som fan. Säkert den lille som har smittat honom, för han va ju förkyld när vi fick hit honom. Så jag hoppas inte Theo blir dålig... han e ju inte vaccinerad. Dessutom mår jag piss av att deras toa har börjat lukta. Den har aldrig gjort de förr... visst.. klart de luktar mer när det är två katter och att man får göra rent..typ.. jämt =) men asså... det luktar hela tiden. Går en dag liksom så stinker det. Jag hoppas det beror på att Dexter börjar bli könsmogen å att det försvinner sen me kastreringen.

Och ja... Dexter, vad ska jag säga. Han e skit söt. Och jätte gosig när han väl är det. Men han är överallt. Han busar som fan å springer, klättrar å har ner saker. Biter på allting han hittar.. ibland busar dom tillsammans.. men oftast är det han som e på theo. Och theo fräser. Jag kan bli så arg på honom ibland och känner mig jätte dum för det. Han är ju bara ett barn =) jag hoppas vi gjorde rätt.. och att allting blir bra tillslut.

nu måste jag försöka sova. Gonatt.

bilder från Öregrund


Är med familjen å badar! =)


Erik å Jonathan...



Hemma hos moster!



Mamma ♥ och jag


Hemma i Uppsala igen.

Hej alla goingar!!

Nu är jag hemma åter igen. Som vanligt så kändes det surt att lämna underbara Öregrund. =) Men men.. jobb är ju verkligen prio ett för mig just nu så... tacka nej fanns inte som alternativ. Har haft det super mysigt. Solat lite å badat faktiskt! Skönt men iskallt! haha. Umgåtts med familjen, festat lite å bara varit. Lovely!

I tisdags åkte jag ju dit.. fast innan så va jag me några arbetskollegor till Fjällnora å sola å bada. Väldans trevligt.. sen vid fyra tiden tog jag bussen ut till Öre. Va bara hemma me familjen å umgicks sen.. Onsdag dag blev det sol å bad nere på klipporna med alla 3 bröderna =) men de va så jäkla KALLT. Blåste som bara den... jag satt å frös typ under min handduk hela tiden... fram till kl två.... då blev det lite varmare.. så solade jag en timme typ. Sen åkte jag å träffade Erik, som jag jobbar med, och jonathan.. åkte å sola å bada med dom på ett annat ställe och tog en öl... Sen va jag tvungen att ta mig hemåt. Jag å mamma skulle bort till Moster kl 18.

Och Onsdag kväll blev ju som sagt först hemma hos moster. hon hade lite tjejkväll. Så massa gott snacks å dricka blev det där, och sen knalla vi ner till öltältet. Det va skoj! Men så jäkla mycke folk.. fick många smällar när man försökte sig på att dansa. Så jag gav upp det ganska så snabbt. Träffade många goa människor som man sällan träffar.. och det är alltid lika kul. Sen är det ju alltid mycket ytligt prat med.. men de e ju bara å le =)

nehe.. nu ska jag äta nåt. Sen är det jobb om 3 timmar... =( ska jobba hela helgen.. fre, lör å sön. *suckar*

puss på er!


RSS 2.0