Hemma i Uppsala igen.

Hej alla goingar!!

Nu är jag hemma åter igen. Som vanligt så kändes det surt att lämna underbara Öregrund. =) Men men.. jobb är ju verkligen prio ett för mig just nu så... tacka nej fanns inte som alternativ. Har haft det super mysigt. Solat lite å badat faktiskt! Skönt men iskallt! haha. Umgåtts med familjen, festat lite å bara varit. Lovely!

I tisdags åkte jag ju dit.. fast innan så va jag me några arbetskollegor till Fjällnora å sola å bada. Väldans trevligt.. sen vid fyra tiden tog jag bussen ut till Öre. Va bara hemma me familjen å umgicks sen.. Onsdag dag blev det sol å bad nere på klipporna med alla 3 bröderna =) men de va så jäkla KALLT. Blåste som bara den... jag satt å frös typ under min handduk hela tiden... fram till kl två.... då blev det lite varmare.. så solade jag en timme typ. Sen åkte jag å träffade Erik, som jag jobbar med, och jonathan.. åkte å sola å bada med dom på ett annat ställe och tog en öl... Sen va jag tvungen att ta mig hemåt. Jag å mamma skulle bort till Moster kl 18.

Och Onsdag kväll blev ju som sagt först hemma hos moster. hon hade lite tjejkväll. Så massa gott snacks å dricka blev det där, och sen knalla vi ner till öltältet. Det va skoj! Men så jäkla mycke folk.. fick många smällar när man försökte sig på att dansa. Så jag gav upp det ganska så snabbt. Träffade många goa människor som man sällan träffar.. och det är alltid lika kul. Sen är det ju alltid mycket ytligt prat med.. men de e ju bara å le =)

nehe.. nu ska jag äta nåt. Sen är det jobb om 3 timmar... =( ska jobba hela helgen.. fre, lör å sön. *suckar*

puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0