BALI och AUSTRALIEN!

Bestämt, bokat å i princip klart! :)

15 november flyger jag till Bali! Där kommer jag förhoppningsvis möta upp Bobaz å Mackan som redan vid den tiden har varit ute å flängt i nästan två månader! Det ska bli så jäkla jäkla kul!!! Semester!!! Och jag ska verkligen försöka ta vara på den tiden, göra och se så mycket som möjligt! Kommer bli lovely! :)

13 december tar jag ryggsäcken på ryggen och far vidare till Melbourne i Australien. Väntar fortfarande på att mitt visum ska bli klart, men det kommer inte va nå problem! Hoppas jag.. hehe. Förhoppningsvis åker Bobaz med mig dit.. skulle ju va nice å ha en vän att fira jul me, haha.

Jag ser fram emot det här som fan!! Känner att det verkligen kan bli så jäkla bra! Och en rejäl utmaning! :) Sen i januari kommer förhoppningsvis mina två kompisar ner me och bor sen me mig i ett år! woohoo!

Nu ska det bara fixas med allt det praktiska.. Känns som att det är en del att tänka på!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

I måndags va vi ju lediga. Jag, Natasha och Ludde blev det som körde filmkväll i miniland. Cola, chips å ostbågar tillsammans me The goonies och Jurassic Park, vilka fina barndomsminnen :)



Här jobbar jag! :)


Igår jobbades det igen.. trökpass verkligen. Lugnt på jobbet me. Efter blev det en fy**a som heter duga! Jag och Malin hade en fantastisk rolig, och intressant kväll. Haha. Det gör jag gärna igen! ;) Finns bilder på hennes kamera som jag kanske kan lyckas sno.. Det va så sjukt roligt, såg en kille på GG som jag kände igen... men tänkte sen att han säkert bara va lik nån. Men sen på BMB så såg jag att snubben är OMI från GG i Magaluf, hahaha. Sjukt kul! Han kände då igen mig me.. så vi snacka lite. :) Kul. Kan lova att han fortfarande håller fanan lika högt, haha.. den grabben kan kröka..! fattar inte att dom lever fortfarande.. puuh!

Idag va det lagom å göra på jobbet, och jag slutade tidigt, skönt. 22,00 är lyx, hehe. Jag å Tasha skulle kolla fim men båda fastnade framför datorerna på min balkong.

Nu har jag ätit risoni precis.. lagom bra sähär innan läggdags! Men jag va så hungrig...

hörs snart igen hörni! :) Kram på er!



Har färgat mina clips me nu :)

Det blev sådär... okej. Fanns såklart inte samma färg nu., så jag fick köpa en annan. Nästan samma... den va lite kallare i färgen bara tycker jag.. mer lila :P Men det funkar.

Jag å Tasha sket sol å bad idag, utan gick ut å gick i tre timmar typ. Köpte lite linnen, grejer på apoteket, ett usb minne... och lite annat kraffs!

Nu ska vi till miniland ett gäng å kolla film! Myyys!!


Eevas födelsedag och hemfärd..

Imorgon ska Eeva min roomie åka hem till Finland. Jag kommer sakna henne så jäkla mycke. Så underbart å komma hem till lägeneheten å kunna sitta å prata med Eeva. Och knasigare och roligare människa får man leta efter! haha :) Men vi hann fira hennes födelsedag iaf :) Jag och Tasha gav henne ett fotoalbum som vi gjort.. ( Eevas dator pajade här så hon har inga bilder kvar..) Och så gick vi upp tidigt i morse, handlade chokladmuffins.. Och så gick vi in med tända ljus, såpbubblor och så sjöng vi på finska ( så gott vi kunde, haha) för henne! Hon blev så glad, vi delade några tårar.. känns så bra att veta att man alltid kommer ha en sån underbar människa till vän. We love you Evs! ♥





Rödhåriga har roligare?

Vad hände DÄR?

Jag hade inte alls planerat det, men woop woop så va jag röd/brunhårig.. igen :) Känns bra. Mitt hår har aldrig varit och sett så slitet ut som det gjorde innan när jag va blond. Och så tänkte jag... ska jag göra min 5cm långa utväxt ljus igen.. så kommer håret bara förstöras ännu mer.. Speciellt om jag ska vidare utomlands. Så det fick bli en färg över hela håret, och jag tycker fan rött är underskattat. Det är nice! Jag skulle vilja att det blektes massa i solen så att det blir rödblondt :)

Före till v.! Bullen önskar lycka till.. och säger att han kommer älska mig ändå, blond som röd! haha. Min egna frisörsalong a la tasha, och wooollaaa... Efter till h. :)




Igår hade jag en sån sjukt rolig kväll!!! Den slutade lite sådär.. vid 7 på morgonen.. men såå värt det. Jag, Natasha, Amanda och Eeva gick och åt på en japansk restaurang. Sushi till förrätt... och sen sjukt mycke mat, såå gott!! Och så jäkla kul då kockarna lagar maten framför dig och showar lite. Våran kock va störd!! HAHA. På riktigt. Funderade på om han tagit nåt.. tittade på varandra... och så drack vi mer vin, haha.

"-whaaat did you order..? Mjaaauu?"  hahaha!!!


Det va många dagar sen jag skrattade så mycke :) Tjejer, ni gör mig glad! Sen gick vi vidare och mötte upp lite annat folk på GG, äntligen lagom me folk där!!



Och påvägen hem... :) Jag å Manda sitter utanför henne och pratar. Tiden är 06,00. Och helt plötsligt kommer Ludde gående från ingenstans... Vi posar och fotar, försöker kasta upp skor på balkongen, Ludde kryper ner i en kontainer.. och det tar säkert en timme för oss att gå hem. Gah! Gomorron Ayia Napa!!






Äntligen har vädret vänt på Cypern!!

Idag har det varit varmt.. såklart. Men behaglit!! Det har blåst... för mycket egentligen, tallrikar å glas har blåst i backen på jobbet... Men det gör inget, för det är så jäkla skönt!! Och bäst av allt, det drog in massa moln och blev mulet hela eftermiddagen! Regnade till och med i vissa delar av Cypern. Inte här förstås.. men Malin sa att hon kände några droppar. YES! Jag längtar efter regn. Jag längar efter att kunna ha jeans!! haha. Åtminstone mina shorts, som har varit alldeles för varma. Sneakers.. och långärmade tröjor, hoodies.. mums!! Sover utan fläktar i princip nu, och me tisha! :D Lovely! Tänk hur fort det vände va...!

Har jobbat idag! Började halv tre... Innan va jag bort till en foto butik och kollade om man kunde framkalla bilder där, men det gick såklart inte. Ska kolla några andra ställen imorgon igen... Blev ingen framkallning på nätet igår då det tog alldeles för lång tid att lägga in bilderna. Så får väl vänta tills jag kommer hem. Imorrn ska vi bara framkalla lite kort som är till en present. Ops. Hoppas hon inte läser det här :P

Mötte upp Amanda för en frappe me innan jobbet. Och det blev även en till efter jobbet med henne, Stephanos och Malin. Nu borde jag sova då jag börjar 9,30 imorrn.. men jag vill inte lägga mig.

Ska kika lite mer på saker som jag måste fixa innan resorna... Längtar tills biljetterna är bokade!! Men måste till banken och föra över alla mina pengar från cyp kontot till svenska. Och får lön den 4.e så jag väntar tills dess.. Kostar ju en summa varje gång man för över... så då är det väl smartast och ta det när även denna lön har kommit :)

Tiden går alldeles för fort nu!! Känns som att det knappt finns tid för planering.. Gah!

Ska börja göra check-lisor så jag får nånting gjort nån gång :)


Hoppas ni haft en bra dag!!
Oändligt me kramar från mig!


Paranormal activities in Ayia Napa ;)

Haaaj haaj!!

Hur mår ni??

Jag har en helt ok dag..! Eller ja, den va sådär först... va på dåligt humör ett tag då jag sov dåligt inatt :P Men nu mår jag bra! Sitter å försöker framkalla lite bilder så jag har dom klara när jag kommer hem. Klara för nästa fotoalbum! :) Vilket är mitt "Åre album". Wooho!! ska bli kul å göra!

En vecka har redan gått typ... igen. Den gick bra och fort! Fast tycker ledigheten kommer snabbare när man är ledig fredagar... vet inte varför. Nu är jag helt plötsligt ledig måndagar. Vilket är nice me.. me veckan kändes liiite längre av nån anledning.

Men det va kul! Alla tjejerna va lediga!! Så igår då, så hyrde jag, Amanda, Malin, Tasha, och Ida moppar och stack ut och åkte. Först till sea caves igen, Amanda och Ida hade aldrig varit där.. Stephanos kom också.


Och vi HOPPADE!! Allihopa!! Haha... trodde aldrig jag skulle göra det. Men jodå.. till och med jag fixade det, hehe. Skön känsla att ha gjort det, men kommer inte hända igen! Känslan när marken försvann under mina fötter va sjukt obehaglig!! :P Försöker lägga upp filmen om ni vill se :)


CLIFFJUMPING ca 10m :)




Lunch blev det vid cape greco, uppe på klippan! Superfin utsikt!!



Efter det åkte vi vidare till en strand en liten bit från hamnen.. Där va vi och solade och badade en stund. Men eftersom vi hade mopparna hela dagen så ville vi utnyttja det. Så vi drog bort till Golden beach. Den ligger åt andra hållet, utanför Nissi beach. Där tog vi en öl och åt lite. Det fläktade skönt där! Fin strand lite lugnare. Ida åkte dessutom och hämtade Karin me! :)



Vidare bar det av.. till Konnoss denna gång. Satt sen på deras servering där å pratade om skräckfilmer och massa andra spökhistorier. Då bestämde vi oss för att ha filmkväll!!! Med scary movies... och massvis me gott å äta!


Vi åker hem, och ser att det är finaste solnedgången. Så vi svänger upp mot Cape greco igen, och stannar en bit upp och kollar när solen går ner... så fint.


Väl hemma bestämmer sig jag å Natasha för att åka till Carrefour, mataffär. Men det ligger ca 10 min bort me moppe. Man måste åka motorvägen me dessutom... Men iallafall.. vi skulle handla godis å sånt till kvällen. Efter flera gångers dödsångest efter att ha suttit bakom Natasha så kom vi fram, och dom stängde för 5 minuter sen. SUCK. Aja... vi drog hem igen och handlade i Napa.

Sen kom Stephanos med bioutrustningen, hehe. Projektor å massa högtalare. Så vi möblerade om å greja i Tashas rum.. och så kollade vi på Paranormal Activities på storbild!! ASNICE! Kommer ske flera ggr!! 10 poäng till Movienights!! Hehe.


Jag har, som vanligt nu, sjuuukt mycke bilder som ska upp!! Några kommer nu, men resten får bli nästa gång.... Tar sån jäkla tid som ni vet och klockan har redan hunnit bli kvart i fyra här. :) Men laddar upp dom så fort som möjligt!!

Gonatt gonatt!!!











RSS 2.0