Hej då kungsgatan...!

Flytt...

Sista kvällen i lägenheten. Faan då. Känns jätte tråkigt att flytta =( ifrån lägenheten då.. inte från Patrik. =P Kan ni tänka er att vi har bott tillsammans i ungefär 4 månader efter vårat uppbrott? Ska bli skönt att äntligen få va ifred =) eller ja, slippa ha det på ett sätt som man inte vill. Nu kommer det bara vara jag... jag jag jag.. och jag kan göra precis som jag vill. MEN jag drar mig från att gå och lägga mig, för som sagt.. jag avskyr verkligen att flytta. Men mesta packningen är gjord. Hm... då ska det bara upp sen igen då =P

jobb...

Idag har jag jobbat. Nähe? Jobbade 6 dagar den här veckan... men nästa vecka jobbar ja faktiskt bara 3 dagar. Flytten kommer ju iofs ta upp både måndag och tisdag. Men på tisdag ska jag även hämta mina nyklackade skor... mitt hm paket som kom för en vecka sen typ. Och jaa.. sen är det ju dans klockan 17! =) Och sen på fredag smäller det, Kinky och Nasty goes bananas on WATER!! för då ska vi på kryssning. Haahaaa.

Lugnt som tusan ( för en gångs skull ) på jobbet idag. Men va ju där från klockan 13 och inventerade. Evighetsgöra. Blä!

Resa...

Satt nyss å googla på varje land i sydamerika. Jätte svårt att välja länder.. och sen när du väl valt land, jaha.. VART i landet vill du åka då!? En sak vet jag iaf... att jag vill ÅKA!

Shopping...

Paket paket beställda till mig. Jajemen, ni hörde rätt. Går redan åt skogen med mitt sparande. HAHA: Nej men jag skulle inte handlat om ja inte kände att ja kunde. Jag har ju levt på dricksen senaste tiden nu.. så.. har ju inte gjort av med så mycket pengar ändå. Nästa lön blir nog grejt! hehe.. Skulle jobbat ca 165h... men idag när Marie räknade hur mycket det va så var det 180 timma... jihoo!! Diiineerooos! sweeeet! Paketen kommer iaf innehålla en klänning från asos, jätte söt. Vit sidenöverdel, och underdelen är en korallfärgad kjol typ. I andra paketet är det två par skor. Ett par platåliknande sandaler med nitar, skit coola.. och ett par vanliga svarta stövlar, utan klack och sen en jumpsuit svart. Hoppas allt är bra bara.

Sa jag att jag handlade här om dan med?! För dricksen då såklart.. =) Ni förstår, jag blir lycklig av att handla =D va länge sen jag gjorde det känns det som...  en jeansjacka på rut, en oversize skjorta från hm. blå/vit randig... 3 par underwears.. och en söt kofta på rut me. Blir som gratis nästan, så det är kul! Eftersom dricksen är pengar som man egentligen inte skulle haft! Tänk om man kunde jobba på ett ställe där man dessutom får BRA dricks! =D

Nej nu måste jag krypa ner. Pappa kommer vid 10-tiden imorrn.
Kommer ju inte ha internet nu när jag flyttar =( så det kanske inte kommer bli sån bra uppdatering här.
Ska göra så gott jag kan.

En sak till bara... jag LÄNGTAR SÅÅÅ efter min lilla skrålla..!! Jag tittar flera gånger om dagen på en film som bror har skickat till mig. Och jag skrattar lika  mycket varje gång..! Hon är så underbar... hahaha.. hon har börjat fejkskratta. Så fort man tittar på henne så gör hon till ett skratt, och det är så fejk! och hon VET att vi skrattar åt henne sen! Så synd att det inte blir något ljud när jag lägger in filmer på datorn från min mobil, annars hade jag kunnat lägga upp den så ni hade kunnat titta! Min lilla Em. Är så tacksam också över att bror, och pappa såklart, kommer och hjälper mig imorrn med allt. Idag flyttade mamma också, har inte pratat med henne.. hoppas allt gick bra!

Nej men nu måste jag slita mig. Gonatt!!


RSS 2.0