Relax!!

De e precis va vi har gjort idag, relaxat =)

De första vi gjorde, jag karro o maria, va å springa ut till äventyrsbadet.... men insåg ganska så snabbt att vi hade blivit några år äldre.... hehe... vi tog en sväng i "strömmen" men sen gick vi in på relax avdelningen å bubblade lite där istället.... najs! ;) men en sak begriper inte jag.... men de e nog bara jag som e knasig å lite larvig... men bara för att det är ett omklädningsrum till för bara tjejer... MÅSTE man gå runt helt näck å blotta sig för alla andra ändå?? shit asså.. jag vt inte, men jag kan inte de iaf.. hahaha... men som sagt, är nog bara lite larvig... men vi kom fram till en sak iaf... de borde finnas regler om att man är tvungen att sitta på en handduk när man sitter på bänken i bastun.. förlåt, men de va inte alla som gjorde de... å de gilla inte ja iaf =P

Åh, Bruce Willis på tvn nu... så het ju! min hjälte.. hehe... nej men han e bäst!

Sen har jag kommit på en skit töntig sak hos mig själv.... men jag har fobi för hår å damm å sånt äckel när de e blött å ligger på golvet! speciellt på såna där allmänna ställen... fy fasen så vidrigt de är... jag kunde inte ens äta idag samtidigt som jag satt med mina fötter på de där jäkla golvet... usch å fy... stackars patrik hemma asså... så pedant som jag e, kan inte va lätt... =)

Lugn fredag hemma hos mig igår me karro. Och lugn lördag med karro hemma hos henne idag, hihi...

Vet inte om jag har sagt de tidigare... men vi har ju ingen dator å inge internet, så de e därför jag inte skriver så ofta.... lite tråkigt, för jag tycker de e kul... =) men blir kanske mer sen när vi har skaffat en dator... vilket ska ske snart, hoppas jag.

Jag får lite semester pangar snart...... funderar på att åka till Bali då... å semestra! Gu så skönt de skulle va!! känner att jag skulle behöva åka härifrån ett tag....

Aja, nu ska jag äta en apelsin!
Talk to you lataa.... Tata!

Ångest

Faan... jaa... de e precis de jag har! Varför får man de..? bara för att man för en gångs skull går ut en fredag kväll.... och sen att det råkar hända just den gången att man tog den där lilla extra drinken å ja... ni vet... hmrf..

så idag mådde jag inge vidare till en början men nu börjar allt bli lite bättre.. hehe.. sitter hemma hos min bror nu, ska snart äta matiii... =) är jätte hungrig! sitter å spelar wii.. haha... fan va stört spel alltså... men roligt som fan!

sen ska vi uppleva gamla barndomsminnen genom att kolla på min favvo film när jag va liten, my little pony =) =)
ni vet, den där med smojsen... hahaha... ska bli kul =P

sen ska jag bara ligga i soffan å gott i mig massa ostågar!! å bejbi ska jobba på red ikväll... tråkigt.. =(

jaja, tänkte kolla lite på blocket nu om jag hittar nån liten misse...theo ska nämligen få en kompis =)

Förresten, har inhandlat lite faktiskt från min "vill ha" lista:
*dörrmattan
*soffbordet


sen blev de ett fint duschdrapperi, vitt med medljonger på... n vit vas/kruka med bruna kvistar i som står på golvet nu.... kaffekoppar,.. som jag slarvigt köpte fel... köpte två olika sorter... så måste byta två, morr. Så har jag handlat en ostbricka som jag å karrp invigde på nyår!


Och appropå nyår, Gott nytt år!! =) hehe... hoppas ni alla hade de trevligt... Jag hade de bra ja, blev ganska lugnt..

Först va jag å karro hemma hos oss och åt å så... haha, vi v så jäkla trötta, tänkte nästan gå å lägga oss, men va fasen, de va ju trots allt nyårsafton.. så de kunde man ju inte göra. Så vid elva tiden gjorde vi ett ryck... satte igång gamla goa cd skivor från förr, lockade håret, drog på sig klänning och åkte till våra vänner olle och madde... och där va patrik m.fl. Jaa... sen några timmer senare så bar de av hemmåt igen, och när vi kom hem åt vi upp all ost å kex som hade blivit över. hihi...


Men nu ska jag avsluta, innan de blir FÖR långt!


Kram kram på er!!


RSS 2.0