Personalfest till max!

Fortfarande nöjd över min tillvaro här på ön. Idag behövde jag inte jobba, så har istället legat hela dan nere på klipporna vid vattnet. Så underbart!!

Igår va det personalfest, och vi hade asroligt!! Började med att hänga nere på FF ( framfickan ) nere vid hamnen. Åt rökta räkor med aioli, sååå gott!! Satt i solen å bara chilla. Sen drog vi igång lite musik och började grunda till p-festen, capten och cola och järn såklart! ;) sen bar det av till ängen där allt skulle hända... Va så kul å hänga med alla. Partytält med karaoke ( eller hur det stavas ) bbq, fotboll å kubb, massa öl.. jaa... helt kanon va det! Jag gör så att jag lägger ut bilder istället för å skriva, så får dom tala för allt =) Sa jag att jag sjöng rosa helikopter? hahaha. Sjukt kul.




Sååå... det här är några av mina bilder.. kommer mer sen från Bedas kamera! =D

Natt på Grinda.



( detta hade jag tydligen skrvit igår natt men glömt att publicera det )

Nu är det mitt i natta här ute. Men ljust har det varit hela tiden. Suttit på jobbet å bara chillat me lite goa kollegor och dryck ikväll. Vissa festar fortfarande, men jag är nöjd. Vill upp i hyffsad tid imorrn och äta rökta räkor till frulle nere i hamnen så =)

Sen funderar vi på Vaxholm, men vi har en typ av personalfest imorrn vid 19 tiden, så jag vet inte om det blir av, får se.

Doftar stora mängder kaprifol här i rummet nu.. Mmm...!! Luktar in tack vare att vår ytterdörr knappt går å stänga, hehe.
Fåglarna kvittrar för fullt, så jag ska slänga upp några bilder och sen nanna kudden.


Tack för dina fina och uppmuntrande mess, det gör mig glad!


Mitt nya liv på Grinda =)

Hallååå dääär!!

Nu har jag precis avslutat mitt andra arbetspass här på ön...! Igår va ju en speciell dag att börja jobba på, då det va midsommarafton. Men med tanke på strömavbrott så kassorna la av, pannan till allt varmvatten har pajat, det har ösregnat och varit soligt, jag har tappat ut en hel bricka med läsk, hällt upp viner helt fel, lever utan toalett och rinnande vatten.. jaa...  ändå så är allt faktiskt oväntat bra! Alla här är GULD!! Helt fantastiskt kök..Duktig servering.. ja.. det är riktigt kul nu när jag börjar komma in i allt. Idag har det varit en jätte bra dag... Vi slapp regnet som skulle komma, så det har varit fint väder och folk har suttit ute. Och allt gick bra idag. Trodde inte jag skulle komma in i allt så lätt.. men det gör man tydligen! =) Så det är ju skönt... Ledig imorrn, så då blir det sola och hänga nere på framfickan nere i hamnen heeeela dan. Jag ska lägga ut några bilder me som jag tagit... men det kommer mycke mer!!

Måste kila och duscha nu, har hört rykten om lite varmvatten så ska skynda mig dit! Haha.

Hoppas alla mår bra!! Hörs snart igen!


Massa coolt! //Christin

Längre resa än vad jag trodde!

Ida sa att båtresan skulle ta ca 1,40h.... inte 3 timmar typ!! =P aja.. bara gilla läget. Hitta ett vägguttag iaf som tur va. Det är ju inga sköna skinnfotöljer man sitter i direkt... så utan datorn hade jag nog avlidit ;) Vaxholm nu... så kanske 10 stopp kvar. Kallt är det med, dörrarna står öppna stup i kvarten.. Hm.

En kaffe satt fint! Grått å regningt är det just nu. Pratade precis med han som sålde kaffet... och berättade vart jag skulle och vart jag skulle jobba, kul... han ba' "Oj, ja där lär det ju bli asmycke att göra i morrn"... Jajemen!! Och min första dag är det.. hehe..

Va lite osäker på vartifrån jag skulle ta båten å så innan... och vilken båt. Sa det, tänk om jag hamnar nån annanstans istället?! haha. IBIZA! skrattade Fredrik... hahaha. Ja, skulle det hända så kommer jag stanna där, sa jag! =P Men jag tror jag är påväg åt andra hållet... Skulle nog inte va regn och 10 grader kallt på Ibiza va? Och vart är dom blåa välkomstpillrerna med rosa smilysar på? hehe.

Det är fint här ute i skärgården, men måste säga att Öregrund är lika fint. Ser knappt nån skillnad... =)

Sooomewheeere.... over the rainbow....  *ler*

Nu sa dom för första gången i högtalarna vart vi va nånstans, hm, kanske jag kommer rätt ändå. ;) Ska hämta lite musik nu och lägga in på mobilen.

Talk later!
Buss.

           


Blondie förresten =)


Uppsala-Östersund-Uppsala-Sthlm-Grinda

Söndagen.... blev den bästa dagen på länge. Precis som jag hoppades på. Alla våra planer som vi hade suddade vi ut och åkte tillsammans till Östersund istället! =) Va precis vad jag behövde för det första... och vi kunde inte fått bättre dagar tillsammmans nu innan jag skulle åka.

Så jag kom hem igår kväll, och sov hemma med Johanna. Bobaz va med också..! Vi kollade halvt som halvt på Twilight. Ville ju se om det nu är som alla andra tjejer säger.. Att man får regelbundna sexdrömmar om han killen som är me, Haha! Men nej.. visserligen såg jag inte klart hela filmen.. men ändå... det är nog nåt fel på mig. Eller så är jag bara så sjukt nöjd med det jag har ;)

Nu sitter jag på båten till Grinda. Får se hur den här sommaren blir då, för jag har verkligen ingen aning. Hoppas bara innerligt att jag ska klara jobbet. Puh. Men det vet jag att jag gör, på nåt sätt =)

Fast just nu längtar jag faktiskt tillbaka till solnedgången över fjällen i Jämtland.. haha. Norrland liksom.. Men fasen va fint det är där. DU är fin me, bäst. Tack för att du finns.

Lite bilder kanske...? Det är klart!



Nu fick jag slut på batteri på datorn. Skriver mer när jag kommit fram!

Love.

World inside my head.

Heej.

Blev aldrig att jag fortsatte att skriva sist. Men kort om den dan är bara att jag va otroligt stolt över min lillebror att han va där den dan.. och glad att han kom i mål! =)

Sen dess har jag nog kört mitt vanliga race. Jobbat... varit ute lite grann och umgåtts med vännerna mina.. och med honom. *ler* Igår va en sån bra dag. Gick jätte bra på jobbet, va så glad hela tiden... somnade i hans famn och vaknade i morse i den. Kände att det kunde inte bli bättre... men tydligen värre. Dagen blev inte som jag hade tänkt den alls. Jag är tom just nu. Matt. Trött. Ledsen. Arg. Rädd mest. Men jag måste vara stark... stark Christin!

Har inte hunnit skriva heller att mina sommarplaner är ändrade. Jag ska inte ut till Öregrund längre, utan åker ut till Grinda i Sthlms skärgård. Är lite nervös över jobbet... jag är inte såå bra på servering och mina vinkunskaper är sämst... men det lär jag mig nog förmodligen. Åker redan nu i veckan.. Känns lite konstigt. Va ifrån hemmet och katterna.. ja allt, Uppsala över huvud taget i 1,5 månad. Ute på en ö =) Men jag ser fram emot det. Ser mest fram emot då du kan komma ut och hälsa på! Hoppas det blir snart.

Nu ska jag åke ner på stan, kom precis hem efter siriusmatch och mat på Olearys. Men har varit hem å hämtat lite grejer.. Ska sussa på hotell i natt *mys* Och imorrn bestämmer jag ska bli den bästa dagen på länge. Hoppas på det iaf. Planerna går runt sthlm...skansen? Grönan..? Men beror lite på vädret.

Jag va hos frissan här om dagen förresten, så nu är jag lite ljusare i håret. Blev bra tror ja =)

Och shoppat på HMs rea har jag gjort me!! Har aldrig hittat nåt på rean, men nu så! Ett par svarta shorts för 79kr, en svart kofta för 98... två bar svarta kostym/jobb byxor för 98kr styck... asabra. En marinblå väst för 98.. ehm.. en tröja och en klänning, plus solglajor på weekdays ( dock ej rea ) även lite på Gina. Måste ju ha lite bekväma kläder nu i sommar! Kör all in på sailor tema, hehe.

Nej, nu ska jag röra mig.


Rain comes pourin' down,
Fallin' from blue skies
Words give out a sound,
comin' from your eyes




Grattis Lillebrooor!!

Nu sitter jag i bilen påväg ut till Öregrund... Med mamma, pappa å lillebror =) 

Lillebror har äntligen gått ut skolan yeeeaay!! GRATTIS!! Han va så snygg min bror i sin kostym å studentmössa =D *stolt*

Va upp till storebror Johan en sväng sen å fika.. och nu som sagt är vi påväg till Magnus mottagning ute i Öre.

Ikväll blir det nog en öl eller två.. =)
KRAM!




Fler bilder kommer sen! Går så segt att ladda upp nu....

Hjälp mot dåliga rutiner?

Egentligen borde jag sova nu. Jobbade en timme extra ikväll.. förberedde saker för morgondagen. Kände att jag ändå inte hade bråttom hem.... Gillar inte att sova utan dig! *ler*

Dagen spenderade jag med mina två bröder, Malin å lilla Em på Gränby C. Emilia blir helt lycklig när hon får gå själv och hålla handen ist för att åka vagnen. Bli buren är helt okej me, men gå själv är roligast! hehe. Hon är så söt. Hon gillar när vi provar solglasögon. =D

Har haft mycket att göra hela kvällen på jobbet sen dom första gästerna stod och hängde på låset. *suck* Så ont i kroppen har jag, och en migrän som vägrar att släppa dessutom. Börjar få ordentliga problem nu med hälar, benhinna, rygg och höft. Hm. Fan. Vet att det inte är bra... och förstår inte varför jag inte gjort nånting åt det tidigare.... Lär ju inte bli bättre med tiden direkt. Jag vet att det beror på mina skor som jag alltid jobbar i... skor med ingen sula alls typ. Men ska fixa det, måste!

Sov länge gjorde jag me idag. Och det vet jag också att jag måste ändra på, min kropp mår inte bra av det. Hade ont i hela ansiktet när jag vaknade, kändes som jag va helt uppsvälld och såg ut som jag vet inte vad. Såå.. har sagt nu att jag ska försöka ställa klockan på samma tid nu om dagarna och gå upp då! =P Får se hur det går.

Träna. Mmmm..... borde jag göra ja! Men fasen att det ska va så svårt!! Motivationen finns inte... Önskar den fanns, men nej nej.. Men kanske nån dag!? =)

Imorrn tar Magnus studenten...!! Yeay! Så jag ska kolla när han springer ut... sen åker vi ut till Öregrund och firar! Får se om jag kan stanna kvar över natten, måste ha nån som kan mata katterna.. men annars åker jag tillbaka fredag kväll.

Lördag jobbar jag. På söndag ska jag och mina gamla arbetskollegor från O'Learys ( bara girlsen) gå ut å ta några drinkar! Ska bli jätte trevligt. Jag är ledig dessutom. Måndag är jag också ledig. Inga planer än...tror ja?! Sen jobbar jag tis-fre nästa vecka.

Ska gå och sova nu. Gonatt allesammans!


Vad hände igår liksom?!

Haha.... det blev en helt oplanerad utgång, rolig ja! Men dragna vart vi! Förstå, inte ens jag å Linda klarade hela natten. Tror vi drog hem mellan ett och två... hm. Antar att det va lika bra.. =) Vet att det sista jag beställde va en pepsi, och ja.. det säger nog det mesta. Linda fick jag leda hem typ.. hahaha.. oj va glad hon blir nu när jag skriver det här. =P Nej men fattar  inte vad som hände med oss... och fort gick det. Aja.. men vi hade kul!! Firman - BJ - Firman - Donken! Mums!! Lite pics vettja! ;)




På väg hem såg jag min framtida cykel, jag vill ha! =) Roooosaaa!!




I dag va jag hem till Bror å Malin.. å Em! Vi lekte massor. Min lilla skrutta! Sen drog jag hem en sväng, såg att katterna hade krossat två glaslyktor i fönstret.. så glas och kaffebönor som jag hade i dom låg överallt. Ååhh.. jag som tänkt sola en timme innan jobb. Aja.... fick städa... och hann sätta mig en halvtimme på balkongen å läsa. Det va nice!












RSS 2.0