3 dagars semester :)

Fyra tjejer som tar bilen och sticker pa Great Ocean Road. Kan det bli battre va! ;) Jag har jobbat ganska mycke senste 2 veckorna, vilket har varit nice. Jag har haft fler roliga kvallar. Det har regnat. Det har varit varmt och solsken. Jag har faktiskt hallt mig ganska sysselsatt hela tiden kanns det som, men kommer inte riktigt ihag vad jag har gjort. Hehe. Som alltid. Inte ett bra tecken va? Men allt fran mysiga roof top barer till sunkiga backpackerhak.. Vi va en kvall pa ett riktigt lammkotts disco, haha! Vi hamna pa nan skum efterfest me.. men vad vi skrattade.

Jag har lagat mat for forsta gangen typ, korvstroganoff :) haha. Skit gott! Tank vad lite knob kan gora susen, LOL!!

Som sagt, imorrn sticker vi ivag, sen nasta vecka ar det dags att lamna Melbourne. Jag hat-alskar Melbourne. Men helt arligt sa ska det bli helt jakla underbart att aka harifran. Jag ar trott pa det har vadret, pa att va sjuk hela tiden... och jaa... mycke annat.

Sa sista veckan pa waterfront. Sista veckan i det hemska lortiga instangda rummet som vi bott i nu i 2 manader. Ett sista race har, sen jaklar ska det koras! Pa riktigt.. jag jobbade en barmitzva eller vad det heter igar, nu racker det! haha. Ok brollop... men dop.. och nu det har.. I'm done! Men har haft kul trots allt pa jobbet. Faktiskt. Men som alltid, sant ser man inte forran det ar dags att dra. :)

Uppdaterar snart igen!

Och har med lovar jag mig sjalv att aldrig mer glomma bort varfor jag tatuerade in MY walk of life. For det ar precis det ar... ingen annans..


Kanns lite tomt, men det kanns helt ok anda :)

Jag har jobbat lunch nu i 2 dagar, puh, inte van vid att ga upp tidigt. Speciellt inte om jag ar ute och flanger dagarna innan. Men det va sista kvallen innan halva svenska maffian drog till NZ sa det va vi ju tvugna att fira ;)

Men vi har fortfarande fullt hus, fy fan for att bo med tjejer! haha. Nar man inte har eget rum iaf, saker overallt. Men vi tycker om varandra anda!! Massa nya klader har man helt plotsligt, vilket vi backpackers vardesatter otroligt mycket, hehe.

Det ar st kilda festivalen den har veckan, men anda har man inte hangt nat pa den alls. Jag hade velat ga och titta pa dansupptradanden pa sondag dag, men jobbar sjalvklart lunch da. Sen ar det alla hjartans dag pa mandag, yeeeeayy!!! lol. Vill ni skicka nat till mig sa ar adressen 52 acland st.... ;)

Jag ska nog inte va kvar i Melbourne sa lange till. Har andrat om mina planer lite. Sommaren kommer dessutom aldrig komma hit. Det ar den varsta och samsta sommaren dom haft pa flera flera ar! Men jag berattar mer om det nar jag vet bestamt vad som hander.

Det ar helt sjukt hur man kan ha det basta och det samsta dagarna pa bra javla lange under samma vecka. Puuuuuh... Men jag mar jatte bra nu, det ar huvudsaken... forutom att jag fatt ont i halsen IGEN. Men annars, allt kanns bra :) <3

Nu ska jag och frida ga och handla lite mat, sen kanske det blir en sangfosare pa abbys. Jobbar dubbelt imorrn sa maste nog sova lite. Varmt idag men gratt och mulet. Detta vader alltsa. Melbourne assa!! hehe

Vad tycker vi om att Christin ar lyckligt lottad da?! For det ar jag, och det ar bara for er att gilla laget! :)

SAKNAR manga av er dar ute, men vi ses snart!

Raggamuffin and good bye-party.

40 grader varmt nu i tre dagar!! haha och da klagar man over det! ;P Men i sondags nar det va som varmast sa jobbade jag hela dagen. Men fick faktiskt va inne i acn. Trodde jag aldrig. Brollop pa kvallen, sa slutade inte forran vid ett. Blev en lang dag, eftersom dagen innan tog pa en :) Akte till reagge festen vid 15.00. Skona band som spelade.. fint vader och kall go ol. En bra dag forutom att vi fick veta pa plats att Sean Paul inte skulle komma.. FAn va arg jag va, haha. Hade varit kul o se honom, uteruppleva lite gamla minnen eller va sager du Karro? ;)

Men men, en fin dag som slutade tidigt, va hemma vi 23 och somnade direkt. :P Sen nu har jag varit ledig i tva dagar. Och igar va vi inne i stan och hade en liten avskedsfest for Mike som jag jobbar med, han ska ivag och leka marinsoldat. Vi hade skit kul! :)

Just nu bor vi 4 tjejer och en kille i varat place! haha. Emma, sannas kompis har flyttat in, och har om dagen flyttade Anna, en amerikansk tjej som jag jobbar med in med. Kul :) Far se om dom andra slashasarna fran Sydney orkar pallra sig ner hit igen innan dom drar till NZ. VORE KUL HORNI.

Nu ska jag och K ga och ata middag! Sen far vi se vad som hander! Jobbar tors-sondag denna vecka, men bara dubbel pa torsdag. Sen borjar jag kl 18 de andra dagarna sa de e bra!

Puss o kram pa er!!

RSS 2.0