sakta kanske det börjar lösa sig?!

Jag har fått ett erbjudande nu på en lägenhet som ligger typ bara en gata här ifrån! =) Meeen... (såklart) den ska bara hyras ut ett halvår. Men jag bad honom kolla om det gick å ordna så att det är ett år iaf. Annars känns det så onödigt. Inte så att jag tycker det är så himla roligt å flytta liksom ;) Det är en etagelägenhet.. med helt okej hyra. Såå.. det hade ju varit guld.

Nu är det bara det andra kvar... jaa.. jag tror jag skriver det nu, strunt samma. JOBB. Jag kommer inte ha mitt jobb kvar om ca en månad. Stället ska säljas =( Och jaa... har bara en månads uppsägningstid. Ingen a-kassa heller... SLARV av mig.. jag vet!! Och jaa... jag vill inte ta nåt skit jobb bara.. bara för att. Men fan.. jag måste. Men inte ens det har jag hittat på. Hm... blev erbjuden ett jobb.. men det är bara 3-4 dagar i veckan... vet inte om det är värt det. Kanske? Jag funderade ju på flytt ner till Gtb... men tyvärr... det tar emot, vet inte varför så.... tror inte att det blir av. Inte just nu iaf. Men om jag nu bara får hyra den lägenheten ett halvår.. så har jag ju ett halvår på mig att kanske planera en flytt ordentligt. =) Vi får se.

Haft rockband på jobbet.... fy fan vad jag avskyr det. Jag gör verkligen det. Sååå jävla inte värt tycker jag. Skönt att det sista gången iaf =) Klockan är snart 04.00... min mamma kommer in till stan vid 9,30. *gäsp* Jag MÅSTE sova. Men just därför så kan jag inte...

Men ska nog göra ett försök iaf. Sov så gott alla där ute.
Kramar Christin


vart tog myset vägen?!

Va snön tvungen å smälta bort på en gång!! Jag gillade det ju.. för typ första gången någonsin! Tyckte det va mysigt =( jaja.                                    
                                          

Vaknade precis, tidigt va!! hehe. Blev utgång igår... sjukt roligt!! Först jobbade jag.. men det va helt dött. Sen efter jobbet gick jag till Pipes, där satt Marie. Och Kicki och Linda jobbade. Även två vänner till dom från Nya Zeeland va där... tog nån öl. Sen blev det vidare till Bullan! Jätte trevligt va de... men mindre trevligt idag, haha.. känner av det lite grann men ingen fara. Ser bara inte fram emot rock kväll idag på jobbet. blä.

Nu ska jag göra ett ryck här, men vet inte vad.. =)  lite pics också...

PÖSS!!



Adventsmys!

Jag tjuvstartade lite med mitt adventspynt igår. hihi. Ville ha det klart till helgen, och jag jobbar nu ons-fred. Va ju på stan igår å handlade lite..

*två vita 9 armade adventsstjärnor med silver mönster på. ( myrra )
*en guld 7 armad  adventsstjärna. ( butik på Gränby C )
*en vit glittrig prydnadsren, fejk julstjärna (blomma) små vita saker till adventsljusstaken, röda julgranskulor. (Åhléns)
*två vita höga ljusstakar med ängeltryck ( kvantum, hehe)
*två röda löpare, beiga tabletter med röda hjärtan på. grå julgransmatta. ( hemtex)
*Till mig själv... =) en grå lång top och ett par svarta lackleggings. (Gina T )
*min efterlängtade stickade tröja från Carlings. =D
*svart paljettnessesär (kicks)

Hmm... tror det va allt. =) Lite andra småsaker också.. Så det blev många kassar! Sen pkte jag även å handlade massa mat på kvällen. Typ 4 kassar..... Nice!

Träffade på Karro å Thomas en sväng då... men annars va jag hemma med bror hela dan/kvällen.

Jag har ytterligare en motgång i mitt liv nu.... en allvarlig en. Men kan inte skriva ut den här riktigt än. Men det påverkar mitt liv massor. Så... nu vet jag ärligt talat inte vad jag ska göra. Men det lutar åt en flytt... har ju inge val. *suckar*

Kan jag inte bara få ordning på allt!? snälla... orkar fan inte mer!

TUR att jag tröstshoppade lite igår iaf *ler*
Nu måste jag göra mig i ordning för jobbet...
Hej svejs!

tisdag 25 november.

Heeejsan!

Jag är ledig idag! wiiho! Vaknade vid 10-tiden... trots att jag somnade vid kl 4 =S  Men låg faktiskt och drog mig ganska länge ändå i sängen.. hehe.

Tänkte göra mig i ordning nu och gå ner på stan! Handla lite julsaker... och kanske den där stickade tröjan! =P Får se.. vill ha den men tyckte den fan va lite dyr. Jaja.

                                                     

Sen ska jag hem till bror mig!
Men ha en kanondag!
Kramar i massor!

SNÖ vs. FLORIDA

Jaaha... här hemma sitter jag.. kollar ut på mitt träd som jag brukar här vid datorn. Det är snö.. snö snö snö överallt! Helt sjukt. slutar aldrig snöa. Det är fint... och mysigt. Men faaan så kallt. Vet ni vad Patrik gör? Han sitter på ett flyg till Florida.. och där ska han va i 2 veckor!! Fan ta honom! =P Jag är stört avundsjuk... morr.

     

Men ändå är jag hyffsat glad. Trots mitt köttsår till finne på hakan.. haha.. ( mina inombordingar som jag ALLTID får, ni vet ) Jag fick bra lön! Så jäääkla nice.. Jag kanske inte behöver flytta riktigt än heller! åh, det skulle va så skönt. Min lillebror kanske flyttar in nämligen.. an sitter ändå på ett elevhem i ett litet rum å pröjsar 3000kr. Då kan han ju lika bra ha ett rum här nere på stan och pröjsa lika mycke =) visst jag kommer få betala en tusing mer än vad jag har gjort tidigare.. men det får jag ta. Är ju bara fram till sommaren. Men det va inte säkert det gick... hade med hans kontrakt å göra å lite till.. men pappa skulle kolla upp det.

I fredags va jag ju hemma hos bror hela kvällen. Men blev ändå inte så sent. Han skulle upp å jobba tidigt. Emilia är så underbart söt så jag vill äta upp henne. Hon sitter å står å nästan kryper! Helt otroligt vad fort hon utvecklas. Och så himla glad, jämt. Älskade unge. ♥  ( fast hon vägrar å le när jag tar fram mobilen, haha. Men hon vill hemskt gärna ha den....) Busunge!



Lördagen vill jag inte prata om. Jag säger bara Kaos på jobbet... KAOS. Usch.. Så tack vare det så är jag jätte sjuk nu. Tokförkyld. Söndagen jobbade jag också. Visst, den va lugnare... men vi hade ändå massor att städa och ta igen från lördagen. Blä.

Och idag ska jag jobba med... fast börjar kl 16 då. Håller på å lagar mat. Pratade precis med bror, kanske ska dit imorrn igen =) Fast först vill jag nog ta en sväng på stan... hehe. Jag ska handla adventsstjärnor, för det ska jag bara ha! Men sen måste jag försöka att hålla i pengarna.. Fan =/ jag som har hittat så mycket jag vill ha....

   gillar min vita blus! *glaa*

Nej nu måste jag rulla lite på köttbullarna! haha      

   

Vi hörs!
Puss!

Fredag 21 nov.

Tjaa!!

Sitter nu hos min käre bror... han ska äta bruna bönor å fläsk! Yaack! =P Jag passade å åt risifrutti cherry, hehe. Ska tillbringa min lediga dag här tänkte jag.. med min underbara brorsdotter.. Va länge sen jag träffade henne nu, och det ska tydligen ha hänt massor sen dess =) Skruttan.. växer så det knakar. Samma sak med lillfisen Adis som jag va hos igår.. stora killen!! =D Va inte så länge sen jag såg honom tycker jag.. men jodå... och även om det bara va någon vecka sen eller två... så växer dom otroligt fort på kort tid. Ja.. det är roligt! Och tänk.. snart är dom 14år.. haha... Kan man inte tro!

I alla fall... i onsdags tog jag ledigt från jobbet för å hänga med tjejerna. Vi va hemma hos mallan. Hon är så fin, gravid v.25 tror ja det va! Hade det jätte trevligt.. men mindre trevligt att Eva flyttar ner till Skåne igen och att Johanna sticker till Sälen igen! Morr.. Vid 22-tiden skulle de flesta hem... jag gick till jobbet, själv.. johanna banga på utgång =P synd för DIG! Nej men de va synd.. hade varit kul å tagit en sista sväng om med dig innan du for ju. Såå... jobbet ja.. tog en bira. Men det segade ur snabbt. inte så intresserad av Chile-Spanien.. inte av fotboll över huvud taget så... Jag började knata hemmåt. Bockachoda ringde mig å ville ha med mig till Baren baren.. haha.. nee... inte sugen på de. Han skulle ändå bara vänta där på sin buss. Så jag fortsatte hemåt... men hörde då av en annan kompis till mig. Dom skulle först en sväng till People.. hmm... inte för att jag va sugen på det heller men... Jag hakade på. Ville inte hem så. Gick till People.. inte en människa där. Gick vidare till Terrassen. Tog en drink där... stötte på lite mer folk. Sen sista timmen... halvtimmen kanske t.o.m gick vi till Bullit. GAnska mycke folk, mycke restaurangare. Skit skoj va det iaf. Jaa... och sen e-party. Hehe.

Hyffsat pigg på torsdagen.. =) Åkte hem till Karro å Thomas.. och va där några timmar innan dom skulle iväg. Pussa på min knorris. Jaa... sen skjussade dom hem mig... och hemma förblev jag resten av kvällen. Kollade på film, Wanted. Sen blev det sängen.

Sov länge idag.. typiskt. Men det va skönt, hehe. Mötte upp bror vid friskis.. och sen åkte vi hem hit. Jaa.. och nu är vi här! Blir mat å film å massa mys! Imorrn jobbar jag monsterpass.. öppnar kl 12. Sen jobbar jag hela söndagen med... och mndagen. Har bytt med chefen så jag jobbar måndag ist för tisdag. Så nästa vecka är jag ledig tis, lör, sön.

Pics!!


Jossan nr 2, haha.. rolig prick. Hon lyckades bryra av ena klacken på skon direkt när vi kom ner på stan.. så hon fick slå av den andra med.. haha... jag skrattade så jag vek mig!! Men seriöst.. kullersten är inte kul när man har klackar, hur pallar ni? Jag fastnade också en kväll... skon satt kvar i marken liksom och jag fortsatte gå =D... två killar som asgarvade fick jag för det!.. hehe..



Toalettbilder... aaaalltid.. =)



Blond bimbobrutta å töntig cosmo, hahaha..... =)



Julbelysning på Avenyn....




Housetåget!!



Myyyyysigt värre med Ida å Andreas!




Min qvinnaaa å jag fikar idag.. HAHA... såhär gör man när man har blöta skor! Man köper nya strumpor på gina tricot... sen kliver man i påsen och sätter i foten i skon, för då slipper man bli blöt igen!! LOL... såååå kul!




Så mysig, så snygg... så dyr... auch!


En helg i Götet.

Tadaaa!!

Nu är jag hemma. =) kom hem igår, men jag gick och jobbade nästan direkt så jag hann inte skriva här.

Jag är skit nöjd med mitt besök nere i Göteborg!! Faan bara att jag inte hade mer kosing, så jag kunde shoppa =( jag menar, utbudet där är liiiite bättre än här hemma.

Men iaf.. jag tar det från början...

Åkte ju ner på fredagen. Men ist för att åka direkt till Gtb så hoppade jag av i Allingsås, och lunchade med farfar och Frida! Jätte trevligt.. önskar jag hade haft tiden å träffat er längre. Men vi får se till att det sker snart igen!

Sen skjusade Frida mig till Göteborg, otroligt snällt. Och där mötte jag upp Josefin! Vi åkte å handla lite först... systemet å lite mat, sen hem till hennes å andra Jossans lägenhet på Hisingen. Hm.. jag ska nog inte skriva så detaljerat.. kommer bli asalångt då. Men iaf... fredagen bestod ju självklart av utgång! Och eftersom det i princip va första gången jag va i Göteborg, iallafall på krogen, så va jag ju tvungen å se aaallaaa ställen som fanns. Haha... nej men ganska många blev det, men det va bara roligt!! Så lyckad kväll ute! Dock va vi lite trötta så pallade inte till kl 5, utan drog hem vid kl 3. Ett av ställena vi gick till va ju självklart Idas jobb. Så vi tog några drinkar där, SÅÅÅ kul å träffa dig! Fasen att du jobbade helgen bara...

 

http://finest.se/imageGallery/gallery_popup.php?igid=4357&pageNum=30


På lördagen gick vi en stund på stan, kollade i affärer.. eller ja... Jag kollade, jossan handlade =( Men iaf... Lunchade hos Ida..  ( btw, har jobb där om jag vill, det är bra i fall att liksom, hehe ) Sen gick vi och fikade med en kompis till Jossan... handlade lite småsaker inför kvällen. Sen blev det mat på Jossans jobb, Caleo. Sååå jäkla gott..!! Vi tog in lite smårätter.. hur gott som helst. Mm. Åkte hem efter det.... blev helt off tyvärr. Somnade typ i soffan... Men sen va vi tvungna att göra ett ryck. Kunde ju inte va trötta när vi skulle på Housetåget. =P Så vi drack en flaska jordgubbsmousserande...på 20 minuter. Haaha.. nästan lite fjortisvarning.. MEEEN det hjälpte. Så efter att vi gjort oss i ordning då å så.. så åkte vi ner på stan igen. Housetåget va skit skoj!! Även fast jag inte gillar house alls.. men nu gör jag nästan det.. lite.. hehe. Men jag gillar inte att alla klubbar spelar det... kan man ju inte dansa. =) Sista timmen drog vi till Park. Och sen hemgång.

http://www.finest.se/imageGallery/gallery_popup.php?igid=4365&pageNum=12

Sån jäkla tur jag har haft... inte varit ett dugg bakis under hela helgen, hehe. Men har varit trött tyvärr. Så söndagen blev lugn, MEN jag fick träffa IDA!! =D Yeeeay. Va hem till henne å herr bergström.... vi beställde hem pizza.. asgott! Sen drog vi en bio på kvällen, Saw V. Den va bra... men dom blir tyvärr bara sämre å sämre. Men iaf, va bara roligt å göra nånting med Ida. Sen gick jag å mötte upp jossan å tjejorna... Ja. Men söndagen blev som sagt lugn... skulle ju med tåget vid 9.30 på måndagen. Och sen jobba.

Och nu... surt å va tillbaka måste jag säga. Men lite skönt med. Haft två lugna dagar på jobbet nu... och imorrn blir det massa mys me mina tjejer!! Wiiee!

Idag va jag å fika med bästa Johanna. Va kul jag hade, haha. Mys. Tråkigt att du ska draaa... =P Hittade "den" idag när det gäller vinterns mysigaste å vinterns stickat!! Jag VILL ha den... jag MÅSTE ha den... Åh.... så mysig å fin... 599kr på Carlings =/ pics i nästa inlägg..

Lite bilder då... sen... ONE TREE HILL. ( Observera bilden på tjejen som sjunger.. hennes röda paljettklänning skulle jag nästan döda för, haha... sjuuukt snygg! )
*Pussas*

Christin goes Göteborg!

Tjaaa!!


Jag tänkte bara skriva hej och jag har det gryyymt bra!! Vet ej om jag kommer hem... hehe.. jodå ;)

Jag lever iaf.. ville bara säga det! Men jag skriver mer när jag är hemma i Uppsala igen!
Massa pussar till er!!!

Gurkor!

Malin, jag DÖR! Hahahaha!! måste kika in på aftonbladet å kolla om jag hittar artikeln... Stört roligt!!

MEN...

Nu kommer jag tänka på det ännu mer nästa gång jag ska köpa gurka ju!!! =P  
                                                                                                                                                

Till er andra så ska jag förklara...

För det först så frågar jag er med, hur väljer ni ut gurkan som ni köper? =)
Jag å malin har skrattat åt det där många ggr... varje gång vi är och handlar tillsammans. Antingen om det är vi själva som ska köpa gurka... eller om det är nån annan som ska göra det. Jag frågade Malin "Hur valde du din gurka?" och skrattade... " Jag vet inte.. ehm.. eller, haha" fnissade hon å höll i en tjock, lång å spikrak gurka. Okeeey... *?* Jag förklarade att jag hade svårt för att köpa gurka.. just för att jag alltid tänkte, okej hur ska gurkan se ut... jag kan ju inte stå här för länge å kolla efter en "bra" gurka.... vad tänker folk nu när dom ser mig stå här å känna å klämma å titta!? Jaa.. och eftersom jag själv tänker så, så har ju jag självklart börja tänka så när andra står å tittar på gurkorna.. "Jahaa.. hon valde den där korta.. eller alright, hon tog en helt krokig..whyy??" Haha... ja men ni fattar! Så nu när jag har berättat hur jag tänker för Malin så har hon självklart börja tänka lika dant. Typisk tjejhumor.. haha!


Ska kolla efter den nu... Hahahaa.... tycker det här va sååå roligt!!

vad fort det blir helg, och va fort den tar slut!

Måndagen har paserat... shit.... va ju förra helgen nyss :P har ju inte direkt skrivit i de senaste inläggen vad jag har gjort... så lite snabb update nu... 

I fredags hade jag det sketa trevligt här hemma med min kusin Sara som kom hit med en STOR påse godis! ( som jag dessvärre har ätit på nu i 4 dagar ) haha... och är fortfarande inte slut! Sen upp å jobba tidigt på lördagen. Stora match, Arsenal - Utd. Och utöver det så va det en lång och slitsam kväll... Fick ont i halsen de sista timmarna.. vilket va sjukt jobbigt. Och som jag skrev, trodde verkligen jag skulle åka på halsflus... och missa Gtb. Men neeej då.. så lätt är det inte att besegra mig =P Söndagen sen va jag helt förstörd verkligen... efter lördagens 15 timmarspass. Usch. Halsen va värre än dagen innan.. så jag drack glas efter glas med te,honung och citron. Mums. Mycke gott faktiskt. Kanske ska göra mig en kopp nu? Det blev tyvärr inte bättre... så jag fick gå hem. Snälla Carro ställde upp å stängde. Tack! När jag kom hem vilade jag massor och va bara tyst, hehe. Och det hjälpte faktiskt. För sen mot kvällen så va det i princip borta. Skööönt!

Idag då... tvätt tid klockan 13. Och jag sov i princip fram tills dess. Behövdes. Mådde mycke bättre... men ville ändå ta det lugnt kände jag ifall det skulle komma tillbaka. Sen har jag bara varit hemma... ville gå på bio, Saw V... men det va ingen som kunde typ.. eller ja... jag frågade inte så många iofs heller men.. hehe. Men film blev det iaf =) tack Johanna för att du finns!! You know what I mean.. *blink* Puss!!!

Lite inside - information förresten..... Jag fick ett tele nummer på jobbet här om dagen.. Hihii... brukar inte ta emot sånt men... Han va australienare. Inte min typ kanske, men söt =)  Kan ju va en "ticket outta Looserville" Haha ;) Nej nu va jag hemsk som tänkte så.... Men vadå? Dom beställde iaf en cola och en cola light av mig. Men med deras accent så hörde jag inte att han sa "diet coke" utan jag trodde han sa DARK coke! HAHAHA... jag tänkte vafan vi har inte mörkare liksom! Daaah... dom skrattade å tyckte jag va söt. =) Sen på lappen då som jag fick så stod det "Call me for a dark coke". *skrattar* Jaa ni...  det va lite kul.

Tillbaka till verkligheten då... Imorrn har jag lite små ärenden som ska göras. Typ handla torrfoder... returnera mitt paket till Gina, borde åka till bror å skriva ut min gamla flygbiljett så jag kan skicka iväg alla papper till banken. Ehm.. hm.. ska inte glömma å checka in och skriva ut tågbiljetten heller... jaa.. det är äl det som ska göras. Och sola måste jag! =)

Nehe.... tror det blir en film nu så jag blir lite trött. Allt är inte så hopplöst som det låter på mig ibland... men det känns bara som att jag redan har kämpat så länge... och nu måste jag kämpa lite till ändå. Jag biter ihop, måste bara tänka att det löser sig! För det gör det ju ( nästan ) alltid...

Massvis med kramar till er iaf som e så fina å finns där för mig!
//Christin

BUSTED!

...Now the future's not so clear
I can't believe we've ended here
Where's the world that doesn't care?
Maybe I could meet you there....

Älskar den låten, Busted - Meet you there


Om inte jag får en lägenhet snart så drar jag... seriöst..

Jag har ringt runt till varenda jäkla förening i Uppsala.. " Nej men sorry, inte vårt problem om du får bo på gatan".
Vet ni... det som känns såå orättvist är att det är JAG som har försökt i denna evighet.. men är ändå den som får ta skiten. Sjukt orättvist.

Har blivit sjuk med... fick gå hem från jobbet igår. Har fått ont i halsen. Skulle inte förvåna mig om jag åker på halsflus eller nåt så jag inte kan åka till Göteborg, och blir dessutom av med tågbiljetten med som kostade över 1000-lappen.

Måste fixa tvätten nu.
 


the party is over...

Sitter å lyssnar på den... med son of dork. Har hänt mycket i mitt liv på så kort tid... vet inte om jag orkar skriva nåt av det faktiskt. Ni som "bör" veta vet ju så =)

Men hoppas bara att allt kaos ska ordna upp sig snart.. så jag blir.. glad? igen... *ler*  Jag vill verkligen hitta det jag ska göra... så som jag ska leva... det jag ska jobba med.. den jag ska leva med... snart. Det är alldeles för dyrbar tid som rinner iväg....







Helgens bravader.

Fredagen bestod bara av jobb å jobb. Innan jobbet va jag iofs upp till min bror. Mamma och moster kom dit en sväng.. så jag va dit å pussade massor på Em. Men sen jobb.... Hade några band som spelade hos oss igen. Va faktiskt lite lugnare än vad det brukar vara. Gästerna va inte så dräggiga som dom brukar vara heller.  =) Men vi va iaf inte klara förrän 03.30. *suckar*



lördagen mötte jag upp Jossan på stan. Vi gick och kollade efter nåt fint att ha på oss sen på kvällen. Hon hitta massor.. jag hittade ingenting! Måste varit första gången. Jag hade i princip gett upp... så vi skildes åt och jag skulle gå å sola. Sen kom jag på att jag inte hade varit inne på Rut å kollat.. så jag smet in där snabbt. Gick fort igenom alla kläderna.. men hitta inget där heller. Tills jag kom längst in i affären.. Jag hade nämligen kollat efter ett långt linne.. lite coolt.. För jag äger ju som sagt inga jeans...så jag va tvungen å ha nån form av tajts/strumpbyxor på mig. Och över det måste jag ju då ha klänning/kjol/långt linne. Klänning kollade jag inte efter eftersom det oftast kostar lite mer. Köper jag en kjol så måste jag även köpa en överdel som passar, Hmm.... jaa.. så linne måste det ju bli. Och iaf... jag kom längst in och där hängde det =) det va perfekt, hihi. Ett svart långt linne.. med ett tryck gjort av vita paljetter ( jag diggar paljetter ) i form av en rosett. Sött och lite coolt. YES! 199kr så det va ju alldeles lagom. Jag fick dessutom en rosa påse! =D



Sen gick jag och solade på centralbadet. Nån som vill gå med och simma nån dag förresten?! =) jag blir skit sugen varje gång jag är där! Okej.. fråga mig INTE varför jag tog den här bilden... nog för att det är tråkigt att sola å man blir rastlös.. haha.. Men bara för att jag tog den så måste jag ju lägga ut den! Ganska cool ändå =P

Sååå solarium.. och slutresultatet, hehe.

Kvällen började på O Learys.. gick dit en sväng innan.. och slutade på Blue Moon med massa capten å cola, lite dans faktiskt, haha... Riktigt skoj va det!



Sen i söndags fick jag tvinga mig upp.. trots baksmällan. Min farfar va nämligen ute i Öregrund! har inte träffat hon på flera flera ÅR...så det va självklart att jag åkte ut dit.. Men det va tungt ;) Åt middag å fika å umgicks, jätte kul.. synd att jag inte träffar honom oftare, tycker om min farfar. =) Sov kvar där till måndagen. Åkte med farfar in till stan och upp till johan å malin en sväng. Va kvar där tills lilla Nussaaan vaknade ur sin f.m sömn.. krama massor på henne. Sen gick vi alla sällskap in mot city... jag skulle jobba kl 16.

Såå... jobbade igår.. sjukt lungt. =/ Men kom hem tidigt, så det va ju skönt. Jaa... och nu är vi här!

Kommer förmodligen inte göra nåt speciellt innan jobbet. MEN måste lägga klänningen på lådan så den skickas idag! Dåligt av mig.. skulle skickats senast igår. OPS.

Champ.leauge idag, så det kan bli lite folk. Men värre blir det nog imorrn. Usch. Real möter Juventus... och Utd spelar också. Blä. Kan inte folk bara lyssna på mig?! Sport är skit... haha.

Helgen blir ännu värre... Utd - Arsenal... skjut mig redan idag!

Puss på er! ♥

RSS 2.0