the party is over...

Sitter å lyssnar på den... med son of dork. Har hänt mycket i mitt liv på så kort tid... vet inte om jag orkar skriva nåt av det faktiskt. Ni som "bör" veta vet ju så =)

Men hoppas bara att allt kaos ska ordna upp sig snart.. så jag blir.. glad? igen... *ler*  Jag vill verkligen hitta det jag ska göra... så som jag ska leva... det jag ska jobba med.. den jag ska leva med... snart. Det är alldeles för dyrbar tid som rinner iväg....







Kommentarer
Postat av: k

<3 <3 <3

2008-11-08 @ 01:29:32
Postat av: ida

En vacker dag..

Jag tror inte heller att mitt liv ska gå ut på att stå & hata alla människor som beställer drinkar av mej.. Eller att jag ska behöva vakna varje dag & hata göteborgs jävla skitväder. Av alla länder man varit & jobbat i den senaste tiden så valde jag att flytta hem till sverige. (!) Det lutar definitivt åt nån skön cocktailbar nånstans i västindien. Det är definitivt slut med säsongs-livet.. men man kan ju faktiskt bo & leva utomlands & jobba i bar på ett "vuxet" vis. Man ska bara lyckas med det som du & jag har svårast för: spara pengar. Klarar man bara av att bita ihop & spara ihop det som behövs.. då kan man välja att åka precis vart man vill & träffa de människorna man vill träffa. & bara för att man drar iväg & ser sej om & vägrar regn så behöver inte det betyda att man flyr från nånting (som alla är så jävla snabba med att påstå att man gör i alla fall).. & en vacker dag.. ja då kommer man på sej själv sitta där & småle! =)

2008-11-09 @ 20:31:54
URL: http://slaida.blogspot.com
Postat av: Christin

När åker vi? ;)

2008-11-10 @ 15:19:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0