Söndag och v.9 börjar...

Har sovit skitdåligt hela helgen. Åååååhhh..!! Sova som är det viktigaste på hela dygnet! :) Skit samma. Men känner mig värre än bakis för att jag är så stört trött och en gnutta irriterad.

Men The secret säger jag då! Har ju inte sett den! Måste. Allt tjat om denna livsfilosfi, hehe. Men tänk att det blir bra så blir det de!

Vecka 9 drar igång.. kommer bli busy! Själv hoppas jag på att få sälja en Amore de deutz! :) Då ska Bella få göra ett smycke till mig, hihi! Som saaagt.. the Secret... vill man så går det! ;)

Kommer iaf jobba varje dag nu den här veckan. Men det har jag ju gjort veckan innan me så, no big diffrent. Igår satt jag hemma och gjorde klart ett fotoalbum, kanske jag sa?



Sen fick jag skjuss ner till Ica av Tim och handlade, sen va det helt plötsligt dags för jobbet. Det gick bra igår! Väldigt  bra. MEN va folk satt kvar länge.. ååh. Kom inte därifrån förrän 00,30. Gick hem direkt. Tog följe av Linnea. Sen somnade jag direkt typ... sittandes med datorn i famnen.

Idag då! Ska jag jobba. Börjar 18,30. Kan bli hur som helst. Men innan dess har jag inga planer direkt... kanske gå å gymma? Eller gå ner till några som jobbar på Dippan, dom ska bruncha. Får se. Nu blir det iaf en Smuuuttie! :D

Kvällen brukar ju sluta på Dippan men får se vad som händer, va ju inte så kul sist men kanske fler som ska dit ikväll!

Ha en bra dag!!! Peace. 







Östersund baby!

Då har man gjort Östersund igen, fast under vintertid! :) Gillar det mer på sommaren! Men jag å Malick hade en super härlig ledig dag. Den gick sjuuukt snabbt dessvärre.

Båda gick upp vid 8 tiden och möttes nere på bageriet vid 9. Gick bort till Dippan och hämtade bilen, the wallmans car! Superfin dag. Solen sken MEN sviiiiinkallt. Jaa.. ni kan ju se själva.. och den steg heeela tiden. Tog typ en halvtimme innan vi fick upp värmen i bilen, buuuuurr..





Väl framme sökte vi upp kemtvätten vi skulle till direkt. Lite wallmanskläder. Efter det va klart så blev det massa massa affärer. Märktes att man inte hade varit å ens "fönstershoppat" på bra länge! haha. Malick hitta dessutom massa snyggt på rean! Timmarna bara sprang iväg... helt plötsligt va klockan 15,00 och vi hade inte ätit lunch. Det fick bli nåt snabbt..... gissa vaaad?! :P mums för cheddar!!

Posar å gör reklam för Wallmans, haha.



REA, REA, REA...



Efter maten va det dags att turista lite.. hehe..



Fiiiint!! :D Men högt och kallt, haha.
Sen sprang Malick till bilen för det va så jäkla kallt :P




Jaahh!! Sen bar det av mot affärerna igen. hihi. Jag handlade faktiskt bara två klädesplagg. HÖLL mig verkligen. Ett oar svarta leggings med nitar på sidorna som sprack sen när jag kom hem. HAHA. Och en vit tunn tröja.. lite längre... som jag sen upptäckte en maska i när jag kommit hem förstås, och jaa... et stort hål på axeln. Så kan det gå Christin. Köpte sen en plattång, lite hårgrejer.. och fotoalbum. Ett för grinda och ett för åre. Och ett litet till lite blandade bilder.

Då var klockan 17 och dags att hämta kläderna på tvätten. Parkerade sen om bilen och gick till hemköp. Köpte godis till bion... i "bioburkar". Tyckte vi va jätte roligt! haha.



Jahaaa.. sen va det dags för bio! :D Vi såg Shutter Island, Malick somnade och snarkade i några minuter men båda höll med om att det va en riktigt bra film :)



EFter bion va vi tvungna att åka direkt, skulle lämna tillbaka bilen. Hemma väntade sen några glas vin på Boms och Dippan! :) Kunde inte slutat bättre! Dessutom... temperaturen hade stigit lite, så det va nice! :D



Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer.. Ska kila och jobba. Har suttit hemma idag ( sen 8 i morse ) och klippt å klistrat klart mitt "Grinda-album". Nu ska jag bara handla en ny penna så jag kan skriva lite i det med!

Men jag skriver snart igen! Har jobbat iaf torsdag å fredag. I torsdags blev det afterwork på Nova, sen Boms. Igår va det Jocke i kökets födelsedag, men jag orkade tyvärr inte me nån utgång. :( Följde med till Boms, tog en loka.. sen blev det lite mat... FAN att ÅRE KEBAB har öppnat!!! :P :P Inte vad jag behöver.. haha!!

Aja.... måste rusa! Ha det gott. Trevlig lördagskväll!!! -Kärlek-






...when I fall asleep.

Nu har jag precis kollat på OTH ep 18 och har bölat ihjäl mig. Fattar inte, haha, VARJE gång. Aja.. skönt å gråta lite, hehe. Har jobbat ikväll.. i princip full första sittning. Jag å Bella jobbade. Gick bra! Efter jobbet gick jag hem direkt.

Söndagen jobbade jag och Sandra. Det va lite grann å göra men ändå lugn. Jag fick gå av efter 2 timmar. Då tog jag en carpaccio och ett glas vin i baren på jobbet, sen gick jag till Supper och mötte upp Martina, Linnea, Elin och Lisa. Bella satt även där med några vid ett annat bord, hehe. Jaaa... sen kom grabbarna från jobbet ner me och tog en öl med oss. Efter Supper blev det Dippan. Men tyvärr måste jag säga att det va den tråkigaste söndagen. Inge kul alls. Men men, kan ju inte va top notch jämt! :)

Måndagen jaa... börjar dagen på jobbet med 43 finska gäster. haha. Jag tog hand om de 25 barnen, wiihoo. Fritt me pizza å cola. Men allt gick super! Jag å Linnea grejade det gallant! Kul! :) Efter jobbet gick jag och Martina till Boms och tog några öl där. Kändes som att vi ändå inte hann till Supper på den där tjejgrejen. Boms va nice. Lugnt. Sen gick vi till country club. Första gången jag va där. Det va helt ok, förutom att alla jag kände va så jäkla packade typ.. så jag kände tillslut inte för å va kvar. Hade inte lika kul som dom, hehe ;) Det va ett Kiss-coverband som spelade och alla som va där hade satsat gärnet på sina rock-outfits :P Jag, Tim och Sulan gick vidare till Werséns iaf på måndagsklubben, och hade faktiskt kul där igen. Hehe. Så länge dom inte spelar extrem housemusik så är det ok.

Idag har jag å Tim suttit på Boms och ätit å spelat spel. Lärde honom både back gamon och yatzi! ( haha han hade aldrig spelat det förr) I vilket fall... nybörjartur.. Han vann varenda gång. Kul :P Sen gick jag å jobbade.

Imorrn åker jag och Malick till Östersund! Ska bli såååå himla kul och skönt å åka bort härifrån lite! hihi. Vi ska bara fika och gotta oss och bara va heeela dan! Inte shoppa kläder faktiskt. Både jag å Malick ska fixa lite fotogrejer. Sen blir det bio på kvällen! jiihooo!!

Puss.

kan inte hjälpa det, men SÅ nöjd ;)

Jag måste verkligen sova nu..... men ville bara skryta med att min arbetsdag slutade grymt bra!! Sista bordet jag hade, ett sällskap på 10 ryssar, varav 6 vuxna. När dom fick menyerna började dom med att ta in två flaskor av ett La spinetta vin, Barbaresco Valerino, varav EN flaska går på 1900kr :) Då visste jag diiiirekt, HÄR kan jag sälja fritt med vin ikväll! Efter tusen glas med tomatjuice slutar det med att dom tar in Sassicaian, som jag alltid velat sälja, 1750kr... och bara älskar den! Såklart, jag rekommenderade den ju! hehe. Efter det säljer jag in en flaska MOntevetrano 1950kr... och jaa... det gillade dom tydligen me, för dom ville sen ha EN till!! :D GYYYTT!!! Sjukt trevliga me... lättsamma. Nöjda med maten! :) Sen körde jag lite grappa provning och sålde 4 st 6:or av en Paolo Berta grappa.. en av de dyraste vi har.. japp! Nästan 2000kr till.... jag FATTAR inte att det finns folk som har dom här pengarna... :P För dom va ju det här ingenting. Jahaaa... så avslutar vi kvällen med två flaskor limonchello, 1700kr.

Jag säger bara... AWESOME!!!!  Dricksen slutade på 150euro, helt okej ju! :) Och ett handslag med repliken " thank you, you're the best waitress EVER" Tack tack.. jag veeeeeet!! haha. Nej men seriöst, jag önskar man kunde ha såna här borde jämt, så himla kul! hihi.

Efter jobbet skulle jag gå hem direkt... faktiskt! Hade klätt mig i mina snowboardbyxor med endast långkallingar under.. hehe ( så jag absolut inte kunde ta av mig) mössa å hela kittet ni vet, för det blåser nå sjukt här uppe nu och kallt är det igen. Men när jag å Bella kom ut så insåg jag att jag bara inte kunde gå hem! :( Så jag gick till Boms och mötte upp andra från jobbet, bland annat Martina som jag bor med. My friends from Duved va även där. Jag å Johan bestämde oss ( vet inte varför) för att gå till Dippan en stund. Japp, det gjorde vi. Malick med flera va där. Kalaaas va dom alla, även min vän Johan som försvann lika fort vi kom dit. Jag fortsatte kvällen med en bloody mary ( virgin) gott! :) Sen mötte jag upp Martina och så tog vi taxi hemåt!

Ååhhh... jag hade velat gå på afterski imorrn... men jobbar! =/ Får se om jag kanske går ändå, men.. ölen e ju nästan hela grejen. hehe. Aja... vi får se!

Sen jobbar jag iaf söndag, måndag och tisdag. Förhoppningsvis ledig onsdag. Då ska jag å Malick äntligen på vårat mission; Östersund. Och får jag ledigt på kvällen så blir det även bio! Mys!!

Dippan imorrn kväll anar jag.. men inte bestämt. På måndag är det nåt "Girls just wanna have fun" på Supper. Modevisning dessutom och Bells ska modella :D Men jag jobbar, så får se hur dags jag hinner dit, vore ju kul å se vad det är för nåt! Beror kanske hur det slutar imorgon kväll. :) aja.

OJ.... nu blev det långt ÄNDÅÅÅÅ.... hehe.. alltid. Ska försöka sova nu. Har ställt kl på 12, haha, planerar å gå till gymmet då.. sen fika med Malick vid tre-tiden!


Hoppas ni alla har haft en suverän helg!!! Det är ni värda! :) Kärlek!!

...en sak till.

Ville bara visa mitt snyggaste skrivbordsunderlägg med dom snyggaste brudarna!! SAKNAR ER!!!

Ser er varje dag och det gör mig glad :) PUSS!!



Goldmedal for sleeping goes to...

En kortis innan jag lägger mig! :) Bilderna jag hade va inte så många å inte så roliga.. Tar sån tid å ladda upp nämligen, så jag hoppar dom tror ja!

Idag och igår jobbade jag.. Mycket att göra hela tiden nu. Men kan bli mer. Idag va en bättre dag än i går.. :) Det flöt på bra idag, skönt. Mitt sista bord va ett "bra" bord så.. det va kul. Har inte gjort nåt under dagarna, varken igår eller idag. Fattar inte vad felet är, jag SOVER som aldrig förr. Okej att jag alltid gillat att sova.... men till 17? Även om jag la mig kl 05,00 igår så blir det 12 timmar som jag sover! Inte ok. Jag vaknade vid kl 13 idag.. tvingade upp mig... lagade mat, åt, sen satte jag mig i soffan å somnade sittandes?! Fattar inte.. Aja.. ska försöka ändra på det. Tvinga mig upp tidigt. Gå till gymmet.. gaah! Fick hem mitt proteinpulver idag me. Och det måste ju tas i samband med träning så.

Imorrn börjar jag kl 18. Har lite småärenden som jag borde ta tag i. Men vi får se. Nu är det iskallt ute igen och storm dessutom!! Blåser sjukt mycket. Ska bli samma väder imorrn me.. och om jag har haft svårt att ta mig ut nu om dagarna, hur svårt kommer det inte att bli nu då? :P

Nej... eftersom det inte finns nån serie att titta på ( alla har säsongsuppehåll) så finns det ingen anledning för mig att sitta uppe. Har facebookat i timmar nu typ. hehe. Har kollat lite jobbalternativ me och chattat me folk.. men ändå.

Haha... det här är iofs den roligaste bilden på länge! (1) Johan när vi är på Nova! Vilket mums va!!? :) .... (2)Victor fatta inte att man kunde kommunicera med bartendern på ett normalt sätt... eeh? (3) Malick gick å blev blondie före mig!! what the...?! hehe. (4) jag å mitt mums M på Boms när vi har ätit sushi. (5) BEllas nya mössa, dyra mössa, haha... nya Åre/skid/sthlmsmodet! hahaha. ;) Den är fiiiin... men inte riktigt "jag" va?! :)




Några sista som jag gillar starkt, glädje och massa knas!




Ger mig nu! puss!! //©hristin


-she says.

Okeeej.. lördag... söndag..måndaaaag... tisdag.. och idag onsdag, eller hur?! :)

Jag drog faktiskt ut i lördags å försökte åka... men det gick skiiiit. Verkligen SÅ dåligt. Gav upp ganska fort.. buhu. Men jag tog mig ut iaf, huvudsaken. Gick en sväng till Malick ist sen hem till Bella en kortis, sen en fika på Boms! Fick skjuss hem av Linnea och sen blev det jobb. Efter jobbet blev det en aw på Dippan, har jag för mig :P Eller..? äh kommer inte ihåg.

Söndagen jobbade jag. Alla hjärtans dag! <3 Jaa.. vi hade å göra.. bara massa tvåor typ.. såklart! Men överlevde det. Ingen uppvaktning blev det alls.. :( Förväntade mig inte det heller men, haha. Man kan ju alltid hoppas. Men jag fick frulle serverad (hehe) och fina mess av kära vänner och mamma! :) Är glad för det jag har iaf!! Hoppas ni alla hade en fantastisk dag! Alla säger att dom inte bryr sig om just denna dagen, men det tror jag många mer eller mindre gör.. fast man inte vill erkänna. Klart man gillar alla hjärtans dag om den blir så som man vill att den ska bli. Visst "alla dagar borde vara alla hjärtans dag" men EN dag med extra mycket kärlek, inge dumt me det väl?

Kvällen slutade iaf i sin vanliga ordning på Dippan. Oplanerat faktiskt. Jag tänkte verkligen gå hem. Men aja... Blev en kväll med mindre alkohol och mera dans! Så jag ska inte ångra mig :) Det va kul.

Måndagen överaskade mig med en rolig kväll på Werséns! Först sushimiddag på Boms! Jag Malick och Robin, sen kom några fler dit... Trevligt!! Men efter maten blev jag sjukt seg. Men konstigt nog så hängde jag på company på måndagsklubben. Jag gillar inte Werséns!! MEN vi hade faktiskt ganska kul. Aahh det hade vi :)

Tisdagen bestod av jobb igen. Jag å Bella. Vi hade mycket att göra men det gick sjukt bra. Bra flow hela kvällen, gytt!! Men innan jobbet satt jag å Martina på Boms i 5 timmar. Åt lunch och spelade massa spel, skitnice! EFter jobbet gick vi till Boms (igen!) haha, sen gick vi vidare till Nova. Hängde med Victor en stund och Johan! Alla drog ju till Bygget, utom jag johan å bella. Riktigt kul hade vi ändå!

Idag då, onsdag! Inte gjort nånting under dagen. Hmm... jag börjar bli duktig på att chilla hemma dagtid, sen när mörkret faller, då lever JAG! ;) Jobbade idag. Inte så mycket å göra.. och man märker att sportlovsgästerna börjar skena in. Kul. Nooot. Pizza, pasta, cola och husets vin. Aja. ;) Efter jobbet mötte jag å Linnea upp massa folk på Nova. Vår kära käraste super mamma Helena är i byn i tre dagar, så det va bara att offra sig! Drinkar till mig! Sen blev det en sväng till Dippan. Va inte så kul där men... kul å träffa henne!! Å alla andra såklart!

Jaahaaa.. nu sitter jag här hemma. Ingen ro till att sova. Är hungrig. Hmm. Har lite bilder som jag ska lägga upp me sen.

Sa jag att jag fick svar från ett jobb jag sökte på Rhodos? Jag får komma på intervju iaf om jag vill, men den är i Sthlm den 7 mars. Inte en chans att jag kan åka dit. Men ska ringa dom å prata med dom iaf så får vi se.

Har lite andra trådar jag ska dra i me... så får vi se resultatet sen!

Howie Day, lyssna!

Åååhh... jag saknar mina vänner hemma så otroligt!! <3 Love ya!

Blev ett litet inlägg iaf! Kanske inte så mycke kul men nu vet ni vad jag sysslat me senaste dagarna!

Puss å kraaam!!

Gomorron lördag!

aaaahhh... jag har varit vaken nu i ca en halvtimme.. klockan är strax efter 9..!! Vaaaad scheeer??

Grejen va ju såhär... meningen va att jag skulle skriva efter en heldag ute i backen egentligen :) Men vi har inte direkt kastat oss ut idag, det är självklart mulet just idag! :( Men vi ska ge det en chans ändå.. Men först ska jag äta frulle, som min sambo självklart har serverat mig på sängen :D Inte dumt va?!


Här är armbandet som Bella gjorde till mig! Riiiiktigt nöjd!!! Men måste ge mig själv lite beröm för den röda stenen, som sen Bella kom på blev en bloddroppe! :D ( att locka till mig vampyrer med såklart, haha! ) Kolla på hennes facebook om ni vill se mera smycken!! ( Bella Porcile )




Vi hörs senare!! Ha en kanonlördag!!!
*kramas*



 

 

 


pow pow!!

tack alla mina glada för en trevlig afterwork!! ;) Jobbet gick bra idag... jag leder säljtävlingen denna helg, hehe. Men inte slut ännu! En dag imorrn me. Jobbkvällen va bra förutom lite förvirring ett tag.. men den slutade gott! Har kommit underfunn med att ALLA medelåldersmän älskar mig, hahaha, undra varför?! ;)

Blev som sagt lite AW. Först på Supper sen Dippan.

Nu blev det faktiskt en pasta med vitlök, olja och tomat, muuums. Har bilder från kvällen men orkar inte lägga upp nueee!! Imorrn blir en spännande dag. Vill inte säga nånting förrän jag vet hur den varit, hehe. Men klockan ringer 08,15. Gaaaahhh!!

Men jag skriver imorrn innan work. Peace uuunt oout!!


...sommaren 2010.

..sökte två jobb i natt! hihi. Ville bara säga det. Utomlands. Får se hur det går..!

Nu blir det en kaffe på Boms innan jobbet!

XXX!!

Örebros universitet.

En helt vanlig ganska händelselös dag. Men tänk vad ett litet misstag kan göra allt så mycket roligare.

Vaknade och kände mig riktigt dålig idag.. febrig och halsont. Men tog beslutet att jag behövde lite friskluft, så jag knatade ner på byn och mötte upp Malick för en fika. Bubblan blev det, inga höjdare på kycklingsallad tyvärr. Mitt i vårat bittra samtal ringer Malicks telefon. "Hej vi ringer från Örebros universitet. Skulle vilja kompensera det där seminariet..bla bla..." Vi fattar ingenting..!! Haha.. Men dom har självklart ringt fel. Sen ringer dom igen... och ja, nu va det inge mer med det egentligen, men min poäng är bara att tänk vad en felrigning skulle kunna göra. Från ingenstans nånting heeelt oväntat. Hoppas det händer mig, fast nånting lite mer spännande än universitetet i Örebro ;) hehe.

Nu sitter jag hemma hos Bella. Har impulsköpt ett smycke av henne :D Lägger ut bilder sen på det så ni får se!

Börjar jobba vid 18-tiden så innan dess blir det bara till å vila, hoppas på att jag blirlite piggare tills dess. Kommer nog ha massor att göra denna helg! yeay!

I natt drömde jag att jag åkte bräda...å det va niiice! haha. Ska nog ge mig ut i backen snart... :)

Alla hjärtans dag på söndag, who's gonna be YOUR valentine?! Själv ska jag jobba och bittert betrakta alla kära par som kommer komma till oss och äta! :) hihi.

Nu ska jag trycka i mig lite choklad, bääästa medicinen väl?!

KRAM!



angels and demons.

Behöver inte göra en kväll särskilt lång. Lite jobba blev det först, sen några glas vin på Boms! Trefvliiigt. Slutade med dans på dippan! Vi flippade lite tror ja.. OM vi gjorde. HA! PÅ vägen hem förstörde jag å Martina det vackra vinterlandskapet med våra snöänglar.... shiiit jag va dyngsur när jag kom hem. På med overallen sa jaaag! Täckbyxor..jacka.. Sen låg vi ute i snön, tog en cigg å bara va! gött! Sen tog alkoholen fram den där lille elake jäveln, den som får en å göra saker man absoooluuut inte borde göra! Men men.. lika säkert som änglar finns, finns det demoner..



Nu sitter jag me feberkänsla och ont i halsen. Haha. Snö är kul en kort stund! ;) Äter en gigantisk sallad. Har städat badrummet. Och klockan 18,30 börjar jag jobba! Sen blir det jobb hela helgen, kaaatjiiiing!!


hittade lite gamla bilder me. :)







Sagt och gjort!!

Snabbkoll på senaste 2 veckorna :)

* Det har kommit massa ny snö i Åre!!! Grattis till alla ni som åker. hehe. Har varit sjukt fint väder och fritt med puder, inte avis alls!

* Min handled är mycket bättre!!! Så jag har jobbat lite grann nu, gööött!!

* CK va i stan! yeeeay!! ( kock från Grinda) Skit kul å se dig! Roligaste afterskin på länge..! ( inkl. en blind date, haha, gick inte vägen ut men... kul! )


* Marcoolio va på Dippan, haha!! Tänk att man verkligen tyckte den musiken va bra?! :P Jag gjorde det iaf.. hehe. Nu stod man å kunde varenda låt och bara inte ville kunna! Men det va skit kul å se ändå, Maja, Inez och Liza stod bakom å körade! :)
* Hm... mitt och Malicks nya månadsmissoin, INGA efterfester! Mission faild! Få se nu... tre...fyra hittills?!
Framtida dagsmission är en tripp till Östersund! Borde vi ju lyckas me! :D Tidigare mission; Ta kontakt med en okänd människa! haha. Mission Completed!

* Cirkuslektioner me Inez!









* Sundays at Dippan i sin vanliga ordning i söndags! Kul kväll :) Fast saknade Mallie!

* Malick har gjort klart två låtar, gå in å lyssna vettja!!! :D http://www.myspace.com/maliqa

* Avslutat alla avsnitt som finns; The Vampire Diaries <3

* Ätit Thai på Bubblan för första gången OCH sushin på Dahlboms!! MUUUMS!!

* Börjat gilla Nova :) kul me ett nytt ställe.

* Verkligen börjat ogilla Bygget, yaaack!!

* Åkt buss från Duved, det va en upplevelse! eeh..?



* Börjat gå hyffsat regelbundet till gymmet och äta lite nyttigare!!
Ser ut som jag gillar!? haha... mycke ironi i blicken ;)




Får se om jag jobbar idag, annars blir det iaf jobb i helgen! Jag å Bobaz har börjat planera lite smått vår resa till vintern som vi SKA göra!!! MÅSTE! Jag vill åka NU och jag vill åka ÖVERALLT! :D Men först måste jobb till sommaren hittas... funderar på att dra utomlands själv..! Ställa  mig i en bar å servera kinky amandas till glada 17åringar! hehe. Fast gillade skärgården me... kanske kanske blir nåt sånt, får se!

Min Bejb Johanna åkte till Malaysia i natt!! åhhh... nu är du ÄNNU längre bort and I will miss you as hell! :) Hoppas du får det bäst!!

Nya favoriten förresten, check it out!! stört roligt! ---> http://www.youtube.com/watch?v=HECRXbGM7tU


Nej nu måste jag gå till gymmet!! Blir nog lugnt i kväll me.. som igår kväll och kvällen innan. BRA Christin! :)

RSS 2.0