Mumsat runt i saunaworld.

Klockan 10 ringde min klocka idag. Somnade vid 4 inatt så jag va ganska trött, men pallrade mig upp ändå! Åt en lätt frulle och gick ner till gymmet. Lättstart fick det bli eftersom jag inte varit där på ett tag, hmrf. Kondution i ca 40 min.. sen knatade jag ner och mötte Malick på Holiday. Solade medans han tränade klart, sen badade vi och bastade! Nice!!! just ja, vi badade till å me utomhus i utomhuspoolen, hihi! Kuuul!


Efter det gick vi till ica och handlade lite grann, sen skiljdes vi åt. Malick hade afterski idag så han va tvungen att gå å jobba. Jag kämpade upp för den förbannade backen hem ,haha. Väl hemma blandade jag i ordning en smuttie :P och kollade på one tree hill s07e14. Tänk att jag aldrig ledsnar på den serien, kommer ju avlida sen när den slutar sändas. ;) 90210 kommer inte igång förrän i mars tror ja... Och True Blood, har inte säsong 3 släppts ännu??! För jag är färdig med tvåan nämligen.... Aja.. Tänkte annars börja kika på Vampire diaries :D Nån som sett?!


Har lagat köttfärssås nu till Martina som hon fick när hon kom hem från Vemdalen, vilken drömsambo jag är, hehe. Så nu ska jag väl börja göra mig i ordning och sen gå ner till Malick. Vi har nämligen gjort oss välförtjänta ett glas vin ikväll ;) hihi.

Hade tänkt å gå ner till jobbet innan å säga hej, och sen gå hem till Bella en stund. :) Men nu har jag slöat här för länge så tiden har rusat ifrån mig.

Hej hej!!


Behövs det alkohol?

Det beror på..... Inte när jag å Malick umgås iaf!! :D vi har haft så jäkla kul. Hääärlig hemma kväll me massa gott och två filmer! "Min stora feta grekiska semester" va väl inte sådär superbra, men vissa sköna citat ;) vi älskar citat! hehe. Och så såg vi Wallander - kommer inte ihåg nu vilken det va, haha.. men en galen psykopatkvinna som gillar småtjejer va nåt nytt, hm?! Vi har ätit för hela månaden nu, haha muuums. Men OM jag mådde illa sen, eller rättare sagt, min mage mådde skit! Har en godisbebis i magen nu, hiihii!! Här gottar vi oss och ligger ner på golvet å bara garvar, underbart! Och Malin, jag förstår nu vad du menar med att man inte kan motstå dom stora!! HAHAHA!!!



Några bilder från när jag, Maja och Inez va ute med... Så glad över att jag höll mig hemma ikväll! :) imorrn blir det gymmet, sen basta å relaxa nere på Holliday!


Matchade bandaget å linnet, waahaaha.. Lite snyggt crap man måste ha ändå! ;) NOT!


Senaste två dygnen har jag bara suttit inne och ätit Risoni och kollat på True Blood, haha, gillar det! JA! Men kan ju inte fortsätta så..! hehe. Min handled är MYCKET bättre. Lite ont gör det fortfanade om jag sätter i den i backen tex när jag ska resa på mig, då gör det ont när jag "skjuter ifrån" med den.. ah ni hajar! Och det känns fortfarande lite när jag lyfter saker med den.. så bära tallrikar kan jag nog inte göra riktigt ännu.. Men snart så!! Måste ju bli bra, i helgen/efter helgen så drar det ju igång, förhoppnigsvis :)

Gonatt gonatt!!

Haha, muuums!! :P

Bästa afterskin!!

Jag fick beskedet att jag inte fick jobba i lördags :( jag förstår min chef, och hon har helt rätt.. Min hand måste va hel om två veckor! Bättre å vänta nu tills den är helt bra. Men jag vill ju jobba!! För det första behöver jag pengarna såklart, sen blir jag tjock, slö och alkoliserad av att vara ledig!! :P

Men i lördags måste jag erkänna att det gjorde inget... för afterskin va så himla rolig!! Va inte planerat att jag skulle gå dit, men våra vänner skulle dit å festa som fan och hade bokat ett stort långbord, så vi ville mest dit å glo på dom! hehe. Slutade iaf med att vi också satt där.. och sjöng och drack! Till å me Malick satt med oss en stund innan han skulle gå och förbereda sig inför kvällshowen! Kuuul!!



Slutade med att jag åkte med Molly till Duved, hon skulle jobba typ 3 timmar. Så jag väntade där med henne... Sen åkte vi in till Åre igen, gick till Broken och åt, mums! Blev en Froz Margaritha till dessert! :)


Gick till Dippan sen och mötte upp dom andra! Kollade på nattshowen, och satt sen ett stort gäng hela kvällen vid ett bord där och umgicks! Trevligt!



Söndagen va jätte lugn! Låg hemma med handen i högläge hela dagen typ. :) Igår va jag upp tidigt och kollade på en lägenhet nere vid gamla alphyddorna. Jag vill ha den, den va perfekt. Men hon ska ha 5200kr för den, och det tänker inte jag betala själv. Inte när man är och säsongar i 3 månader... så jag tror jag får låta den passera förbi.

Igår gick jag å Bella och handlade lite, sen fikade vi ett tag på Bageriet. Fick skjus hem av Linnea och Skipper, och chillade sen hemma ganska länge. Vid 20-tiden knatade jag ner till Gröna villan till Inez och Maja, vi kollade på Guldbaggegalan. Gick ner till Dahlboms efter det och kollade läget där.. inte en människa vi kände... gick till Dippan.. Kännde ingen där heller, baaaraaa studenter ute, yeay! Allt krogfolk va förmodligen på Werséns, dom kör ju måndagsklubb. Men jag gillar inte det stället, spelar sjuuuk housemusik..gah! Sov sen över hos dom, orkade inte gå hela vägen upp för backen hem, haha.

Idag kom jag hem ganska sent, sov till 14!! haha. Sen har jag bara varit hemma. Skulle gått å gymmat men fattar inte varför jag inte kommer iväg??? Aja.. nytt försök imorrn.

har suttit och googlat på massa skit idag :P Detoxalternativ.. pulver och program.. recept.. m.m..

 

KOLLA!! ser inte ut som mig....

 

Skulle kunna tänka mig å färga tillbaka mitt hår såhär.... så som det är längst ner.. Nice.. Hmmm..

 

Jaja.. det är ju faktiskt bara jag själv som kan ändra på allt :) Nu nog om mitt yttre.. hehe.

 

Ska kolla på Trur blood nu. Äta nånting, är hungrig hela tiden. Ska bli kul å träffa Malick imorrn!! Om jag nu får göra det.. Han har varit borta i 2 dagar i sthlm och det känns som en evighet! haha. Måste ha min dagliga dos av Malliiie!! hehe. Pratade länge me min älskade Nasty idag på msn.. åååhh va jag saknar henne.

 

Nej, nu loggas det!!

 

Ciao!!


Eskuleeerar!


Det är bara att vända!!

Igår va jag och åt middag på supper med bella, fia och johan, det va trevligt det!! god plockmat med inspiration från sydamerika! Efter det gick vi till Boms och tog en drink där. Malick kom dit me. Bobaz å Mackan va på bygget, timbuktu uppträdde, men jag orkade inte gå dit.

När klockan blev två bestämdes plats för lite mer party, hehe. Jag å Malick gick hem till honom å hämtade vin, haha, sen blev vi upplockade och åkte till Björnen. Sjukt roligt hade vi sen hela natta. Fråga inte vad vi gjorde i typ 4 timmar, men tiden gick och vi skrattade!! Skulle gå å hälsa på grannarnas efterfest men blev snyggt avvisade, hahaha. Dom vet INTE vad dom missade.

Efter MÅNGA glas Rajmat, haha (Änglagård) och lite varm oboy me capten så somnade vi... vid 8 typ. Förstå, vi överskred 07,00 gränsen till å med. Aaaahhh... men oj va värt det! Skrattvärk idag typ. hehe.

Frukosten serverades i åre på en pizzeria, sjuukt gott men vad trötta vi va. Jag skulle inte jobba förrän 18,30. Malick stackarn skulle stå på scenen vid 16.. haha. Men han grejade det gallant! :)

Så ner på afterskin, tog en cola, sen blev det jobb! Det gick sådär måste jag säga med handleden... trodde inte det skulle göra så ont som det gjorde. Tillslut kunde jag inte ens ta en tallrik liksom.. :( jag fick gå av igen efter 2 timmar. Måste spara mig till imorrn då vi har en 35:a bokad, en 8:a en 10:a tror ja och lite andra småbord. Så får se hur det går imorrn.

Nu börjar jag bli trött.... lite kallt här inne så måste krypa ner i en pyjamas, hihi.

Jag och Malick har startat ett Mission!! Ett åre mission... haha. Vilket innebär att vi kommer ha månadsmissions och veckomissions och dagsmissions framöver. Vi ska skriva en lista med massa saker som vi ska uppfylla... så ska vi ta bildbevis på varje, och sen göra ett mission album, såååå kuuul!!! Vi ska börja leva lite mer normalt me... jag måste komma igång med gymmet igen!! och INGA cigg!! Spara pengar och festa mindre..! :D

Aah men när listan är klar så kommer den upp här :D ROLIGT!!

Några bilder till kan jag lägga upp från veckan... efterfestbilderna från igår får vänta lite! Natti ZZzzzz...

Bästa vännerna som sagt, dom tog med sig det här och solen :D

 

på sjukhuset... buuhuuu...

 

Middagen i Duved!

 

nu somnar jag n'stan så få bli mer i morrn eller nåt!

kraaam

 

 




Fritt me stjärnor!!


Nästan en veckas uppdatering dårå :)

Lördagen va tänkt att jag skulle spendera hemma efter jobbet, eftersom jag skulle upp och åka med Bobaz å dom i Björnen tidigt på söndagen. Men vad hände? vi gled ut en sväng efter jobbet iaf, hamnade slutligen på Dippan ( har jag för mig ) Sen en liten efterfest hos Bella. Den innehöll massa Maxmat och fritt med shots!

Söndagen va jag lagom mallig när Bobaz och Mackan kom å hämtade mig vid 10,00. Eftersom jag va hemma vid 05 kvällen innan. Nykter? nej. Inte ännu. Åkte till Björnen och skulle spendera vår dag där. Jag å Mackan, kungar i barnbacken. haha. Eller nej, inte jag iaf. Mackan den jäveln kunde ju åka bräda med en gång typ. Första gången han åkte och låg redan på samma nivå som mig om inte ett steg framåt!! So not fair!! Backen vi åkte va samma som den jag å Linnea körde sist. Men sen hitta vi en annan backe som va grym att lära sig i.. Räckte med två åk sen hade vi lärt oss svänga helt och ta oss ner utan att ramla... nästan.... Jag åkte mitt bästa åk nånsin. Felfritt, ramlade inte... tills jag kom längst ner i backen. Lagom mallig för att allt gick så bra, så ska göra en sista sväng och får hälhugg (säger man så?!) aja.. flyger baklänges iaf.. landar på rumpan OCH tar i med handen.. såklart. Hör hur det knakar i hela handleden, och tänkte "nu bröt jag den" Sjukt ont gjorde det. Sprang ner till en shopp och köpte bandage som jag lindade med direkt för att hindra svullnaden. Fy faaan va ont det gjorde. Tur va träffade vi Håkan och Jane inne på restaurangen där, och fick skjuss av Håkan till sjukhuset. Och där satt jag ( och stackars Mackan) på våran lediga afterskidag i tre timmar. Kommer in i väntrummet och där sitter typ fem andra med armen i högläge, haha. Såg roligt ut. En efter en kom ut från läkaren... "den är av" "jag ska gipsas" Gaaah jag dog nästan. Min handled kunde dom inte se felet på. Fick ta om massa bilder.. men kom fram till att den inte va bruten och det va ingen spricka, utan en fraktur på benet. Dom ville gipsa men jag vägrade. Jag ska ju jobba, det går inte! Ööh..., smart tjej. Men faktiskt, den är redan mycket bättre, så det hade inte varit nödvändigt.. tror ja! haha! Så nu har jag suttit här hela veckan utan å åka bräda med mina kompisar och inte jobbat ett schmack! Meeen vi har gjort annat roligt.. hehe...

Söndagskvällen va jag ju tvungen att visa boobz å dom Dippan. Men det va sjuuukt me folk, FRITT me folk kan jag lova! BARA studenter! Det va inte kul alls. Hmm.. Det blev att vi gick därifrån lite tidigare och gick till Max ( andra dagen i rad, gaah!!) inte OK! :P Måndagen sov jag hela dan.. kul. Vad ska jag göra med min hand liksom. Dom andra va ute och åkte, sen skulle dom ta en lugn kväll hemma. Jag däremot va på middag i Duved hos mina gamla kollegor. Skit nice! Buffé me massa go mat!!! och öl och vin serverades, sen vankades det drinkar i baren nere och lite biljardspel etc.. med stukad hand. Jag vann inte! hehe. JÄTTE TREVLIGT iaf, TACK! Efter det drog jag och Malick in till Åre igen, tröttnade på att hänga runt F.Ljungberg, hahaha! ;) Nej då.. Drog till Dippan, Malick blev lagom i gasen medans jag stod still i uppförsbacke typ, haha.
Tisdagen sov jag bort igen, hihi. Mötte upp Bobaz å co nere på afterskin på Dippan. KUL! :) Efter den fick jag en impulsidé, att vi skulle boka ett dryckesbord till dinnershowen sen på kvällen. Eller ja, 1,5 timmer efter afterskin. Ja men visst, vi kör! Frågan e bara hur fasen vi ska hinna det?! Ut till Björnen, alla dom skulle duscha å fixa sig, sen äta mat.. och så in igen. I vilket fall, vi kom lite sent, men det gjorde inget. GUUUUUD vilken rolig show det va!! Vi hade så kul så det va helt galet!! Åååh!! All tyckte det va värt pengar å stress å allt! :D Till å me Freddan stod upp å klappa i takt! ;) haha
Sen spårade det kan jag ju säga.... jag har inte varit med om en sån karatefylle på Läääänge!! ALLA verkligen, helt galna! Vi shotade från skidan, dansade ( eller jag iaf) som aldrig förr... vilket jag gärna hade skippat idag om jag fick välja.. beställde dricka på dricka... till och me Ljungberg och co stod upp i sofforna och dansade och sjöng! Heelt galet med andra ord, men OM vi hade kul! :)
Onsdagen blev en lugn kortspelskväll i björnen :P men väldigt uppskattat ändå! Alla va helt färdiga.. eller ja, förutom Bobaz som blev packad igen. Haha. Sov där i natt me.

Och nu har jag flyttat in hos Martina :D Inge mera flyttande, ska bli så skönt! Ska möta Malick nu klockan 13 på bageriet, så måste skynda mig nu. Men det va lite uppdatering från veckan. Har varit så kul å haft Bobaz å dom här, tråkigt att ni måste åka =( känns konstigt att dom ska åka och jag ska stanna kvar... i 3 månader till..

Förhoppningsvis får jag jobba imorrn! :) Min chef vill inte ta in mig för tidigt, så jag inte pajar handleden ännu värre.

MASSA fler bilder kommer sen.....!!! PUSS!!


Målet finns där....

... men än så länge är det en bit bort ;)

Jag tog mig ut idag ( finally) och övade lite bräda. Tack Linnéa för hjälpen! Hann inte åka så länge men det fick mig att få igång glöden igen iaf. Så snart ska jag ut igen! Om inte imorrn så på söndag me Bobaz å gänget :) För dom komer HIT imorrn kväll! Och jag är SÅÅÅ glad över det! Shit va kul det ska bli!!!

Idag har jag jobbat. Men innan dess va jag i Björnen me Linnea och Jocke. Sen blev det en sväng till Åregården på en varm choklad. Efter det lite möss-shopping! Shit vilken mössmaniiii jag haaaar!! Jag skulle kunna handla huuuur många som helst men jag höll mig. Handlade en "åre-mössa... eller rättare sagt en "oh-rey" mössa... eller hur det savas?! Och ett pannband till våren! :P (och under hjälmen) Gött. Brukar ju alltid köra klara färger, men blev faktiskt vitt och svart denna gång. Men som sag, hittar ju mössor i verkligen ALLA färger som man vill ha.. men man får hejda sig lite! :P Fann snyyyygga tröjor idag me men lät bli dom me. Är inte här uppe för att shoppa ;) hehe.

Sen efter mössjakten gick jag hem till Mallick på en kaffe och sen bar det av hemåt. Gjorde mig i ordning och gick till jobbet. Det gick bra idag förutom lite kassakrångel, åååh. Men men.. alla gäster va nöjda och glad iaf, vilket är huvudsaken. Jag hade kul me, va på riktigt lustigkurrehumör å bara flumma idag me alla! Roligt! haha. Norrmännen va roligast! "kan vi få sex stycken "tjejer" ( dom uttalade det exakt så) med till desserten!? Jag; -Njaa.. asså, jag vet att jag ser ut som en sån glädjeflicka som kan ordna det mesta, men sex brudar vetta fasen om jag kan fixa! Dom brister ut i skratt! "naaaaj.... sex Scheeedar till desserten, tack! -Jaaahaa... aah men då e jag me.. Aaahh!! hahaha. Kuuul helt enkelt. :P 

Efter jobbet gick jag till Supper. Där mötte jag upp Maaallie och Lisa och Anna. Tog en drink innan det bar av till Boms! Trevligt där, men inget märkvärdigt hände.

Nu nån bild från backen... ( då jag STÅR upp, hahaha) sen blir det kudden!!!  Love to aaaall of you!! <3


Playa del Åre?

Jag är redan trött på vinter! Haha! Faaan. Jag vill va utomlands. När jag vaknar här i Åre så finns det ingenting som jag känner direkt, ÅH det här vill jag göra nu!! Idag när jag vaknade... ganska tidigt för en gångs skull... så kände jag att jag bara hade velat ta på mig mina flipflops och gått ner till playan. Lagt mig i solen, hört havet, kännt dofter!! Här upper går det ju inte ens å andas me näsan för då fryser näsborrarna ihop ;)

Haha.. upptäckte nu att det va många JAG i detta stycke.. gött! :P

Jag ska ABSOLUT göra det bästa bästa av den här vintern, men ingen mer vintersäsong i kyla för min del. Jag är blek och mår dåligt över det.. haha. Har ingen lust å träna längre.. varför skulle jag? Ingen som ser din vältränade kropp i alla dessa täckbyxor å underställ, haha ;)

Tur att det finns öl. Aahh.. jättetur! Känner att jag har varit SÅ hälsosam senaste veckorna. Not. Pengar flyger iväg som de ska, det går bra nu!? Hm. Skärpning. Jag ska göra mitt bästa nu när Bobaz å co kommer upp, ge åkningen en chans. Måste lära mig. Frågan är om jag kommer tycka att själva åkningen är rolig i vilket fall! det enda som kommer bli roligare är att man kan hänga med när alla andra ska ut. För nu sitter man ju bara hemma och pillar navelludd. Blått. HAHA! Joke :P

I söndags blev det Fjällpuben efter jobbet, sen Broken å sist Dippan! SJUKT kul kväll måste jag säga. Fortsatte på måndagen me werséns måndagsklubb. Aldrig mer. Störd musik och bara massa kaos. Nej tack, orkar inte, vi gick till Dahlboms istället. Det va Robins födelsadags så det skulle ju firas! Tisdag "byggetdag".. Lol. Kommer nog inte gå dit heller på ett tag. Boring! Eller ja.... det va okej.. men har haft roligare kvällar. Roligast då va nog ett gäng töntiga turster på hemvägen som köde en egen dans och sjöng "alla singel killar, alla singelkillar" Haha. Jag å Bella DOG. Så flummigt, töntigt men roligt! Bella tvinga mig å posa med dom på Max sen. Haha. Kul. ;)


Såhär bor jag nu! Utsikt från fönstret. Och alla mössor är äntligen uppackade!

Fjällpuben.

Bakismat på Broken händer. Och fika på Bageriet likaså =)

Malick har fixat tårta och fika till Robins Bday!

SNYGGA! Eehh... andra mindre! HAHA.

Afterski har vi hunnit me också!

Idag börjar jag kl 18.30. Ska kila ner å kolla om tvättmaskinen är ledig. Så ska jag isf om den är det, slänga in en tvätt.. och sen knata ner till Coop. Lugnt blir det nu fram tills grabzen kommer upp! Vet ni, jag hade fått hem två stycken utbetalningsavier eller vad det heter.. hem till mamma. Får tillbaka pengar från HRF? Och från Agria. Sweet! =)

 

Aja.. ta hand om er! Massa glädje från er till mig ;)

KRAM!

 

 

 

 


lite foton.

Nyår på jobbet! Linnéa (jobbar med mig) och Lisa! Sen på Dippan har vi Malick, Bella och Jane!




Efterfest me Uppsala! Ha! Tänk på att klockan är kanske 5 på morgonen här, inte våra snyggaste stunder.. men roliga iaf!!





Jag å Alex ute i backen! Eller ja, på transprtstreckor om det  räknas, haha!






Kolla vad jag hittade!!! På ett ställe i Rödkulleområdet, Flying dog ÖL!! Muuuuums!! Lyx ju! ;) Dom tog 47kr för alla sina.. hahaha. Vadå inte ha en aning om öl :P





07.00 am ;)

Året slutade bra :) jobbkväll som gick kanon, och så avslutade vi med hummer, havskräftor, scampi och massa gott på jobbet! Muuums!! Hann me ett glas champagne på Dippan me!

Hey 2010!!!

Jag och Malick började vårat nya år med två riktiga brak-efterfester!! hahahaha. Jag brukar inte gilla sånt, eller ja, rättare sagt inte palla :P Men OM vi festade! SÅ kul! Det blev vårat nyårsfirande! Först den 1a jan på fredagen hakade vi på några som Malick hade gått i skolan me. Vi dansade i timmar i deras vardagsrum! haha. Sjukt kul. Den 2a jan hängde vi med några Uppsalakändisar, hehe, till deras stuga! Va ju grabbarnas sista kväll så vafasen.. fick ju ställa upp =) Sjukt kul där med. TACK hörni. Fan va jag skrattade!! Kände mig som hemma me, Öregrundsflicka som dricker hembrändt! hahaha!! Nej då ;) 07,00 ramlade vi in hemma... båda dagarna!! :D

Jag har jobbar 10 dagar nu... i rad... tror jag. Tappat räkningen. Vet knappt vad det är för dag nu. :P Men jobbet går iaf hur bra som helst nu, asskönt!!

Idag va det -30 nästan.. jag och Alex har varit ute å övat på att åka :D jag va... sämst.. kan man väl säga.. haha! Fy fan va jag har ramlat och slagit mig! Mina knän är blåa. Men jag SKA lära mig.

Skulle gått på afterskin idag men orkar inte stressa. Ska jobba 17,30 så jag tog en lång dusch ist. Nice!

Ikväll blir det nog Bygget! wiihoo!  Boende verkar lösa sig nu med, så de e naaajs!!!

Jag har bilder men hinner inte lägga ut dom nu. Ni får en bild på mig nyramlad iaf! :D hahaha. SOm Bobaz sa, tur att jag ramlar snyggt iaf!

PUSS På ER!



RSS 2.0