Seize the day!

För det är sista dagen på 2009!! :) Snabbt ett år går.... Jag har hunnit med mycket om man tänker efter!

Hela förra vintern hade jag en av dom jobbigaste tiderna samtidigt som en av de bästa tiderna!! Jag bodde med mitt ex.. och jaa.. det säger väl mycket. Mycke skit va det.. Samtidigt kom min ängel till vän och räddade mig helt! Lärde mig att ha kul igen. Sprithäxorna va födda! haha! Kinky och Nasty varje dag!!! Yeay! Va kul vi haft! ( och har självklart ) Våren 2009 trodde jag inte att jag skulle spendera tex på studenternas framför massa Siriusmatcher, gillar ju inte fotboll ;) Men vilken vår. Trodde allt va klart! Trodde jag hade hittat rätt väg.... Men den vände tvärt. Ångrar absolut ingenting av den tiden. Som jag för första gången på länge kände mig speciell, att HAN tyckte jag va speciell. Men mina vägar har alltid varit krokiga känns det som... Ett jobb ute i stockholms skärgård dök upp och förändrade allt. Eller, egentligen förändrade det inget... men fick mig att vakna! Jag började komma ihåg vad det va jag egentligen vill göra.. Jag tog båten... och den tog mig låååångt bort från det jag hade. Och jag är fortfarande påväg åt det hållet =) Fast jag har hoppat av båten och fortsätter på bräda ett tag, haha. Men Sommaren va fantastisk! Jag hade så sjuuukt kul! Men många jobbiga stunder me. Fast det roliga övervägde ALLT. Synd bara att det känns som att jag klev på många, eller ja, människor blev ledsna medans jag blev gladare. Men ibland måste man va ego.

Mycke annat kul har ju hänt me! Sälenresor, och sen flyttade min lilla Jo hem till uppsala!!, Bobaz mitt lilla mums har alltid fått mig å garva, min brorsdotter har blivit stora tjejen! Älska henne! Jag va till London!! wooho! fantastiskt! Jag är glad att min ängel runt halsen mår bra nu =)

Hur skulle ni sammanfatta erat 2009??

Jag hoppas ni får ett kanonavslut iallafall.. och så KÖR VI nu 2010!!! Kommer inte bli som NÅT annat år!! AAIGHT!


Jobbar på Grappa ikväll men kanske kommer ut en sväng efter jobbet ;)

GOTT NYTT ÅR!!!


ville ju åka bräda idag!!

Idag är det riktigt fräsht väder och jag är sjuk. Kuuuul. Va så jäkla taggad på att åka ju. Men måste bli pigg(are) till kvällen, kan inte va hemma från jobbet. Och absolut inte imorrn heller.. Ååhh. Får inte bi sjuk! Men jag har haft feber hela natten. Halsen känns sådär... =( OTUR kallas det. Men antar att det kommer flera fina dagar man kan åka. Men känns så typiskt just för att det inte blivit av nåt tidigare.. och när jag väl skulle ut så ja... Aja. Inge å göra åt.

Hur mycke folk som helst nu som man känner som är här uppe! Och ska fira nyår antar jag. Får se vilka och hur många man träffar! :)

Ska försöka orka gå på afterskin sen. Mycke folk nu ju som sagt som är här, och det är ju då det är som roligast att gå! :D när det är fullt ös!

Imorrn är det nyårsafton! Vi har nyårssupé, 4a rätters! Gratinerad hummer - Svamp & tryffelpasta - panchettalindad oxfilé - tiramisu! Paketpriser med eller utan dryck! Så kommer bli hur enkelt som helst å jobba... Men fulla sittnigar har vi.


Nu ska jag kolla vidare på Oth.

Later!!   XXX

More fotolicious!



Soulja booooy!! haha Malick!



Jag å Bella! Försökte få me Zlatan som sitter i bakgrunden! :P Men gick inte så bra.




Mingel!



Hahahaha!!! Jag å Alex överföll Bella och Bullarna när vi kom hem!
Jag bjuder på denna bild ;) hihi



GONATT!!
*Kram*

Smuuuuutt!

Men HAAALLÅÅ där :D

Ingen bloggfanatiker är man ju inte, men jag har inte laggt ner det helt ;) Julen är över, jobbet har börjat dra igång, festandet fortsätter och gymmet går sämre, hehe.

Har blivit mycke Dippan... några after work *gilla* och så va vi ju självklart där i söndags. KALAS! Julen bestod av mys hemma hos Bella. go mat och paketlek! Tur att jag hade dom som tog hand om mig :) lite tråkigt såklart att va utan familjen en sån dag. Men vi sms:ade flitit under Kalle iaf, hehe. Kalle såg vi på storbild på Åregården med lite god dryck till! Kvällen slutade på Supper men va inte så jäkla kul, så sjukt mycke folk.

Sedan annandan så har vi jobbat varje dag och kommer göra det nu i ca 2 veck. Gött! Jobbet flyter på bättre å bättre!

Zlatan är i stan, wooohoow. Haha. Jag bryr mig tyvärr inte så mycket. Men hade ju varit kul om han kom till oss och åt. Men har bara sett honom ute på krogen än så länge. :)

Har känt mig krasslig idag, så låg och vilade hemma länge. Bella servade mig me halstabletter å te, tack! Sen tog jag mig i kragen å mötte upp Martina på en kaffe innan work! Drog massa pojkvänshistorier, haha! kul. :P

Kan liksom inte komma på alla detaljer som ar gjorts å hänt senaste dagarna.. som vanligt. Det är därför jag ska skriva oftare! Skärpning!

Men jag har slarvat som fan me träningen. =( Typiskt, det som gick så bra ;) hehe. Har skjutit upp på åkandet me nu alldeles för länge, så IMORRN ska jag ta mig ut!! Måste ju lära mig! :D

Idag är det party på Bygget, men orkar inte gå dit. Kommer va galet me folk! Inte ens roligt då...

Shit jag kan verkligen inte komma på mer som har hänt, men jag ska förska ta mig i kragen å uppdatera mer om EXAKT vad som scheeer här uppe :D


WALLMANS...



SÅHÄR blir man serverad i Schlagerbaren! haha *gilla*



Jag och Cilla på promenad i ett iskallt Åre! Sa jag kallt? haha kolla håret igen! Cooold!!



Julafton!! Jag har fått en egen Baby-Bullen!! Jaaaa!!! :D






Afterski och Duved.

Meeeeen guuud!! Hur mår ni!!?

Jag mår bra! Är proppmätt efter en trerätters på Duvedsgården me Cilla och Patrik. Så va självklart Alex, Molly å Victor där å jobbade. Väldigt trevligt, bra plan tycker ja!! Mums för Wallenbergare haha!

På dan idag blev det frukost ( kl 13) på Broken. Jag hamnade ute i Duved inatt.. haha på nån form av efterfest. :P Men det va bara roligt, så kul att ha er här uppe tycker jag! I alla fall, vi va ju på wallmans igår, dom va jättebra! Efter middagen hängde vi lite i schlagerbaren...såklart.. ;) sen gick vi vidare till zupper en kortis. Och efter det blev det Dahlboms. Trevlig kväll, absolut!

Efter frukosten/lunchen så gick jag å Bella och handlade tre små julklappar som vi sen ska byta med varandra imorrn. Nån lek som dom brukar köra =) ska bli kul, hittade ganska roliga saker. hihi. Sen kunde vi ju inte svika afterskiteamet så vi gick självklart dit å stöttade! Och jag kunde unna mig en öl ( två faktiskt ) då jag INTE skulle gå  å jobba för en gångs skull. Wiie! Mycke roligare blev det, haha!

Nu ska jag kolla på 90210.

Om jag inte skriver imorrn så önskar jag alla er en riktigt god jul!!


Bilder från showen kommer också..! Telefonen ligger på laddning nu så kan inte föra över dom riktigt än.

stuff..!




TT's Zupper och Dippan igår!! Hur kul som helst! Jag, Alex å Molly! Bra partyteam där! ;) Dansade som fan, loove it! Jobbade idag.. gick sådär, igen.. Fan jag försöker verkligen!! och jag KAN.. men förstår inte va som går fel..? Hm.



Jag å Alex! Alex å hans reflex!
Dom enda korten jag lyckades åstadkomma igår, haha

Imorrn blir det träna träna!! sen hem å duscha å så... sen timmerstugan och äta lite, Bella jobbar där imorrn, sen hem till Bells, göra oss i ordning och sen blir det dinnershow på Dippan! Me middag å duktiga wallmans! tjooo!


pysseldaaag!

Hej hej!

idag och jag donat å grejat! fick packa om mina två gigantiska resväskor, så att jag kunde ta med en av dom till <evelinas lägenhet som jag ska bo i i en vecka nu :) över jul å så... Ja, och det tog ju sin lilla tid. Fick sen skjus upp till lägenheten, lämnade av alla grejer. Haha.... är i samma hus som jag skulle bott i. Sen åkte vi ner på byn igen. Hämtade upp Bella så gick vi å köpte en julgran! yeay! Haha Bellas julgran påminner lite om koh pangang restaurangen hemma.. hihihi. Massa färger på lamporna. Jaa.. sen städade jag lägenheten och sen bakade vi pepparkakor. Jättefina =) dödskallar, föl ( internskämt, ni vet istället för lamm.. ) hehe, handklovar med en kedja, cocktailglas,kors å grejer.. som blev skitcoola iaf! Har ätit risoni och sen gick Bella å jobba. Jag vet inte vad jag ska göra!! Några från Grinda som kommit upp kommer in till byn vid 22, så jag möter nog upp dom då å går me dom till Dippan. Men fram tills dess då?? Hmm...

Kommer lite bilder sen när jag är "hemma". Har min dator i lägenheten nu nämligen... och nu är jag hos Bella vid hennes dator,är niii mee? hehe



Meeeeen guuuuuud va tråkigt!! Aja... hej dåå!

Första åket!

Jag lever!! hihi. Fan va svårt det va, men jag vet att jag kommer gilla det sjukt mycke sen, när jag kan ;)

Är så tacksam för den hjälp jag fick idag av Robin och Maja, guld till er! Jag kan ju fortfarande inte "åka" men jag kan ta mig ner.. hehe. Plogar mest men lärde mig å svänga åt båda hållen... så nu är det bara träna träna som gäller så jag får upp balans och teknik. Jobbigast va det nog för ben och rumpa, haha, trodde jag va tränad men ack så fel jag hade..! ;) Skakade i benen så jag va tvungen å pausa flera gånger i backen.. hahaha! Aja. Skönt att första åket är gjort. Nästa gång kanske jag inte åker i en röd backe :P

Har haft det bra annars! Tränat och hängt ute ganska mycke, för folkets skull mest.. inte för ölen denna gång ;) Nej men man vill liksom börja lära känna lite mer människor såklart! Sen kan jag ju inte säga att det inte har slinkit ner en öl eller två ändå, hihi.

Igår va vi ner på Dippan å kollade på afterskishowen. Dom är grymma men det va inge folk alls :( inge folk i byn ännu, alla kommer ju till jul.. och ingen som åkt nu heller när det varit så jäkla kallt. Har haft mellan -25 och -30 grader. Buuuurrr.... Men fint är det :)

Jag kämpar på med jobbet. Försöker fokusera och göra mitt bästa. Men fortfarande mycke kvar å lära.. !

Nu ringde Linnéa mig och vill ha sällskap nere på afterskin, klart man ställer upp!! :D

Några pics också!


Dahlboms som vanligt! :)




-30 grader typ, Martan kör hårt utan jacka!  haha



Det har varit så kallt så håret fryser!! :P



Bella gör smycken!! Det här gjorde hon till mig igår! :D Gå in på hennes facebook så kan ni se annat hon gjort! Om ni skulle vilja beställa, en julklapp kanske? ( Bella Porcile) eller hennes blogg www.metrobloggen.se/bybella . Hon ser även till att det är julmyyys hemma! hihi




Nyååååkta!! :D Tjockisbild från afterskin me på mig, haha, men den bjuder jag på! :P Tjock hör ju ihop me varm choklad me massa grädde! möööms!





Tiden går mycke fortare här i norr ;)

Skitdålig uppdatering, sorry! Det som har hänt är att förra helgen klarades av galant på jobbet! Skönt!! Det har kommit massa snö!! wiiiee!! så fint här nu och alla är ute och åker! Utom jag... köpte min bräda idag nämligen! Kaatjiiing. Men har inte fått bindningarna än... har beställt dom på nätet. Så väntar å väntar.. sen så! No return! :P Idag "flyttade" jag hem till mamma igen, haha. Skrev mig där istället, har varit massa knas med min post. Så det fick bli så. I går fick jag min andra väska, i den som alla mina kläder har legat i!! hääärligt, som julafton, hehe. Tränade ben för två dagar sen.. kan inte gå!! Tränade armar och bröst igår, kan inte röra mig. kul. Tur nästan att jag fick va ledig idag för jag vet ite om jag hade kunnat gjort nå bra jobb med den här värken som jag har! :P Va på afterskin å kollade i lördags, dom e så jäkla duktiga dom från Wallmans. Shit va kul det ska bli å va med på den nån gång när man även kan ta sig en öl.. hehe. Nu skulle vi jobba samma dag. Hm.. jaa.. Idag har jag ordnat med posten då, köpt min bräda och kollat lite när Bella har gjort smycken! :) jag satt å pimpade mina mössor lite medans, fiiint! :D förrgår va vi såklart ut, va ju söndag =) blev en byrunde med några från jobbet, kuul!! slutade på Dippan självfallet. Igår blev det en liten utgång me..  Först va jag å Emil å käkade på Fjällbuben, sen mötte vi upp lite folk på werséns å Dahboms. Nu ska vi gå ner å äta på jobbet, möms! Det va lite snabbt vad som händer här! Kommer lite bilder också!



hm....

Länkarna funkar inte... fattar inte varför =/

*gym*jobb*byglögg*dippan*

Tjenamors!!

Här kommer en liten uppdatering från Åre! :)

Hmm.... så långt kom jag, sen tog det två dagar till innan jag skrev! hehe. Första arbetsdagen gick bra.. men kunde gått bättre... och kunde även gått mycket sämre. Så jag ska nog va nöjd. Andra arbetsdagen gick mycket bättre, så det va kul!! Nu i veckan har det varit lugnt på jobbet så vi har varit lediga ganska mycket. Men det kommer vi få igen rejält i helgen då vi kommer sitta i skiten så det skriker. Wiihoo! Ska faktiskt bli skönt! haha. För när den här helgen väl är över så tror jag att allt "jobbigt" har släppt. Då är man så gott som inne i allt..

Jag har varit på gymmet, två gånger nu!! *stolt* Även om det va två kortisar så va det ändå mer kondition än vad jag brukar lägga ner tid på. Ska dit imorrn me hade jag tänkt. Sen blir det nog en lunch me Cilla ( från Grinda) :) Ska även hämta ut liftkort så det blir av nån gång... kanske till å me köpa brädan.. vet inte varför jag skjutit upp det. Ska kika en sista gång på nätet efter bindningar bara... dom e så jäkla dyra i butik. Köpte två pannband idag by the way, love them!


Påväg hem från gymmet...

I söndags va vi på byglögg på Dippan. Skitmysigt. Det bjöds på glögg, julfika och lite show från Wallmans !! Mys! Sen jobbade jag några timmar... det va hur lugnt som helst så jag fick gå av tidigt. Gick hem å drack lite vin me Bella med flera, sen va det dags för Dippans söndagspremiär! Det va kul! Trots att jag inte gillar schlager, hehe ;) Hamnade på efterfest hos kockarna bus och där bjöds det på whisky och körv me brö! haha!



Måndagen blev lugn, väldigt lugn. Trött som man va. Drev runt på byn hela dan.. sen på kvällen blev det soffan. gytt! Och idag är det tisdag! Skulle jobbat men fick va ledig. Jag å Bells skulle hämta ut våra liftkort men kom en kvart för sent, suck, dom hade stängt. Så vi gick efter våra impulser och drog ner å tog svinsprutan! haha. Fy fan va jag va rädd! Hatar sånt där. Är inte rädd för själva sprutan.. vet inte vad det är egentligen. Men Bella garva hela tiden och jag fick springa ut ur rummet så fort jag va klar, haha. Kastade mig i en fåtölj och bönade efter vatten som ett litet barn! hahaha. Nu sitter jag här med en böld på armen. Det gör lite ont faktiskt. Men jag är inte sjuk än så länge!

Lite suddig bild, men här håller jag på å dör efter sprutan.. haha!
Har gottat i oss massa gott nu. Så vi gick plus minus noll me träningen.. eller nej... gick nog massa plus. Har ätit två påsar chips, två olika dipper ( och dom är heeelt slut) tryffelsalami, tre olika ölkorvar.. jag drack två öl innan vi gick hem... hmm. Åh just ja... lite lakritschoklad me.. haha! Så har vi haft true blood maraton!

Mööööms.....!!! 

Bella har skaffat en blogg idag, haha. Så gå in å kika vettja! ---> ByBella

finns även mingel på oss inne på arebloggen.se från byglöggen! :D

Sov gott and behave!! ;)




Första arbetsdagen!

Nu ska jag snart gå till jobbet och köra första arbetsdagen..... Gaah! Lite läskigt.. Är det ju alltid när det är nytt jobb. Men får ta det som det kommer. :) Mycke nytt för mig... allt från italiensk mat till viner, champagne och grappa. Men det kommer gå bra!!

Igår hade vi en trevlig kväll på Dahlboms me kockarna! :) Dom verkar super trevliga alla tre så vi får hoppas på det, haha. Har hittat en som gillar crack-karlsson lika mycke som mig, hahaha. Skit kul!

Men jag skriver imorrn om hur det gick!

Saknar er hemma. Vill ha er här juu!! :) Puss puss!

one, two, three....







♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Åre vintern 2009/2010.

Haaaallåååå livet!!! Hallååå Åre :)

Mitt nya liv 5 månader fram över då, och det känns för jävla bra!

Hade bästa avskedsfesten i söndags. Först mussel-middag hos Bobaz med, Boobz, Mackan, Twinsen och min Smula :) Sen åkte vi ner till Pipes och där väntade kalas me alla goa människor jag känner. Tack ALLA för att ni kom, så himla kul! Kvällen slutade såklart med järn på Bullit... haha. Sov på hotellet sen den natten, begärde sen utcheckning, haha. Fick frulle på sängen, lyyyx!! :D Åkte sen hem till bror och va där en stund, sa hej då till dom och min lilla skrutta Emilia! Sötnosan. Kommer sakna henne som bara den. <3


Efter det åkte jag tillbaka ner på stan. Mötte upp Johanna och Bobaz så gick vi och åt mat på Olearys. Mys!!! Pipes blev det sen. Fira St Andrew's day! Liveband som va hur bra som helst som spela, skottsk öl och underbart sällskap, kunde inte fått en bättre sista dag! :) Terry, Ollie, Linda och Sandra följde mig till låget... och jaa... vid den tiden kan jag lova att jag va väl fylld. Aspackad rent ut sagt satt jag mig på tåget.... satt vid datorn ett tag sen la jag mig å sov. Och sov i princip hela resan! :D Framme vid 08,30 så mötte Bella mig. Vi gick och ficka lite på Bageriet... sen gick vi på långpromenad med en hund som hon vaktar.. Och jaa... jag sov en stund på eftermiddan. Haha. Helt slut. Sen laga Bella mat, taco :) så kom det hit några vänner till Bells o Jenny och åt middag me oss, jätte trevligt. Långpromenad igen.. :P bläää jag gillar inte att gå.. men funkar här, är ju så mysigt överallt, hihi. Och nu degar vi bara. gött! Imorrn ska vi till Grappa (där vi ska jobba) och sen ska vi luncha me Cilla från Grinda! wiie!

Jag lägger upp fler bilder imorrn, orkar inte ikväll.  :P  Hoppas ni alla mår bra, saknar redan!!

PUSS!!




RSS 2.0