oj oj oj

vilken söt å sommarfin kjol =D



..och super coola örhängen!! jag vill ha...

Fredag!!

Hejsan hejsan!!

Då va det helg igen.. hehe... vilket det iofs har varit ganska länge för mig typ. =P Har tvätt tid nu kl 13.00. Så de  e väl de man kommer syssla me nu i några timmar.. blä. Patriks mamma ska komma upp en sväng på en fika me! =)

Ååh... jag vill bara åka å träffa lilla Emilia.. hihi.. skulle kunna va där jämt å bara ligga å titta på henne, för hon e verkligen så underbart söt. Jaa... tänk sen när man får en egen liten knoddis.. hehe.. gu så gulligt.

Jaa ni.. jag har fortfarande inte fått det jag ska ha från mitt gamla jobb så... på måndag är det ny månad, och då kommer Christin ringa ett litet telefonsamtal...

I början på nästa vecka kommer Theos klösmöbel, hihi.. han kommer bli helt galen =)

Jobba imorrn då.. blääää.. känns konstigt. Länge sen man gjorde de.. fan.. tror jag har hunnit bli lite lat under den tiden. =P aja.. men de e bra att man kommer igång lite... och får in lite diineeroos, hehe.

Nu ska jag ner me tvätten. Kyss å heej

webbisar...

                                 ...jaaa där finns hon också, lilla sötnosan !! hihii

                                                   


Sötaste Emilia...

Jag har fått världens sötaste å gulligaste brorsdotter =) ♥


Faster Christin! <3

....Nu har hon kommit till världen, Johan & Malins lilla ängel...

                  Faster är stoltast och lyckligast just nu!

                                              ♥


      

20 grader, yeeaay

Nu börjar det likna nåt va!! =D äntligen lite sommarvärme... MEN bara för det så kan inte jag gå ut. Eller ja, jag kan men jag vill inte... *suckar* får det här som mest en gång om året.. och så kommer dom nu, självklart.. faaan!! Med ett lite finare ord, mina munsår.. *ler* Hela läppen är ju helt uppsvälld och det gör så ont =( som det känns nu så har jag mest otur i hela världen...

Inte nog med det, har suttit å tok bölat hela dan.. jaa.. nu e jag väldigt öppen och berättar här.. hehe.. men har massa problem med mitt tidigare jobb. Trodde faktiskt att man var värd lite mer respkt än så.. men tydligen inte! Jag har inte fått pengar som jag skulle fått nu den 25.e, så jaa... blir lite svårt att betala sina räkningar då. Och det är så FEL. Jag ska sitta å må dåligt när det är han som gör fel. Och så försöker han skylla det på mig?? Men förhoppningsvis löser det sig snart... annars blir det hårda tag säger jag bara... *visslar*

Men så går det när man lägger ner kropp å själv i ett arbete, och verkligen gör ett bra jobb... gör sitt bästa..  bara skit tillbaka. Och den patetiska människan har fortfarande inte kunnat be om ursäkt.. haha... men det lär ju aldrig hända. Spelar ingen roll.. för innerst inne vet du att Du är botten för mig..

..och jag är toppen! =) visst!?

nog om detta, är så less på människor som försöker slänga sin negativa energi över mig! Jag vill vara glad.. må bra.. låt mig göra de! Sluta tryck ner mig va =)


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bror å Malin är inne på bb nu =D !!!!  ååhhhhh... guu asså... det gör mig glad! hehe.. snart kommer den lille... ska bli så underbart roligt. Längtar så himla mycke... Brorsan tror att den kommer i natt, åhh jag hoppas det!

är det onsdag idag?

fan, jag hoppas det försvinner från läppen innan lördag, ska ju jobba då.. =/

nej nu måste jag koka kaffe, har suttit å deppat allt för länge! Vi hörs sen.. kraaam!


Heej och håå

Blev precis klar med våran mexicanska lasagne som vi ska äta till middag =D muuuums va gott, den ser kanske inte så rolig ut men skit god ( tjuvsmakade nyss)  seeen till kaffet så blir det... tadaaaa; svenska jordgubbar och bigaråer!! NICE!

                                 

Jaa.. tidigare så va vi iväg å handlade... vädligt grönt å fint nere vid ån nu... Och nu har jag precis dammat å fixat här hemma. Ska dammsuga nu.. blä... de e tråkigt de =P

Och Patrik ska jobba inatt me.. fasen då, är de någe bra på tv idag tro?
Pöss heej!


  

Värdelös, men fint väder..

haha.. japp, de e jag de... vaknade nyss.. kl 12.30.. åååhh. =( men då somnade jag inte förrän vid 04.00 typ.. kan inte sova när Patrik jobbar natt, så är de bara. Damn... men vaknade iofs vid 7,00 imorse.. och va pigg asså.. men tänkte att de e väl ändå lite för tidigt? Så jag låg kvar.... å somnade till slut om! =)

Men aaaahh.. snart kommer bebben, snart kommer bebben =D =D =D *läängtar*

Ska fixa iordning nån lunch nu.. blir lasagne eller tacopaj.. herrn bestämmer ; )

vi hörs säkert lite senare! Massa kramar! 


Jag skulle vilja plocka liljekonvaljer, vart finns de i uppsala? =P är ju så fint och luktar såå gott!           

                                                                          

Härliga öregrunds pics =)

( Ni får skylla er själva att ni är så fjantiga, då kommer man me på bild sörrni !! hahaha )

tvillingarna Helander dårå; ( Moster t.v och mamma t.h )



Favoritkjolen från Thailand på me =)
Vill ha ännu mera sommar!!

På kvällen va det ju som sagt inte lika varmt, men ett tag va det ju skönt å sitta ute.. Micke blandar grogg.. sen har vi majsan, hehe, Lillebror, och sen Ronny... Och sist jag å Micke =)




......morsan rensar i rabatten, hihi, medans vi andra solar å har de gott!




Titta så fint me äppelträden i trädgården *ler* Längtar redan nu till midsommar, ska bli så mysigt!

  


Var e bebben dåååå??!! =D

Mallis eller inte?

Vafasen.. jag kan verkligen inte bestämma mig om jag ska åka ner till Magaluf eller inte.. *hmm*  Det som "talar emot mig" är väl isåfall..

1) Pengar, självklart! Måste ha pengar till flygstolen + eventuell deposition på lägenheten. Men hur ska man kunna ha pengar om man inte har ett jobb? Och sen pengar till levnad första veckan. Visserligen börjar man jobba på en gång, får dricks varje dag och lön efter en vecka. 
2) Patrik, ska alltså vara utan honom i flera veckor??? *gråter* hehe...
3) Svenska sommaren, ska man åka ifrån Sverige när det för en gångs skull är mysigt å va här? hmrf..
4) Lägenheten m.m.. Jag kanske inte kommer kunna betala mycket mer här hemma om jag stannar i sverige, än vad jag kommer kunna göra för mallis-lönen.. men möjligheten finns ju att man hinner få jobb i sommar här i Uppsala.. och då e ju det bättre. Förstod ni?
5) Theo kommer bli grymt besviken på mig... haha.. och jag kommer sakna honom!
6)
Ska ju fixa till och inreda balkongen..*skrattar* men va finns det för mening med det om jag ändå inte kommer va hemma nåt i sommar? =P

 Åååhhh.... jaa... det är väl lite såna tankar som får mig att INTE vilja åka..

MEN...sen finns ju dom tankarna som får mig att VILJA åka =)

1) Jag har inget jobb! Och det här på Mallis är ett jobb.
2) Vänner och kul! Jag vet att jag kommer ha så jäkla kul med Ida å alla... wiiiee! =)
3) Utomlands. Herreguu vi pratar Mallorca =D sol å bad å värme å turkost vatten.. nice!
4) Lite mer livserfarenhet...
5) Man är ung, hehe. Visst det kommer vara jobbigt att vara ifrån varandra... men känner man för å göra nåt sånt här, då är det väl bättre att känna så nu, och dessutom göra det nu? Vi är ju fortfarande unga.. så det är väl nu vi ska passa på? Jag vet folk som har varit ifrån varandra längre och åkt på värre äventyr en så =) dessutom kan ju P komma ner när han vill han också och hälsa på! hihi..

                                 

Hm.. jaaa... svårt beslut ska ni veta. =( Ska iaf jobba på Lördag... på O'learys.. Börjar kl 17. Känns väl okej.. när jag har inställningen att jag ändå åker den 22 juni typ =P men fan.. det kanske kommer finnas mer jobb där sen till mig, men ska jag vara ärlig så tar det emot. Det är ju jätte bra med ett jobb till hösten... men fan.. jag trivs jätte bra där också... men jag vill inte va kvar inom restaurangbranschen =/ aja... vi får se vad som händer. Har lite andra saker som jag väntar svar från, så jag håller tummarna där.

kram! C

Söndag, Mors dag!

Hallåå!

Då sitter man ute i öregrund =) skit härligt...hehe.. slippa stan ett tag *ler* Va inte direkt planerat att jag skulle åka hit, men det blev så.. olle å madde skulle nämligen ut till gräsö, så då passade jag på att samåka med dom.

Kom hit vid två-tiden och väntade in mamma som hade varit på bakluckan =) sen gick vi hem till moster.. å hon bjöd på ett glas, hehe. Jätte mysigt.. satt ute i solen å tjattrade. Mamma å Kristina höll på att larvade sig med sina peruker, haha ( bilder kommer )

Sen gick vi hem.. blev lite senare än tänkt, så micke och ronny som jag skulle träffa under kvällen hade redan hunnit komma =P Jaa.. så satt vi här ute på gården å grogga lite, envisade oss om att vi skulle sitta ute me.. men till slut blev då så jäkla kallt.. haha... så vi fick gå in. Sen gick vi ner till jakten, tog en öl där.. och sen in till hummel. Det va väl sådär... inte jätte jätte mycke folk men.. det va trevligt =)

Idag har jag  varit trött... haha.. förbaskat trött. Har suttit ute i solen å degat.. och bara tagit det lugnt. Ätit super go middag och sen gick jag å sov en stund. Haha.. jaa... blir nog kvar här till imorrn och tar bussen imorrn på dan ist. Annars fårt jag ju sitta å åka buss sent ikväll.. å de e ju lite drygt.

Nehe.... nu blir det tv.. ha de så bra!! Kraam! // C

bättre va?

Inte sådär jätte intressant men, jag möblerade om blommorna på väggen... blev mycke finare.. eller? =)

FÖRE                     EFTER

Blev mycket stiligare va? Mjo... tror de, hehe..

Jag vill ha dom här, sjukt snygga... och ser så jäkla sköna ut.... GIVE THEM TO ME!

 nej nu måste jag sova, haha.. hej dåå

Sååå mätt nu =)

Åh allting blev verkligen jätte lyckat idag, om jag får säga det själv, hehe. Va lite nervös över maten eftersom de va första gången =P men alla tre "rätterna" blev kanon bra! Det enda som krånglade för mig va.. Skratta INTE nu... men jag fattade inte hur jag skulle sätta ihop alla delarna till matberedaren som skulle skiva potatisen till gratängen, och när jag väl fick ihop dom så gick den inte att starta!! Panik juu... maten skulle ju va klar va ju tanken när Olle å Madde kom, och när Patrik slutade jobba. Men jag fick helt enkelt vänta tills patrik slutat.. så han fick hjälpa mig! *skrattar* Faan... en tjej som inte kan de va =P katastrof ju..

Så maten fördröjdes lite.. men vi gottade i oss ost å kex så länge, hihi. Den va väldigt populär.. och min första panacotta blev jätte go. Visserligen är det sjukt enkelt å göra.. men jag e stolt ändå =)

          

Jaa en lyckad kväll, har haft det jätte trevligt!

Nu har P krypit ner och jag ska väl göra det snart jag me. Ska försöka komma upp tidigt imorrn så jag vänder tillbaka dygnet lite.... Får se om jag hör nåt av min kära väninna som eventuellt ska komma upp från göteborg imorrn. *?* Om inte så blir det nog Öregrund faktiskt för min del.... Skulle vilja ta en liten "going" hos Micke.. hehe.. för det gillar jag =) och sen hem till min MOR... det är ju mors dag me på söndag... å det va till mamsen min som jag hade beställt en grej på nätet tidigare.. hihi.

Aja... vi får helt enkelt se vad som händer.
Natti natt// C




Haallååå Fredaaa!

Skönt, helg igen.... haha.. inte för att det gör mig nån skillnad direkt =) men det är ju roligt på ett sätt.. fler som är lediga då, och det är lite mer liv å rörelse i stan!

Har precis beställt en till sak från nätet.. och fortfarande inte till mig själv, haha. Kanske är dumt å beställa mot faktura nu när man inte har jobb, men den skulle inte komma in på lager förrän i juli, och innan dess MÅSTE jag ha fixat jobb. Titta va min lille prins ska få! hehe... onödigt tycker i, men han måste ha en ny.. och bryr jag mig om min soffa så ska han få en ny också =)

                                                               

Han kommer bli sååå glad =D

Nu ska jag göra mig i ordning, sen ska jag gå å handla för kvällen! Ska bjuda först på lite oströra å kex... och till varmrätt blir det fylld och baconlindad (ska vara parma) fläskfilé m. potatisgratäng. ( fyllning 1: ädelost, färsk basilika,  soltorkad tomat. 2: mozarella, färska tomater och basilika. Nån som har gjort något liknande tidigare och har nå gott förslag så hojta till ! Efterätten blir vanilj och vit chokladpanacotta med färska hallon! Muuuums!

Jaaa.. och sen när jag har handlat så ska jag städa lite. Lillebror skulle komma föri en sväng me tror ja...

Men ha en grymt rolig helg så hörs vi! Kraam Christin

btw..

Gabba!

Bara så du vet så har jag försökt kommentera din blogg, haha, vill ju va lika trogen läsare som du *skrattar* MEN man måste ju registrera sig å skit, PALLA de =P hahaha... aja.. ville bara säga "hahahaha...." då du inte vann nåt när du tippade *asg* och sen bilden på mig... tur för dig att det va så jäkla nice där borta som det ser ut.. för om du klickar upp bilden så blir den sjukt gigantiskt stor.. och JAG är inte så fucking lovely längre.. haha.. Pöss påre sweeeeeet!

Torsdag kväll

Charlotte vidare till Final, yeeeay !! Men där tror jag inte det kommer gå så bra som vi vill. Kanske som Carola, typ mellan 4-7 plats, nånstans där. Men de e ju kul om det går bättre =) Det återstår å se på lördag!



Idag har jag varit och fikat och ätit middag hos patriks mamma å syster, trevligt! Hyffsat bra väder ju.. på dan... så jag passade på att inviga mina tanfärgade sandaler från hm.. jo visst, så fort jag kom ut så blev det typ kallt å börja smådugga =( men det blev inte värre än så iofs men., fan då.. nu vill jag ha det varmt å skönt.. =/

Vet inte hur jag ska göra med Mallis.. hm.. måste nog veta lite mer om boendekostnader osv.. måste ju kunna sköta mitt här hemma me =)

Satt tidigare och kollade runt lite på nätet på grejer jag skulle vilja ha till hemet... Här är lite grann dårå.. =)





*Prydnadskuddar till soffan, vill få in lite färg i allt brunt å vitt.
*Vit stor lampa som tex nån av dessa två som ska hänga ganska långt ner ovanför soffbordet.
*En naturfärgad ganska stor matta till vardagsrummet
*Min efterlängtade DAWN lampa från EM som jag vill ha i köket *suktar*
*Gardinstång till sovrummet!
*En stor fin gradin till tredje rummet...
*Skåp i valnöt, till att förvara glas å sånt.. har ingen plats snart! =) + för en helkroppsspegel, hehe
*Vita fina krukor å växter....
Dessutom vill jag ha en stor spegel med antikguld ram typ.. och lite nya tavlor. Hallåå!! Börja trolla då! hehe

Balkongen har jag redan målat upp nu som en bild i huvudet, hur jag vill att den ska se ut ungefär! Ååhh.... gu va ja vill ha den här möbelgruppen dit.. *snyftar* och sen pryda med vita å gröna växter. Och lite trä dekorationer... *drömmer* och helst av allt, en snygg trätrall på golvet.




Jaa ni... tänk va mycke man vill ha va =D Fan... jag vill göra om i hallen. Och fixa i ordning i tredje rummet som vi inte har en susning om va som ska innehålla. *?*

IMORRN blir det (sen) middag med Madde och Olle. Patrik jobbar ju till ca 19,00. Men det ska bli trevligt! Jag älskar å fixa å dona.. så det är ju så roligt när man väl får göra det! =)

Gonatt på er så hörs vi imorrn!! Sov Gott

Idag är det torsdag...

Tjingeling!

igår va en dag som dom senaste.. ingen positiv dag direkt. Jag hatar å sitta hemma. Kan det inte bara dyka upp ett jobb? Ska det vara så svårt....

POFF!!

....Jaha se där, så dök det upp ett jobb!! Vilket faktiskt ( jag har inte varit så sugen på Mallis igen men ) lockar mig... massor.. Åhh.. =/ Ida vill att jag ska följa med dom ner till mallis, jobba på casa å ha massa kul i sommar. Eller ja, skulle isf bli ca 4-6 veckor. Det skulle faktiskt vara så jäkla kul. Inte speciellt överväldigande kul att åka till Mallis.. jo kanske för alla 89:or som precis tagit studenten =) hehe... men få åka ner å jobba och umgås med Ida, det skulle vara kul.

Men nu har man ju bara inte sig själv att tänka på.. =) så vi får se va som händer.

Idag verkar det vara fint väder.. ska gå å handla sen tänkte jag. Men vi hörs senare! Kram kram!

Tisdag!

Heej hej!!

Hoppas allt är bra med er alla!
Idag va jag uppe lite tidigare än vanligt iallafall.. *ler* men har suttit typ hela dan å lyssnat på magdalena graafs bok, hehe. Mycket smart tycker jag med ljudböcker, haha! Nej men faktiskt, väldigt avkopplande att sitta å lyssna. Och den är bra... men hemsk självklart.
                                                                          


Sen när jag kände att jag hade suttit inne för länge å det började krypa i kroppen på mig av rastlöshet, så tog jag mig till bror och malin. ÅÅååhh.. jag älskar å känna bebisen när den rör sig där inne. Kan sitta å känna i timmar.. hehe.. tråkigt för Malin dock =P nej men det är ju så mysigt, nu känner man den så väl.. att den är ganska så stor.. och man känner liksom den lille foten å den lille rumpan, hihi.. aa verkligen urgulligt! Men hur mysigt det än är så är det dags å komma ut nu tycker jag! =) Men det är inte långt kvar... 30 maj ska den ploppa ut.. wiiee..! Och barnkammaren e ju så fin.. säng å vagn å allt stod där inne förberett, hihi.. åh, man blir så rörd. Och allting som spelar små melodier och är så mjukt å gosigt. =) Jaa.. jag tycker det ska bli så underbart, tänk hur det känns för dom då *ler* Men sötast av allt är ju bilstolen.. haha.. den e ju så liten å söt!!                    
                                                                                                         
     

Nu ska jag titta på sista avsnittet av one tree hill på säsong 5 =(

God morgon!

eller ja, morgon å morgon.. vaknade strax innan 12. Fasen, sover aslänge och vänder på dygnet när Patrik jobbar natt.. Hm. Måste vända tillbaka nu i veckan. Då va det måndag.. inget jobb har dykt upp än =P Alltså, hade man haft de så bra så att man hade sparat massa pengar och haft å leva för nu... då hade jag inte mått det minsta dåligt, hehe. Men det är ju de man har ångest över.. *suckar*

Sitter nu å dricker lite kaffe, har ätit mackor. Shit va jag gillar mackor, haha.. äter det hela tiden. Inte så bra kanske =P

ska maila iväg ytterligare en jobbansökan.. är det skönt väder ute? Solen skiner här men det är ju säkert skit kallt ist..

Har faktiskt beställt en sak på internet.. MEN det är inte till mig... ni får veta senare! Tjoooheej!!

Söndag kväll...

Gud va man känner sig värdelös... seriöst! Här sitter man dag efter  dag å gör ingenting. Jag t.om. städar mindre här hemma nu när jag är arbetslös.. Men vafan, jag har inge jobb! Blir ju inte direkt så att man känner glädje i allt annat då heller... Fan... hittade (massa egentligen) men 2 saker på forever..och jag klickade mig hela vägen fram till confirm knappen typ.. men sen kom jag ju på att internet shopping och arbetslös inte går så bra ihop =/ men ååhh... vill ha, speciellt det här diademet =(  buhu..


och det här linnet hade jag tänkt beställa me.. haha.. jag å mina sailor grejer.. men de e ju fint, fast det börjar bli lite för mycke av de nu =)                                                                         
                                                         

Sen nu efter thailand, innan me, men nu behöver jag verkligen nånting att förvara alla mina smycken i ! Hela bänken i badrummet är full av massa krimskrams, hehe... jaa.. å då hitta jag dom här också på forever. Hade ju varit bra..
 
                                                      

Aja... jag har iaf sökt några jobb idag... men tror inte på att få jobb via mail.. *funderar* men men... man kan ju försöka!

Ska kolla på Bourne ultimatum nu... har inte sett den ju. Alla säger att den är dålig, men man vill ju se den iaf.

Hoppas ni alla har haft en härlig helg! Massa kramar Christin

..en sista..

.. för jag tror nog att den här stämmer in bäst av alla =D



Perfektionisten

Här upptäcker nämligen individen att det återstår mycket att göra, innan perfektionen uppnåtts. Och om det är någonting Jungfrun strävar efter, så är det faktiskt att få saker och ting så perfekta som ö h t är möjligt! Den som skrev låten “It’s Gotta be Perfect”, borde vara Jungfru, eller åtminstone ha tecknet starkt placerad i horoskopet!

Fena på detaljer

Jungfrun är en fena på detaljer, har ett utomordentligt analytiskt sinne och en inbyggd vilja att hjälpa till. “After you”, skulle kunna vara tecknets valspråk, men oftast anges ” Jag analyserar” som Jungfruns motto. Problemet med Virgo, som är den latinska benämningen på tecknet, är att hon allt som oftast lider av dålig självkänsla och tror att hon inte är vuxen de uppgifter hon ställs inför. Otaliga Jungfrur har missat goda chanser i livet, bara för att de undervärderar sin egen förmåga!

Oroaren

En annan sak som företrädare för det här tecknet bör se upp med, är egenskapen att oroa sig. Oftast är ju ändå oron helt obefogad och det enda man gjort, är att man förstört det innevarande ögonblicket och tappat livskvalitet! Den som har Jungfruns tecken starkt accentuerat i sitt horoskop, vill absolut inte dra till sig uppmärksamheten i onödan. De tycker att det är skämmigt när en polare står och hojtar på dem från flera meters håll inne i en fullspikad affär, t ex. Jungfrun brukar ofta avbildas med ett fång strån av något sädesslag i famnen och ofta har de som är födda i tecknet god hand med grödor och blommor; gröna fingrar, som den populära termen lyder.

Husdjurstecknet

På Josephine Walls illustration ovanför, ser ni kanske en liten katt som ligger nederst i bild? Det beror säkerligen på att “Virgo is the pet sign”. Att våra husdjur hänförs till Jungfruns tecken, kan ju sammanhänga med att vi i mångt och mycket agerar som betjänter åt våra fyrbenta vänner. ;) Vi utfordrar dem och ansar deras klor och pälsar etc. Och den perfekte butlern är säkerligen en Jungfru! Noggrannhet, förutseende, omtanke och pliktkänsla brukar vara framträdande drag för representanter av detta soltecken.

Forskaren

Om man behöver någon som ska ägna sig åt att genomföra research eller annat enahanda forskningsarbete, så faller valet naturligt på en Jungfru. De har tålamodet och förmågan att stå ut med sådant arbete som andra finner enformigt och petigt, för Jungfrun är detaljernas mästare.

Kritikern

Det som brukar anges som Jungfruns mest negativa sida är hennes kritiklusta. Om det är något som inte är riktigt bra, så talar Jungfrun oftast om det. Och det här karaktärsdraget uppfattas gärna av omgivningen som tjat och gnat. Vad den oförstående omgivningen emellertid inte begriper, är ju att Jungfrun bara följer sin inre drift att ständigt putsa på olika saker som t ex relationer, hemmet, arbetsrutiner o s v, för att få dem att fungera så väloljat som möjligt. OK då, visst är det så att en Jungfru i obalans kan vara “a pain in the ass”, som det heter, men det kan representanterna för de övriga tecknen också vara. Var och en på sitt eget lilla vis....
HAHAHA..

Hjälparen

En väl fungerande Jungfru ser till att livets små förtretligheter försvinner och ger en hjälpande hand när så behövs. Eftersom Virgo har så lätt att hitta fel, passar de utmärkt som korrekturläsare och granskare i skilda sammanhang. Sekreterare anges ofta som en utmärkt syssla för folk som har Solen i detta tecken. Jungfrun är mycket service-minded och återfinns därför ofta just inom serviceyrkena. De brukar även ha lätt för att förklara hur saker och ting hänger ihop och därför är Jungfrun pedagogtecknet.

Och som i tidigare texter.. en riktig arbetsmyra =)

Där har ni mig typ, haha!
nu ska jag sluta tråka ut er.. hehehe... tjaba hej!

boooring..

Sitter å kollar igen på info om mitt stjärntecken.. =) det står ju iofs olika på alla sidor.. haha.. men vissa grejer står på alla, och det är faktiskt det som stämmer in bäst på mig =D

Personlighet

Cool, effektiv och noggrann är den självständiga
jungfruns mest dominerande drag.
Men under den till synes svala ytan
döljer sig både
fantasi och enorm medkänsla
för andra. Den känsliga jungfrun ser och
förstår vad andra människor behöver,
och tvekar inte att hjälpa till även
i dramatiska situationer.

Jungfrun uttrycker sig ofta extremt väl
i skrift, och har alltid på fötterna för
sina argument... Du är välorganiserad och
har ett otroligt sinne för detaljer.
När du ordnar något är allt planerat ner till
nästan molekylär nivå. Denna noggrannhet kan
ibland vara dig till nackdel, då du har lättare
att snöa in på oväsentligheter.
Omvänt är det ofta till din fördel,
då din längan efter att förstå och värdera
gör att du alltid fattar bra beslut.

Din kritiska sida är dig till god hjälp
i de flesta situationer, och du skärskådar
dig själv minst lika grundligt som alla andra.
Detta borgar för att du är ärlig och pålitlig,
samtidigt som din empatiska sida är stark.
Detta gör jungfrun till en väldigt god vän att
hålla i handen även när det stormar som värst.

Jungfrun slätar inte över eller viftar bort
misstag, utan betraktar sina vänner med helt
öppna men kärleksfulla ögon.

Din praktiska sida ger också att du kan komma
med de där råden som är värda sin vikt i guld.



en annan...


Trivs bäst med fasta rutiner och har stor fallenhet för kritiskt detaljarbete.
Noggrann, lite av en pedant och slutför alltid påbörjat arbete. Känsla för renhet och renlevnad.
Jungfrun kan vara lite av en felsökande, och därmed kan han upplevas irriterande hos medmänniskor. Ihärdigaste arbetare av alla i zodiaken. Sinne för detaljer gör att jungfrun har hantverksskicklighet och begåvning för teckning, sömnad eller teknik. Även den matematiska sidan är stark hos en jungfru.
Kärlek och relation: I kärlek omtänksam men kritisk. Rädd för känslomässigt engagemang.
Bra yrkesval: Lärare, ekonom, tjänsteman, hälsovetare.

haha.. jaa.. jag säger då de..

Jungfrukvinnan
är kräsen och har svårt att hitta en man som motsvarar hennes ideal. Hon är benägen att vara ganska allvarlig och värdig. Hennes område är hemmet. Det är där hon styr och en klok man ger henne det utrymmet. Hon är pedant och det syns även hemma, välstädat, ordning och reda. Om hon gifter sig blir det förmodligen sent i livet. Sex är en fråga om fortplantning snarare än njutning. Hon fördrar små fester med skötsamma vänner. *visslar*

Element: Jord
Planet: Merkurius
Motto: Jag analyserar
Positiva sidor: Hjälpsam, praktisk, klarsynt
Negativa sidor: Kritisk, obeslutsam, orolig
Idéella partners: Kräfta, jungfru, skorpion
Stil: Diskret, smakfullt
Färger: Grå, marin, vit
Smycken: Rosakvarts, Zirkon, smaragd
Känsliga kroppsdel: Buken, tarmarna

Månadsstenen är safir      
aja... kan ju hålla på i en evighet.. men det är kul å läsa =) men vissa grejer.. haha

Söndag

Hej hej!

Blev en lugn helg för mig.. Igår va jag bara hemma.. mötte upp Karro på stan på eftermiddan å tog en fika. Men blev en kort en, haha, brandlarmet gick så vi va tvugna att gå.. Gick hem hit å satt sen här hemma hela kvällen. Efter att Karro hade gått kollade jag på film, Untraceable. Den va bra! Spännande.. lite läskig för å kolla på själv, haha. Där fick jag för att jag va så kaxig! "Men gu, kan du sitta hemma å kolla på film själv såhär på kvällen?" -Jaaa.. lätt! Det kan jag.. jo visst, jag va ASSKRAJ ett tag... hahahaha

Samma pissväder idag me.. blir så deprimerad. Jaahopp.. så vad ska man hitta på? Skulle behöva städa.. men fan.. det är ju ännu mer deprimerande =P


funderar på att åka till öregrund.. till min mammiii... men jag pallar som vanligt inte bussen dit.. hmm... skulle kanske va bra med körkort ändå? *funderar*

nehe.. dags å slänga ut lite jobbansökningar kanske.. talk later, ciao!

Yeeaayy.. mer Thai-bilder!

Har fått bilder från Karro å Thomas nu, så här kommer lite mer från resan.. Men nu är allt lite blandat så i vet!

haha

Stjärntecken

Det är ganska så kul när man väl börjar läsa om de.. =)

Jungfrun - Virgo (23 augusti - 22 september) Jord

Jungfruns är noggrann och omsorgsfull, men ångrar sig ofta efteråt iallafall. Att tänka igenom är kännetecknande för Jungfrun. Var sak ska ta sin tid. De visar stort flit och arbetsvilja. Jungfruns energi uppstår ur behovet av effektivitet och funktionalitet i förmedlande av energi. Det handlar om att på ett praktiskt plan kunna använda sin effektivitet.

Positiva egenskaper:
Klok, analytisk, noggrann, anspråkslös, prydlig.

Negativa egenskaper:
Beskäftig, orolig, hyperkritisk, överdrivet konventionell, pedantisk.

Karaktär:

Jungfrun är det trägna och flitiga arbetets tecken. Att aldrig hoppa på något obetänkt, att i stället alltid noggrant granska och kritisera och tänka igenom är kännetecknande för Jungfrun. Inte ett enda förhastat drag. Trots all noggrannhet och omsorg med detaljer är han den som ofta ångrar sig efteråt och tänker på alla "i stället". Det finns inget slarv hos Jungfrun, inget som är för smått för att hoppas över. Allt går med samma eftertänksamhet. Det kritiska sinnelaget gör att mycket som inte riktigt duger aldrig blir av, men när det kommer till handling är Jungfrun närmast outtröttlig.

Jungfruattityden präglas av mycken tveksamhet. Han säger ofta "Tänk dig för!" En Jungfru försöker hela tiden förbättra saker, se till att saker blir gjorda, och använder sin tid och energi på nyttiga saker. Jungfrur väntar sig inte något erkännande, det finns aldrig tid för några prisutdelningar, för Jungfrurna är redan upptagna med nästa uppgift. Med dessa idoga arbetare tenderar att ta på sig mer än de klarar av. Även om de inte vibrerar av nervös energi finns det en dynamo som snurrar med en miljon varv i minuten under Jungfrurnas tysta, reserverade yta. De är inte sociala av naturen och känner sig ofta obehagliga till mods i större sällskap, så Jungfrur är inga typiska festmänniskor. (stämmer ju inte på mig, haha) Dock kan de vara väldigt roliga.

I kärlek söker han någon att se upp till, men också någon som accepterar honom som han är. Jungfrun är inte lättfångad och tittar kritiskt på den som uppvaktar.
Att väljas eller ratas är frågan för den som råkar förälska sig i Jungfrun.

Färg: Marinblå • Växt: Smörblomma


Lördag

Regn regn regn... och grått å trist å kallt.. jag tror jag smäller av! När ska det bli vår iaf? 17 maj likosom och 7 grader bara.. katastrof ju.

Igår va jag hemma hos Patriks mamma hla kvällen...åt chips & DIPP.. hehe och drack öl =) och kollade på "så ska det låta". Så det va trevligt! Dom ska vara hundvakt i en vecka, så Sebb kom vid nio-tiden me.. Såå mysig å så fin hund! Vit Schäfer...

                                                           

Usch va jag flagnar nu... blää.. det va ju länge man fick behålla den brännan =P Men Patrik stackarn flagnar värst. Men honom är det ju inge synd om eftersom han ska åka till Grekland om 2 veckor..MORR.

Jag vet inte vad jag ska göra idag!! =( skulle vilja gå utomhus å göra nåt... har suttit inne varenda dag typ sen jag kom hem..


hoppas ni hade en bra fredag, och får en kanon lördag me!
Puss å heej!

så enkelt å SÅ snyggt!





snygg outfit...

Åh.... gillar verkligen allt på henne.. Kjolen är underbar, såå fin å somrig.. Hur snyggt som helst med ett vanligt enkelt linne till och ett par tanfärgade sandaler! Grrr....



www.asos.com

Fredag!

Gomorrn gomorrn =)

Samma idag som igår... vaknade kvart över 7 och sen dess har jag sovit skit dåligt fram tills kl 10 då jag gav upp, hehe.

Igår kom lillebror hit.. och sen senare kom Thomas å Karro och fikade. Annars hände inte mycke igår heller.. tvättade typ.. Fan.. jag som tyckte att man inte hade mycke till liv när man jobbade.. men nu då, när man inte jobbar!? Men nu är det helg i alla fall.. så nåt kul måste ju gå att hitta på!

Hörs senare! Kraaam!!

Torsdag

Gomooorroon!

Gick och la mig vid kl 01 igår ungefär.. men ändå vaknade jag vid 7 tiden i morse och va hur pigg som helst... men jag låg kvar ändå.. så har jag legat å halvsovit tills nu då kl 10.00, vaknat flera ggr.. inte sovit någe bra =/

Har ingen aning om vad jag ska göra idag.. hmm.. Lillebror ska ev komma senare =) Dåligt väder är det också.. trökigt..

Här är lite saker som jag köpte där nere!

Till hemmet...


 

Till mig.. hehe



Sååå... det va det mesta jag handlade... sen har jag lite grejer som ligger i tvätten, min söta sjömansklänning bl.a haha.. och underkläder å linnen å sånt. Men fan asså.. ångrar mig nu sååå mycke att jag inte handlade mer.. men men =)


 Kolla vilka fina snäckor jag plockade där borta =D            

Nehe.. äta lite frulle kanske.. Ha en bra daaag!!!!!! Tja tja!

Onsdag

Tjaba!

Idag har det inte skett mycke nytta.. lite grann då.. gick en sväng å kollade jobb på stan. Men sen har jag inte gjort mycke. Jag och Patrik gick å handlade massa gott nu på kvällen och har lagat potatisgratäng och fläskfilé, muuuums.. me god sallad till. Hehe.. nu stinker vi massa vitlök, men de e ju bara nice =) Annars har jag sprungit runt här hemma å pysslat. Packat upp det sista... rensat min garderob för allt fick inte plats där å det va bara en fullständig kaos. Så nu la jag lite vinter/höst kläder och sommarkläder som jag förmodligen inte kommer använda i en kartong som ska upp på vinden. Diskat och rensat och organiserat i våran kyl, haha.. japp sånt kan man göra om man har tråkigt =P Och nu ska jag sortera all tvätt som vi har.. kul va!! =D

Läste mina gamla inlägg och såg att jag skrev aldrig vad som hände med Similan Öarna... Dom hade stängt tyvärr... jag blev jätte ledsen.. och vet ni när dom stängde?? TVÅ DAGAR innan vi ringde dit å skulle boka.. sån otur.. Det va ju liksom de jag ville göra helst, men men... får bli nästa gång.


kanske hörs senare.. annars imorrn, of course! =) Bye bye!

Bilder Koh Phangan

Okej.. ska göra bilderna ännu större.. hehe

Koh Phangan

Boende ett...




Boende två...


Mer bilder Thailand!

Sorry, bilderna blev visst lite små i förra inlägget... hoppas det går att se någorlunda ändå, så ska jag gör dom större nu =)

Phuket igen...



Dagstur Coral och Raya Island


Hemma!!

buuuurrr.... jaja... jag vet att ni hade det varmt i helgen, men idag va det fan svinkallt här hemma... typiskt att det blir dåligt nu då när vi kommer hem =(

Blev inge mer inlägg innan vi reste hem, hade nämligen oturen och blev sjuk sista dan.... så jag låg i sängen då =( inte så kul... men kvällen innan det va skit skoj!! Massa buckets å drinkar..mmm.... Och shit va jag å patrik dansade!! Aah det va riktigt kul iaf, bra avslut =)

Mindre bra avslut blev det ju iofs... nån snodde mina nya vita skor förresten den kvällen från stranden. Faaan va sur jag va, ingen snor Christins skor!! Haha... skit töntig som jag va så gick jag igenom hela stället och kollade på alla tjejers fötter, i hopp om att jag skulle hitta dom.. men icke. Gu så sur jag va... haha..

Och sen dan efter som sagt... så va ja sjuk. Men det va dåligt väder i vilket fall som helst.. hmrf...

Hemresan gick väl sådär.. otur som fan hade vi.. Båtbiljetterna som vi hade köpt gällde tydligen inte! Dom som satt där och tog emot och sålde biljetter samarbetade inte med det företaget som vi hade bokat genom..!! Helt stört... så vi hade valet att köpa nya biljetter. Men då va ju problemet att vi inte hade några lösa pengar.. visst, bara att ta ut ju tänkte vi. MEN bankomaten tog inte våra visa kort.... haha... kan man ha mer otur!? Japp... tro mig....

Det slutade med att vi fick fråga ett annat par om pengar, haha pinsamt va =P men det saknades bara 130 bath ( ca 25kr) snålkärringen kunde inte bjuda på de, vi skulle ju liksom me ett plan! aja...

Sen sitter vi på båten som tar 3 timmar. Vi hade åkt i 2 timmar när en i bestättningen kommer me en mobil å säger att patrik har tele samtal. Då va de dom i receptionen på hotellet som vi har bott på... berättar att dom har gett patrik fel pass. Patrik å Henke lämnade nämligen in sina som deposition, och nu hade receptionen förväxlat dom. INTE SANT tänkte vi... men mycke riktigt så hade vi henkes pass i stället.

Efter mycke panik å bekymmer så kom vi på en lösning. Har inte pratat me henke å bella ( så jag hoppas allt gick bra för er å att ni kom hem!! haha ) men vi lämnade iaf henkes pass till kaptenen... för dom skulle nämligen ta båt till samui och flyga därifrån, och vi från phuket. Och Patriks pass skickade dom me båten till Samui och sen med flyg därifrån till phuket, och förhoppningsvis skulle det hinna fram innan vårat flyg skulle gå.

 Och inte nog med det. Minibussen som vi hade förbokat va sen... så dom kunde inte garantera att vi skulle komma fram i tid. NEHE??? I såna situationer blir man jävligt hatisk mot Thailand.. haha... så vi fick lägga till massa mer pengar för att få en privat taxi som körde oss direkt raka vägen till flygplatsen.

Så 4 timmar senare va vi äntligen framme. Då va det bara å vänta på patriks pass, som lyckligtvis kom 1,5 timme innan vårat plan skulle lyfta. Och sen sov  vi gott på flygresan hem...=)

Va hemma ca 7 imorse... såååå underbart å se min lilla bäbis, =D men har varit vaken sen dess... så börjar bli lite trött nu... får se om jag laddar upp fler bilder... annars kommer mer imorrn!!

Gonatt å sov sött!!

Christin

Bilder från Phuket och Phi Phi !!

Phuket



Phi Phi Islands


Snorklingtur, maya bay där "the beach spelades in"..(men min kamera dog när vi kom dit)

fortsättning phi phi...
 kolla skillnaden på hotellområdet och "vanliga" områden..

forts. koh phangan

Sadar ja, hehe.. shit.. nu oser det ner regn har! Vada att regnperioden borjar senare har?? det har regnat 2 av 3 kvallar sen vi kom. Forsta kvallen har hangde vi me tva engelska killar som bodde pa det stallet som vi bodde pa forst. Gick och kakade forst, sen ner till stranden, kollade pa killarna som star och flairar me eld och tog oss en bucket. Det va jatte mysigt... men gled hem ganska tidigt, va som sagt valdigt trotta.

Andra kvallen blev lite smalullig, hehe... hangde med samma grabbar.. men det blev lite mer an en bucket =P Sen morgonen efter flyttade vi hit dar vi bor nu. Och igar tog vi det lugnt... gick pa en liten shoppingrunda och sen hem. Faan assa... va man angrar att man int handlade pa dom stallena man va pa innan. Hur kunde jag tycke det va dyrt pa phi phi nar det ar DUBBELT sa dyrt har!?? Pa phi phi skippade jag att kopa massa klanningar for at dom kostade 300bath liksom.. haha.. har gar dom pa minst 600.. omojligt att pruta dessutom!! =( fan da, sa det blir inte sa mycke mer shopping.. damn. Jag som hade tankt att fylla en hel resvaska och ta med mig hem. Jaja... lite har man ju handlat som tur ar. Men billigast har varit phuket town, marknaden... sen kata... sen phi phi... sen pattong.. och pa sista plats kommer koh phangan.. Sa tank pa de ni som ska aka hit... handla innan i bangkok eller nat...eller efter... for har suger shoppingen hart =P

Idag gick vi upp och at fukost, tog faktiskt pannkaka... haha... sen tog vi en longboat till en strand 5 minuter harifran. Den va nastan lika fin som den vi har har nedanfor, men det va mycke mycke mindre folk dar, sa det va nice! och dar har vi legat hela dan... sen tog vi en mixed fruitshake med malibu vid poolen... och nu blir det upp till rummet och gora sig i ordning... For ikvall blir det rajtan tajtan.. heh.. sista kvallen ju typ, imorrn maste vi krypa ner tidigt. 

Hors innan hemresan... hur ar det hemma da?? uppdatera mig me! =)\

Massa massa kramar! Christin 

Koh Phangan!!

Heeeej!!!

ohh... nu va det lange sen jag skrev... igen, hehe... blir ju inte att man sitter sa ofta vid datorn pa sin semester =)

Ska forsoka att fortsatta fran dar jag slutade sist... vi akte som sagt pa en tur till coral och Raya Island. Coral va helt vardelost.. och maste saga att snorklingen och allt annat va kasst me.. det enda som va bra... och da va det huuuur bra som helst.. det va Raya Beach, den va sa jakla nice!! dar hade jag kunnat stanna langre... =)

sen pa kvallen dar akte jag och ebba, henke och patrik in till Karon. Pojkarna gick pa marknaden.. vilket jag ocksa hade tankt gora.. ville ju shoppa lite mer, hehe... men foljde me Ebba till en salong.. hon skulle forlanga haret. Och medans jag vantade sa fixade jag mina naglar.. hihiii... det skulle bara ta en timme typ, sa efter det hade jag tankt att dra till marknaden.. men det tog fan 2.. nastan 3 timmar! Och ebba stackarn... fick kampa lange med sitt har. Nar dom tyckte att dom va klara sa hade hon fatt i kanske 100 slingor... vilket INTE ar mycke!! det sag forjavligt ut! =P men efter manga om och men sa fick hon i mer har och da blev det bra, da blev det jatte bra faktiskt! Sa vi va nojda.. haha... men grabbarna stackarna hade gatt och vantat pa oss i typ 3 timmar pa marknaden.. som dessutom bara hade haft massa skit grejer...

NU i alla fall ar vi pa koh phangan! Tog en minibuss dan efter, som enligt hon som salde biljetten skulle ta 3 timmar till piren.. och sen skulle baten ta en timme.. Yeea right! Sammanlagt tog resan 12 timmar!!! fyyy faaan assa, hahaha... vilken resa sager jag bara! Minibuss, sen byte till buss, sen vanta... sen byta till bil.. sen byta igen.. och sen ta baten typ som tog 3 TIMMAR inte EN.. agom trotta vi va. Vi alla sov 12 timmar den natten sen =)

Boendet som vi fixade forst sag jatte trevligt ut.. lite lugnare omrade, strand for oss sjalva i princip.. bungalow som va nybyggd.. pool.. ja... allt verkade skitbra! Men nar vi val kom fram... rummen va assunkiga. Visst, nybyggda... men inte omskotta alls. Toan va helt brun och vattnet luktade avlopp.. blaa.. men ja, det va ju bara att sta ut.. had bokat 2 natter. Sen va man tvungen att ta taxi in till alla restauranger och barer och butiker varenda dag =/

Och inte nog med det.. nar vi vaknade forsta morgonen sa holl vi pa att do!!! Vattnet va borta.... vattnet hade sjunkigt undan ca 400m typ..!! helt stort... sa nu hade vi inte ens en strand att ligga pa.. eller jo, en strand men me inget vatten. Skit laskigt.. tsunami va min forsta tanke. Men de va tydligen ingen fara... men vattnet kom inte tillbaka. Sa da fick vi tom ta taxi for att komma till stranden.

Men nu iallafall sa bor vi pa ett skit bra stalle!! Vi ar sa nojda, kunde inte bli battre sista dagarna.. visst, vi far ju betala lite mer for de, 1800bath. i phuket betalade vi 1000 bath. Men som sagt, det ar saaa himla nice! Stora fina frasha rum, precis pa stranden.. stranden ar jatte fin.. ( har vatten, haha) pool och restaurang me god frukost och mat.

brb... maste pa toa.. haha

Raya Island

Idag ar det som sagt battur till Raya som galler... vadret ar battre.. men fortfarande gratt och mulet =( men det ar inte heeelt omojligt att det spricker upp. *hoppas hoppas*

Igar va vi in till phuket town och shoppade i 2 kopcentrum. Det blev 4 par skor till mig.. for 1600bath vilket ar ca 300-350kr.. hihi...  men Ebba va varst, hon handlade 13 par!!! hahaha... hade jag ocksa garna gjort, men jag hittade faktiskt inga som jag fastnade for.. bara dom 4 jag kopte da. Men jag ar nojd anda =)

AAhhh nu borjar solen kika fram... kan bli en bra dag det har, hehe


vi hors senare ikvall!!

christin

En vecka kvar i Thailand

Faan.. det har redan gatt en vecka har borta assa.. =( Och jag ar inge bruuun!! hehe..aker ju inte hem blek =P Idag sporegnar det igen.. typiskt... men jakla tur, vet inte om jag skrev det.. men vi hade ju bokat raya beach till idag egentligen.. men flyttade fram det en dag for att vi horde om den har stormen. Sa imorrn maste det vara fint!!

igar vart det Pattong som sagt... men det va inte direkt natt marknad dar.. utan det va vanlig shopping liksom, men den stangde kl 24. Skitdaligt skoutbud har, faaasen, hehe. Sa nasta blir kopcentrum, dar MASTE det ju finnas skor.

Igar handlade jag; En UNDERBAR vit klanning, ungefar som en klanning fran forever21. som jag velat ha...
och den satt shiiit bra =D *happy*

sen kopte jag ett overkast till oss i champagnefargat siden... lite thaistil.. kommer bli fint i varat sovrum tror ja.. kopte 2 sma blommiga kjolar, halsband, skit snygg bikini ( tub i marinbla/vitrandig med rod snorning pa trosorna ) 3 st typ ljusstakar.. och en brun vas som vi ska ha sta pa golvet i sovrummet, har kopt tidigare har en stor rosa fejk blommkvist som ska sta i vasen da.. hade jag tankt =)

det va nog de jag handlade igar... meeeen ar fortfarande inte heelt nojd, haha. Vill ha lite mer klader och massa massa skor! =D

shit, sitter och vantar sa att jag kan ga till karro... 5 minuter bort typ.. men det oser vekligen ner regn. Vill inte ens ga ut och ta en tuk tuk.

Jaao jaao.. talk lataaa' Baa!

Pattong!

Tjollahopp!!

Sitter nu pa kata seabreeze, grabbarna har tagit en bira i poolen och vi tjejer ( jag, karro, ebba ) har varit och fikat pa ett svenskt fik, hehe. Druckit gevalia kaffe och atit svenska pannkakor och kanelbullar =) Klockan ar halv 9 pa kvallen, och vi ska aka in allihopa (ca 9 pers) till Pattong. Killarna ska kolla pa thaiboxning och vi tjejer ska pa marknad dar. Tog det istallet for phuket town, just for att killarna skulle dit. Sa aker vi tillsammans..

Hoppas pa att hitta massa skor och klanningar ikvall, hehehe...

Idag har det varit sporegn heeeela dan =( =(  aska och blixtrar... och det har verkligen ost ner. Sa jag och patrik gick pa massage idag =) va riktigt nice! Patrik tog vanlig thai massage och jag en oljemassage, shit va skont det va. Gjorde asont.. haha.. men de va bara harligt! =P

Sen har vi bara glidit... atit lite och varit pa varat guesthouse typ... trakigt me regn. Maste bli brun ju!

Pa tisdag blir det Raya beach... ska bli skit skoj! Hoppas regnovadret ar over da. Sen pa onsdag har vi pratat om att eventuellt aka till ostkusten... till koh pa ngang ( ingen aning om hur det stavas ) haha... vill till koh tao mem det skulle ta oss ett dygn att aka dit med tider man maste passa och vanta in och sa. Sa det har blir narmre och gar fortare.... men nu ar det ju inte sa mycke folk dar anda... och det ar forhoppningsvis fint dar me, sa det skulle va riktigt kul. Men far som sagt se om det blir av.. ingenting bestamt. Men ska jag va arlig sa vill jag verkligen inte hanga kvar har i kata, phuket hela resan. Vill ju se nat mer.. fan att man bara ar har 2 veckor! =D

Nu ska vi aka.... men skriver snart igen!!
Rock n' roll!!
tjaaaoo

Night market, Phuket Town

Igar blev det marknaden i phuket town, och det angrar jag inte en sekund. Guuu.. jag alskade det!! Hehe.. rena paradiset. Tyvarr inte sa mycke klanningar i min smak, vilket jag hade hoppats pa.. men sen hann vi knappt se halva marknaden sa.. Vi ska dit ikvall me, och kolla in resten =) Sag inga skor heller.. =( men det kanske vi ocksa missade. Ialla fall, jag handlade en klanning... det later jatte  fult, men en sjomansklanning. Den ar jatte sot! =D Sen handlade jag hur mycke harspannen som helst, massa sota rosetter.  Handlade orhangen med ankare, fjadrar, kopte massa trosor etc. Fanns massa massa fint. Och det ar billigt billigt, dock omojligt att pruta =P men dom har bara fast priser dar i princip, det ar samma priser som thailandarna sjalva betalar sa...

Kopte ett par beiga chinos typ.. som jag tankte ha lite halv stora och rulla upp nedtill.. men dom var alldeles for sma! haha... eller dom va inte sma, men dom satt tajt, vilket jag inte vill. Men dom kostade bara 30 kr sa det gor inget, hehe.

Underbaraste upplevelsen igar va anda majskolvarna vi at! Haha.. fy saaatan va gott det ar! Nykokta med salt, muuums!! kostar 3 kr =)

planer som vi har framover da... vi tankte aka till nagra vackra sma oar utanfor krabi, dar det typ ar folktomt. Men fargorna ar installde pga stora vagor.. hm.. tror inte man vill ta en speedboat da heller.  Sa det blir narga oar har i narheten.. raya, kai... hade tankt att aka imorrn, men nu verkar det dra in en storm over oss, sa vi bor nog vanta nan dag tills den ar over.

jaha... patrik ligger och sover som vanligt, hehe... grabbarna sop till det lite igar, sa dom ar sakert lagom pigga =P jag vet inte om jag ska ga ner pa stranden eller inte.. det ar mulet och blasigt, men det kan ju va skont anda. Skulle vilja passa pa att ga pa massage  da.. men vill inte ga sjalv, hehe. Nehe.. nu ar det dags for frukost!

puss pa er alla!!
christin


Gomorron Thailand!

Sitter nu i receptionen och vantar pa min pankis som jag ska ata till frukost =) mumma.

sovit lange idag faktiskt... vaknade 9.30.. patrik sover fortfarande. Va ut ganska sent igar, dog nagra drinkar med nagra uppsala bor som ar har ocksa, som thomas och patrik kanner.

idag blir det stranden... och formodligen en svang in till pattong lite senare. Imorrn aker vi kanske till phuket town pa nattmarknad, om nu inte pattong erbjuder tillrackligt med shopping. 

sitter nu och kikar efter bra resor till similan oarna... varan receptionist ringer nu och kollar sa att det fortfarande ar oppet. HOPPAS... vill verkligen aka dit!

Ledsen, men jag har inte tagit med sladden sa att jag kan lagga ut bilder =( vilket hade varit roligt och visa allt!

Nu ska jag ga upp och vacka patrik!
Skot om er, massa kramar!!

 

Phi Phi Islands

Heeeej allihopa!!

Jag ar samst pa att uppdatera.. sorry =)


Har varit pa phi phi islands nu i 3 dagar... ni som har pratat illa om det stallet, fyyyy er... hehe. Jag tycker det va hur mysigt som helst! Men det ar ju inte hogsasong dar nu.. sa jag kan tanka mig att det kanske ar lite for trangt och for mycke folk dar da?

Vi har det sa jakla bra helt enkelt... forutom att Thomas och Karro har rakat ut for sjukdom.. men thomas ar pigg nu, och karro hoppas jag ocksa blir battre snart.

Pa Phi phi bodde vi pa 2 olika hotell,.,. bada var jatte fina! Mysig shopping, men dyrt hehe... man blir lite bortskamd nar det ar sa billigt overallt =) kopte en turkos tubklanning med
bruna sma prickar och brunt band i midjan, suuuper fin... 60kr =P

va ut pa snorkling tur me... trodde ALDRIG att jag skulle hoppa i vattnet. Och jag vet inte ens om det raknas, det jag gjorde... hahaha.. men jag va i iallafall... och kollade ner och runt lite.. sa upprepade jag det 5 ggr kanske. Men annars satt jag mest fastklamrad framfor stegen. Fan att man ska va skrak for djupet da.. hm... men fiskarna, heeelt underbara. Va till olika laguner och till monkey island ocksa sjalvklart =)jag ar lite stressad nu, karro o thomas vantar pa oss. Vi ska ga och ata. Annars har vi glidit lite i kata innan det... och varit till Phuket town. Ohhh... alskar thai pankisar med banan och choklad! Mmm..

nu ar vi tillbaka pa samma guest house som nar vi kom hit. Sa jag uppdaterar mer om nan dag!
Hoppas ni har det suuuper hemma!! Skot om er!

Massa massa LOOOVE
Christin

RSS 2.0