forts. koh phangan

Sadar ja, hehe.. shit.. nu oser det ner regn har! Vada att regnperioden borjar senare har?? det har regnat 2 av 3 kvallar sen vi kom. Forsta kvallen har hangde vi me tva engelska killar som bodde pa det stallet som vi bodde pa forst. Gick och kakade forst, sen ner till stranden, kollade pa killarna som star och flairar me eld och tog oss en bucket. Det va jatte mysigt... men gled hem ganska tidigt, va som sagt valdigt trotta.

Andra kvallen blev lite smalullig, hehe... hangde med samma grabbar.. men det blev lite mer an en bucket =P Sen morgonen efter flyttade vi hit dar vi bor nu. Och igar tog vi det lugnt... gick pa en liten shoppingrunda och sen hem. Faan assa... va man angrar att man int handlade pa dom stallena man va pa innan. Hur kunde jag tycke det va dyrt pa phi phi nar det ar DUBBELT sa dyrt har!?? Pa phi phi skippade jag att kopa massa klanningar for at dom kostade 300bath liksom.. haha.. har gar dom pa minst 600.. omojligt att pruta dessutom!! =( fan da, sa det blir inte sa mycke mer shopping.. damn. Jag som hade tankt att fylla en hel resvaska och ta med mig hem. Jaja... lite har man ju handlat som tur ar. Men billigast har varit phuket town, marknaden... sen kata... sen phi phi... sen pattong.. och pa sista plats kommer koh phangan.. Sa tank pa de ni som ska aka hit... handla innan i bangkok eller nat...eller efter... for har suger shoppingen hart =P

Idag gick vi upp och at fukost, tog faktiskt pannkaka... haha... sen tog vi en longboat till en strand 5 minuter harifran. Den va nastan lika fin som den vi har har nedanfor, men det va mycke mycke mindre folk dar, sa det va nice! och dar har vi legat hela dan... sen tog vi en mixed fruitshake med malibu vid poolen... och nu blir det upp till rummet och gora sig i ordning... For ikvall blir det rajtan tajtan.. heh.. sista kvallen ju typ, imorrn maste vi krypa ner tidigt. 

Hors innan hemresan... hur ar det hemma da?? uppdatera mig me! =)\

Massa massa kramar! Christin 

Kommentarer
Postat av: Malin

Det låter som ni har det skönt, avundsjuk, vill också handla. Här hemma är allt typ som vanligt, magen växer, inte långt kvar nu, 3 veckor ca. usch, snart kommer smärtan, haha. Vädret har varit jätte fint i veckan.

2008-05-10 @ 15:47:38
Postat av: gabba

men hurmkt har det regnat egentligen på eran semester???låter inte alls kul...:( ...faktiskt så har de vart grymt väder här hemma ...sista dagen idag för nästa vecka ska det bli kasst igen..hörs gumman!kram!

2008-05-11 @ 11:52:03
Postat av: christin

gabba; haha... låter som att det bara har regnat men det har det inte. =) men hade ju självklart hellre varit utan regnet... Jaaa.. jag har hört de att vädret har varit fint här hemma =( sååå typiskt ju, haha... alla andra är lika bruna typ =P och så blir det självklart dåligt när man kommer hem.. Vi hörs!! Kraaam!

Malin, Tjoooho.. jo men lite avis borde du va för skönt har vi haft de.. hehe.. men nu är vi hemma till verkligheten igen, och jag behöver ett jobb!! =P men det löser sig nog. Är magen stor nu??? knappt 3 veckor kvar!! jippiii.. sen ska du få lida.. haha. Neej då kommer gå skit bra. Vi får ses snart! jobbar du än förresten?? annars kan jag ju komma förbi i veckan, johan har ju frivecka som patrik. Kraam kram!

2008-05-13 @ 11:11:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0