If you jump, I jump.... ELLER??

Ääähhjj jag banga IGEN! Faaaasen då. haha. Jag ska hoppa, jag SKA innan jag åker hem. Ingen stor grej juu.. bara att jag vill! :P

Men lika fantastisk som förra va denna dag borta vid klipporna.. Vi gick först och lunchade och spelade backgammon på Cafénio! Sen tog vi taxi bort till havet :) Jag älskar det stället. Mitt smultronställe här på Cypern, lätt.

När vi väl skulle hem däremot så hade vi ingen täckning.. haha.. och två mobiler dog, inge batteri... och Tasha insåg att hon tappat sin i taxin på väg dit! Haha. Sån tur va så svarade en svensk kille när vi ringde den, han hade hittat den och hade den på sitt hotell. Lucky!!

Men iaf.. Stefanos va med och hade sin bil.. som rymmer tre av oss... vi va sex stycken. Men snäll som han är så kör han oss två gånger. Först skjussa han hem Karin som är här på besök, hon jobbade på sunwing i början av säsongen.. och så va det Natashas två danska kompisar som varit här typ en vecka, sjukt roliga killar! Kommer sakna er lite nu när ni åker :)

Så jag, Malin och Tasha började gå uppåt mot vägen.. Och vi hade inge vatten och va så jäkla törstiga.. och trötta. Och det va varmt. Kändes som om vi va ute i öknen, haha, mitt ute i ingenstans. Det va vi iofs.

Tog lite bilder medans vi gick.. haha.. det va kul! :) fast just då kanske inte. Sen kom Stefanos å plockade upp oss. Då tog vi en snabb visit till Konnos och fikade lite, riktigt mysigt. Klockan va kanske 18-19,00.

Sen när vi åkte hem va det finaste solnedgången. Vi försökte hinna fram till en bra utsiktsplats, men solen går ner så jäkla snabbt!! Men vi kom upp ganska högt upp... man såg ut över hela Napa.. så låg det en kyrka där uppe. Fin plats :)

Kvällen slutade lugn med en trevlig middag på Quadro i sin vanliga ordning!!

Men som alltid...... händer något bra så måste det alltid ske något tråkigt...

Tjejerna som hade inbrott förut... har haft inbrott igen. Så jäkla tragiskt och ledsamt och frustrerande och obehagligt!! Nu ska dom äntligen få flytta.... Men ikväll bor några här :) Mysigt me fullt hus, hehe.

Har jobbat ikväll... eller ja, sen kl 12.. med två timmars rast vid 16 tiden. Och slutade strax efter 23. Känns som en lång dag, puh.

Jag och Malin har suttit å kollat massa youtube-klipp.. haha och skrattat såklart. "David after the dentist". Om ni inte sett, kolla. Jag älskar den!! HAHA.

Imorrn börjar jag 14,30.. vet inte vad jag gör innan dess. Skulle behöva shoppa loss på apoteket egentligen... eeeh.. får se!

Jaa, 100% luftfuktighet idag igen, härligt!!! När kommer regnet egentligen??




Happenings can be bad, but changes can be good.


Efter nästan en månads tid med bara bara mig själv så har jag kommit fram till mycket bra saker. Jag känner att jag har ändrats massvis, och blivit mycket mer gladare och mer harmonisk i mig själv. Haha... va löjligt det lät... men så är det. Tillslut blev det inte så jobbigt att gå till jobbet som det har varit tidigare... och helt plötsligt va det kul att umgås med folk igen. Men bara med människor som tillför något gott. Dom som får mig att skratta å må bra. Jag slutade bry mig så mycket om andra... och va andra tyckte. Vill dom prata och lägga ner tid och energi på att störa sig på bl andra MIG.. och många andra här nere.. då får dom göra det :) MEN jag ska inte ge dom nåt att prata om eller störa sig på... för det är det dom väntar på... dom små stackarna, hehe. Jag slutade dra upp saker som stör MIG och gör mig nere och arg. Jag höll dom för mig själv... svalde... räknade och gick vidare. Det är inte lång tid här nere kvar, men den tiden ska va BRA.

Så kort sammanfattat... jag trivs helt okej på jobbet och jag trivs bra med mig själv! Jag trivs med som jag umgås med, jag trivs oerhört där jag bor.. och det är jag mest glad över.

Men även fast bra saker sker så inträffar fortfarande dom dåliga. Tyvärr. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv.. på bra länge iaf som jag har varit. Min fina finaste vän här nere höll på att dö.. mitt framför ögonen på mig. Och där satt vi.. så jävla hjälplösa. DÅ inser man att man kan va sån jäkla idiot så många gånger... och inte ta vara på dom riktiga vännerna man har. Då inser man att saker som man gått runt och tyckt och tänkt om sin vän.. ( vilket man får göra ibland, självklart..) är så fruktansvärt onödiga och egoistiska!! Jag har aldrig känt mig själv som en sån dålig vän. Förlåt. Men tack ändå... för att detta hände, det fick mig att förstå hur viktig du är för mig... och att man ska ta vara på dom bra sakerna! Ta vara på sina vänner. För saker och ting kan ändras läskigt fort. Jag är glad över att du lever och att du kommer bli bra! För det kommer du bli! Snart är du tillbaka på ön och då avslutar vi detta, tillsammans.

Personal fortsätter att åka in på sjukhuset. Alla är sjuka. Det är inflamationer, operationer, virus, infektioner.. ALLT. Jag fattar inte att allt detta har hunnit hände på lite mer än en halv säsong...!?? Vi har nog inte varit full personalstyrka på hotellet en enda dag..

Jag själv.. hälsomässigt mår bra. Om man jämför med många andra. Men om jag tänker på hur jag har mått alla andra år och annars hemma så mår kroppen sådär. Förutom min fjärde förkylning nu med halsont och hosta, haha... så har min mage börjat paja. Jag vet inte riktigt exakt vad det är.. men den är inte bra. Ska ta tag i det när jag kommer hem... har tyvärr inte fått känslan av tillit till sjukvården här nere..

Sen till något KUL!!! Jag blev "Employeer of the month" nu juli månad! :D Woohooo!! Riktigt kul! Vi är inte med varje gång.. utan Fino som jag jobbar i, La tasca som är den andra restaurangen och Lime bar delar, så vi får var tredje månad. Denna va andra gången fino fick. Vi är väl ca 20st om inte mer som jobbar. I alla fall, min chef och högsta hotellchefen tycker att jag jobbar jätte bra! Min chef har sett att jag har ändrats och det känns bra. Viktigast är självklart att jag själv känner det, men kul att det syns på jobbet me! Så en gratis middag för två har jag fått, hehe... Inte middagen som e roligast, men det blir trevligt me! Bra jobbat Christin! :)

Jag har efter min månads rehab börjat gått ut lite igen och va social. Det är kul. Men nu kan det behövas vila lite. Men jag och Malin hade en vecka då vi tog nogra roliga rundor! haha. Vi hade en kväll då vi gjorde ALLT vi aldrig ( trodde vi) skulle göra.. typ. Eller ja, inte allt.. men mycke. Bubbel och champagneglas på Månen "lite finare, lite bättre"..  såå löjligt.. löjligt roligt. Jägerbomb!!! hahaha.. på AQUA. Det är nästan förbjudet. Meeen... roliga kvällar, svar ja! Vitt vin hemma på taket... Japp. Vi har öppnat upp en dörr som går upp till vårat tak, så nu har vi hela taket som en terrass, asnice!

Augusti månad kunde inte börja bättre!! BOBAZ och LINDA kom och överaskade mig!!!! Jag lev så glad så tårarna rann och jag va tvungen att sätta mig ner, annars hade jag nog tuppat av! HAHA. Man förstår inte hur mycke folk kan betyda för en. Och ni förstår inte hur mycket en sån sak gör, att ni kommer hit och jag får se er och prata med er. Underbart! % fina dagar me mina fina vänner blev det. Jag jobbade tyvärr mycket.. men hade en ledig dag med dom, så då blev det strand å massa andra härligheter!! Nästa gång jag å Bobaz ses blir om jag möter upp honom, vilket jag SKA, i Asien sen i höst. Linda ska jag mysa massa me så fort jag kommer hem.

Utflykt!! Förra måndagen fick vi alla skandinavier som ville åka på en heldagsutflykt upp till Troodosbergen. Trodde aldrig jag skulle uppskatta skogen så mycket som jag gjorde! Vi åkte buss ganska länge, stannade på en rastplats... åkte sen vidare upp.. vet inte hur högt? Men iallafall.. så promenerade vi ner. Skitmysig skogsled med tallskog som luktade så gott!! Luften va ren å frisk, luktade precis som hemma! Det va svalt.. och en bäck rann längst med vägen hela tiden, så mysigt! Vi kom till ett vattenfall efter ett tag... och vi fick prova på vatten som kom forsande som tydligen va drickbart! Smakade gott gjorde de :) När vi väl va nere fick vi mat på en restaurang.. vissa åt forell och vissa ( jag) grillad kyckling. Mysigt. Mitt ute i ingenstans, ett glatt gäng som är så glada bara över att få komma iväg några timmar. Vi skålade med vin.. åkte sen vidare till en "riktig" sån grekisk liten pitoresk by där vi skymtade tre människor kanske? Superfint.. massa små söta hus med blommor å smala gator överallt. Eva har massa bilder som jag ska få från den dagen, så jag ska lägga upp dom sen!. Promise! Bussen avgick och vi va på väg hem! Och alla däckade självklart som små barn så fort vi satte oss.. Guiden som pratade, stackarn, sa att vi kunde ta all den informationen en annan gång då han såg att alla sov. hihi. När vi kom hem gick vi alla ut och åt på Quadro. Fantastisk dag!

Jaa.. andra småsaker som hänt? Det har hunnit bli cirkus 40 grader varmt i skuggan om dagarna. Våra skjortor på jobbet är genomskinliga och dyblöta av svett. Svetten rinner verkligen.. det är obeskrivligt. Haha. Men nu äntligen har vi fått takfläktar! Jag lider faktiskt inte så farligt... jag sover faktiskt bra! Mitt rum blir oftast ganska svalt mitt i natten... det är bara på morgonen när jag vaknar som det kan va varmt. Det finns andra som inte sovit på flera nätter för att det är så varmt, går inte å andas typ i lägenheterna... Hm. Och vissa har AC. :P Livet är bra orättvist ibland! ;) Men jag är som tidigare nämnt så glad över att jag bor där jag bor, jag älskar mina roomies!! ( även hur ofta jag än gnäller på städningen, haha )

Väntar fortfarande att Fino ska återförenas. Karin stackars stackars våran Karin, min PartyPaaal kämpar fortfarande med sin fot.  :( Men snart så!!

Jaa.. självklart har det hänt mycket annat.. men det är sånt som händer en dag, och sen är glömt nästa för då har det skett nånting annat. Ja ni vet hur det funkar! :) Jag är ju sämst som ni vet på uppdatering me, så jag glömmer ju hälften dessutom. :P

Hehe joooo.. senaste på ön förresten!! HAHA.. inte ens kul.. men kan inte låta bli å skratta... HELA Napa har haft ögoninflamation!!! Säkert 10 från jobbet som fick... och inte kunde jobba. Det smittar ju som attans!! Och folk såg rent ut sagt förjävliga ut!! Jag är såå glad att jag fortfarande klarat mig! Sjukhuset har tydligen varit fullt med folk som haft det.. all ögondropp på apoteken är slut! Jag är glad över att jag inte går på skumpartyn! ;)

Snabbspolning!! IDAG. Idag va jag ledig. Det är härliga fredag idag! Jag är SÅ glad över att Tasha väckte mig idag, trots att jag kom hem 05,00. =/ Hon har två vänner här från Danmark. Och dom hade planer på att ta mopparna och åka iväg nånstans. Jag va inte så sugen på att haka, mådde ju som jag förtjänade... men tog mig i kragen och tvingade mig upp! Och jag ångrar inte en sek! Fy satan, får man säga så?! Vilken fin å härlig dag vi har haft! Jag va dock inte förberedd på Cliffdiving som vi skulle på.. Ja, som det låter, man hoppar från höga klippor ner i vattnet. Så jag måste tyvärr erkänna me svansen mellan benen att jag bangade på det. Dom andra tre hoppade, och det ser så jäkla härligt ut! Men JAG.. gamlast å tråkigast ska jag va. Räddast av oss alla.. haha! Faan. Men jag ska göra det innan jag åker hem! Kan ha varit mellan 10-15m.. så det överlever man ju.. lätt ;) Vattnet va så klart å fint me så du kunde se varenda sten. Simmade runt och badade massor. Kikade runt lite i grottorna som finns runt omkring där. Jag kommer aldrig mer kunna bada på Nissi igen nu ju efter det här lyxdoppet! Svalt å riktigt svalkande va det i vattnet me!

Vi åkte vidare till Konnos beach. Satte oss och åt lite frukt på en servering där. Sen badade vi lite till. :) Efter att ha fått nog av saltvatten i ögon å hals.. haha.. ( Tasha har köpt en kamera som funkar under vattnet me, så vi har tokposerat under vattnet idag ) så åkte vi in till Protaras som ligger i närheten. Dit jag brukar åka me Stephanos som jag jobbar me ibland när jag vill komma iväg lite. Lugnare turistort.. ni kanske har hört om Fig tree bay? Det ligger där me. I alla fall... vi åkte runt lite och hittade sen en shysst pool som vi hängde vid sen i några timmar! Slutligen blev det middag på en kinarestaurang. BUFFE.. hehe. Äta tills man spricker, jajemen! 10 euro.. bra dääär! Drickan va dyr dock.. Öl å sprit är typ billigare än Cola. Hm.

Hemåt igen då! Raka vägen och köpte en kamera till MIG me!! wooohoo! En lika dan som Tasha, som funkar på land å i vatten! En rosa :D 200 eruro, tyckte jag att det får man unna sig. Har ju sagt länge nu att jag vill ha en. Och kommer vilja ha en om jag reser vidare me så.. nöjd över det är jag!

Men vet ni vad jag däremot inte är nöjd med.. som jag gjorde idag innan vi stack iväg..! Jag ska in på banken och ta ut pengar till kameran och till å ha under dagen. Jaa.. skriver under papper... hon drar min bankbok i sin maskin som dom alltid gör. I den registreras mitt nya belopp som jag har på kontot. Jag får mina pengar i handen... exakt 250 euro.. och får tillbaka boken. Så visar hon mitt nuvarande belopp och allt som hade gjorts under besöket då. Och jag reagerar starkt på att jag inte får ihop siffrorna.. Hon märker att jag står och räknar och kollar. Shit, trötta jag!! Varför tog jag den inte bara och gick. Hon frågade om nåt va fel.. och jag då, för ärlig för att vara sann!! Kan ju inte ljuga om sånt.... "Jaa... tror du har gjort fel" Hon tar tillbaka min bok och ser att hon har plusat PÅ 250 euro istället för att dra bort från mitt konto!!!! DUMMA DUMMA MIG!!!! Jag hade ett tag 500 euro.. som snabbt försvann tillbaka till banken igen.. för JAG ska va så ärlig och snäll. GAAAH.

Hoppas verkligen att det belönas nån gång i framtiden... ;)

Bilder finns antagligen redan på facebook vid det här laget som Natasha har lagt upp. Men jag ska få alla kort, så dom kommer me upp här inom kort!! Men lite bilder från när Bobaz å linda va här, från Troodos och lite annat blandat kommer här!









 



RSS 2.0