If you jump, I jump.... ELLER??

Ääähhjj jag banga IGEN! Faaaasen då. haha. Jag ska hoppa, jag SKA innan jag åker hem. Ingen stor grej juu.. bara att jag vill! :P

Men lika fantastisk som förra va denna dag borta vid klipporna.. Vi gick först och lunchade och spelade backgammon på Cafénio! Sen tog vi taxi bort till havet :) Jag älskar det stället. Mitt smultronställe här på Cypern, lätt.

När vi väl skulle hem däremot så hade vi ingen täckning.. haha.. och två mobiler dog, inge batteri... och Tasha insåg att hon tappat sin i taxin på väg dit! Haha. Sån tur va så svarade en svensk kille när vi ringde den, han hade hittat den och hade den på sitt hotell. Lucky!!

Men iaf.. Stefanos va med och hade sin bil.. som rymmer tre av oss... vi va sex stycken. Men snäll som han är så kör han oss två gånger. Först skjussa han hem Karin som är här på besök, hon jobbade på sunwing i början av säsongen.. och så va det Natashas två danska kompisar som varit här typ en vecka, sjukt roliga killar! Kommer sakna er lite nu när ni åker :)

Så jag, Malin och Tasha började gå uppåt mot vägen.. Och vi hade inge vatten och va så jäkla törstiga.. och trötta. Och det va varmt. Kändes som om vi va ute i öknen, haha, mitt ute i ingenstans. Det va vi iofs.

Tog lite bilder medans vi gick.. haha.. det va kul! :) fast just då kanske inte. Sen kom Stefanos å plockade upp oss. Då tog vi en snabb visit till Konnos och fikade lite, riktigt mysigt. Klockan va kanske 18-19,00.

Sen när vi åkte hem va det finaste solnedgången. Vi försökte hinna fram till en bra utsiktsplats, men solen går ner så jäkla snabbt!! Men vi kom upp ganska högt upp... man såg ut över hela Napa.. så låg det en kyrka där uppe. Fin plats :)

Kvällen slutade lugn med en trevlig middag på Quadro i sin vanliga ordning!!

Men som alltid...... händer något bra så måste det alltid ske något tråkigt...

Tjejerna som hade inbrott förut... har haft inbrott igen. Så jäkla tragiskt och ledsamt och frustrerande och obehagligt!! Nu ska dom äntligen få flytta.... Men ikväll bor några här :) Mysigt me fullt hus, hehe.

Har jobbat ikväll... eller ja, sen kl 12.. med två timmars rast vid 16 tiden. Och slutade strax efter 23. Känns som en lång dag, puh.

Jag och Malin har suttit å kollat massa youtube-klipp.. haha och skrattat såklart. "David after the dentist". Om ni inte sett, kolla. Jag älskar den!! HAHA.

Imorrn börjar jag 14,30.. vet inte vad jag gör innan dess. Skulle behöva shoppa loss på apoteket egentligen... eeeh.. får se!

Jaa, 100% luftfuktighet idag igen, härligt!!! När kommer regnet egentligen??




Kommentarer
Postat av: Evelina

Jag var också på Cypern i sommar, och ååh vad jag saknar det när jag ser dina bilder!!:( Jag älskar medelhavet♥

2010-08-25 @ 13:17:55
URL: http://moevmasa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0