Öregrund 2 helger i bild.

Nu sitter jag på bussen hem från Öregrund.. Hem? haha. Vadå hem. Vet inte vad som är hem egentligen. Jag är i allafall på väg till Uppsala. Ska träffa upp några vänner och eventuellt gå ut en sväng. 811:an är ju inte känd för att va den roligaste bussen...så jag passar på att lägga upp lite bilder medans jag lyssnar på lite musik! :)

Pappas 50 års kalas me kusiner, fastrar, farbröder, syskon, farföräldrar å allt!



Saknas några men vi va ett stort härligt gäng :)



----------------------------och så dog datorn----------------------------



Vi gör ett nytt försök! Hit till Öregrund åker jag idag igen, en sista gång på ganska länge.. :(




Lillebror å jag!



Kinky å Nasty.







Pics från Finlandsbåten :)




Några bilder från finlandsbåten när jag, karin och hanna åkte hem! :)






Ögon orkar verkligen inte hålla sig vakna längre.... så mer bilder imorrn! GONATT!!

Årsta vårdcentral kan ta sig i...

Nu har jag pratat med dom tre gånger, och jag orkar inte gå in på detaljer men dom är dom otrevligaste f****rna jag någonsin stött på inom vården. FY FAN. Jag försöker ha lite framförhållning eftersom jag åker om typ 2 veckor och vill verkligen kolla min mage innan. Men neeej... boka tid, det kan vi inte göra. Hon ringde mig 8.40 och sa att jag fick komma kl 9. När jag sa att jag va i Öregrund och inte kunde så blev hon skitsur på mig... Sa att jag krånglar med tiderna hela tiden och att jag får återkomma om en vecka eller så. WHATAA!!?

Grejen va att jag hade tid igår ju, det sa jag va? Kl 10. Men när jag vaknade kl 9 så kände jag mig mycket bättre. Jag försökte ringa dit... men tydligen ringde jag på fel nr. Föörlååt!! Så jag åkte dit till receptionen och sa som det va, att jag inte behövde komma längre och frågade om jag fick avboka tiden. Men det fick jag inte... det skulle göras på deras telefonsvarare, inte i receptionen. ;) Så okej, jag betalade för mitt besök ändå och gick. Då ringer dom upp mig och skäller på mig som faan!! Tydligen hade hon ( faktiskt varit jätte gullig) och fixat en läkartid åt mig för magen efteråt... MEEEEN... problemet va bara att JAG inte visste om det. Så jag sa det, jag hade så himla gärna velat träffa läkaren men jag visste ju inget..... och neeej det borde ju hon ringt och sagt höll hon med om, men va fortfarande skit arg på mig. "Du skulle frågat efter mig och pratat med mig i stället för receptionen!!" Alltså.... haha.. jag visste inte ens vad hon hette.. Skit samma, hon blev sur... sa att vi båda hade lärt oss nåt idag... och la på.

DRA ÅT SKOGEN. snällt sagt :)

Så jaa.... jag vet inte vad jag ska göra.... prova ringa akademiska som kommer säga att jag är tvungen att gå till min husläkare... som inte vill ha dit mig, för jag är ju bara till med problem ;)

Underbar start på dagen. Men nu dricker jag kaffe... försöker lugna mig. hehe. Man blir glad av att titta ut iaf, klarblå himmel och sol!! :D Promenad i Öregrund blir det snart!!


Ååhhh hemma hos Maammaa! <3

Har äntligen träffat mamma nu sen jag kom hem! :D Vi har ätit musslor som jag kokade i vitt vin å massa gott.. och även misslyckades med, för första gången! FAN. Aja... mamma sa att det va gott... för å va snäll såklart! hehe. Sen har vi bara suttit här i köket och pratat hela kvällen, mys <3


Gick ut och handlade idag tidigare i Öregrund. Jag vill inte och tänker inte klanka ner på Öregrund.. som är mitt hem från början. Men... det är så dött. Och det är som att tiden står still... fast ändå inte. Jag fattar ingenting av livet här, förlåt. Det känns så långt bort från min värld. MEN jag gick runt här på "stan" :) och log för mig själv... så många fina minnen! Och dom är jag otroligt glad över att jag har. *ler* Lilla Öregrund. haha.



Sitter just nu och lyssnar på gammal musik.... Gammal som i typ 10 år?? :D haha. såå kul!! Förra helgen va jag hemma hos en gammal vän :) och där va även min nära å kära vän Micke som jag inte sett på tuuusentaaalsmiljoner timmar å minuter å sekunder... många dagar och några år..typ. Och vi hade lite nostalgikväll ( självklart whiskey flaskan i ett ordentligt grepp i mickes hand, HA HA ) Vi letade upp massa låtar som vi spelade på hemma festerna hos "Mia" som hon heter. Stackars tjej som stod ut med oss... Men TACK. För det va en underbar kul tid i mitt liv!! haha! Och helt sjukt.. men jag kom ihåg så många låtar och alla texterna satt kvar! Nu finns tyvärr inte all den fjortispoppen på spotify utan bara på youtube... men försöker hitta det mesta på spotify och sparar :) så, hjälpt till om du kommer på nån! :D

Jag mår mycket bättre nu! Halsen känns knappt... är lite svullen bara. Toalettbesöken går fint me.. hehe. Men kämpar fortfarande med tranbären ;) Nu är det väl bara min mage som jag måste ta tag i ordentligt.... *suuuck*

29 oktober.... inte långt kvar nu tills jag åker. Allt känns så jäkla bra!! Linda kommer komma ner till Oz :D Bobaz kommer va med mig under nästan hela resan.. awesome..! Malin kommer till Bali och ska stå ut med mig i Oz... och jag ska stå ut med henne, mohaha! ;) kommer bli grymt! Bella är på Bali när jag kommer... allt kommer bli guld!! Jag har verkligen INGET att oroa mig för..!! Bara en sak som känns... och det är att jag lämnar min familj, igen. Känns så jävla ego varenda gång.. Men ni är alltid med mig... här. *pekar på hjärtat* Och jag kommer ju hem, så småningom. :)

Tackar för denna dag. Ny imorrn. Gonatt Sverige.


Välkommen hem Christin, välkomna alla världens sjukdomar!

Varför straffas man efter att redan enomgott ett helvete?!

Magen håller väl på att ruttnar samman.. skrumplever och tarmvred eller nåt? Nej men seriöst.... kan inte äta för jag får såna djävulska smärtor. :( Bra bantningskur dock, inte äta alls? Ligger ju 6 kg plus... så varför inte. Nej skämt å sido.. jag fattar inte vad som är fel. Symptomen pekar verkligen på allt.. Sitter nu och ringer runt till olika vårdcentraler och sjukhus, men ingen vill ta sig an mig och hjälpa mig. Jag bara skickas runt. Haha. Det går bra nu.

Och när magen känns bättre, ja då får vi haaaaaalsooont!! :D Jaa aa råå!! ;) Min vänstra halsmandel är enorm, och gör ont, och tror den är lite varig också! Halsböld, välkommen till min hals! Förmodligen är det en sån.. fan va äckligt!
Så det är egentligen prio ett nu, att få hjälp med halsen, för jag har haft såhär i två dagar och det blir inte bättre. Känner mig febrig me.

MEN allt började ju så fint med att min visdomstand på nedre käken fick för sig att börja växa, igen. Så mitt tabdkött svullnade rejält och jag har varit sjukt öm och haft väldigt ont i munnen. Vet inte om bölden och tanden är kumpaner på nåt vis och samarbetar...emot mig!! Tanden börjar dock lugna sig. Köpte munskölj igår som fortfarande bränner och fräter på min tunga sen jag sköljde igår.

Sist men inte minst, den årliga dosen av urinvägsinfektion fylls på!! Jag orkar inte!! Den går iofs upp och ner... ena dagen känns det ok.. andra dagen är det värre än värst. Dricker tranbär och citronvatten, men vad hjälper det? Min kropp är imun mot just detta då det va det enda dugliga att grogga på nere på Cypern! ;)

Men annars är det ju underbart att vara hemma! Halloweenfester vankas... Hoppas man är frisk och kan gå. *suck*

Har inte handlat min ryggsäck ännu just för att jag varit soffliggandes i två dagar. Missade min date me Carro idag också... och känner mig som världens sämsta sambo till Linda för att jag bara ligger här och kan inte göra nånting!! :(

Frustration känner jag just nu! :)

Jag å Jocke första kvällen hemma, ölar!
Men har hunnit haft trevliga stunder me, jag å Linda va och åt på Koh Pangang, vårat ställe :) skitmysigt! Har bilder men tog inte med mig sladden så jag kan lägga in dom på datorn. Den är kvar i Öregrund. Vi får se om jag kan ta mig dit imorgon som planerat... hoppas hoppas...

Koh Pangang.

Aiya Napa säsong 2010, CHECK!

Äntligen kan jag skriva det sista jag vill skriva om mitt kära hatplace, Cypern! :)

Har inte ljugit, men lurats lite senaste veckan! Jag skulle hålla min hemresa lite hemlig, skulle nämligen överaska pappa och släkt på hans 50 års fest som va igår. Jag kom hem i tisdags :P Det va inte lätt, men det blev lyckat!

För att komma hem från Napa fick jag, Karin och Hanna ta finlandsbåten hem! HA HA. Det kan man kalla att komma hem med stil! ;)

Det fanns inga biljetter till Sverige, så då sätter dom oss i Finland och sen fick vi ta oss hem bäst vi ville. TACK SUNWING! :)

Min sista tid på Cypern va den bästa!! Och det villa jag tack främst ER för. Bästa kvällarna på Paddys, och finaste vännerna som jag kommer sakna. Men vi ses. Inte snart, men vi ses.

Säsongen kortfattat har varit kul, intensiv, värdelös, varm, lärorik. Helt blandade känslor, men jag ångrar inte att jag åkte :) Man ska aldrig ångra saker man gör, vägar man väljer. Utan det är bara att fortsätta köra! :)

Jag skulle kunna skriva en bok om allt som gjort mig arg, ledsen och besviken under säsongen me... men vafan! Orka ens tänka på det! Jag vill bara glömma sånt. Viktigast är att man till slut hittade det man tyckte om att göra, hittade dom som va sanna vänner. :) och bara skita i det och dom andra!! Till er säger jag bara HEEEJ DÅÅÅ!!!


NU, ääääntligen hemma :) Hemma hos min Linda!! åhh... så mys å va hennes sambo :) som gamla goda tiden på Lindas soffa, haha. Dock är jag den sämsta sambon, har glömt köpa toapapper nu i en vecka nästan! hihihi. Men hon gör te och mackor till mig, så jag trivs :) hon har dessutom en gigantisk garderob, thank GOD!

Träffade min käresta Johanna det första jag gjorde när jag kom hem! <3 som jag saknat! Hon va den enda som visste att jag skulle komma, hihi.

Och som sagt, åkte ut till Örehrund igår och överaskade pappa och träffade min släkt, det va verkligen så himla kul. Värmde i hjärtat faktiskt och se hur glada alla blev :) Jag är så glad över att jag hann hem till festen.

Nu blir det till att försöka planera dom här tre veckorna så gott det går. Vaccinationer, sjukhusbesök, shopping och viktiga köp, träffa vänner och familj.... puh. Men det ska nog gå.

Ville bara säga att jag är hemma, och tack Napa för denna tid!! Många av er är guld värda! kommer sakna er!





Heeej hösten! :)






Längtar HEM. :)

Och tills jag ska ha min riktiga semester!! Woohooo!!!

Fler och fler har åkt hem nu. Shiit. SOM man har längtat efter dagen man ska hem, men sen när den väl är där så känns det nästan... skit? Jag kommer sakna vissa människor sååå otroligt mycket, men mycket kommer jag bli glad över att slippa! hehe. Jag ska hem, äta filmjölk, dricka chailatte, dricka loka, kolla i affärer på snygga kläder ( dock bara kolla) umgås med familj och vänner.. och sen börja förbereda för nästa resa :)

Hoppas jag hittar ett nytt Paddys me nya fina Paddys Buddys ;)

Va på båttur här om dagen me Bom Bom och Kagan. Haha. Det va kul på många sätt. Men shize vad det gungade!! Tur att man inte är sjösjuk, eller hur Kagan? ;) Jag och Hanna höll oss vid liv tack vare Gin och Vodka! :D Hemskt men sant..!

Kort och bra inlägg! hehe. Ta hand om er, vi ses snart!!

<3 // The galway girl ;)


Första Finosen har åkt hem. Nu är vi 4 kvar.

Hej hej hej!

Jag tänkte bara skriva några rader. Ni såg ju i förra inlägget att jag aldrig hade publicerat det när jag skrev sist, smaaart. Så jag la in lite bilder nu ist som jag fick av malin innan hon åkte.

Hon åkte igår :( Känns så sjukt tomt faktiskt, och så konstigt att folk verkligen börjar åka härifrån. Nya som lämnar varje vecka nu... Tur att jag å Mallan ses snart igen på Bali! :)

Igår va vi lediga! Jag å Malin gick till Nissi, Amanda kom dit också efter ett tag.. Solade och bara tog det lugnt! Det är iskallt i vattnet nu!! :P hehe. Ok kanske inte iskallt, men svalkande. Kommer knappt ihåg när det va så varmt att vattnet va varmare än vad det va i luften.

Malin skulle inte åka förrän sent på kvällen, så vi körde en middag i Fino igen! Prawns in garlic som jag typ är beroende av nu, tonfisk igen! MUMS!!! Sen satt vi och lite folk i Limebar. Tog en kaffedrink och pratade minnen innan det va dags att säga hej då! Buuhu....


Efter att vi vinkade av Malin, gick jag och Amanda och kollade på Jakobs show igen! Efter det blev det så att vi satt lite folk hemma hos Amanda typ hela natten och halva morgonen, skit trevligt va det iaf!

Nu ska jag försöka ta igen lite sömn!!

Shit, det är hemresa snart.. känns sååå overkligt! Och ännu mer overkligt att jag ska åka till Bali och Australien och va borta i över ett år. HJÄLP!

puss o kram!

PS: Hur kan man sitta med ett täcke runt sig och frysa som fan när det är 23 grader!?! Jag vill ha strumpor!! :P


25, check!

Skrivet fredag den 1 oktober.. men missa att publicera det... :P

Säsongen börjar gå mot sitt slut... YES!! Det enda som är tråkigt är att det är nu som den bästa tiden är.. =/
Det är därfär jag inte har skrivit på ett tag.. har inte varit hemma så mycke. Man märker så väl på alla att
det där jobbiga har släppt.. Lättnaden över att man klarade det ger en ny energi till ett sista race innan vi alla åker hem. Eller vidare =)

Sån grym stämning nu också! Hos oss skandinavier iallafall... Det är som att allt hat som funnits (haha) har glömts bort, nu är alla så harmoniska och alla är vänner med alla igen ;) i princip. Vi alla vill nog bara ha kul sista tiden och komma ihåg det som va bra. För det är så det känns.. nu när allt är över så är verkligen sååå mycket bortglömt, av det dåliga. För min del ialla fall.. och det känns bra. Men jag kommer aldrig mer åka till Cypern igen =)

Senaste veckorna har det bara suttits på Paddys och druckits öl.. och sen dansats på Carwash!! Som det ska va sista tiden! Och som jag sa... vi har kul! Jobbet va lugnt ett tag, men nu har vi haft lite konferenser så då har det varit att göra. Men vi har haft två dagars ledigt nu varje vecka i två veckor, lovely!! Hoppas det fortsätter så...

Första Fino tjejen lämnar på måndag, Malin åker hem. Känns så jäkla konstigt att vi ändå ska åka.. och lämna det här?! Man har ju hunnit vänja sig nu... och det känns sjukt skumt att komma hem! Nu kommer ju inte jag va hemma så länge, men iaf! Och 'nnu läskigare att jag kommer va nån helt annanstans snart.. hihi. Kul :) Jag hoppas jag kan åka lite tidigare än planerat, så jag hinner ta mina vaccinationer innan Bali. Tror dock inte att jag kommer hinna göra det... :(

Födelsedagsfirande har ju hinnits me också..!! :D Shit, såg nu att det är 20 dagar sen jag skrev. Aaooch!.. I alla fall, jag har under dom 20 dagarna hunnit fylla 25 år!! WOOHOO. Hahaha.. nu går det bara utför... ;) Det firades iaf i 3 dagar.. sen fick jag vila en dag, sen firades det mer. Men det va super kul!! TACK alla som va me!! Första dagen, då den 18e, gick vi ut efter jobbet och firade efter 12-slaget. Jag, Tasha, Amanda och Malin till å börja me gick till GG... men innan hemma så hade dom tänt ljus till mig och bjöd på chokladmuffins och gav present! :) Fina tjejerna!! Sen efter GG mötte vi upp alla andra från jobbet på Månen. Så många födelsedagsdrickor jag tvingades på så är det ett under att jag va i så bra skick och va en av de sista som gick hem! 25 år men kan fortfarande!! hehe.


Dag två, den 19e, min födelsedag. Jobbade med en bakfylla som hette duga. Puuuh. Alla hade roligt åt mig. Kanske för att jag aldrig gick hem och sov utan gick raka vägen till frukosten och jobbade!! hahaha, fyyy.. värsta jag har gjort här tror jag!! Men jag fixade det!! på nåt vis. Stod med Ida och Malin, som såklart hade kameran beredd och drack obay i disken. Sen rensade jag frukostbrickor hela min födelsedagsmorgon, haha, kunde ju inte varit bättre! ;)


När arbetspasset äntligen va avklarat bjöds det på champagne och sång..! Champagne.. all over me. Haha.. när sången nästan va slut så hann jag inte fatta nånting förrän Michalis sprutade ut hela flaskan på mig... ÅÅhh.. jag har alltid velat bli nersprutad med champagne..! *Ler med ett brett fejksmile* Och då när jag redan va så blöt, så tyckte dom att det va en fantastisk idé att slänga mig i poolen! :D haha. Det va iofs kul!! hehe. Alla tjejerna slängdes tillslut i.. förrutom Ida, hon hoppade i självmant, haha!! Jaaa.. då skulle hotellchefen sett oss i våra nybadade uniformer. Eller efteråt.. när vi alla gick utan, uppe i restaurangen med vita lakan runt oss bara! hahaha. :) Vi hade stängt sån tur va iaf.


Hem å bytte om efter det. Sen blev det en helkväll på Paddys! Hanna överaskade oss alla med att hon kan spela gitarr!!! Ingen visste.. och hon har kunnat hela säsongen utan att säga nåt!! Så duktig! Supermysigt va det och jätte kul! Tack igen alla delaktiga!


Tredje dagens firande fortsatte nog bara för att man inte ville stanna upp å känna hur sliten man egentligen va :) hehe. Nej såhär va det faktiskt... Vi va lediga, och det va fotbollscup! Sunwing spelade mot andra hotell. Och självklart va vi ju tvugna att va me och supporta! Hula hula dräkterna på!! Ölen nerpackad... nu kör vi!! och vi vann vår match, såklart!!! Tack vare den snyggaste hejarklacken och de hottaste cheerleadsen ;) hehe. Shit.. jag trodde aldrig jag skulle springa runt, 25 år... i Aiya Napa.. i hula hula dress.. mitt på dan! :P men men.. tjejerna här har mycke att leva upp till när dom är 25 ;)



Efter fotbollen drog vi alla till Tommy's som är en stor kareokebar. Där satt vi tills klockan slog 19,00. Umgicks och drack bärs, sån sjukt nice dag! Middag på Quadro blev det sen. Efter det gick vi tillbaka till Tommys och kollade på vår vän Jakob som uppträdde där. Kareoken fortsatte.. jag sjöng sån tur va inte! hehe. Men jag, jake och Ludde drog till en annan bar. Hängde lite där. Sen vidare till Pirates en snabb sväng! Efter det blev det Castle, med massa dans! Tjoho!


Jaa.. sen fortsatte festen. Livet. Och har det mesta på bild, såklart! Ska ta dom sista bliderna av Malin nån dag nu innan hon åker, hon har dom bästa bilderna nämligen från min födelsedag :)

Har även hunnit med nån dags solning på stranden, lite flairing och lite mat. Jag och tjejerna va och åt middag på jobbet i måndags. Sååå jäkla gott va det, men fy faan, jag har inte ätit så mycket mat på länge. Jag mådde så dåligt när jag va klar.. waaahh. Men värt det. Middagen fick jag ju när jag blev månadens anställd.. och den bestod av; En liten hummersoppa som vi fick först, Prawns in garlic till förrätt, så sjukt god. MUMS. Grillad tonfisk med vitlök, wokade grönsaker och limesås.. DÖÖ va god den är.. (Jag och Malin delade på varmrätterna) och en 250gr tournedo med potatisgratäng och rödvinssås, en klassiker men så gott! Massa grönsaker till det också. Till dessert åt vi Gino! Mmmm!! En flaska Thisbe slank i me, faktiskt.. men sen blev det hem och sova direkt!


Okej.... några dagar senare sitter jag här. :) Ska snart laga risoni till Ludde som jag jobbar me sen ska vi kolla film!! Imorrn har GG sin bartömning.. alla ska dit, såklart. Faan. Då måste jag me :P Malin ska ju ändå firas av ordentligt, så det är ju ett ganska fint tillfälle då, hihi. Hon är ledig på söndag me så det är ju perfekt! Skål för Maaaalin!!

Nej sparar lite på skrivandet nu till nästa gång :)

Ha en superbra helg!! För ni har helg hemma nu va??! ;) haha. Här är det helg varje dag...tyvärr.

KRAM KRAM!

RSS 2.0