Det bästa som fiiiiinns!!!

Alla bilder tar sån tid att lägga upp... så funderar på att ta det när jag kommer hem.

Nu har vi kört stan på Patricia två söndagar i rad, båda sjukt roliga. Har utnyttjat min hotellrabatt till tusen! Why not?! hehe. 250kr för ett dub.rum...klagar inte. Mysiga middagar å massa party... sthlm-grinda-svartsö...kommer ju sakna allt detta!

Men nu är det bara idag, imorrn och på fredag kvar. Jobbar kväll, kväll och lunch. Har varit sjukt seg och nere senaste två dagarna... vet inte riktigt vad det beror på. Många saker, i guess. Men det kommer bli bra! Det kommer bli så jäkla bra!!




Gaaah! några bilder blev det.... men nu ringde dom från jobbet, måste springa ner å börja jobba direkt, det är tydligen fullt och fullbokat ikväll!! tjiihooo!! det bästa som fiiinns!! ;)

tack så mycke, varsegod, tuuusen tack, tack så mycke hej! Shooots

hej hej hemskt mycke hej.

Nu har jag inte skrivit på jätte länge igen. hehe. Men jag mår bra. Huuuur bra som helst. Vill inte lämna. Nej. Vill inte åka. Senaste tiden har varit ännu grymmare. Vi va in ett helt gäng till sthlm i helgen... ursäkta... men fy faaan så kul vi hade. Har massvis me bilder såklart som ska upp, men inte ikväll. Ska upp å jobba lång imorrn.. och nästa dag me, Igår va det partaj till tusen.. oj så kul vi har! Jag är lycklig, och kommer sakna alla så enormt. Båtresan tillbaka hit från sthlm va den bästa! Inte skrattat så mycke på länge. Ikväll har jag jobbat och sen hjälpt till å fylla brickan, hahaha. Grabbarna på ön är inne i Sandhamn å svinar. Jag vill me! Har varit riktigt oväder idag på kvällen... riktigt twilight väder... bäst för Vampires! hehe. Jag har beställt alla böckerna, besatt? Shit.. jag kan inte skriva mer ikväll.. även fast jag skulle kunna skriva
 hur mycke som helst. :P Berättar mer om Sthlm å allt nästa gång. Måste sova!

Puss puss! //Me.




Mens fast utan mens. Såååå mycke mens. Haha.

Internskämt igen. Förlåt. Men ni vet själva hur kul sånt är. =)

Idag är det söndag. Skulle jobbat lång idag men fick gå av, sköönt. Ville haft mina timmar men jag va ändå så bitter på slutet så det va lika bra att jag fick sluta =) Så mens utan mens typ. Hehe. Men Ida har på riktigt SÅ mycket mens. Hahaha. Så hon fick me gå av tidigt. Jaa.. och nu ligger vi här å degar å samlar krafter vid varsin dator. Ikväll kanske det blir en sväng till FF, sen har vi lovat film, Twilight, med Bella som slutar senare ikväll. Mys! Chips å dipp ska jag äta me, muuums!

Shit vilken party vecka det har varit, så himla kul. Mycke vin och musik! Gitarr å sång, det gillar vi! Speciellt när personalen går å sjunger på Kalles nypåhittade låt hela dagarna.. haha. Så BRA! =D Kommer en Grinda låt me ;) Så jaa... i onsdags hade jag min första baksmälla sen jag kom hit typ... hehe. Och vet ni vad som hände där nån gång på morgonkvisten... jag trampade snett och stukade foten =( =( gjorde ont som fan, men sen gick det över tyckte jag.... men dan efter då jag dessutom fick en impuls och drog till Uppsala ( whaat ) så hade foten svullnat upp massa. Så den har varit lindad nu till i dag. Ont har jag haft, men ändå inte så ont som jag kunde haft! hihi.

Uppsala va kul! Roligt å träffa min Bussgurka ;) Även om det bara va en kort stund. Så träffade jag Fredrik me, wiie!! Innan Uppsala hängde jag å Jeppe lite i stan. Shoppade lite... men höll faktiskt igen massa. Stolt! Ni anar inte hur gärna man vill handla nya fräsha kläder efter att ha varit här. Haha. Men det blev bara en rosa dig.klocka och ett par rosa DC skor. Men bäst av allt va ändå MC DONALDS!! yeeay, fan va gott det va! haha! Och ribbåt åkte vi in till stan, de va skoj!

Vi har kommit fram till att i personalvård så borde det ingå en p.p till var å en minst en gång om dan =D
Hahaha.

Solen skiner och jag borde gå ut en sväng. Några pics först då... sen så!


Kinky o Nasty!!

Massa mys på Wärdshuset!


Fun! :)





Los fotos con mi mongos-amigos!


En vanlig kväll efter jobbet...



Bikini pics!! Woohoo!! haha




Galen kväll i Vaxholm....

  Hahaha... Pipes-känsla... =)



Med Massage....Fotboll...Öl...Dartturnering....

'

- Är det här din öl?? HAHAHA


.. och Blåljus... Sånt som händer!




Härliga Grinda!







Okeeej... kanske liiite Kate?! hehehe     

MIn Fredrik. Han är fetpaxad! Haha! <3



Lite potatas med gorgonzola i Venezuela.. hahaha



Enda upp till kanten...?? 


Gonatt Gonatt!!

Lost Maffiosos en Grinda.

Heeeeeeeeeej!!!! =)

Började ni bli oroliga, om jag levde eller ej?! hehe. Jag har helt enkelt inte tagit mig tid att skriva när jag väl haft nån fri tid.
Nu har jag det, för jag fick ( taaaack! ) gå av tidigare ikväll.

MYCKE har hänt sen jag skrev sist. Vi har tex varit en kväll i Vaxholm. Ätit go mat, druckit gott och hade asroligt! Kollade Sverigematch.. jaa.. lyckad kväll!! Som sen slutade på polisstationen iofs.. men det va roligt.. haha... i efterhand iaf. Eller ja, jag hade asroligt medans.. men att vänta utomhus i 3 timmar till tidig på morgonen kanske inte uppskattas av alla. Jag själv underhöll poliserna med lite bryggdans och massa humor. Hehe.  Dom bjöd på kaffe tillslut, mys! haha! Det va inget allvarligt egentligen... men vi blev stoppade för att vi inte hade lanternorna* på... (lamporna på båten) Och när dom märkte att vi hade varit ute på galej så va det bara av ren rutin att dom tog in oss... Sen att det tog sån jäkla tid va iofs drygt. Men tillslut gick solen upp och vi fick åka hem. *skrattar* vilken kväll.  Behöver inte gå in på några detaljer... men lite bilder från den kvällen kommer!

Jahaaa.. sen har vi jobbat... jobbat å jobbat.. =) Jag tror jag jobbade 76h på 6-7 dagar.... det är ju okej! =)  Vi har så kul tillsammans vi som jobbar, älskar alla alooot!! Grymt vilket team asså. Ska bli sååååå kul å träffa er alla hemma... men jag hade gärna stannat sommaren ut här å jobbat..... men men, går inte nu. Jag önskar att vi hade haft en kamera som hade fångat ALLA internskämt å störda grejer som händer. Hahahaa... Dom blir ju inte ens i närheten så roliga om man skulle skriva dom =P  åh så roligt jag har det!!

i onsdags va jag ledig. Då va vi nere på FF och käkade grillbuffé och lyssnade på Martin som va trubadur. Kompis till några som jag jobbar med. Grymt duktig. Grym kväll. Superfint väder dessutom. Torsdagen blev det räkfrossa på FF. MUMS!! Förra helgen så va Fredrik här ♥ Underbart att se dig! =) Snart ses vi igen! *pussa* ( har faktiskt fått tillåtelse att stolt få visa upp honom för er! ) hihi. Pga av vissa skäl så måste jag respektera att han inte kan synas på bilder på internet,, just för framtida syften. Men jag vill ju att ni ska veta vem han är! =D Så nån bild tänker jag passa på att lägga ut nu när jag får.

Den 16e juli ska vi ses igen, mötas upp i Sthlm och ha det bäst! *längtar* Är ledig den 17 också... så en hel dag tillsammans, yeeeay!

Jag saknar mina missar.. =( Och Nasty.... och Johanna... och Emilia... och Fredrik igen.... och min familj... och Bobaz såklart =)  Och Pipesmaffian.. hehe. Och massa andra och annat!! Men jag vill inte hem. Men ni hade ju kunnat varit här tycker jag! =D

Nu har jag jobbat fredag lunch (?) eller långis? Kommer inte ihåg.... Lördag och söndag lång. Idag halvlång dag eftersom jag fick gå av... men 9h blev det. Och imorrn jobbar jag lång, sen onsdag är jag ledig. Då ska jag eventuellt hänga på Jeppe in till stan å chilla lite.

Nehe.... tycker ni jag ska lägga ut lite bilder kanske?! JA det tycker vi! Massa Kääärlek!!



RSS 2.0