Lost Maffiosos en Grinda.

Heeeeeeeeeej!!!! =)

Började ni bli oroliga, om jag levde eller ej?! hehe. Jag har helt enkelt inte tagit mig tid att skriva när jag väl haft nån fri tid.
Nu har jag det, för jag fick ( taaaack! ) gå av tidigare ikväll.

MYCKE har hänt sen jag skrev sist. Vi har tex varit en kväll i Vaxholm. Ätit go mat, druckit gott och hade asroligt! Kollade Sverigematch.. jaa.. lyckad kväll!! Som sen slutade på polisstationen iofs.. men det va roligt.. haha... i efterhand iaf. Eller ja, jag hade asroligt medans.. men att vänta utomhus i 3 timmar till tidig på morgonen kanske inte uppskattas av alla. Jag själv underhöll poliserna med lite bryggdans och massa humor. Hehe.  Dom bjöd på kaffe tillslut, mys! haha! Det va inget allvarligt egentligen... men vi blev stoppade för att vi inte hade lanternorna* på... (lamporna på båten) Och när dom märkte att vi hade varit ute på galej så va det bara av ren rutin att dom tog in oss... Sen att det tog sån jäkla tid va iofs drygt. Men tillslut gick solen upp och vi fick åka hem. *skrattar* vilken kväll.  Behöver inte gå in på några detaljer... men lite bilder från den kvällen kommer!

Jahaaa.. sen har vi jobbat... jobbat å jobbat.. =) Jag tror jag jobbade 76h på 6-7 dagar.... det är ju okej! =)  Vi har så kul tillsammans vi som jobbar, älskar alla alooot!! Grymt vilket team asså. Ska bli sååååå kul å träffa er alla hemma... men jag hade gärna stannat sommaren ut här å jobbat..... men men, går inte nu. Jag önskar att vi hade haft en kamera som hade fångat ALLA internskämt å störda grejer som händer. Hahahaa... Dom blir ju inte ens i närheten så roliga om man skulle skriva dom =P  åh så roligt jag har det!!

i onsdags va jag ledig. Då va vi nere på FF och käkade grillbuffé och lyssnade på Martin som va trubadur. Kompis till några som jag jobbar med. Grymt duktig. Grym kväll. Superfint väder dessutom. Torsdagen blev det räkfrossa på FF. MUMS!! Förra helgen så va Fredrik här ♥ Underbart att se dig! =) Snart ses vi igen! *pussa* ( har faktiskt fått tillåtelse att stolt få visa upp honom för er! ) hihi. Pga av vissa skäl så måste jag respektera att han inte kan synas på bilder på internet,, just för framtida syften. Men jag vill ju att ni ska veta vem han är! =D Så nån bild tänker jag passa på att lägga ut nu när jag får.

Den 16e juli ska vi ses igen, mötas upp i Sthlm och ha det bäst! *längtar* Är ledig den 17 också... så en hel dag tillsammans, yeeeay!

Jag saknar mina missar.. =( Och Nasty.... och Johanna... och Emilia... och Fredrik igen.... och min familj... och Bobaz såklart =)  Och Pipesmaffian.. hehe. Och massa andra och annat!! Men jag vill inte hem. Men ni hade ju kunnat varit här tycker jag! =D

Nu har jag jobbat fredag lunch (?) eller långis? Kommer inte ihåg.... Lördag och söndag lång. Idag halvlång dag eftersom jag fick gå av... men 9h blev det. Och imorrn jobbar jag lång, sen onsdag är jag ledig. Då ska jag eventuellt hänga på Jeppe in till stan å chilla lite.

Nehe.... tycker ni jag ska lägga ut lite bilder kanske?! JA det tycker vi! Massa Kääärlek!!



Kommentarer
Postat av: JNO

O JA SAKNAR DIG! men e sjukt glad att du har det kul där borta.. själv e jag full av katthår, tröttare än tröttast, oduschad och vilse i lghts djungeln. Jag ska gå å lägga mig nu.. 18:30 zzzz ska somna till Twilight filmen :) Puss min snäääcka

2009-07-08 @ 18:18:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0