Äntligen ledig! =)

Heeej.. har inte haft ork å skriva på hela veckan. Har bara jobbat å sovit. Usch. Hela veckan så sov jag till typ tre om dagarna.. börjar verkligen bli en vana nu... en dålig en =) Det har varit en ganska jobbig jobbvecka måste jag säga. Fast mer psykiskt än fysiskt.. Om jag säger såhär.. Jag försöker verkligen. Jag försöker med hela min kropp å energi så mycket jag bara kan.. men det känns ändå som att det inte räcker till. =(

Uscha ja.. va faktiskt lite ledsen igår å idag pga jobbet. Kan jag inte bara få ett normalt jobb där allt bara flyter på som det ska. För jag menar, är det inte själva arbetet så är det cheferna.. å är det inte chefen så är det kollegorna..

Och jag fick dessutom höra en sak här om dan som drog ner mig lååångt ner. Jag är inte bra på mycket. Men vad jag själv tycker så är min starkaste egenskap just att jag är så social som jag är, trevlig å glad. Bjuder på mig själv.. massor.. Jag kan verkligen ge så mycket av mig själv på jobbet så ni anar inte. Och jag VET att många uppskattar det. Men iallafall så fick jag höra då att det inte alltid va så bra... Och då bara kände jag.. Nehe...? Men det är ju JAG. Och om inte jag skulle visa alla dessa sidor.. så är jag ju.. ingenting! Hur ska jag va då då?  Här e man snäll jämt jämt.. jag vill aldrig nån något ont.. Men det duger tydligen inte heller. Det värsta va att  " det kunde misstolkas..." Men asså... då är det inte mitt fel att folk tror så jäkla gott om sig själv! Faktiskt..

Hmmm.. jaja... behövde avreagera mig lite tror ja... hehe. =)

Ikväll har det varit hårdrocks kväll... jag hatar hårdrock. WHÄÄ! =P Men eftersom jag började först så fick jag gå först... hiihiii... Så jag va hemma vid tolv idag, så skönt.. medans dom andra stackarna blir kvar till typ 04.00.

OCH NU.. är jag ledig LÖRDAG och SÖNDAG och MÅNDAG.. Yeeeeay!

Skulle åkt upp till katthemmet imorrn.. men hon va tydligen inte där just då självklart. Så då ville hon komma hem hit på söndag.. vilket hade varit asbra ju. Men såklart så går inte det.. Patrik jobbar natt så han sover ju hela förmiddagen. Jaja.. det löser sig på nåt vis.

Nu ska jag läsa en tidning... äta lite poporn å verkligen inte försöka tänka på jobb =) Blir lite rolig över min mage.. har haft jätte starka kramper typ som har kommit å vågor.. i mellangärdet. =( vet inte om det är stress eller åt annat. Hoppas bara det går över... kunde inte sova inatt alls pga av det.. och det va ju inte kul å jobba med det heller. Gu så synd det är om mig va!? =D

Ta hand om er där ute... ♥

Kommentarer
Postat av: Katterna på Katthemmet Kompis

Vilket katthem skulle du till? Nyfikna /Tass

2008-08-30 @ 18:45:39
URL: http://katthemmetkompis.blogg.se/
Postat av: K

Kämpa på tjejen! Klart du ska vara ditt glada, charmiga du, låt ingen säga nåt annat!

På tisdag får du lite sällskap om du är där då :)

Kramis...

2008-08-31 @ 11:03:28
Postat av: Christin

Kattkompis =) : "Samvetet" är det som sa adoptera bort en liten bebis till mig!



K: Tack.. det gör mig glad att få höra! Synd för dom att det är en kämpe dom har å göra me.. hehe. Jepp ses på tisdag, I'll be there! Kram kram!

2008-08-31 @ 23:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0