Lovely days in Perth.

Tankte skriva lite snabbt innan jag kryper ner i snarkladan. Dagarna har kanns sa himla mycket langre, jag vet inte varfor. Vi ar helt doda vid kl 22 och tvingar oss att va vakna till kl tolv typ.. hehe.

Igar va vi och kollade in hus... eller ja, vi kollade aldrig pa huset for det lag alldeles for langt borta :P men det blev en fin aktur anda. Korde langst med kusten och sag alla fina strander, fantastiska hus som man bara kan dromma om, hehe. Drog till IKEA men det ar tydligen stangt pa sondagar i det har landet.. puh! Akte vidare till en bottle shop, kopte nagra goingar... middag blev det i Northbridge... lite biljard. Sen avslutade vi kvallen i kings Park som har den basta utsikten over hela stan. Mjaaou!! Akte sen hem me boysen och chillade hemma.

Idag akte Jag, Julia, Scotti och Pete till Cotteslaw igen, men satte hos pa hotellet som har fin utsikt over havet. Drack riesling, at godaste linguini pastan med banana prawns, vitlok, chili och grejer.. Nagra vodka drinkar for att smalta maten. Fiiin solnedgang, skit trevlig kvall!! Nar vi val kande att det blev dags for hemgang insag vi att klockan inte ens va 21. haha. Sa det blev en tidig kvall idag me! :) Vi har suttit ett gang hemma nu och chillat ute pa baksidan. Men borjar som sagt bli dags att nanna kudden. ( Julia har snott Bullen!!) What aaa?! ;)

Imorrn ska vi till Cocos och snacka jobb. Tror vi kommer bo kvar har i huset tills vidare.. :) Grabbarna ar sa jakla snalla!! Vi hittar inget eget just nu... och det tar som sagt bara en halvtimme med bussen till jobbet isf... sa det funkar skit bra sa lange!

Hoppas ni alla mar bra!! ♥

Kram// Kky


Kommentarer
Postat av: Tove

ja du stumpan vi blir inte yngre.. så sängen lockar mer och mer !

2011-03-07 @ 18:39:09
Postat av: Christin

Hahaha.. jag kampar fortfarande, men ger upp snart ;) saknar dig!!

2011-03-08 @ 05:47:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0